Page 1

FitnessØ Hele familiens motionscenter i Aalborg Øst

FitnessØ Tornhøjhallen, Tornhøjvej 1 9220 Aalborg Øst

s s e

n t F

www.fitnessø.dk

Kontakt: Formand: Brian Rohde, brianerohde@gmail.com

NYT til seniorer

“Det grå guld”

Daglig leder og instruktør: Mads Kruse & Claus Villadsen Sundhedskoordinator: Mads Borgstrøm-Hansen, mbh-sbu@aalborg.dk Kvarterværkstedet: 99 31 76 16

Et tilbud til alle - uanset alder og form


Åbningstider

FitnessØ Fitness Ø er en foreningsbaseret motionsklub, der er 100% styret af medlemmerne, og hvis øverste myndighed er den årlige generalforsamling, der afholdes en gang årligt i 1. kvartal. Klubbens arbejde er af ikke-kommerciel karakter, og alle klubbens indtægter går til uddannelse og indkøb af nyt motionsudstyr. I Fitness Ø sætter vi sundhed og trivsel over alt. Vi tænker ikke kun på store muskler men i højre grad på fysisk velvære og sund motion. Fitness Ø er et motionscenter for hele familien med tilbud for enhver. Fitness Ø samarbejder med DGI (Dansk Gymnastik- og Idrætsforeninger) omkring blandt andet uddannelse af instruktører og bekæmpelse af doping.

Mandag-fredag Lørdag

16-20 10-14

For kvinder og seniorer “Kun for kvinder” Hver søndag klokken 14-17 er FitnessØ åbent, men “kun for kvinder”. Samtidig afholdes gratis aktiviteter for børn i gymnastiksalen i Tornhøjhallen. “Senior-træning” Tirsdag, onsdag og torsdag formiddag i tidsrummet 10-12 er FitnessØ åbent for seniorer.

Fokus på dig I FitnessØ har vi fokus på dig og dine behov og ønsker! Derfor er der altid en instruktør tilstede i åbningstiderne, som kan vejlede og hjælpe med at sammensætte dit personlige træningsprogram.

Få også gratis råd og vejledning af vores tilknyttede fysioterapeut hver tirsdag kl. 10-12 fra og med uge 43.

Priser 1 måned 3 måneder 6 måneder

175 kr. 350 kr. 600 kr.

Nyt mod Ny energi

Beløbet indbetales i : Spar Nord Bank Tornhøjvej 4 9220 aalborg Ø Reg.nr.: 9156 Konto nr.: 2395780363

Spinning

Ny styrke

Nyt velvære

Hvis du ikke er bange for at svede, og du gerne vil smide nogle kilo på rekordtid - så prøv spinning i Fitness Ø! Spinning er en af de mest effektive træningsformer, hvis du vil tabe dig eller forbedre din kondition, og så er det oven i købet skånsomt for din krop. Har du lyst til at prøve kræfter med spinning, så mød op i Fitness Ø og skriv dig på deltagerlisten. Vi kører med instruktør alle hverdage på følgende tidspunkter: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

kl. kl. kl. kl. kl.

19-20 18-19 og 19-20 18-19 19-20 19-20

Fitness O  

Fitness O brochure