Page 1

Vi ses under regnbuen! Program 2019

1


Indhold: Aarhus Pride styregruppen Layout: Signe Harley Nygaard Moore Foto: Eventfotografi s. 5 øverst: Ina Malchow Kihl-Plambek s. 5 nederst: vildmedfoto.dk s. 22: Michael Burns Photography 2


Indhold

Hovedsponsorer

Forord ..................................................

5

Et samarbejde . .....................................

6

Pride Warm Up . ....................................

8

Paraden ............................................... 12 Indblik – Sabaah ................................... 12 Indblik – T-Gruppen ................................ 14 Dagens program ................................... 17

Guldpartnere

Pride Lounge . ...................................... 18 Optrædende . ....................................... 20 Pride stars. ........................................... 22 Afterparty 2019..................................... 27

Følg os! facebook.com/aarhuspride #aarhuspride www.aarhuspride.dk

3


in

PRIDE EVERY CUP Besøg os i Salling og på Borgporten.

4

© 2018 Starbucks Coffee Company. All rights reserved.


Forord En pride er mere … end parade, fest og regnbuer. En pride er også synlighed, stolthed, kamp, samvær, debat, kultur, fællesskab og inklusion. Der spørges ofte, om det nu også er nødvendigt, at homoerne render rundt i regnbuefarver og dametøj gennem byen. “Hvad skal det til for?” “Har de ikke rettigheder nok?” “Er der så besværligt at være homo i dag?” For nogle, ja! Som LGBTQIA+ opleves til stadighed modstand mod ens person. Også i de større byer. Er man fx født ind i en etnisk eller religiøs minoritet, kan det være meget svært at leve op til familiens forventninger og håb som LGBTQIA+. Med en pride siger vi: “Vi er her! Der er andre som dig! Du er ikke alene!” En pride er ikke kun for os, der identificerer sig som LGBTQIA+. En pride er for alle! Alle, der fejrer kærligheden mellem mennesker og vil vise sin opbakning til, at alle mennesker og forhold opnår lige rettigheder; både i samfundet og i familien. Aarhus Pride er nødvendig! Vi vil skabe synlighed, debat og opmærksomhed. Også uden for Aarhus. I andre lande gentager historien sig; tjetjenske homoseksuelle jages, russiske LGBTQIA+ må ikke vise deres kærlighed offentligt, i Tyrkiet er pridedeltagere blevet fængslet, amerikanske teenagere sendes i omvendelsesterapi. Kun et par eksempler på, at verden ikke er så tolerant, som man kunne håbe. I Danmark kører debatten pt. om tilladelse af rugemødre for par, der ikke kan få egne børn. Den diskussion inkluderer i høj grad LGBTQIA+erne. Nogle religiøse mindretal i Danmark tillader ikke et andet liv, end det, der tolkes ud af den religiøse tekst og tradition. Det er ikke altid lige velset at være queer i Danmark. Er man lidt “skæv”, lidt anderledes, forelsker sig i en anden end forventet, kan man stadig risikere at ende som genstand for vittigheder. Så selvom vi fester og holder regnbuefanen højt, så er der alvor bag kostumer og glitter. Der er helt almindelige mennesker, der gerne vil leve et liv på lige fod og med lige rettigheder. Vi ses under regnbuen!

5


Et samarbejde Det er et stort arbejde at få Aarhus Pride på benene. Der skal holdes styr på sikkerheden i paraden og sørges for underholdning og hygge på Pride Lounge. Alt dette er kun muligt, fordi mange instanser samarbejder om at få tingene til at ske. Her kan du læse lidt om kræfterne bag Aarhus Pride og måske få svar på nogle af dine spørgsmål om, hvordan priden bliver til.

