Page 17

13

APR. Uganda - Bed for Uganda, og om at den stigende uvilje mod landets kristne må stoppe. Bed for den kristne kvinde Regina, som blev overfaldet af sin mand og i angrebet mistede sine tvillinger. Bed om helbredelse for hende både fysisk og psykisk.

14

APR. Mozambique - Bed om stabilitet i denne stat. Bed om, at de politiske uenigheder

ikke må åbne gamle sår og stridigheder og skabe frugtbar grund for forfølgelse af det kristne mindretal.

15

APR. Påske i den forfulgte kirke - Bed for Egyptens kristne, der er særligt udsatte for angreb under påsken. Bed for alle, der deltager i gudstjenester rundt om i landets kirker. Bed for alle dem, der mindes dem, der er døde under tidligere års angreb.

16

APR. Påske i den forfulgte kirke - Bed for Pakistans kristne, der denne påske er særligt udsat for bombninger og angreb pga. Asia Bibis løsladelse og frifindelse for blasfemi. Bed for alle dem, der modigt dukker op til dette års påskegudstjenester.

17

APR. Påske i den forfulgte kirke - Tak Gud fordi de irakiske kristne i 2018 kunne afholde deres traditionelle palmeoptog for første gang siden krigens start. Bed om, at de igen i år må kunne få den glæde.

18

APR. Påske i den forfulgte kirke - Tak fordi vi i dag over hele jorden kan mødes til påskemåltid, lige som Jesus gjorde med sine disciple på den første skærtorsdag. Bed Gud hjælpe os til at tjene både i Danmark og i resten af verden.

19

APR. Påske i den forfulgte kirke - Tak Jesus, fordi Han led og døde for vores skyld, og fordi Hans død og lidelse forbinder og trøster alle kristne på hele jorden.

www.opendoors.dk

17

Profile for Open Doors Danmark

Bedeblad feb-apr  

Bedeblad feb-apr  

Profile for aabnedore