Page 19

24

APR. Elfenbenskysten - Bed for dette land og for splittelsen mellem muslimer og kristne. Bed om fred og tilgivelse. Bed om, at kirken må gå forrest og lede vejen til tilgivelse.

25

APR. Burundi - Bed om beskyttelse af kirken i Burundi, der presses af regeringen til at støtte regeringen. Bed for de præster, der får mundkurv på i forhold til al form for kritik. Bed om, at kirken må holde sig ren og fri fra korruption og politiske agendaer.

26

APR. Angola - Bed om, at regeringen må blive mere velvillig i forhold til at godkende kirker. Bed for overlevelsen af de cirka 1000 kirker, der venter på en officiel godkendelse og ikke har hørt fra deres sag i årevis.

27

APR. Togo - Bed om beskyttelse af landets kristne, særligt mod voodoobevægelsen, som er meget vred over den stigende konvertering fra deres tro til evangelikansk kristendom. Bed for nye kristne fra voodoobevægelsen, der ofte har svært ved at skille de to religioner ad.

28

APR. Venezuela - Bed om bedre velstand og levevilkår for befolkningen i Venezuela. Bed om, at folkeoprøret for bedre vilkår må føre gode tider med sig. Bed om beskyttelse for de modige præster, der, på trods af faren, taler de fattiges sag.

29

APR. Nicaragua - Bed om at landets regering må begynde at overholde menneskerettighederne. Bed om, at FN-kommissionens repræsentanter må blive inviteret tilbage efter at være blevet smidt ud i september sidste år. Bed for kirken, at den må have styrke til at stå i mod og til at udføre dens hjælpearbejde blandt landets fattigste.

30

APR. Rwanda - Bed om beskyttelse af landets kirker mod præsident Paul Kagames indflydelse. Bed særligt om, at Gud må forvandle lederne i kirken, som præsidenten har indsat mod kirkens vilje. Bed om, at disse ledere må blive rørt af budskabet om Jesus og selv blive omvendt. www.opendoors.dk

19

Profile for Open Doors Danmark

Bedeblad feb-apr  

Bedeblad feb-apr  

Profile for aabnedore