Page 1


Med træben og klap for øjet Piratens fange

af Jacob Weinreich Robert er sammen med sin mor flyttet ind hos mors nye kæreste Finn. Det er ikke spor sjovt. Men en dag finder Robert en kasse nede i kælderen. Kassen er fuld af gamle piratsager, og pludselig befinder Robert sig i en verden fuld af blodtørstige pirater. (Der kommer flere bøger i serien ”Kaptajn Blodskæg”)

Skattevogterne

af Chris Mould En flot fuldrigger kaster anker i bugten, men der er noget skummelt ved besøget. For hvem er den mystiske sømand, der skjuler sig om bord? (Der er flere bøger i serien ”Skrækkeligt skummelt”)

Gys og gåsehud Et blodigt spil

af Camilla Wandahl Det hele starter som en leg. Fire venner mødes i en kirke midt om natten med en gammel bog. Vennerne skal kæmpe mod hinanden. For sjov. Men snart bliver legen til et spil på liv og død.

Da Gorm vågnede

af Andreas P. Nielsen Mikkel er på besøg på kirkegården i Jelling, hvor Gorm den Gamle, Thyra og Harald Blåtand ligger begravet. Ved en fejl får Mikkel genoplivet dem - og det bliver farligt.

Dyret med de fem øjne

af Per Gammelgaard Fritz skal besøge Professor Ibsen. På vejen derhen møder han et mærkeligt dyr med fem øjne. Dyret følger efter Fritz og stjæler forskellige ting, inden det forsvinder ned i professorens kælder. (Der er flere bøger i serien ”Den lyseblå Baron”)


Dødens sang og andre gys

af Kenneth Bøgh Andersen Her er fire grusomme gys til dig, som elsker at få gåsehud.

Heksens smykke

af Benni Bødker ”Det var en uhyggelig aften. De onde kræfter havde frit spil denne ene nat. På himlen fløj hekse forbi på koste. På vej til Hekkenfeldt. Helvedes-bjerget oppe på Island. Her skulle de møde Djævelen og feste.”

På nye eventyr

Manden med det oversavede kranium

Drageskolen

De skjulte våben

Farlige vikinger

af Ulla Rasmussen Henrik er ikke bange for noget som helst. Nu vil han undersøge, hvorfor der kommer mystiske lyde nede fra savværket. Mikkel følger med, selv om han er bange for, at det har noget at gøre med manden med det oversavede kranium ... af Jørn Jensen Tobias og Simone finder et våbenlager i skoven, som Tobias gerne vil have sin ven Oliver med ud at se. Men våbnene er væk, og mysteriet begynder. (Der er flere bøger i serien ”Koldt blod”)

af Vibeke Martinsen Eva er blevet optaget på Drageskolen, hvor hun skal lære at blive en dragetæmmer. Men Eva opdager, at hun også har magiske evner og forbindelser til drageverdenen. (Der er flere bøger i serien om ”Dragernes beskytter”) af Peter Gotthardt En flok vikinger vil overfalde den gård, hvor Ragnhild og hendes familie bor. Kan de tre piger og Ragnhild jage en hel flok bevæbnede mænd på flugt? (Der er flere bøger i serien ”Det fortryllede slot”)

Den lukkede by

af Josefine Ottesen Zip er kommet i kløerne på den onde emir, som også har fanget Sergül og Mendi. Zip har en kode, som emiren skal bruge for at få magten over Uzzierne. (Der er flere bøger i serien ”Den skjulte nøgle”)

Den sidste elver

af Morten Dürr Elverfolket forsvinder. Det er krigens skyld. Snart er der kun Ejna tilbage. Men Ejna er kun en pige. Den sidste elverpige. Hvordan skal hun redde de andre?

En ukendt verden

af Peter Gotthardt En flok elvere er havnet i menneske-verdenen. Her prøver de at befri ånderne af en prinsesse og hendes riddere fra en forbandelse, som hviler over dem på grund af prinsessens forfængelighed. (Der kommer flere bøger i serien om ”Elverdronningens børn”)


Forbryderjagten er begyndt Cornelius Krut – sagen om varanens kys

af Kirsten Sonne Harild og Jan Solheim Cornelius Krut og hans makker Lulu har igen fået færten af en forbrydelse. Denne gang går jagten gennem biologi-lokalet, Zoologisk Have og Københavns Lufthavn i hælene på forbrydere, som ulovligt importerer uhyre sjældne krybdyr. (Der er flere bøger i serien om ”Cornelius Krut”)

Dødens drug

af Daniel Zimakoff og Ida-Marie Rendtorff ”Manden rettede pistolen lige mod Bastian. Hans stemme lød desperat: ’Mit coke... hvor er det?’ Bastian hev fat i Kamille. Kunne han virkelig finde på at skyde dem?” (Der er flere bøger i serien om ”Team A”)