Aarhus Pride arrangeres af en frivillig arbejdsgruppe, som planlægger, indhenter tilladelser, sørger for sikkerheden, booker kunstnere, finder samarbejdspartnere, sørger for mad og meget mere, når årets pride skal afholdes. Der er ingen ansatte og ingen fast kontortid. Vi passer arbejdet med Aarhus Pride ind i vores daglige arbejds- og familieliv, men vi brænder for Aarhus Pride, og når vi ser et par tusind glade og feststemte mennesker den første lørdag i juni, er dét den bedste løn, vi kan få. Arbejdsgruppen sammensættes af folk, der kan afgive et par timer hist og her i årets løb, men også kan knokle igennem de sidste

6

par måneder op til Priden, for at få de sidste ting på plads, de sidste sponsorater kradset ind, få styr på, hvem der skal stå hvor i paraden, hvilke opgaver de frivillige skal have, osv, osv… Ingen Aarhus Pride uden frivillige på dagen! Uden de skønne mennesker, der knokler for at få paraden til at glide sikkert, få Loungen ved Musikhuset op at stå, holde den pæn og få den pakket sammen igen om aftenen. Uden de frivillige ville Aarhus Pride ikke være til. Arbejdsgruppen skylder hvert år de ekstra frivillige en kæmpe tak fra hjertet! Så har du tiden og lysten, så gå på aarhuspride.dk og find fanen “Bliv frivillig”.


Det er ikke gratis at få en parade og en festlig lounge stablet på benene. Et kommercielt samarbejde er nødvendigt for, at vi kan holde en god fest, booke gode kunstnere til scenen, klæde de frivillige på og meget meget mere. Vi har en del støtter i erhvervslivet og blandt organisationer, som hjælper med at gøre det muligt. Derfor ser du firmalogoer og -stande rundt omkring på PrideLounge, sammen med de organisationer, der har valgt at støtte op om priden. Alle med en stand giver nemlig et økonomisk bidrag til Aarhus Pride. Det er målet at samarbejde med firmaer og organisationer, der også gør noget for LGBTQIA+ miljøet resten af årets dage. Enhver form for modarbejdelse af Aarhus Prides værdier og formål tolereres ikke til vores arrangementer, så det er ikke alle og enhver, der får en plads på Pride Lounge.

OPBAKNING OG STØTTE TIL PRIDENS FRIVILLIGE H2O leverer t-shirts til alle de frivillige til Aarhus Pride 2019. Når de mange frivillige skal repræsentere Aarhus Pride 2019, kommer det til at foregå i specialdesignede T-shirts fra det danske mærke H2O Sportswear. “Vi vil gerne støtte et godt og anerkendelsesværdigt initiativ, og Priden har et helt konkret behov, som det er meget enkelt og oplagt for os at hjælpe med. Mangfoldighed er en af vores bærende værdier, så det falder ganske naturligt, at vi hjælper Aarhus Pride med T-shirts til de frivillige,” siger Christian Trads, direktør for H2O Sportswear.

Aarhus by, hjælper også til. Kommunen sørger for, at sikkerheden er i top, og at der er plads og rummelighed til en pride. Vores borgmester har de sidste mange år holdt åbningstalen på PrideLounge. Det sender et tydeligt signal om, at Aarhus ønsker at være en mangfoldig by. Flere af Aarhus’ kulturinstitutioner er også med. I måneden op til Aarhus Pride er arrangementerne under Pride Warm Up med til at sætte spot på LGBTQIA+ kultur; både den sjove og mere alvorlige del af at være LGBTQIA+. Læs mere om Pride Warm Up på de følgende sider i programmet.

7


Pride Warm Up I løbet af maj afholdes en række arrangementer som opvarmning til Aarhus Pride : fortællinger, debat, viden og festligheder, der gør dig klogere. Arrangementerne foregår i samarbejde med institutioner og partnere rundt omkring i Aarhus. De er åbne for alle og håbet er, at de kan være med til at vise nye sider af LGBTQIA+ miljøet.

Arrangementer 2. MAJ KL. 16.00 LGBT ASYLUM KVINDEMUSEET LGBT Asylum inviterer indenfor på Kvindemuseet til fortællinger og kortfilm om LGBT-asylansøgeres livsvilkår og møde med retssystemet i Danmark.

4. MAJ KL. 19.00 R.NOOR SAPPHO Bag synonymet R.NOOR står sanger og sangskriver Rikke Mølbæk. R.NOOR er store skandinaviske klangflader og overvældende rock-hooks, med tydelige rødder i 80’ernes sans for ørehængere.

