Page 1

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question. Write fractions to represent the shaded and unshaded portions of the figure. 1)

A)

5 5 , 1 4

B)

5 1 , 6 6

C)

1 5 , 6 6

1)

D)

1 4 , 5 5

2)

2)

A)

1 6 , 7 7

B)

7 1 , 4 4

C)

3 1 , 4 4

D)

7 1 , 8 8

3)

3)

A)

3 5 , 5 5

B)

5 3 , 4 4

C)

5 3 , 3 3

D)

5 3 , 8 8

4)

4)

A)

5 5 , 2 3

B)

2 3 , 5 5

C)

3 1 , 2 2

1

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

2 1 , 3 3


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 5)

5)

A)

3 3 , 1 2

B)

1 2 , 3 3

C)

1 3 , 4 4

D)

3 1 , 4 4

6)

6)

A)

3 2 , 5 5

B)

3 5 , 8 8

C)

5 5 , 3 2

D)

5 3 , 8 8

7)

7)

A)

5 1 , 6 6

B)

5 1 , 3 3

C)

5 1 , 1 1

D)

1 1 , 5 1

8)

8)

A)

1 4 , 7 1

B)

7 1 , 1 4

C)

7 1 , 4 4

D)

7 1 , 8 8

9)

9)

A)

11 1 , 1 12

B)

11 1 , 12 12

C)

1 12 , 11 1

D)

11 1 , 6 6

10)

10)

A)

3 5 , 8 8

B)

3 2 , 5 5

C)

5 1 , 3 3

2

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

5 3 , 8 8


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank Solve the problem. 11) Of 19 crates of apples, 2 crates are Granny Smiths. What fraction of the crates are Granny Smiths? 2 19 19 17 A) B) C) D) 19 2 17 19

11)

12) Of 19 crates of apples, 2 crates are Granny Smiths. What fraction of the crates are not Granny Smiths? 17 2 19 19 A) B) C) D) 19 19 17 2

12)

13) A high school basketball team has 10 members. If 7 of the team members are juniors, find the fraction of the team members that are juniors. 7 10 10 3 A) B) C) D) 10 7 3 10

13)

14) A high school basketball team has 9 members. If 7 of the team members are juniors and the rest are seniors, find the fraction of the team members that are seniors. 9 9 7 2 A) B) C) D) 2 7 9 9

14)

15) In a microbiology class of 41 students, 17 students are graduate students. What fraction of the students are graduate students? 41 17 24 41 A) B) C) D) 17 41 41 24

15)

16) In a microbiology class of 29 students, 13 students are graduate students. What fraction of the students are not graduate students? 16 29 29 13 A) B) C) D) 29 16 13 29

16)

17) Of 88 bicycles in a bike rack, 41 are mountain bikes. What fraction of the bicycles are mountain bikes? 88 88 41 47 A) B) C) D) 47 41 88 88

17)

18) Of 94 bicycles in a bike rack, 41 are mountain bikes. What fraction of the bicycles are not mountain bikes? 94 41 53 94 A) B) C) D) 41 94 94 53

18)

19) Of 206 trees in the park, 43 are coniferous trees. What fraction of the trees are coniferous trees? 43 206 163 206 A) B) C) D) 206 43 206 163

19)

20) Of 176 trees in the park, 13 are coniferous trees. What fraction of the trees are not coniferous trees? 13 176 163 176 A) B) C) D) 176 163 176 13

20)

3

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank Identify the numerator and denominator. 3 21) 2 A) Numerator 2

B) Numerator 5

Denominator 3

22)

21) C) Numerator 3

Denominator 1

D) Numerator

Denominator 3

Denominator 2

19 2

22)

A) Numerator 1 Denominator

B) Numerator 19 2 19

Denominator 2

C) Numerator 2

D) Numerator

19 2

Denominator 1

Denominator 19

List the proper fractions in the group. 9 5 7 3 23) , , , 7 12 15 17 A)

24)

25)

26)

9 7

23) B)

5 7 3 , , 12 15 17

C)

9 5 7 3 , , , 7 12 15 17

D)

9 13 , 7 17

1 11 18 5 8 , , , , 4 7 18 4 3

24)

A)

1 5 8 , , 4 4 3

B)

11 18 5 8 , , , 7 18 4 3

C)

1 11 18 5 8 , , , , 4 7 18 4 3

D)

1 4

7 14 7 11 3 , , , , 12 13 2 4 4 A)

2 3

7 3 , 12 4

25) B)

7 11 3 , , 12 4 4

C)

7 11 3 , , 2 4 4

16 13 11 17 2 , , , , 13 12 8 17 3

D)

14 7 11 , , 13 2 4

26)

A)

11 8

B)

13 11 17 , , 12 8 17

C)

16 13 11 2 , , , 13 12 8 3

D)

2 3

4

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 27)

28)

3 5 7 2 16 , , , , 7 19 7 11 219

27)

A)

7 7

B)

3 5 2 16 , , , 7 19 11 219

C)

5 7 2 , , 19 7 11

D)

3 5 7 2 16 , , , , 7 19 7 11 219

9 5 7 19 3 , , , , 7 12 15 12 17

28)

A)

5 7 3 , , 12 15 17

B)

9 19 , 7 12

C)

9 5 7 , , 7 12 15

D)

9 5 7 19 3 , , , , 7 12 15 12 17

List the improper fractions in the group. 14 5 7 46 39 29) , , , , 6 36 8 30 39

30)

31)

32)

29)

A)

14 5 7 39 , , , 6 36 8 39

B)

