Page 16

WWL 2019 | April

09

APR. Niger - Bed for løsladelsen af den kristne nødhjælpsarbejder Jeff Woodke, der for 2 år siden blev kidnappet af en militant gruppe. Bed om, at den store støtteaktion, afholdt i november for at få præsidenten ind i sagen, må være succesfuld. Bed for Jeff om opmuntring og styrke i fangenskabet.

10

APR. Cuba - Bed for de kristne børnefamilier på Cuba, der er særligt udsatte for forfølgelse. Bed om beskyttelse af børnene mod indoktrinering fra statens side, og bed Gud værne om de kristnes forældremyndighed, der kan tages fra dem, hvis de gør sig for meget bemærket.

11

APR. Chad - Bed for bevarelsen af den kristne del af Chad. Bed om at indsættelsen af en muslimsk sultan som den øverste leder i den kristne del af landet ikke må betyde en islamisering, og at kirken må stå sammen i kærlighed i denne svære tid.

12

APR. Bukina Faso - Bed for de evangelikanske kristne, der taler imod heksekunsten, der er udbredt i landet. Tak Gud for deres tjeneste og bed om beskyttelse mod vrede folkemængder. Tak Gud, fordi antallet af kristne i landet er stødt voksende.

16

Open Doors Danmark

Profile for Open Doors Danmark

Bedeblad feb-apr  

Bedeblad feb-apr  

Profile for aabnedore