10. MAJ KL. 15.00 FOREDRAG FOLKEUNIVERSITETET De seksuelle mindretals medicinhistorie og LGBTQIA+’s indtog i populærkulturen. Foredraget varer 2 x 45 min.

8


13. MAJ KL.14.30 QUEER OPLÆSNING DOMEN, PIER2 Aarhus er hjem for et væld af queer og LGBTQIA+ kreative sjæle, der er lige så forskellige, som de er mange, men som alle har det til fælles, at de skriver tekster. Til dette arrangement kan du komme og høre et udsnit af dem læse deres værker op.

14. MAJ KL. 17.00 PROUD! FRA UNG TIL GAMMEL DOKK1 LGBTQIA’ere igennem hele livet. Tre kortfilm, der hver især tager udgangspunkt i forskellige stadier i livet set igennem øjnene på LGBTQIA-personer.

16. MAJ KL. 17.00 PROUD! OPGØR MED SKAM DOKK1 Vi sætter fokus på skammens væsen og dets mange ansigter. Kom og se tre LGBTQIA-kortfilm, der på forskellige måder portrætterer skam og opgøret med samme.

18. MAJ KL. 20.00 EUROPEAN SONG CONTEST SLM AARHUS Et af årets helt store begivenheder! ”Good Evening Europe!” SLM Aarhus er Jyllands eneste klub for mænd, der er til mænd - med fokus på det maskuline udtryk. Denne aften er der åbent hus og adgang for både fyre og piger.

21. MAJ KL. 17.00 STEFFEN MADSEN DOKK1 At springe ud og være i skabet. Tag med på en tour de force ud af skabet (og tilbage igen), når lingvist Steffen Madsen præsenterer sit speciale ”At springe ud af skabet – en lingvistisk-etnografisk, queerteoretisk undersøgelse af homo- og heteroseksuelt identitetsarbejde”.

23. MAJ KL. 17.00 MADS ANANDA LODAHL DOKK1 Mads Ananda Lodahl udgav sidste år essaysamlingen “Upassende Opførsel – 100.000 ord imod ”Den Heteroseksuelle Verdensorden”. Han åbner op for nye og normkritiske måder at se på køn og seksualitet.

25. MAJ KL. 19.00 SHOWGIRL OF THE YEAR GODSBANEN Hvem vinder titlen som SHOWGIRL of The Year 2019? Fem drags kæmper om titlen med intense, forførende og særdeles underholdende performances.

29. MAJ KL. 18.00 OVERGANGE I ET LGBT+ LIV KVINDEMUSEET I forbindelse med Kvindemuseets udstilling OVERGANGE, fortæller tre LGBT+ personer deres personlige fortællinger om skelsættende overgange i deres liv. Undervejs i fortællingerne stilles, i dialog mellem deltagerne og publikum, skarpt på overgangenes potentiale for udvikling – kan vi fx lære af hinandens overgange?

9


10


Don't dre Ă…rets tea

terfest st

am it, be

arter 3. m

aj pĂĽ Aar

it

hus Teate

r!

11


Paraden For ottende gang vil flag, musik, balloner og en masse glade mennesker i alle regnbuens farver fylde gaderne i det centrale Aarhus. Vi går fra Bispetorv og ender i en folkefest ved Musikhusparken og Officerspladsen – lige under regnbuen! Men paraden er ikke kun glimmer og fest. For mange af deltagerne er den også synliggørelsen af en kamp for ligeværd og LGBTQIA+ rettigheder i Danmark og resten af verden.

Kom alene, med dine børn, sammen med venner, i foreninger, grupper, organisationer eller virksomheder. Alle, der har lyst til at deltage, er velkomne. Så kom og vær med til at gøre Aarhus Pride til en festlig og god oplevelse. På hele ruten har vi samaritter med, hvis uheldet skulle være ude. Bliver der behov for dem, henvend jer venligst direkte til samaritterne eller til paradevagterne. Paraden følges af Pridens egne paradevagter og af politiet. For din egen sikkerheds skyld bør du holde dig inden for de afspær-

12

rede områder. Følg paradevagternes anvisninger, når paraden bevæger sig gennem byen og sørg for, at jeres gruppe følger med, så paraden ikke bliver delt i flere sektioner. Paraden er gående, men du er velkommen til at hive skateboards, stylter, kørestol eller cykel med til at sprede liv i paraden. Deltagelse i paraden er gratis for alle. Grupper bedes melde sig via Pridens hjemmeside. Husk, at I har mulighed for at vinde den ærefulde Paradepris!