14 5 7 46 39 , , , , 6 36 8 30 39

C)

5 7 , 36 8

D)

14 46 39 , , 6 30 39

10 2 3 40 57 , , , , 8 26 9 16 57

30)

A)

10 2 3 57 , , , 8 26 9 57

B)

2 3 , 26 9

C)

10 40 57 , , 8 16 57

D)

10 2 3 40 57 , , , , 8 26 9 16 57

31 9 5 22 20 , , , , 8 48 6 17 20

31)

A)

31 22 20 , , 8 17 20

B)

9 5 , 48 6

C)

31 9 5 22 20 , , , , 8 48 6 17 20

D)

31 9 5 20 , , , 8 48 6 20

45 3 8 22 49 , , , , 6 49 9 20 49

32)

A)

45 3 8 22 49 , , , , 6 49 9 20 49

B)

3 8 , 49 9

C)

45 22 49 , , 6 20 49

D)

45 3 8 49 , , , 6 49 9 49

5

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 33)

34)

55 3 6 48 56 , , , , 6 42 9 37 56

33)

A)

55 3 6 48 56 , , , , 6 42 9 37 56

B)

3 6 , 42 9

C)

55 48 56 , , 6 37 56

D)

55 3 6 56 , , , 6 42 9 56

14 9 5 44 36 , , , , 5 31 7 21 36

34)

A)

14 9 5 36 , , , 5 31 7 36

B)

14 9 5 44 36 , , , , 5 31 7 21 36

C)

14 44 36 , , 5 21 36

D)

9 5 , 31 7

Fill in the blanks to complete the sentence. 11 35) The fraction represents of the 47 A)

11 , 47 47

equal parts into which a whole is divided.

B) 47, 11

C)

11 , 11 47

D) 11, 47

Write the mixed number as an improper fraction. 7 36) 3 9 A)

37) 2

34 7

C)

27 7

D)

34 9

37) 23 7

B)

23 8

C)

16 8

D)

16 7

2 7 A)

39) 5

B)

36)

7 8 A)

38) 7

27 9

38) 49 7

B)

51 7

C)

51 2

D)

49 2

3 7 A)

40) 12

39) 38 7

B)

35 7

C)

35 3

D)

38 3

7 10 A)

35)

40) 127 10

B)

137 10

C)

84 10

6

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

19 10


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 41) 21

2 3

41)

A) 35

B)

65 3

C) 294

D) 14

Write the improper fraction as a whole or mixed number. 20 42) 3 A)

43)

2 3

B) 7

1 4

B) 11

1 4

C) 12

1 4

D) 11

1 7

44) 2 5

B) 7

2 7

C) 8

2 5

D) 7

2 5

45) 1 6

B) 6

1 7

C) 6

1 6

D) 7

1 6

46) 6 7

B) 4

6 8

C) 5

6 8

D) 6

6 8

154 7

47) B)

22 2

C) 155

D) 153

195 7 A) 195

49)

2 3

43)

A) 22

48)

D) 6

46 8 A) 5

47)

2 7

37 6 A) 5

46)

C) 5

37 5 A) 6

45)

2 3

45 4 A) 10

44)

42)

48) 195 7

B) 27

6 7

C) 195

7 195

D)

7 195

967 5 A) 2901

49) 967 5

B)

5 967

C) 2901

5 967

7

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 193

2 5


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 50)

2338 14 A) 167

50) B) 2337

C)

Find all the factors for the number. 51) 30 A) 1, 2, 3, 5, 6, 10, 15, 30 C) 1, 5, 6, 30

167 2

D) 2339

51) B) 1, 2, 3, 5, 6, 10, 20, 30 D) 5, 6, 10, 30

52) 28

52) A) 2, 7, 14, 28 C) 1, 2, 4, 7, 14, 28

B) 1, 2, 7, 14, 28 D) 1, 2, 4, 7, 8, 14, 28

A) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 18, 36 C) 1, 2, 4, 6, 12, 18, 36

B) 2, 4, 6, 12, 18, 36 D) 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12, 18, 36

A) 1, 3, 5, 9, 15, 30, 45 C) 1, 3, 5, 9, 15, 45

B) 1, 2, 3, 5, 9, 15, 30, 45 D) 1, 3, 5, 15, 45

A) 1, 2, 4, 7, 8, 14, 28, 56 C) 2, 4, 7, 8, 14, 28

B) 1, 2, 3, 4, 7, 8, 14, 18, 28, 56 D) 1, 2, 4, 7, 8, 14, 18, 28, 56

A) 3, 5, 7, 9, 11, 21, 63 C) 1, 3, 7, 9, 21, 63

B) 1, 2, 3, 7, 9, 21, 36, 63 D) 1, 3, 5, 7, 9, 11, 21, 63

A) 1, 2, 3, 4, 11, 16, 22, 33, 66 C) 1, 2, 3, 6, 11, 22, 33, 66

B) 1, 2, 3, 9, 11, 22, 33, 66 D) 1, 3, 11, 22, 33, 66

A) 1, 3, 5, 7, 9, 15, 20, 35, 70 C) 1, 2, 5, 7, 10, 14, 35, 70

B) 1, 2, 5, 7, 35, 70 D) 1, 2, 3, 5, 7, 9, 15, 35, 70

A) 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 12, 18, 24, 36, 72 C) 1, 2, 3, 4, 6, 9, 12, 14, 18, 24, 36, 72

B) 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 12, 24, 36, 72 D) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 18, 24, 36, 72

