Page 1

Solceller er grøn fornuft! Læs mere side 12

Køb rentefrit

399,pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

DUFTER DEJLIGT OG SPARER PÅ VANDET Nyd det velduftende Fresh WC og vandbesparende 2 eller 4 liters skyl. Leveres med rengøringsvenlig Ifö Clean glasur, lukket S-lås og et godt Pressalit soft close sæde. Pris inkl. montering kr. 4.788,*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 4.788,-.

Kvalitetsprodukter inkl. montering - se flere på side 15

Tema: frisk op og forny

Nyt badeværelse? Opfyld drømmen med et Badtjek - læs mere side 8

l kom ti

Fra idé til virkelighed

lør

5 kl.10-1

2012/2

US H t N E ÅB dag d. 24.3.


fo r å r sfo r n e m m e ls e r

Spring ud

Luk foråret ind, fold idéerne ud! Det kribler, pibler, lysner og bobler overalt. Foråret er endelig på trapperne, så lad os invitere det helt indenfor.

1

vink Toiletskyl med et

er Giv plads til farv ! re st og møn 2

5

Nyhed! Armatur med praktisk glashylde Slut med kalk!

3

r Dobbeltvask give ilien m fa le he l plads ti

6

en ventetid Kogende vand ud kter Nyhed med kara haven kalder! Vinteren er væk, udelivet venter. Med frostsikre haner fra Frostline får du rindende vand til både blomster, badebassiner og barbecueparties! Frostline er stilsikker design og leveres i glasblæst, el-poleret eller kobberbelagt rustfrit stål.

2

4

7


Bedre Bad skraber I rustfrit stål inkl. vægbeslag. Forårspris kr. 100,-

I Bedre Bad er vi klar med en frisk og frodig velkomstbuket af grønne løsninger, som bringer lys, luft, vand og varme ind i dit hjem og din hverdag. Den slags siger vi ikke kun, fordi vi er forårskåde. Vi er nemlig også eksperter i boligens vand og varme, og vi ved præcis, hvad der skal til for at folde dine idéer helt ud. Vi gør nemlig idéer til virkelighed.

11. et brus af funktion og fornyelse Der er styr på alt med Raindance Select Showerpipe. Armaturet regulerer temperatur og vandmængde, og hylden holder orden på shampooflaskerne. Fra det elegante bruserhoved får du et vidunderligt bad, og på håndbruseren kan du vælge din yndlingsstråle. 12. Forfriskende fantasier Helt nye O.Novo håndvaske med silhouetter, der giver badeværelset et flot og friskt udtryk. Møblernes farvede kanter er afstemt til håndvaskene, så du kan mikse på kryds og tværs.

derummet Kast glans over ba

13. ind med naturen Invitér naturen indenfor med flot rustikt drivtømmer i Dansani Zaro. Dobbeltvaskene giver masser af plads, og spejlet er med varmelegeme, så du undgår dug på spejlet.

Sort nyhed til håndklæderne

14. Koldt, varmt og kogende Tap koldt drikkevand, varmt vand til rengøringen eller kogende vand til en dampende kop te – direkte fra hanen. Pladsbesparende armatur fra Grohe med børnesikring. 1 5. Tjekket nytænkning Sigma80 er en intelligent betjeningsplade til dit væghængte toilet. Kræver kun en let håndbevægelse for at udløse et skyl.

8

9

6. r  ent og friskt bad Med Krüger AquaSoft blødgøringsanlæg er det slut med matte fliser og armaturer – og rengøringen går som en leg! 17. Kulører - af den grønne slags De nye, unikke Coloric-armaturer er fremstillet i farvet, vandbestandigt og genanvendeligt aluminium uden bly. Og de er vandbesparende. Fås i rød, blå, sort, sølv og champagne.

VOLA – smukt og grønt. VOLA HV1 er ikke kun grøn udvendig. Du kan reducere dit forbrug fra 5 liter i minuttet helt ned til 1,9 liter. Designet af Arne Jacobsen. Leveres i mange andre farver, uden bundventil.

18. frisk op Keramag by Ifö - iCon er en moderne møbelserie med et næsten futuristisk udtryk. Formsproget er stramt, strømlinet og minimalistisk.

gs Sæt risten til væ 10

19. trendy sort Håndklæderadiatoren Manisa spreder varme med elegant og markant design. Fås med forkromet overflade, i hvid eller den nye matsort. 110. Få afløb i foråret Berig din badeoplevelse med unikt dansk design: Med unidrain HighLine flyttes afløbet ind i hjørnet af brusekabinen. Ramme og panel i børstet rustfrit stål.