Paraden afgår fra Bispetorv kl. 11.30 (Alle skal være klar til afgang kl. 11.20) og forventes at ankomme på Officerspladsen kl. ca. 13.15.

Gra ve n

de

ga ter

s

Klo

Klostertorv

Rose

nsga

Mejlga d

e

de

Store torv

Vestergade

Bispetorv

Skolebakken den var oule

ad Ry esg

ARoS

e

Fr ed

er

iks

ga

de

Åb

Fre

de

rik

sA

llé

Park

alle

Europaplads

Aarhus hovedbanegård

DOKK1 Parkering

Busgaden Lokalbusser

Rutebilstationen Regionale busser

Parade start/slut

13


INDBLIK:SABAAH

At være en minoritet i minoriteten Sabaah Aarhus deltager i Aarhus Pride for at vise unge fra alle kulturer, at fællesskabet ikke kender til landegrænser. Uanset om du kommer fra Palæstina, Tyrkiet, Sri Lanka, Pakistan, Somalia, Vietnam eller noget helt syvende, så er Sabaah Aarhus for dig, der gerne vil finde dig til rette med at være LGBTQIA+ person (fx. homo- og biseksuel eller transkønnet) med minoritetsetnisk baggrund i Danmark, samtidig med at du har kulturelle rødder fra et andet sted i verden. – De fleste, der kommer til os, er 20-30 år. Hos os kan man først mødes med vores rådgiver og få en snak om, hvordan man har det, og om Sabaah kan være til hjælp. Hvis ja, så har vi forskellige møder og sociale arrangementer, som man kan deltage i. Alt foregår anonymt, trygt og sikkert. Mange af dem, der opsøger os, står i en meget svær og sårbar situation, fortæller Rulan Sang ar Raj, der er afdelingsleder i Sabaah Aarhus.

Derfor er Sabaah med i paraden Hos Sabaah Aarhus er det langt fra alle, der deltager i Aarhus Pride paraden, og det er helt i orden. – Der er mange, der er bange for at blive genkendt, eller bare ikke føler sig klar. Derfor inviterer vi altid Sabaah København med. Så er der en flok at gå sammen med. Vi støtter hinanden og holder sammen som en lille familie. De, som så går med, får en kæmpe oplevelse og en følelse af sejr, som er vigtig og stærk - og de viser for andre, at man godt kan være stolt af den person man er uanset sin minoritetsetniske baggrund, sin seksualitet og/eller kønsidentitet, siger Rulan Sangar Raj.

Sabaah Aarhus har lokaler i Aarhus C. Du kan ringe anonymt til Sabaahs rådgivning på tlf. 33 23 20 00 eller skrive til snak@sabaah.dk. Læs mere på sabaah.dk eller på facebook.com/sabaahdk

14

Rulan Sangar Raj er afdelingsleder i Sabaah Aarhus, hvor unge med en minoritetsetnisk baggrund mødes om at være LGBTQIA+ person


INDBLIK:T-GRUPPEN

Der er ikke noget, der hedder ”at være født i en forkert krop” T-gruppen Aarhus går med i Aarhus Pride for at vise, at transkønnede er en del af et mangfoldigt fællesskab. Hver anden uge mødes T-gruppen i Aarhus midtby, og hvis du - eller nogen, du kender - har spørgsmålet om kønsidentitet inde på livet, så kan du også være med. – Det kan være svært, når man er usikker på sin kønsidentitet, især når man er ung. De fleste i T-gruppen Aarhus er i 20-30 års alderen. Vores møder er trygge og meget sociale, og hvis man har lyst, kan man tage en ven eller familie med. Vi snakker om alt muligt omkring det at være i tvivl om sin kønsidentitet og livet som transkønnet, og bagefter fortæller vi ikke andre, hvad der bliver snakket om på møderne, eller hvem der er med, fortæller Anne Sofie Gladbjerg, der er den ene af to tovholdere for T-gruppen Aarhus, og understreger, at T-gruppen ikke er beregnet til at søge partnere til sex eller dating