A) 1, 2, 3, 4, 7, 14, 21, 28, 42, 84 C) 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14, 21, 28, 42, 84

B) 1, 2, 3, 4, 6, 7, 12, 14, 21, 28, 42, 84 D) 1, 2, 3, 4, 6, 7, 12, 14, 21, 42, 84

53) 36

53)

54) 45

54)

55) 56

55)

56) 63

56)

57) 66

57)

58) 70

58)

59) 72

59)

60) 84

60)

Decide whether the number is prime or composite. 61) 44 A) Prime

61) B) Composite

8

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 62) 97

62) A) Prime

B) Composite

A) Prime

B) Composite

63) 84

63)

64) 11

64) A) Prime

B) Composite

A) Prime

B) Composite

65) 9

65)

Find the prime factorization of the number. Write the answer with exponents when repeated factors appear. 66) 63 66) 2 2 A) 7 B) 9 ∙ 7 C) 9 ∙ 3 D) 3 ∙ 7 67) 134 A) 2 2 ∙ 67

67) B) 2 2

C) 2 ∙ 65

D) 2 ∙ 67

A) 2 6 ∙ 5

B) 2 5 ∙ 7

C) 2 6 ∙ 7

D) 2 5 ∙ 11

A) 2 2 ∙ 3 2

B) 2 2 ∙ 3

C) 2 ∙ 3

D) 2 ∙ 3 2

B) 10 ∙ 11

C) 5 2 ∙ 2

D) 2 2 ∙ 11

B) 2 ∙ 5 2 ∙ 7

C) 2 ∙ 5 ∙ 7

D) 2 2 ∙ 5 2 ∙ 7

68) 448

68)

69) 6

69)

70) 110 A) 2 ∙ 5 ∙ 11

70)

71) 350 A) 14 ∙ 52

71)

72) 612 A) 2 3 ∙ 3 2 ∙ 17

72) B) 3 4 ∙ 17

C) 2 2 ∙ 3 2 ∙ 17

D) 2 4 ∙ 17

B) 3 ∙ 5 4 ∙ 11

C) 3 4 ∙ 5 ∙ 11

D) 3 3 ∙ 5 2 ∙ 11

B) 2 4 ∙ 5 2 ∙ 13

C) 2 4 ∙ 5 ∙ 11

D) 2 4 ∙ 5 2 ∙ 11

B) 2 3 ∙ 3 2 ∙ 13

C) 2 2 ∙ 3 3 ∙ 5 ∙ 13

D) 2 3 ∙ 3 2 ∙ 5 ∙ 13

73) 7425 A) 3 3 ∙ 5 3 ∙ 11

73)

74) 4400 A) 2 3 ∙ 5 2 ∙ 11

74)

75) 4680 A) 2 3 ∙ 3 2 ∙ 5 ∙ 11

75)

Determine whether the number is divisible by 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, and/or 10. 76) 30 A) 2, 3, 5, 6 B) 2, 3, 5, 10 C) 2, 3, 5, 6, 10

9

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

76) D) 2, 3, 5


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 77) 14,200 A) 2, 5, 8, 10

B) 2, 4, 5, 8

C) 2, 5, 4, 8, 10

D) 2, 4, 5

77)

78) 191 A) 3, 7

B) None

C) 3

D) 3, 5

78)

79) 3139 A) 3

79) B) 3, 7

C) 3, 5

D) None

80) 174,511 A) 3, 7

B) 3

C) None

D) 3, 5

81) 1634 A) 4

B) 2

C) 2, 3, 4

D) 3, 4

82) 2442 A) 2, 3, 4

B) 4, 5, 6

C) 3, 4, 6

D) 2, 3, 6

83) 1705 A) 2, 5, 10

B) 10

C) 5

D) 5, 10

84) 1311 A) 3

B) 9

C) 3, 9

D) 2, 3, 9

85) 42,340 A) 4, 5, 10

B) 4, 5

C) 2, 4, 5, 10

D) 2, 5

80)

81)

82)

83)

84)

85)

Write the fraction in lowest terms. 6 86) 8 A)

87)

6 4

C)

4 3

D)

3 8

87) 1 15

B)

2 6

C)

1 5

D)

2 10

30 35 A)

89)

B)

3 15 A)

88)

3 4

86)

88) 30 35

B)

6 7

C)

5 7

D)

6 5

55 77 A)

89) 5 11

B)

11 7

C)

5 7

10

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

55 77


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 90)

15 47 A)

91)

C)

1 47

D)

15 47

91) 10 9

B)

7 9

C)

7 10

D)

70 90

92) 48 57

B)

16 19

C)

3 19

D)

16 3

93) 5 20

B)

5 7

C)

100 140

D)

20 7

247 342 A)

95)

7 23

100 140 A)

94)

B)

48 57 A)

93)

23 7

70 90 A)

92)

90)

94) 247 342

B)

13 19

C)

19 18

D)

13 18

820 20 A)

95) 1 41

B) 42

C)

820 20

D) 41

Write the numerator and denominator of the fraction as a product of prime factors and divide by the common factors. Then write the fraction in lowest terms. 12 96) 96) 16 A)

97)

2∙2∙3 3 = 2∙2∙2 2

B)

2∙2∙3 3 = 2∙2∙2∙2 4

C)

2∙2∙3 3 = 2∙2∙2∙2 2

35 56

D)

2∙3 3 = 2∙2∙2 4

97)

A)

2∙5∙7 5 = 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 7 14

B)

5∙7 5 = 2 ∙2∙2 ∙7 8

C)