Helt ny vej til stranden

111. Ind i naturen! Tag brusebad i strandkanten. ARC Victoria svingdør til brusekabinen fås med skønne strandmotiver af siv, birk og dunhammer printet på glas. Findes også i andre glastyper. Laves efter mål til dit badeværelse. 11

3


f r isk op og fo r n y Se flere billeder på www.bedrebad.dk/nytnordisk

Lad os opfylde dine

badeværelsesdrømme Drømme er dejlige, ikke mindst når de bliver til virkelighed! Prøv selv at se her, hvor vi har samlet et lille udpluk af de baderum, vi har formet og fuldendt sammen med vores kunder. På vores hjemmeside er der mange flere billeder og beskrivelser af drømmeløsninger. Men hør: Hvad er din drøm? Book et badtjek på www. bedrebad.dk/badtjek og lad os hjælpe dig med at realisere den.

Idé!

Bring naturens egne materialer ind i boligen

Fra 80’er fusk til nyt nordisk look Armaturer: Hansgrohe / Badmøbler: Dansani / Badtilbehør: VOLA / Fliser: Flise Bent / Gulvrist: Unidrain / Gulvvarme: Roth / Håndklæderadiator: Kriss / Cisterne/trykknap: Geberit / Toilet: Duravit

4

Det begyndte med en ubehagelig byggeskade og endte med et nyt og rummeligt badeværelse, som hele familien glæder sig over. En enkelt nordisk stil og indretning skaber en flot helhed.


f r isk op og fo r n y

Armaturer og brusere: Hansgrohe / Badtilbehør: VOLA / Fliser: Flise Bent / Gulvrist: Unidrain / Gulvvarme: Danfoss/Roth / Håndklæderadiator: Kriss / Cisterne & trykknap: Geberit / Toilet: Duravit

Småt og enkelt Et lille badeværelse i et 50’er hus skulle moderniseres – uden udvidelse af rummet for at bevare husets tidstypiske indretning. Med et stramt fokus på funktion er det lykkedes at skabe et lille, men enkelt og indbydende rum.

Armaturer og brusere: Hansgrohe / Badtilbehør: VOLA / Fliser: Flise Bent / Gulvrist: Unidrain / Gulvvarme: Roth / Hjørnehylde: Dansani / Håndklæderadiator: Kriss / Spejl: Dansani / Toilet og vask: Duravit

klassisk med et twist Den hvidpudsede Hellerup-villa fra 1928 skulle fornyes med et badeværelse, som lignede noget, huset kunne være født med. ”Classic with a twist” – modernisering med respekt for husets ånd.

5


fo r n y e t e n e r gi

Energiløsning: Baxi

Varmtvandsveksler: Metro Therm

skjules Energiløsningen edøre yd sk bag stilfulde

løsning Fiks varmtvands ! – lige i skabet Gaskedel: Milton

rodukter Stilfulde p æmmer der ikke sk

Ny energi i stilfuld indretning Mange forbinder energiløsninger med grimme rørføringer eller ildelugtende kældre. Hos Bedre Bad gør vi en dyd ud af totalløsninger, som ikke bare varmer budgettet – men også skaber bedre og smukkere brugsrum.

Solceller: Sonnenkraft

je med Hold selv ø duktion ro p din strøm

solceller på taget – fornuftig investering! Med solceller på taget er du sikret mod stigende elpriser. Producerer anlægget mere el, end du kan bruge, deponerer du strømmen hos energiselskabet – og får den gratis tilbage, når du har brug for den. Det er en investering, der giver overskud fra første år – og samtidig sparer du miljøet for en stor mængde CO2.

6


fo r n y e t e n e r gi

ny energi giver

nye muligheder Forår betyder ny energi, og ny energi giver masser af nye muligheder i din bolig. Det er nemlig ikke kun på energiregningen, at du kan hente gevinst, hvis du skifter til mere moderne og grønne teknologier – ofte øges boligens værdi også ved en bedre indretning og et bedre indeklima. Se et lille udpluk af vores mange energiløsninger her – og se flere på www.bedrebad.dk/energi.

Idé!

Loftsmonteret tørrestativ

EN VARM VELKOMST

Idé! Eltavle og varmeteknik er skjult bag matteret glasdør

Med en ny fjernvarmeløsning blev husets værdi sat i vejret. Vandforbruget blev reduceret til det halve, da der samtidig blev udbedret en rørskade. At bryggerset, som før var huset skammekrog, samtidig blev forvandlet til et indbydende velkomstrum, gør investeringen til en absolut win-win.

