Page 1

Stuiversblad 2016 |


Beste Stuivers

, schachten en studenten! Wij Stuivers zijn dit schooljaar al goed gestart, we hebben onze beste dans -en sportbenen bovengehaald om onvergetelijke momenten te maken. We hopen dat jullie dit allemaal eerste hand hebben kunnen mee ervaren. Zo niet, geniet dan van deze mooie throwback moments. Dixit, Alexa Elder Scriptor De Stuivers 2016-2017

Postscriptum, ik sta niet in voor de schade die deze foto’s aanrichten


m Meet the Stuivers Ons eerste feestje was al een knaller van formaat, met heerlijke Ginto’s en Seks on the beach! Hier kregen onze nieuwe scha(ch)tjes de kans om onze zotte praesidiumleden en commilitones te leren kennen.


s Studay Wij Stuivers laten ook eens graag ons sportief en competitief kantje zien, en dan is exact wat we hier hebben gedaan.


K Kroegentocht Zoals jaarlijkse gewoonte organiseerde ook dit jaar de Stuivers een kroegentocht. Hier leerde onze liefste schachtjes de kunst van drinken, “en ze drinken nu al voor twee�.


d Doop feestje Na het overleven van de doop verdiende onze scha(ch)tjes een welverdiende dance party en dat is exact wat we ze gegeven hebben!


F Fluo td Jaja, dit jaar was het weer zo ver. Onze 4de editie van het legendarische feestje, de Fluo TD! Het was weer een editie om U tegen te zeggen.


N Nugget party Dit was zeker en vast een knaller van formaat. Dit kon je niet gemist hebben want IEDEREEN was in de Barbier!


P

DECEMBER

05/12/2016: ASL voetbalmatch 4 12/12/2016: ALS voetbalmatch 5 14/12/2016 Kerstmarkt stadswaag 16/12/2016: Karaoke 18/12/2016: Harry potter marathon 19/12/2016: ASL voetbalmatch 6

Januari

27-29/12/2016: Centerparcs

Programma Zo zie je, bij de Stuivers is er altijd tijd voor plezier, lachen, dansen en liefde. Maar niet getreurd, heb je spijt dat je niet naar deze geweldige evenementen bent geweest of wil je gewoon meer van dit, hier zijn de volgende vastgelegde datums voor de komende twee maand: Neem zeker eens een kijkje op onze FB-pagina voor op de hoogte te blijven van meer geweldige Stuivers activiteiten!


Met dank aan:

de Smulpaep

Laatste boekje 2016