Page 1

DISSENY GRÀAFIC IDENTITAATS COMUNICAACIÓ

disseny amb ànima

www.aadisseny.com AA DISSENY / Albert Anglès

Estudi de disseny gràfic i comunicació Identitats corporatives Disseny gràfic Comunicació impresa i web

Costa de la Plaça 3 43410 La Guàrdia dels Prats T 977 863 316 M 629 350 558 hola@aadisseny.com www.aadisseny.com


Gràfica Nani Marquina Conjunt de catàlegs de col·leccions de catifes de disseny contemporani i gestió de la imatge corporativa. Nani Marquina va ser Premi Nacional de Disseny 2005.

AA Disseny / Albert Anglès és un estudi de disseny gràfic que ofereix serveis en identitat corporativa, comunicació impresa i web. Fem disseny amb ànima perquè volem fer projectes amb sentit i emoció. El nostre objectiu és crear obres gràfiques on el concepte i l’estètica serveixin per a potenciar el valor de marca dels nostres clients.

Identitat corporativa Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona Disseny de la nova identitat visual i revitalització de la comunicació: papereria corporativa, senyalització, intranet, anuncis i cartells.

Identitat corporativa Llibreria 19ARCS Naming i direcció d’art. Etiquetes, papereria bàsica i cartells.

Disseny editorial Blocs - assessors immobiliaris Naming, disseny gràfic i maquetació de revista immobiliària per a Blocs. Projecte seleccionat als Premios Anuària 2005 com a millor publicació periòdica. El projecte apareix publicat al llibre Select C - Graphic design from Spain, Ed. Indexbook, 2005.

Redisseny d’identitat corporativa Culubret Arrel de l’ampliació de les línies de negoci d’aquesta empresa del sector de la construcció, es va redissenyar la seva imatge, que va consistir en la creació d’un nou logotip i una nova paleta cromàtica.

Identitat corporativa Essi Projects El projecte per aquesta empresa del sector de les TIC abarca des de l’estratègia de comunicació a la papereria corporativa o la web. El logotip apareix publicat al llibre Logos Made in Spain - Ed. Indexbook, 2004

Direcció d’art Cellers Imaginaris és un projecte inventat on es va dissenyar l’estratègia de comunicació per a un vi del Priorat: direcció d’art, fotografia, etiquetes, cartells, anuncis i web.

Packaging / Etiquetes Agatha Ruiz de la Prada per a Nani Marquina. Disseny d’etiquetes i presentació de producte per a catifes dissenyades conjuntament per dues de les més prestigioses dissenyadores del país.

Multimèdia Cambra de Comerç de Tarragona Memòria anual en format CD interactiu: disseny gràfic, packaging i programació.

hola@aadisseny.com

Imatge de producte La Ibense - Gelats i torrons Disseny global per aquesta marca de productes elaborats artesanalment, que inclou aplicacions com la Carta, la papereria d’empresa, les etiquetes, la publicitat o el disseny web.

Disseny web Blocs - assessors immobiliaris Disseny i programació de la web, que conté una eina de gestió de continguts. Gestió de la identitat corporativa global. Selecció als Premios Letra 2006 com a millor aplicació de la imatge corporativa pel projecte Handbol.

AA book  

Projectes AA Disseny / Albert Anglès

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you