Derfor er T-gruppen med i paraden T-gruppen Aarhus deltager i Aarhus Pride paraden med skilte, bannere og flag, og det har de gjort siden den første Aarhus Pride. – Vi vil gerne vise, at transkønnede er en del af et mangfoldigt fællesskab. Hvis du er i tvivl og usikker på din kønsidentitet, vil vi også gerne vise dig, at vi er her for dig. Derfor har det stor værdi, at vi er til stede og synlige i Aarhus Pride paraden, siger Anne Sofie Gladbjerg.

T-gruppen Aarhus mødes på Sappho i Mejlgade. T-gruppen Aarhus er en selvstændig gruppe under LGBT-Danmark. Læs mere på lgbt.dk/t-gruppen-aarhus eller på facebook.com/groups/tgruppenaarhus

Anne Sofie Gladbjerg er den ene af to tovholdere i T-gruppen, hvor unge mødes og snakker om kønsisdetitet og om livet som transkønnet.

15


Oplev kunsten på helt tæt hold ARoS Aarhus Kunstmuseum byder på den dansk og international kunst i verdensklasse i skiftende udstillinger og samlingspræsentationer med værker fra museets omfattende kunstsamling. ARoS er ét af Nordeuropas største kunstmuseer og det eneste med en regnbue på toppen i form af kunstværket Your rainbow panorama, hvor fra du kan nyde udsigten over Aarhus og Aarhus-bugten i alle regnbuens farver. 16 Tirsdag-Søndag kl. 10-17 • onsdag kl. 10-22 • mandag lukket

www.aros.dk


Program 11.00

Vi varmer op til parade på Bispetorv

11.30

Paraden sendes afsted gennem byen

13.00

Paraden ankommer til Pride Lounge i Musikhusparken

14.00 mm

Scenen på Pride Lounge åbnes

14.00

Total Hip Replacement

15.00

Vinderne af Prideprisen og Paradeprisen afsløres

Åbningstale v. Borgmester Jacob Bundsgaard

15.30

SHOKO

16.00

LGBT Asylum

16.30

Kirsten Siggaard

17.30

Feel Freeze

18.00

Pride Lounge lukker

20.00

Centralværkstedet åbner dørene til årets afterparty

OBS: Scenetiderne er endnu ikke fastlagte, men hold øje med programmet på aarhuspride.dk

Mellem de forskellge optrædende holder DJ Kasper Hollænder gang i festen på scenen. Kasper Hollænder er velkendt i det danske natteliv og har en kæmpe erfaring i at skabe den fedeste stemning!

I år har vi glæden af at præsentere Sanne Søndergaard som værtinde på scenen. Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Sanne lægger ikke fingre imellem, når hun tager livtag med emner som køn, kropsidealer, teenagehormoner og kvindelighed.

17


Pride Lounge Musikhusparken danner rammen om en afslappet eftermiddag for børn og voksne, hvor der er plads til at flyde ud på græsset med dem, du holder af. Udover et stærkt musikprogram og god mad og drikke, kan du gå på oplevelse i de mange stande på pladsen. Her kan du bl.a. møde foreninger fra LGBTQIA+ miljøet og en række politiske partier.

Med udsigt til scenen, er Pride Lounge stedet, hvor pridestemningen er skruet op på max. Besøg en af de lækre foodtrucks, hvor der er et eksklusivt udvalg af streetfood. Der er noget for enhver alder, smag og pengepung: en hurtig hotter, et måltid til den grov-sultne eller lidt til den søde tand. Der er opstillet barer, i samarbejde med GBAR, hvor der bydes på iskolde fadøl, shots, spiritus, vand, sodavand m.m. Vi serverer naturligvis kun alkohol til personer, der er fyldt 18 år, og alt overskud fra salg i barerne går til Aarhus Prides arbejde.