3∙ 7 21 = 2∙2∙7 8

D)

2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 7 14 = 2∙5∙7 5

11

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 98)

99)

40 84

98)

A)

2 ∙ 2 ∙ 5 ∙ 5 25 = 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 7 21

B)

2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 5 10 = 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 7 21

C)

2∙2∙2∙5 5 = 2∙2∙2∙7 3

D)

2 ∙ 2 ∙ 5 10 = 2 ∙ 3 ∙ 7 21

320 156

99)

A)

2 ∙ 3 ∙ 2 ∙ 5 80 = 13 39

B)

2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 5 320 = 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 13 156

C)

2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 5 80 = 2 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 13 39

D)

2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 2 ∙ 5 80 = 2 ∙ 3 ∙ 13 39

Write the fractions in lowest terms. Then determine whether the pair of fractions is equivalent or not equivalent. 5 100 100) and 100) 8 160 A) Equivalent

101)

B) Not equivalent

1 5 and 6 12

101)

A) Equivalent

102)

B) Not equivalent

3 19 and 7 23

102)

A) Equivalent

103)

B) Not equivalent

1 18 and 3 54

103)

A) Equivalent

104)

B) Not equivalent

10 8 and 25 20

104)

A) Equivalent

105)

B) Not equivalent

45 54 and 55 77

105)

A) Equivalent

B) Not Equivalent

Multiply. Write the answer in lowest terms. 3 1 106) ∙ 4 3 A)

3 7

B)

106)

1 4

C)

4 7

12

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

3 12


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 107)

1 2 ∙ 4 3 A)

108)

3 7

2 12

10 9

B)

45 8

C)

8 45

D)

3 7

109) B)

2 9

C)

2 11

D)

1 18

36 145

110) B)

29 20

C)

20 29

D)

36 5

5 4

111) B)

35 36

C)

8 63

D)

20 63

3 1 3 ∙ ∙ 5 2 8 4 5

112) B)

9 80

C)

9 10

D)

9 40

12 40 15 ∙ ∙ 25 66 32 A)

114)

D)

2 4 5 ∙ ∙ 3 7 6

A)

113)

1 6

3 12 ∙ 5 29

A)

112)

C)

1 1 ∙ 2 9

A)

111)

2 5

108)

A) 18

110)

B)

2 4 ∙ 5 9 A)

109)

107)

6 11

113) B)

3 44

C)

3 11

D)

3 22

48 16 45 ∙ ∙ 64 27 24 A)

5 6

114) B)

5 9

C)

5 24

D)

5 18

Multiply. Write the answer in lowest terms and as a whole or mixed number where possible. 2 115) 27 ∙ 9 A) 6

B) 3

C) 8

13

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 10

11 72

115)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 116) 15 ∙

7 9

A)

117) 280 ∙

116) 7 27

117) B) 40

C)

1 7

D)

280 7

118) B) 140

C) 300

D) 120

119) B) 74

C) 76

D) 55

1 2

1 ∙ 149 5 A) 149

121) 50 ∙

120) B) 29

4 5

C)

1 745

D)

1 5

3 5 ∙ 10 21

A) 75

122)

D) 35

2 ∙ 111 3 A) 111

120)

C) 7

2 5

A) 350

119)

2 3

1 7

A) 4

118) 350 ∙

B) 11

121) B) 3

4 7

C)

7 25

D)

5 14

78 2 ∙ 308 ∙ 66 14 A) 52

122) B) 48

C) 57

1 5

14

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 52

4 5


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank Find the area of the rectangle. 123)

A=

4 foot 9

B=

1 foot 2

A)

2 square foot 9

123)

B)

4 square foot 11

C)

4 square foot 18

D)

5 square foot 11

124)

124)

A=

2 in. 7

B = 7 in. A)

14 2 in. 7

B)

51 2 in. 7

C)

9 2 in. 7

D) 2 in.2

125)

125)

A=

7 mi 24

B=

16 mi 9

A)

23 mi2 33

B)

14 mi2 27

C)

5 mi2 7

D)

112 mi2 216

Solve the problem. Write the answer in lowest terms and as a whole or mixed number where possible. 7 126) Find the area of a rectangular banner having a length of 24 feet and a width of foot. 9 A) 7 ft2

B)

7 2 ft 27

C) 18

2 2 ft 3

127) Find the area of a rectangular table top having a length of 4 feet and a width of A) 3

3 2 ft 4

B)

1 2 ft 11

C) 11 ft2

15

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

126)

D) 56 ft2

11 feet. 4 D) 7

1 2 ft 2

127)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 128) A rectangular parking lot measures A)

1 mi2 21

129) Layer Cake A is

B)

3 2 mile by mile. Find the area of the parking lot. 14 9

5 mi2 23

C)

2 mi2 63

D)

5 mi2 126

2 1 1 3 yard long and yard wide. Layer Cake B is yard long and yard wide. 3 4 2 8

Which cake has the larger area? A) Layer Cake B

128)

129)

B) Layer Cake A

Solve the problem. 130) A rectangular parking lot measures A)

5 mi2 72

B)

3 2 mile by mile. Find the area of the parking lot. 8 9

1 mi2 12

C)

5 mi2 17

D)

131) Find the area of a rectangular table top having a length of 5 feet and a width of A) 4 ft2

B)

4 2 ft 55

132) A rectangular sheet of paper measures A)

2 2 ft 21

133) A rectangular dog bed is A)

8 yd2 35

B)

C) 8 ft2

C)