Jordvarme, solvarme, solceller, naturgas, fjernvarme eller en mere miljøvenlig olieløsning? Se masser af energicases med besparelsespotientiale på:

www.bedrebad.dk/energi 7


BOOK ET BADTJEK

mere

tjekket Overblik og planlægning er den bedste begyndelse på et nyt, lækkert badeværelse. Det ved din lokale badekspert alt om. Book et badtjek.

Går du og tumler med tanker om nyt badeværelse? Er det svært at gøre idéerne konkrete? Og kniber det med at overskue muligheder, materialer og økonomi? Så skal du booke et badtjek hos din lokale badekspert. Allerførst hjælper vi dig med at udfolde og organisere idéerne. Bagefter lægger vi sammen en plan for, hvordan projektet bliver til virkelighed.

BadtjekFree få styr på mulighederne i dit badeværelse Når du bestiller et badtjek, kommer jeg på besøg i din bolig, til en grundig snak om mulighederne for et bedre badeværelse. Jeg har inspiration, viden og Danmarks største billedsamling med mig – og vil vurdere mulighederne for udvidelse, omlægning eller totalrenovering.

Pris: 0,Få en god start på dit nye badeværelse.

Book dit badtjek på www.bedrebad.dk/badtjek Som fagfolk er vi med hele vejen fra idé til virkelighed. 8


få E T E N ER G I T J E K

mindre

forbrug Bruger du energien rigtigt? Få besøg af vores energivejleder og bliv klogere på, om der er plads til forbedringer og besparelser. Vær forberedt på en positiv overraskelse: Der er gode chancer for besparelser i energibudgettet – og for en grøn CO2-samvittighed!

Vil du vide, hvordan du kan skrue op for komforten, ned for energiforbruget og samtidig spare penge? Så lad en professionel energivejleder fra Bedre Bad gå din bolig efter i sømmene. Vi skræddersyr besøget, så det passer til netop din situation og din familie, og vi ser på huset både indefra og udefra: Fra el-, vand- og varmeinstallationer til husets klimaskærm. Resultatet får du i et overskueligt skema, og bagefter kan vi sammen lægge en god slagplan for dig og din energi.

EnergitjekBasis

EnergitjekEkstra

Hurtigt overblik - hvor kan du spare Få tjekket hele huset for graverende fejl og mangler. Et overordnet tjek af klimaskærmen – ydermure, vinduer, døre og isolering af loft – samt inspektion af eksisterende vand- og varmeinstallation. Afsluttes med et energitjek skema til dig.

Få præcis afklaring – og en slagplan Udvid basistjekket, og få også en vurdering af din boligs indeklima og energiforbrug. Grundigt tjek af hulmursisolering og murværk. Nøje gennemgang af hver enkelt rude, karm og dør. Afsluttes med rapport til dig – med måleresultater, beregninger og anbefalinger.

Pris: 595,-

Pris: 4.195,Fyrer du fornuftigt eller for fuglene?

Book dit energitjek på www.bedrebad.dk/energitjek Vi hjælper dig med at bruge energien helt rigtigt. 9


NY

Nyhed!

ENERGI

Markedet blomstrer af nye, grønne og intelligente løsninger til boligens energiforsyning. Form og funktion er helt i top. Vi har samlet en lille buket af mulighederne her.

1

1. intelligens og miljø i gulvhøjde Roth Compact® er et vandbåret gulvvarmesystem med en lav byggehøjde helt ned til 14 mm. Det medfører et lavt energiforbrug, og samtidig er komforten i top: Systemet genskaber hurtigt den ønskede temperatur, f.eks. efter natsænkning. Reguler gulvvarmen med Roth Touchline og spar spar helt op til 20 % på varmeregningen.

Med en app kan du styre hele dit gulvvarmesystem med din iPhone – uanset om du er i Skagen eller San Francisco.

A mærket kedel

2. naturgas – som det passer dig Drømmer du om en lydløs og energibesparende gaskedel, der automatisk tilpasser temperaturen i huset, og som omgående sender masser af varmt vand frem til bruser og karbad, når du har brug for det? Milton Topline 25 Combi Plus kan det hele – og mere til. 3. grønt kraftværk på taget Få et effektivt, grønt kraftværk på taget! Et solcelleanlæg fra Dansolar udleder ingen CO2 og er så effektivt, at det ofte kan dække hele dit elforbrug – og mere til. Overskydende strøm sættes ind på din ”konto” hos elselskabet – så kan du hæve den igen, når solen er gået ned.

