Page 5

13

FEB. Eritrea - Bed for de kristne, der bliver fængslet af regeringen under elendige forhold - nogle endda i skibscontainere under brændende temperaturer. I 2018 har sikkerhedsstyrker fortsat udført adskillige angreb på kristne og deres huskirker. De har arresteret hundredvis af kristne. Læg dem frem for Gud, og bed Ham bære dem gennem dette.

14

FEB. Eritrea - Bed for dem, som sidder i fængsel, og hvis’ kroppe og sind er udmattede efter års slavelignende arbejde og tortur. Bed bl.a. for Kiflu Gebremeskel, præst og grundlægger af kirken Southwest Full Gospel Church (anholdt i 2004), og for Million Gebreselasie, læge og præst i Massawa Rhema Church (anholdt i 2004).

15

FEB. Yemen - Bed for den ekstreme fattigdom og hungersnød, der hersker i Yemen efter mange års borgerkrig og ustabilitet. Bed om, at Gud må sende sit lys ind over dette trøstesløse sted. Tak Gud, fordi der i 2018 for alvor blev sat fokus på Yemens krise og hungersnød.

16

FEB. Yemen - Bed for de kristne fællesskaber, der er særligt udsat for vold og overgreb, så snart de mødes. Tak Gud for, at kirken vokser midt i krig og sult, og bed om, at Guds kærlighed og nåde må trøste dette udsatte folk.

17

FEB. Iran - Bed for de 45 kristne, hvor flere er konvertitter, der i 2018 er blevet fængslet og venter på deres retssag. Bed om, at Gud mirakuløst må gribe ind og sætte dem fri. Tak Gud for deres offer og villighed til at tjene Ham, selv når det koster.

18

FEB. Iran - Bed for de kristne, der har søgt om asyl rundt om i Europa, men som har fået afslag og derfor må rejse hjem til Iran. De er i overhængende fare for fængsel og dødsstraf. Bed om styrke og mod midt i denne svære tid. Bed om, at Danmarks regering må se nådigt på disse kristne flygtninge og give dem asyl.

19

FEB. Indien - Bed for det kommende valg i Indien, hvor bl.a. premierministeren udpeges, da han efterfølgende vælges af de nyvalgte folkerepræsentanter. Bed om, at Indien må få en leder, der vil beskytte landets kristne og give dem frihed til at leve som Guds folk. www.opendoors.dk

5

Profile for Open Doors Danmark

Bedeblad feb-apr  

Bedeblad feb-apr  

Profile for aabnedore