3 2 ft 7

11 feet. 4 D) 13

B)

6 yd2 7

C)

inventory items are perishable? A) 186 items B) 189 items

132) D)

3 2 ft 10

133) 1 yd2 2

135) Mr. and Mrs. Jones have a home equity loan of $18,200. They have paid off

136) During elections at the local union,

D)

6 yd2 35

3 are perishable. How many of the 25

C) 194 items

much of the loan have they paid off? A) $9600 B) $10400

C) $11200

C) 5 members

16

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

134)

D) 787 items 8 of the loan. How 14

135)

D) $1300

3 of the members voted. If there are 120 members, how many 24

B) 18 members

131)

3 2 ft 4

2 4 yard by yard. Find its area. 5 7

134) A warehouse stores 1575 different inventory items, of which

voted? A) 15 members

1 mi2 18

1 2 foot by foot. Find its area. 3 7

1 2 ft 7

130)

D) 12 members

136)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 137) A restaurant has a capacity of 266 patrons. If the restaurant is restaurant? A) 45 patrons

B) 14 patrons

3 full, how many patrons are at the 19

C) 39 patrons

137)

D) 42 patrons

138) Rich can machine 32 units in 8 hours. How many units can he machine in 4 hours? A) 1 unit(s) B) 16 units C) 4 units D) 128 units

138)

139) Karen can ride her bike 30 miles in 6 hours. How many miles can she ride in 4 hours? A) 20 miles B) 5 miles C) 1 mile(s) D) 120 miles

139)

140) One fifth of Mary's earned income is deducted from her paycheck for withholdings. Three fourths of the withholdings are for taxes. What fraction of Mary's earned income is deducted for taxes? 1 3 4 4 A) B) C) D) 5 20 9 15

140)

141) One fifth of Joan's earned income is deducted for withholdings. Three tenths of the withholdings are for federal income tax. What fraction of Joan's earned income is deducted for federal income tax? 3 2 4 2 A) B) C) D) 50 25 15 3

141)

142) One fifth of Joe's earned income is deducted for withholdings. One third of the withholdings are for social security (FICA). What fraction of Joe's earned income is deducted for social security? 1 3 2 1 A) B) C) D) 4 5 15 15

142)

143) A certain scholarship will pay for

3 of a student's total tuition. How much will a student who 8

receives this scholarship pay toward tuition, if tuition is $800? A) $794 B) $500 C) $300

17

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) $750

143)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank Use the circle graph to answer the question. 144) Last year, one family ate fast food 576 times. The circle graph shows the types of food eaten for the year. Find the number of times chicken was eaten.

A) 144 times

B) 4608 times

C) 72 times

D) 192 times

145) On a typical night at Skinny's Pizza, 240 pizzas are ordered. How many cheese pizzas are ordered?

A) 48 pizzas

B) 60 pizzas

C) 80 pizzas

144)

145)

D) 56 pizzas

The following table shows the earnings for the Juarez family last year. Use this information to answer the question. Month Jan. Feb. Mar. Apr. May June

Earnings $1400 $1150 $2950 $2300 $1650 $2700

Month July Aug. Sept. Oct. Nov. Dec.

Earnings $1300 $2450 $2500 $2000 $2350 $2400

146) What was the family's total income from January thru June? A) $11,000 B) $12,150 C) $13,000

18

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

146) D) $9,200


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 147) What was the family's total income for the year? A) $23,750 B) $25,150

148) If the family paid

B) $4527

C) $4860

B) $2900

150) The family saved

B) $1044

151) The family saved

B) $4736

C) $3360

B) $2970

C) $2766.50

B) $4590

C) $3570

155) Other expenses account for expenses? A) $2940

B) $7400

C) $5250

C) $3521

1 8

155)

D) $3864

Find the reciprocal. 8 156) 17 A)

154)

D) $6287.50

7 of the family income. How much was spent last year on other 50 B) $2800

153)

D) $4275.50

1 of the family income is spent on entertainment, how much did they spend for entertainment 4

last year? A) $6750

152)

D) $3256

17 of their income on rent payments. How much did they spend on rent for the 100

year? A) $5032

151)

D) $4024

11 of their income for food purchases. How much did they spend on food 100

purchases for the year? A) $2310

150)

D) $1093.50

4 of their total income each month. How much savings did they have at the 25

end of the year? A) $4320

153) The family used

C) $828

149)

D) $2400

9 of their total income each month. How much savings did they have at the 100

end of June? A) $1170

152) The family used

C) $2515

148)

D) $5328

1 of the family's total income was spent on clothing, how much was spent for clothing last 10

year? A) $2700

154) If

D) $22,000

9 of their total income in taxes for the year, how much was paid in taxes? 50

A) $3780

149) If

147) C) $24,000

156) B)

8 17

C)

17 8

19

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 17


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 157)

1 12 A)

157) 1 12

B) 1

C) 12

D) No reciprocal

158) 5

158) 1 A) 5

159)

B) 5

C) 1

D) No reciprocal

14 11 A)

159) 1 11

B)

11 14

C)

1 14

D) 11

Divide. Write the answer in lowest terms and as a whole or mixed number where possible. 3 4 160) ÷ 4 5 A)

161)

1 7

D)

15 16

B) 1

2 3

C)

5 21

D) 4

1 5

162) 1 5

B)

1 5

C) 5

D)

5 6

3 3 ÷ 8 4

163) 1 2

B)

3 32

C) 10

2 3

D) 2

2 5 ÷ 5 8

164)

A) 1

165)