2

læg ion af solcellean Elegant integrat arkitektur! ner økonomi og i nybyggeri - fore

4. Nytænkning med omtanke Med de nye living connect®-radiatortermostater bliver varmen nemmere at styre, og du kan nedsætte varmeudgiften med op til 23 %. Displays viser rumtemperaturen, og der er automatisk varmesænkning. Passer til eksisterende Danfoss-ventiler, men nye anbefales for at få optimal effekt.

10

3


g r ø n fo r nuft

Væk sanserne til live Solens stråler vækker sanserne - og varmer budgettet! Med et solvarmeanlæg kan du bade, bruse og vaske i solens naturlige energi året rundt. Sonnenkraft har designet Compact E til familier, der vil have varmt vand fra solen. Elegant, enkelt – og en god, grøn forretning.

Få solenergi på hjernen Om sommeren klarer solfangere det varme vand – og når solen forsvinder, tager en gaskedel over. Så smart fungerer den gulvstående kondenserende gaskedel Block WGB Sol. Kedlen er med integreret varmtvandsbeholder, der fungerer som soltank, og den har indbygget klimastyring og styring af solfangere.

4

rbruget

Spar op til 23% af energifo Køb rentefrit

940,pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

8 stk. Danfoss living connect termostater og Danfoss Link CC styring inkl. levering, montering og programmering. Pris inkl. montering kr. 11.280,-

VARMT VAND I EN FART METROMINI 11 MF er en el-gennemstrømningsvandvarmer, der varmer vandet op, mens det passerer under tapningen. Den er lille og pladsbesparende og har ikke noget varmetab i forhold til en beholderløsning. Vandvarmeren er til ét tappested og med fjernbetjeningen kan du skifte mellem to for­udindstillede temperaturer.

*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 11.280,-.

11


v e dva r e nd e e n e r gi

solsikker løsning Danskerne har for alvor fået øjnene op for, hvad solceller kan gøre for elregningen. Etablering af et solcelleanlæg på taget kan gøre din husstand selvforsynende med strøm – og kombinerer du med andre vedvarende energiformer, bliver gevinsten endnu større. Forklaringen på den eksplosive interesse er den såkaldte nettoafregningsordning, som trådte i kraft i 2010. I modsætning til et solvarmeanlæg, hvor overproduktionen ikke kan udnyttes, kan man deponere overskuddet fra solcelleanlægget hos energiselskabet. Om sommeren laver man typisk mere strøm, end man bruger – og sparer på den måde op til vinterens mørke timer. Der er altså fuldt udbytte af hver eneste kilowatt.

Tjen penge på solen Beregningseksempel: Installering af 6 kW solcelleanlæg på sydvendt parcelhus tag. Ydelsen på solcellerne er 5.741 kWh årligt, svarende til strømforbruget i mange danske boliger. Besparelse på elregningen pr. måned.......................... Kr. 1005,*Afdrag på solcelleanlæg pr. måned................................Kr. 665,Gennemsnitlig månedlig besparelse.............................. Kr. 340,*30-årigt, 4 % obligationslån, efter skat.

Økonomisk gevinst Allerede det første år kan man høste en betragtelig økonomisk gevinst. Hvis der fx installeres et 6 kW solcelleanlæg på et sydvendt tag med en hældning på 25-45 grader, opnås en månedlig besparelse på ca. kr. 1.005,- på strømregningen. Finan-

Årlig besparelse....

4.076,- (34 %)

sieres det med et realkreditlån med en månedlig ydelse på kr. 665,-, giver fornuften sig selv: Der er kr. 340,- til opsparing eller ekstra hver måned.

Etabler solceller gennem “virksomhedsordningen” og

Samtidig kan man lune sig ved at vide, at man i den samme

tjen penge / få overskud første år.*

periode sparer miljøet for over 60 tons CO2. Kontakt os, hvis vi skal komme hjem til dig for en vurdering af, hvad du kan spare ved at omlægge til vedvarende energi. Det er grøn fornuft! 12

* Hvis du fx finansierer et 6 kW solcelle anlæg med et realkreditlån, kan det give et overskud på op til 12-15.000 kr. det første år, idet du opnår en skattefordel ved at afskrive på solcelleanlægget. I løbet af 6-8 år har investeringen ofte tjent sig selv hjem. Få mere at vide om virksomhedsordningen hos din lokale Bedre Energi vejleder.


v e dva r e nd e e n e r gi

Lige ned i lommen

Der er masser af besparelse at hente i jorden. Få meter nede er temperaturen 6-8 grader, og for hver 100 meter nedad stiger den ca. 1 grad. Denne varmeforskel udnytter jordvarmeanlægget til opvarmning af bolig og vand. Med lodret jordvarme er gravearbejdet overstået på et par dage og fylder ikke meget mere end en kvadratmeter.