18

Der er spændende boder at fordybe sig i. Bliv klogere, mød nye fællesskaber og nyd festen. Mød LGBTQIA+ foreningerne og -organisationer, der fortæller om deres arbejde; eller Homoware, der vil være tilstede på pladsen med et rigt udvalg til det rette Pride-outfit. Aarhus Pride sætter familien i fokus, derfor har vi igen i år et børneområde med hoppeborge og sjove aktiviteter. Nær scenen finder du Aarhus Prides Infobod. Her kan du få praktisk information, hjælp til køb af billetter til det officielle afterparty og høre mere om arbejdet bag Aarhus Pride.


19


Kirsten Siggaard Kirsten Siggaard har vundet det danske Melodi Grand Prix hele tre gange sammen med Søren Bundgaard. Den første sejr var i 1984 med sangen ”Det lige det, og året efter vandt de igen Melodi Grand Prix’et med sangen ”Sku’ du spørg’ fra no’en. I 1988 vandt de for tredje gang med sangen ”Ka’ du se hvad jeg sa’”, som fik en flot tredjeplads ved Eurovision Song Contest. Udover at have vundet det danske Melodi Grand Prix tre gange, så har Kirsten Siggaard spillet med i flere musicals og revyer.

SHOKO SHOKO bringer divaen tilbage i dansk popmusik. Hun havde arbejdet som sangskriver et stykke tid, men vidste altid, at hun måtte på scenen selv. Efter at have taget springet blev hun finalist i P3’s Karrierekanonen og begyndte at arbejde målrettet med sine egne sange. Hun startede samarbejde med nogle dygtig dansere og har siden da optrådt på Radio Days og SMUKFEST. SHOKO er inspireret af amerikansk diva-pop og persisk mystik. Mange af hendes sange cirkler omkring kvinde-power - noget, der betyder meget for hende.

20


Total Hip Replacement Total Hip Replacement er et ungt, energisk og sprudlende orkester med mere end 200 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er det en fest på scenen, en smilende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum. Bandet er nomineret til Gaffa Awards 2019 i kategorien “Årets Nye Danske Navn”, og har desuden gjort sig bemærket med deres særegne liveoptrædener på SPOT, Skanderborg og Iceland Airwaves. Bandet nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddys Drop og den moderne new zealandske reggaescene.

Feel Freeze Feel Freeze er et køns- og queerpolitisk band, soundtracket til dine første kys og en portal ind til evigheden. Med iørefaldende elektroniske pophymner for og om kærlighed, velskrevne tekster med stærke budskaber om køn, kroppe, normer for levet liv og queer identitet, har duoen allerede taget både danske, europæiske og asiatiske scener med storm. Det er en tour de force i finurlig, rørende, skæv og detaljerig elektronisk popmusik.

21


Aarhus PrideStars Som frivillig (PrideStar) er man med til at skabe og forme Aarhus Pride, samt tilfører den sin store værdi. Blandt de frivillige finder vi flest lokale, men der er også nogle, der tager turen til Aarhus langvejs fra.

Daniel Esmann tager i år turen fra København for andet år i træk, og for ham er Pride noget ganske særligt: – Jeg elsker Pride! Det betyder mange ting for mig: Kærlighed, fællesskab, familie, glæde og et symbol på, hvad vi kæmper for og at være stolte over, hvem vi er. Susanne Demant er enig. Hun er lokal og har været frivillig i seks år. Det er der en helt speciel grund til: – Jeg er frivillig i Aarhus Pride, da jeg føler det desværre stadig er vigtigt at give et billede af, at vi ikke alle er ens, og at vi ikke gerne vil have flere rettigheder end andre... Bare gerne de samme. Der sker mange frygtelige ting i verden for mennesker med en anden tro, seksualitet, race med mere, og jeg har en tro på, at hvis vi viser vejen frem og udbreder budskabet om forståelse og rummelighed, så lykkes det en dag.

22

Daniel Esmann kan kun være enig og supplerer: – At være frivillig er super fedt. Man møder mange nye mennesker og får et større netværk. Jeg har været frivillig-hjælper i Pan Idræt og jeg elsker det. Men at være frivillig til Aarhus Pride, det er det fedeste, især at hjælpe andre og sprede glæde til alle.