1 12

1 5 ÷ 6 6

A)

164)

C)

161)

A) 1

163)

B) 12

1 7 ÷ 3 5 A)

162)

3 5

160)

9 16

B)

16 25

C)

1 4

D) 4

4 8 ÷ 7 5 A)

165) 32 35

B) 1

3 32

C) 2

4 5

20

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

5 14


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 166)

5 1 ÷ 3 3

166)

A) 5

167)

B)

1 5

C)

5 9

D) 1

4 5

5 30 ÷ 13 91 A)

6 7

167) B) 5

5 6

C) 1

1 6

D)

150 1183

168)

168) 3 4 1 3 A)

1 4

B)

3 4

C) 2

1 4

D)

7 11

169)

169) 5 12 5 18 A) 1

170) 15 ÷

1 2

C)

2 3

D) 7

B) 35

C) 6

3 7

D)

1 35

1 5

172) 18 ÷

1 2

170)

171)

A) 1

1 5

B)

1 30

C) 30

D) 6

3 5

A)

173) 2 ÷

25 216

3 7

A) 5

171) 6 ÷

B)

172) 1 30

B) 30

C) 10

4 5

D) 6

3 2

A) 3

173) B)

3 4

C) 1

1 3

21

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

1 6


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 174)

7 รท2 4 A)

175)

7 8

B)

2 7

C)

1 8

D) 3

1 2

7 รท1 10 A)

176)

174)

175)

10 7

B)

7 10

C)

7 11

D) 1

3 7

6 รท2 7

176)

A) 1

5 7

B) 2

1 3

C) 3

D)

3 7

177)

177) 18 2 5 A) 45

B) 7

1 5

C)

1 45

D) 18

178)

178) 10 2 7 A) 35

B) 2

6 7

C)

1 35

D) 5

179)

179) 20 3 5 A)

3 4

B) 33

1 3

C) 4

D) 1

1 3

Solve the problem. 180) A land developer wants to develop 6 acres of land. Each lot in the development is to be acre. How many lots will the land developer have in the 6 acres? 1 A) 6 lots B) lot C) 24 lots 12

22

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 1

1 of an 4

1 lot(s) 2

180)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 181) A box of cereal contains about 12 cups. A serving size is

3 cup. About how many servings are in 4

181)

the box of cereal? A) 16 servings

B) 9 servings

182) A bag of chips weighs 24 ounces. A serving size is

C) 5

1 servings 3

D) 3

3 servings 4

3 ounce. How many servings are in the bag of 4

182)

chips? A) 9

1 servings 3

B) 18 servings

C) 32 servings

183) A bottle of ketchup has a net weight of 22 ounces. A serving size is

D) 6

3 servings 4

1 ounce. How many servings 2

183)

are in the bottle of ketchup? A) 24 servings

B) 11 servings

184) A child's dose of medicine is

C) 22

1 servings 2

1 of a pre-measured dose cup. If the bottle of medicine is the size of 6

9 dose cups, how many children's doses are there in the bottle? 1 A) 1 dose(s) B) 15 doses C) 54 doses 2

185) A worker has readings that take completed in 48 minutes? A) 72 readings

D) 9

B) 16 readings

C) 32 readings

C) 36 tiles

2 pound is to be divided into 4 equal portions. What will be the weight 3

B)

1 pound 6

C)

2 pound(s) 3

23

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

186)

D) 4 tiles

of each portion? A) 6 pounds

185)

D) 18 readings

1 -foot square tiles along a 12-foot wall. How 3

many tiles will be needed along the wall? 1 A) 37 tiles B) 12 tiles 3

184)

1 doses 6

2 minute each to read and record. How many readings can be 3

186) The floor of a rectangular room is to be tiled with

187) A piece of cheese weighing

D) 44 servings

D) 2

2 pound(s) 3

187)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 188) A piece of cable which is

2 1 m long is to be cut into pieces m long. How many pieces will there 3 9

188)

be? A) 6 pieces

1 piece 6

B)

189) The recipe for a chocolate chip cake calls for

C) 27 pieces

D) 18 pieces

2 pound of chocolate chips. If a bakery wants to make 3

24 cakes, how many pounds of chocolate chips will they need? A) 14 pounds B) 12 pounds C) 8 pounds

D) 16 pounds

190) An upholsterer wants to reupholster 120 chairs for a banquet hall. If each chair needs brass tacks, how many pounds of brass tacks are needed? A) 4 pounds B) 360 pounds C) 36 pounds

191) A mechanic uses on average

192) A building contractor finds that

190)

D) 40 pounds

191)

D) 20 tractors

2 can of pipe joint compound is needed to plumb each new home. 5

How many homes can be plumbed with 12 cans of compound? 4 A) 15 homes B) 4 homes C) 12 homes 5

193) Jeremy has traveled

1 pound of 3

4 gallon(s) of gear lube to service each tractor differential. Find the 5

number of tractors that can be serviced with 16 gallons of gear lube. 4 A) 4 tractors B) 64 tractors C) 12 tractors 5

189)

192)

D) 30 homes

6 of his total trip. If the trip is a total of 749 miles, how many miles has he 7

193)

gone? A) 642 miles

B) 107 miles

C) 321 miles

D) 91

5 miles 7

194) Susan has been working on a job that will require 40 hours to complete. If she has completed

4 of 5

194)

the job, how many hours has she worked? A) 8 hours

B) 32 hours

195) A scarf manufacturer requires

C) 16 hours

D) 6

2 hours 5

3 yard of fabric for each scarf produced. Find the number of 5

scarves that can be made from 867 yards of fabric. A) 347 scarves B) 1445 scarves

