Page 1


Qualicoat Spuit- en Moffelbedrijf Aalderink is in het trotse bezit van een certificaat dat de naam Qualicoat draagt. Qualicoat is een eersteklas keurmerk in de wereld van het coaten van aluminium. Het certificaat van Qualicoat staat voor hoogwaardige kwaliteit en service.


Oppervlaktebehandeling U denkt aan een oppervlaktebehandeling? Spuit- en moffelbedrijf Aalderink kan u daarbij van dienst zijn. Een oppervlaktebehandeling wordt ook wel coating genoemd. Het concept van de oppervlaktebehandeling houdt in dat er een deklaag wordt aangebracht op een ondergrond.


Zirkoniseren Zirkoniseren, dat is een van de diensten die Spuit- en Moffelbedrijf Aalderink levert. Aalderink beheerst de techniek die vereist is bij het zirkoniseren als geen ander. Na het zirkoniseren kan een poedercoating worden aangebracht.


Kataforese lakken Het kataforese lakken maakt deel uit van een door Aalderink uitgevoerde badenreeks. Bij het kataforese lakken spreken we van te lakken producten. Dit zijn geen kasten of meubels maar, in dit geval, metalen producten.


Oppervlaktebehandeling: http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/oppervlaktebehandeling.html Zirkoniseren: http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/zirkoniseren.html Kataforese Lakken: http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/kataforese-lakken.html Qualicoat: http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/qualicoat.html

Het Qualicoat bedrijf Aalderink-Coating.nl  
Het Qualicoat bedrijf Aalderink-Coating.nl  

Ga voor meer info naar http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/qualicoat.html http://aalderink-coating.nl/dienstverlening/qualicoat.htm...

Advertisement