Vil du ligesom Daniel og Susanne gerne være Aarhus PrideStar, så meld dig på : aarhuspride.dk/bliv-frivillig


Aarhus Festuge

Aarhus by 30.08.—08.09.2019

Bridging

– under regnbuen

Vær med til at skabe festen – bliv frivillig! aarhusfestuge.dk/ frivillig Festugen er en del af initiativet Take A Stand, som styrker det åbne sind, tolerance og respekt. Læs mere på take-a-stand.eu

23


McDonald’s® Aarhus Store Torv - Store Torv 11, 8 - Banegårdspladsen 1, 8000 Aarhus C • McD 24


210421 © 2019 McDonald’s Corporation

Prøv en McFeast med to ens boller. Fordi to ens sagtens kan være sammen.

#Pridebuns

8000 Aarhus C • McDonald’s® Aarhus Banegård Donald’s® Tilst - Havkærvej 116, 8381 Tilst 25


Årets fest! The Absolut Official Pride Afterparty 2019 er igen i år hostet af GBAR og Aarhus Pride på Centralværkstedet, som åbner dørene eksklusivt for The Absolut Official Pride Afterparty.

Sidste års afterparty var UDSOLGT, så køb din billet i god tid og kom med til årets største regnbuefest på Centralværkstedet sammen med 999 andre. Det bliver vildere end nogensinde! LINE-UP: DJ Stefanie Hopp (Frau Hoppe) DJ Thomas Hofman DJ Steph DJ Williams

26

PRAKTISK DØRENE ÅBNES kl. 20.00 ALDERSGRÆNSE 18+ (husk billed-ID) BILLETTER Købes på www.gbar.dk eller i infobod på Pride Lounge.

Programmet opdateres løbende, så følg med på facebook!

Forsalg: 100 kr. + velkomstdrink Dørsalg: 120 kr.

HUSK - at når du deltager i det officielle afterparty, støtter du automatisk Aarhus Pride og dermed også næste års parade og afterparty.

Bordreservation: Kun ved køb af bordpakke. Mere info på aarhuspride.dk


MUSICAL

Tarzan 21. SEP – 12. OKT

T E AT E R BILLETSALG: TLF. 8940 4040 · MUSIKHUSETAARHUS.DK RESTAURANT BESTILLING: JOHANR.DK · TLF. 2230 0092

SKAM 3 13. – 16. NOV

Billetsalg: Tlf. 8940 4040 · musikhusetaarhus.dk Restaurantbestilling: johanr.dk · tlf. 2230 0092

27


Forær hele Aarhus til én du holder af... Køb Aarhus City Gavekort her: • Musikhuset Aarhus (billetsalget) • Føtex FOOD (Guldsmedgade 3) • Salling (Kundeinformationen 2. sal) • eller online på

www.aarhus-city.dk

Vi glæder os

til at se alle på Bispetorvet til byens festlig festligste forfest og parade ifm. Aarhus Pride lørdag 1. juni samtidig med byens store City-event ”VERDENSBILLEDER – Take care of our World with Aarhus”.

Hele Aarhus City ønsker Aarhus Pride alletiders parade og en FED FEST! Skal du også til fest, og skal du ha´ en gave med, der ALDRIG skal byttes, så forær HELE Aarhus væk med et Aarhus City Gavekort. Gavekortet kan bruges over 150 steder i byen – i forretninger, caféer, restauranter, oplevelsessteder og til masser af kulturelle oplevelser.

Tank Selv Gavekort Nu kan du også købe TANK-SELV-GAVEKORT til Aarhus City. Fyld selv kortet op online med lige præcis det beløb, du vælger (min. 100,- og max 3.000,-). Kortet er klart til brug, så snart du har lagt penge på det.

28

Følg os på Facebook!

Læs mere om Aarhus City og gavekortet på www.aarhus-city.dk

Tank Selv Gavekort kan købes hos: • Svend A. Larsen Bog & Idé (Sønder Allé 4) • Sinnerup (Clemens Bro) • Føtex (Guldsmedgade) • Eyeroots (Østergade 24) • Aros Forsikringsbutikken (Park Allé 1)

Profile for aarhuspride

Aarhus Pride 2019 - program  

Program for Aarhus Pride, lørdag den 01.juni 2019

Aarhus Pride 2019 - program  

Program for Aarhus Pride, lørdag den 01.juni 2019

Advertisement