Eventyrbanden – De første tegn

af Birgit Strandbygaard De tre venner i Eventyrbanden, Alma, Marie og Tim, afslører sammen en bande og får en ny ven. (Der kommer flere bøger om ”Eventyrbanden”)

Måske forelsket? Elsker dig af hele mit jærte

af Unni Lindell ”Ella mærkede hvordan hjertet hamrede i halsen. Dunk, dunk, dunk. Hvem havde skrevet et brev med et hjerte udenpå og gemt det i hendes penalhus?” (Læs også den første bog i serien: ”Kys mig på tirsdag”)


Venner 4ever Frantz kommer op at slås

af Katrine Marie Guldager Frantz kan godt lide mad. Så snart der er noget, der generer Frantz, så snupper han en mad. Men en dag kommer der en ny dreng i klassen, Karl, og han hugger Frantz’ madkasse. Det skulle han nok ikke have gjort ...

Line og Sif og den store verden

af Katrine Marie Guldager Line og Sif er tvillinger, og selvom de faktisk er meget forskellige, kan de slet ikke undvære hinanden. Det er, som om de to piger er blevet til én pige. Men en sommer skal pigerne holde ferie hver for sig.

Mille – venner 4ever

Af Mette Finderup Du kender sikkert Mille fra tv-serien MILLE. I bogen kan du både læse om nogle af de oplevelser, Mille havde i serien, men også nogle, der ikke har været vist på tv.

Rune og Røskva

af Margot Andreasen Rune har fået en bog i fødselsdagsgave. Når han læser i den, bliver teksten levende, og pigen Røskva falder ud af bogen og ind på Runes værelse.

Min pinlige familie Ane og det kolde gys

af Per Gammelgaard Ane og hendes storebror Bo driller hinanden. Bo mener, at han er den klogeste og bedst til det hele. Men hvad gør han, da kælderen i deres hus pludselig er fyldt med vand? (Der er mange flere bøger i serien om ”Ane”)

Hvis det her var Paradis, gad jeg godt se Helvede af Iben Harboe Selma Z føler ikke rigtig, at hun passer ind i sit liv. Hun er træt af sin irriterende mor og morens kæreste Flomme. (Der kommer flere bøger i serien om ”Selma Z”)

Jeg er her altså også

af Bente Bratlund Linneas bror Tobias er alvorligt syg, og derfor tænker deres mor kun på at passe ham. Det giver problemer for Linnea, som føler, at moderen ikke har tid til hende.

Min fars dyrepark

af Thorstein Thomsen Eva bor alene sammen med sin far. Hun er ret skrap, men det mener hun er nødvendigt, for hendes far er meget barnlig. For eksempel da han laver en dyrepark uden dyr.

Et mærkeligt skib

af Anita Krumbach Drengen Elo er ikke glad for sin egen familie. Han er derfor mest sammen med den nye dreng fra klassen og hans almindelige familie. Lige indtil den nye dreng og hans familie bliver træt af Elos mange besøg.


Dig og din hest Firkløveret – Victoria kommer til hjælp

Vildt seje drenge Skelethæren

af Benni Bødker Uno er på vej til dronning Merles ø. Kæmpe krigere skyder op af jorden. Det bliver en hård kamp. Så mon Uno når frem til Det hellige kar? (Der er flere bøger i serien ”Helvedesporten”)

af Christina Nordstrøm De fire veninder Victoria, Rikke, Henriette og Le er vilde med heste. Men Rikke har ingen hest. Derfor laver pigerne et ridestævne for at tjene nogle penge, så de kan købe en pony til Rikke. (Der er flere bøger i serien om ”Firkløveret”)

I dyb sne

af Kirsten Sonne Harild Petrine og hesten Pjok bliver fanget i en snestorm, da de er med til det store pony-jule-optog. (Der er flere bøger i serien om ”Pjok og Petrine”)

Taynikmaens kraft

af Merlin P. Mann Farlige røvere er ude på at stjæle Torons magiske taynikma. Han må kæmpe hårdt for at beholde den. Men røverne kender en hemmelighed, der kan besejre Toron. Kan taynikmaens kraft mon redde ham? (Der er flere bøger i serien ”Toron-sagaen”)

Viljens vej

af Benni Bødker Drengen Kimura leder en hær af børn. Sammen kæmper de imod de onde krigsherrer og befrier de mange børn, som er fanget i store lejre. (Der er flere bøger i serien om ”Kimura”)

Udarbejder: Silja Premer Attrup Omslag: Rasmus Bregnhøi Udgiver: © Biblioteksmedier as, Ballerup 2010 Tryk: Nofoprint, Helsingør Varenr.: 47211005

www.pallesgavebod.dk · www.bibliotek.dk

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/28._juni_2010_-_1016/letteboeger_3_4  

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/28._juni_2010_-_1016/letteboeger_3_4.pdf

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/28._juni_2010_-_1016/letteboeger_3_4  

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/28._juni_2010_-_1016/letteboeger_3_4.pdf

Advertisement