C) 2168 scarves

24

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 520 scarves

195)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 196) Each patient will receive of medication? A) 4455 patients

9 vial of medication. How many patients can be treated with 4950 vials 10 B) 8910 patients

C) 550 patients

196)

D) 5500 patients

Multiply to find the exact answer. Express the answer as a whole or mixed number when possible and simplify. 4 3 197) 4 ∙ 4 197) 5 8 A) 21

198) 3

B) 22

B) 3

C) 5

D) 4

199) B) 6

C) 4

D) 2

4 ∙ 14 7

201) 8 ∙ 2

200)

202) 4 ∙ 5

B) 294

C) 17

4 7

D) 50

17 18

201)

A) 23

7 9

B) 23

5 9

C) 10

5 9

D) 16

17 18

5 16

202)

A) 20

B) 21

1 4

C) 20

1 4

D) 20

5 16

1 3 ∙ 6 7 A) 2

204) 1

2 15

4 1 ∙2 7 3

A) 42

203) 2

D) 23

198)

A) 5

200) 3

12 40

1 1 ∙1 3 5 A) 7

199) 2

C) 16

203) 3 42

B)

13 14

C) 1

13 14

D)

11 14

1 1 4 ∙ ∙ 4 7 5 A)

2 5

204) B)

1 35

C)

2 7

25

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D)

1 7


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 205) 3 ∙ 5

2 4 ∙ 9 5

A) 12

206) 4

8 15

205) B) 8

12 15

C) 12

7 15

D) 11

8 15

2 3 ∙5∙ 7 5 A) 12

6 7

206) B) 20

10 21

C) 9

6 7

D) 20

6 7

Divide to find the exact answer. Express the answer as a whole or mixed number when possible and simplify. 8 5 207) 5 ÷ 1 207) 9 9 A) 3

208) 5

211) 44 ÷ 3

1 21

3 11

13 64

11 13

D) 3

12 14

208) B) 5

1 20

C) 5

2 21

D) 6

1 21

209) B) 2

2 11

C) 2

2 10

D) 3

2 11

210) B) 3

14 64

C) 3

13 63

D) 3

211) B) 13

C) 10

1 2

D) 11

4 ÷8 7 A)

13 64

2 3

A) 12

213) 1

C) 3

1 3 ÷1 8 5 A) 4

212) 4

11 14

2 2 ÷1 3 9 A) 2

210) 5

B) 4

8 1 ÷1 9 6 A) 5

209) 2

11 14

3 7

212) B)

4 6

C)

5 7

D)

4 7

1 1 ÷ 7 7 A) 7

213) B) 9

C) 6

1 2

26

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

D) 8


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank Refer to the following recipe to first estimate the answer and then use multiplication or division to find the exact answer. Simplify. Old Grandma's Fork Cookies 1 1 cups brown sugar 2 1

1 cups white sugar 2

1

1 cups shortening 4

1 pinch salt 3 eggs 1 2 tsp soda 2 2

1 tsp cream of tartar 4

1

1 tsp vanilla 2

Cream sugars and shortening. Beat in remaining ingredients. Add flour to stiffen like regular cookie dough. Roll into balls, then flatten with a fork. Cook until brown. 214) If the recipe is tripled, how much soda will be needed? 214) A) Estimate: 9 tsp 1 Exact: 7 tsp 2

B) Estimate: 6 tsp 3 Exact: 6 tsp 4

1 tsp 2

C) Estimate: 7

D) Estimate: 9 tbsp 1 Exact: 7 tbsp 2

Exact: 9 tsp

215) Find the amount of vanilla needed if the recipe is halved. 3 1 A) Estimate: tsp B) Estimate: tsp C) Estimate: 1 tsp 4 2 3 Exact: tsp Exact: 1 tsp 1 4 Exact: 1 tsp 2

216) Find the amount of white sugar needed if you take 2

1 times the recipe. 2

A) Estimate: 3 cups Exact: 3 cups

C) Estimate: 3

B) Estimate: 6 cups 3 Exact: 3 cups 4

3 cups 4

D) Estimate: 4 cups 3 Exact: 3 cups 4

Exact: 5 cups

27

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

215) D) Estimate: 2 tsp Exact: 3 tsp

216)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 217) Find the amount of cream of tartar needed if you take 1

1 times the recipe. 2

A) Estimate: 4 tsp 3 Exact: 3 tsp 4

B) Estimate: 6 tsp 3 Exact: 3 tsp 8

C) Estimate: 4 tsp 3 Exact: 3 tsp 8

D) Estimate: 3

217)

3 tsp 4

Exact: 6 tsp

Solve the problem. 218) A small company sells stock for 8 A) 18

38 dollars 69

219) Tim needs to apply 3

5 dollars per share. How much will 160 shares cost? 8

B) 1380 dollars

C) 165 dollars

218)

D) 160 dollars

3 gallons of herbicide per acre of soybeans. How many gallons of herbicide 4

219)

are needed for 312 acres? A) 1170 gallons

B) 234

3 gallons 4

C) 83

1 gallons 5

220) On a certain map, 1 inch equals 40 miles. How many miles are in 3 A) 130 miles

B) 30

1 miles 4

221) A statistician has readings that take 1

C) 12

1 inches? 4

4 miles 13

220) D) 31 miles

2 minutes each to read and record. How many readings can 3

be completed in 120 minutes? A) 14 readings B) 42 readings

222) The floor of a rectangular room is to be tiled with

C) 200 readings

C) 3

1 tiles 8

D) 28

1 per share. If someone purchased $4140 worth of stock in 2

B) 4140 shares

C) 360 shares

28

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

222)

