Page 1

Det sker i Harlev og omegn! August 2010 Hele august

Sommerbogen – læs 5 bøger!

Harlev Bibliotek

For børn i 1. til 7. klasse. Læs 5 bøger i din sommerferie og skriv en anmeldelse af én af dem. Aflevér anmeldelsen på biblioteket og få en børnebog foræret. Sommerbogen fortsætter også i august måned. Hent en folder om Sommerbogen på biblioteket.

Mandag den 2. kl. 14.00 Fredag den 6. kl. 14.00

Biblioteket åbner!

Harlev Bibliotek

Biblioteket åbner igen efter fire ugers sommerlukning. OBS! nyt tlf.nr. 87 13 97 05.

Sommermøde

Lokalcenter Næshøj

Viseduoen ved Else Honoré og Kurt Hansen serverer en blandet buket operettemelodier, revyviser og bakkesange. Pris 25 kr. Tilmelding til Gretha Munk tlf. 86 94 24 34 senest den 1. august. Harlev-Framlev Pensionistforening.

Onsdag den 11. kl. 19.30

Tro og viden

Søndag den 15. kl. 14.00

Bankospil Bussens Venner

Søndag den 15. kl. 16.00

Sommerkoncert

Mandag den 16.

Palles Gavebod åbner

Præstegården

Det bliver udfordrende og spændende. Sognepræst Lea Skovsgaard og foredragsholder Niels Krøjgaard har premiere på et debatbaseret foredrag om religion og videnskab: Kan bøn helbrede sygdomme, og hvad siger videnskaben om det fænomen? Har Gud skabt verden, eller er den verden, vi kender, alene udløst af evolutionen? Har vores oplevelser med det overnaturlige altid en naturlig forklaring? Disse og mange andre spørgsmål vil blive debatteret.Kom og bliv udfordret på dine egne holdninger!

Lokalcenter Næshøj

Bussens Venner afholder bankospil i Caféen og Lille Sal. Alle er velkomne.

Præstegården

Pianisterne Heine Skov Jensen og Minako Kuramoto spiller klaver. Programmet kommer til at bestå af bl.a. Chopin og Franz Liszt, så der er virkelig lagt op til en stor musikoplevelse for dem, der holder af klavermusik. Alle er meget velkomne til koncerten og der er gratis adgang.

Harlev Bibliotek

Denne dag åbner internetsiden for børn Palles Gavebod. Det fejres på bibliotekerne i hele landet. Hold øje med hjemmesiden www.aakb.dk for at se, hvad der sker.

September Torsdag den 2. Fredag den 10. Fredag den 24.

Kirke-café-aften i Konfirmandstuen i Præstegården. Sensommermøde i Harlev-Framlev pensionistforening på Lokalcenter Næshøj. Officiel indvielse af Harlevs nye kombi-bibliotek – BIBLIOTEKET.

Aktivitetskalenderen ses også på Internettet: www.harlev.fr.dk www.aakb.dk/harlev

Stof til aktivitetskalenderen for oktober og foromtale af arrangementer i november måned skal afleveres til Harlev Bibliotek Senest tirsdag den 10.8.2010. Det sker i Harlev og omegn! udgives af Harlev Fællesråd. E-mail: post@harlevfr.dk. Hjemmeside: www.harlevfr.dk

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/2010-07-09_2053/det_sker_i_harlev_og_omegn_august_10  

http://www.aakb.dk/files/file_attachments/2010-07-09_2053/det_sker_i_harlev_og_omegn_august_10.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you