Page 6

WWL 2019 | Februar

20

FEB. Indien - Bed for beskyttelse af Indiens mange kristne organisationer, som hjælper de fattigste og mest sårbare borgere, fordi disse organisationer er under et stort pres fra regeringen. Bed for de 26 kristne børnehjem, der i 2018 er blevet lukket ned pga. falske anklager, og hvis’ børn nu lever en kummerlig tilværelse.

21

FEB. Syrien - Bed for et nyt Syrien i 2019. Bed for mirakler til dette borgerkrigshærgede land. Tak for de kristne syrere, der hver dag risikerer deres egne liv for at hjælpe deres landsmænd. Bed om, at kirken må leve blandt disse mennesker og være deres anker.

22

FEB. Nigeria - Bed for de mange kristne, der i 2018 er blevet angrebet af den militante islamiske bevægelse Fulani Herdsmen. Bed om helbredelse og beskyttelse af disse udsatte, særligt for de mange kristne kvinder, der er i fare for voldtægt og kidnapning.

23

FEB. Irak - Bed for de mange kristne, som vender hjem til deres byer efter krigens afslutning. Bed for genopbygningen og særligt for de projekter, vi, takket være støtte fra bl.a. Danmark, har kunnet opstarte. Tak Gud for, at disse initiativer er med til at sætte brød på bordet hos kristne i hele Irak. 6

Open Doors Danmark

Profile for Open Doors Danmark

Bedeblad feb-apr  

Bedeblad feb-apr  

Profile for aabnedore