1 tiles 8

this company, how many shares did they get? A) 16,560 shares

221)

D) 72 readings

1 3 foot square tiles along a 9 foot wall. How 3 8

many tiles will be needed along the wall? 3 A) 27 tiles B) 30 tiles 8

223) Stock in a company is selling for $11

D) 237 gallons

D) 551

1 shares 2

223)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 224) It requires 1

1 cups of concentrate per quart of water to make a certain juice. How many cups are 4

needed to make 7

3 quarts of juice? 4

A) 155 cups

B) 38

225) A car traveled 141 miles on 9 A) 15

224)

2 mpg 3

3 cups 4

C) 6

1 cups 5

D) 9

11 cups 16

2 gallons of gas. How many miles per gallon did it get? 5

B) 15

5 9

C) 16 mpg

225)

D) 15 mpg

Provide an appropriate response. 226) When the numerator is the same as the denominator, for example

5 , the fraction is called a(n) 5

226)

fraction. A) proper

B) whole

227) A proper fraction has the form A) 18

C) uncommon

x . What is the largest possible number that x can be? 18

B) 19

228) You are asked to change 18

C) 17

227)

D) 9

7 to an improper fraction. What should be your first step? 11

A) Add 18 and 7. C) Multiply 7 and 18.

229) You are asked to change

D) improper

228)

B) Divide 7 by 11. D) Multiply 11 and 18. 30 to a mixed number. What should be your first step? 29

A) Divide 30 by 29. C) Add 30 and 29.

B) Multiply 30 and 29. D) Divide 29 by 30.

230) A prime number has exactly A) 2

factor(s).

230)

B) 0

C) 1

D) 3

231) The only consecutive whole numbers that are both prime numbers are A) 0 and 1

229)

B) 6 and 7

C) 1 and 2

232) One way to determine if two fractions are equivalent is to use A) simplification C) the method of prime factors 233) Multiply two fractions by

and

.

231)

D) 2 and 3 .

232)

B) common factors D) equivalent terms the numerators and

A) multiplying; multiplying C) multiplying; adding

the denominators.

B) multiplying; canceling D) adding; multiplying

29

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

233)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank 234) Fill in the blank with "always greater than," "sometimes greater than," "always less than," or

234)

3 "cannot be determined," whichever response is correct. When dividing a positive fraction by , the 5 answer is

the fraction.

A) always greater than C) sometimes greater than

B) always less than D) cannot be determined

235) Finish the statement with a correct response. To divide two fractions one needs to: A) Add the numerators and multiply the denominators. B) Use the reciprocal of the second fraction (divisor), add the numerators and multiply the denominators. C) Use the reciprocal of the second fraction (divisor) and multiply. D) Add the numerators and factor the denominators.

30

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

235)


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) 25) 26) 27) 28) 29) 30) 31) 32) 33) 34) 35) 36) 37) 38) 39) 40) 41) 42) 43) 44) 45) 46) 47) 48) 49) 50)

B B B B D B B C D D A A A D B A C C A C C B B D A D B A D C A C C C D D B B A A B D B D C C A B D A 31

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

51) 52) 53) 54) 55) 56) 57) 58) 59) 60) 61) 62) 63) 64) 65) 66) 67) 68) 69) 70) 71) 72) 73) 74) 75) 76) 77) 78) 79) 80) 81) 82) 83) 84) 85) 86) 87) 88) 89) 90) 91) 92) 93) 94) 95) 96) 97) 98) 99) 100)

A C D C A C C C A B B A B A B D D C C A B C D D D C C B D C B D C A C A C B C D B B B D D B B B C A 32

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

101) 102) 103) 104) 105) 106) 107) 108) 109) 110) 111) 112) 113) 114) 115) 116) 117) 118) 119) 120) 121) 122) 123) 124) 125) 126) 127) 128) 129) 130) 131) 132) 133) 134) 135) 136) 137) 138) 139) 140) 141) 142) 143) 144) 145) 146) 147) 148) 149) 150)

B B A A B B C C D A D B D A A B B B B B B A A D B C C A A B D A A B B A D B A B A D B C A B B B C D 33

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

151) 152) 153) 154) 155) 156) 157) 158) 159) 160) 161) 162) 163) 164) 165) 166) 167) 168) 169) 170) 171) 172) 173) 174) 175) 176) 177) 178) 179) 180) 181) 182) 183) 184) 185) 186) 187) 188) 189) 190) 191) 192) 193) 194) 195) 196) 197) 198) 199) 200)

D C D D C C C A B D C B A B D A C C A B C B C A B D A A D C A C D C A C B A D D D D A B B D A D B D 34

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank


Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Answer Key Testname: UNTITLED2

201) 202) 203) 204) 205) 206) 207) 208) 209) 210) 211) 212) 213) 214) 215) 216) 217) 218) 219) 220) 221) 222) 223) 224) 225) 226) 227) 228) 229) 230) 231) 232) 233) 234) 235)

B B B D A A A A B D A D D A C B C B A A D D C D D D C D A A D C A A C

35

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Basic College Mathematics 9th Edition Lial Test Bank  

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Basic College Mathematics 9th Edition Lial Test Bank  

Full file at https://testbankuniv.eu/Basic-College-Mathematics-9th-Edition-Lial-Test-Bank

Advertisement