Page 1

Karate Parkour Hockey

Beachvolley

Klatring

Kano og kajak

Helduinsg inkden

tilm li den 1. ju torsdag 16. kl.

GRATIS SPORTSSKOLE for både drenge og piger i Globus1, 5.- 9. juli 2010

Den 5. juli åbner Globus1 sommerens sejeste sportsskole for både piger og drenge i alderen 6 -12 år. Sportsskolen er gratis og varer fra mandag den 5. juli til fredag den 9. juli 2010, fra kl. 9.0016.00. Der vil være alt lige fra beachvolley, hockey, karate, klatring, parkour, kano og kajak samt en masse sjove lege på programmet. Programmet udleveres på Sportsskolens første dag. Kl. 9.00-10.00: Børnene bringes til Globus1, hvor der er fri leg i hallen Kl.10.00 -12.00: Dagens først aktivitet Kl.12.00 -13.00: Frokost – børnene spiser deres medbragte madpakke Kl. 13.00 -15.00: Dagens anden aktivitet Kl. 15.00 -16.00: Børnene afhentes i Globus1, hvor der er fri leg i hallen Hver dag skal der medbringes madpakke, drikkedunk og idrætstøj. Husk ekstra tørt tøj til de dage, hvor der er kano og kajak.

Tilmelding: Du kan enten komme forbi Globus1, ringe på tlf. 87 41 91 55 eller sende en mail til buun@aarhus.dk. Husk at oplyse navn, alder og telefonnummer på en kontaktperson. Tilmelding gælder for hele ugen og fristen for tilmelding er torsdag den 1. juli inden kl. 16. Sportsskolen er arrangeret af Globus1’s aktivitetsmedarbejdere, Idræts- og integrationskonsulenterne, en masse frivillige, Fritidspatrujlen og følgende foreninger: Aarhus Beachvolley Club 1900, Honto Karate, Marselisborg Hockey Klub, Aarhus Parkour, Århus Klatreklub og Århus Kano & Kajak Klub.


Sportsskolen aktiviteter Aarhus Beachvolley Club 1900

Århus Klatreklub

Sted: Globus1 – Beachvolleybanen Kom og prøv at spille beachvolley i Globus1. Beachvolley er et sjovt boldspil i sand, hvor alle kan være med. Hvis vejret er til det, spiller vi i bare tæer og ellers tøj efter vejret.

Sted: Århus Klatreklub, Dorthesvej 43, ved Gellerupbadet Klatring er en alsidig sport, og det er godt for kroppen. Man bruger hele kroppen og udvikler styrke og balance. Klatring er også sjovt – det bliver aldrig kedeligt, da der er nye udfordringer hele tiden. Du kan være ganske rolig på klatrevæggen, da sikkerheden er i top. Så mød op og bestig bjergets top!

Honto Karate Sted: Globus1 – Idrætshallen Hos Honto Karate træner vi dagligt traditionel Shotokan Karate. Shotokan er den største af de fire hovedstilarter indenfor karateverdenen. Vi vil træne både traditionel karate for begyndere, men også prøve sjove teknikker, såsom flyvespark og baglæns cirkelspark. Der vil også være mulighed for at prøve praktisk karate med frigørelsesgreb og forsvarsteknikker. Marselisborg Hockey Klub Sted: Globus1 – Idrætshallen Marselisborg Hockey Klub byder dig velkommen til at komme i Globus1 og prøve at spille hockey. Vi skal nok sørge for at du hygger dig og får det sjovt samtidigt med, at du får prøvet en ny og spændende sportsgren. Både piger og drenge er velkommen. Husk træningstøj og indendørssko. Aarhus Parkour Sted: Legepladsen ved klubberne i Gellerup/ Globus1 (afhængig af vejret) Parkour er en sjov og anderledes måde at bevæge sig på. Hvis du har set James Bond – Casino Royale indledes filmen med en parkour-jagt gennem Madagaskar. Vi skal hoppe, rulle, springe, løbe, lande henover, igennem og under forhindringer som f.eks. bygninger, mure, rækværk, træer og trapper. Medbring gerne drikkedunk og kom i løstsiddende tøj.

Århus Kano & Kajak Klub Sted: Brabrand søen – I møder op i Globus1, og bliver herefter kørt i busser til søen. Det er sjovt at lege på vandet. Kan du svømme, så kan du også ro kano og kajak. Kom og prøv – det bliver uden tvivl en oplevelse. I kajak ror du alene i din egen båd. I kano er I 2-3 ad gangen. Husk ekstra tøj. Udendørs leg og udfordring Sted: Globus1 Fritidspatruljen og idræts- og integrationskonsulenterne tager børnene med udenfor og laver en masse sjove ting. Hvad der skal ske er en overraskelse, så der er ingen tvivl om, at det bliver spændende.

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/25._juni_2010_-_1015/sommerskole_flyer_a5  

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/25._juni_2010_-_1015/sommerskole_flyer_a5.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you