68.000 kr. om året til el. Så meget kostede det Finn og Jessie, at de for 35 år siden valgte elvarme til deres nybyggede hus. Nu er den dyre løsning erstattet af lodret jordvarme, som er en ny mulighed for parcelhusejere med en mindre grund. Det har medført en besparelse i energibudgettet på ca. 60 %

Bedre varmebudget, sundere indeklima “Da huset blev bygget, skulle man vælge elvarme, hvis man ville være på forkant med miljøet og have en billig varmekilde. Det kom vi til at fortryde, for med tiden viste det sig, at el hverken var miljørigtigt eller billigt”, siger Finn. Udsigten til en støt stigende udgift til el fik parret til at se sig om efter andre varmekilder. Finn er pensioneret pilot, men løsningen fandt Bedre Bad dybt under jorden: Fra to 120 meter lodrette rør pumpes varme op fra undergrunden, som via en kompressor forsyner det 340 m2 store hus med varme. Husets elvarmeanlæg er taget ned og erstattet af et nyt varmeanlæg med skjulte rørføringer. Bedre Bad har beregnet, at det medfører en besparelse på mellem 58 og 63 % på energibudgettet. En af parrets bekymringer var, hvordan det nye varmeanlæg ville præge husets udseende. Jordvarmeanlægget kræver en lav fremløbstemperatur, hvilket kræver store varmeflader. I et nyt hus ville man vælge gulvvarme, men det var ikke muligt her – derfor skulle de små elradiatorer skiftes ud med store radiatorer. Sammen med Bedre Bad valgte man enkle radiatorer i et rent design. ”Det lyder mærkeligt, men netop fordi radiatorerne er store, ser man dem mindre end de gamle el-radiatorer”, siger Finn. Jordvarmeløsningen har ikke kun gavnet varmebudgettet, men også indeklimaet. “Vi har fået et meget bedre hus. Vores kælder, som tidligere kun var 15 grader i vinterhalvåret, er nu ligeså lun. Og vi nyder, at elradiatorernes glødetråde er skiftet ud med en jævn og behagelig varme.”

Fra små el-radiatorer til smukt designede radiatorer med store flader. En velintegreret løsning, der giver en jævn og behagelig varme i huset.

Inspireret? Se flere energiløsninger med store besparelser på www.bedrebad.dk/energitjek 13


f r isk op og fo r n y

Tilbud 1.395,-

Kompakt minimalisme Det tidssvarende Metris 110 armatur passer perfekt ind i ethvert badmiljø. Armaturet har vandsparefunktion (max 5 l/ minut) og har smart antikalk-funktion. Leveres i krom med bundventil. Vejl. kr. 2.251,-

brusebad med Rene linjer Ifö’s populære bruselinje Ifö Space svæver nærmest i rummet. Her en elegant løsning 90 x 90 cm med to døre i hærdet sikkerhedsglas. Vejl. pr. dør kr. 4.951,-

Nyt look med Philippe Starck Designet, funktionen, rengøringen, prisen! Det hele går op i en højere enhed med Starck 3 Compact hængeskål og hvidt toiletsæde med softclose. Vejl. kr. 4.580,-

25% forårsrabat indtil 30.6.

Wondergliss Tilbud 3.275,- (inkl. overflade)

Tilbud 1.395,-

Kant og karakter Lineare fra GROHE er et armatur med rene linjer og et nærmest kubistisk inspireret design. Armaturet er med mousseur samt vandsparefunktion, som kan indstilles efter behov. Med SilkMove ® 35 mm keramisk patron eller StarLight ® kromfinish. Vejl. kr. 2.149,-

Tilbud

545,-

Tilbud

2.295,-

Lyst, let og lækkert Viskan 65 – et flot møbelsæt i gennemført kvalitet. Hvidt underskab 65 cm, porcelænsvask og spejl med behagelig belysning. Vejl. kr. 10.425,-

Grebsfri enkelthed Rendyrket stil med Ketho møbelsæt i mat hvid. D-Code helstøbt porcelænsvask 85 cm og underskab med 2 skuffer 80 cm. Spejl med lys 80 cm. Fås også i mat grafitgrå. Vejl. kr. 13.305,-

Tilbud 6.995,- pr. sæt

Tilbud 9.495,-

Tilbud

545,papirholder, 4 kroge og toiletbørste Forkæl dig selv og dit badeværelse med lækkert designertilbehør i krom fra VOLA. Vejl. kr. 4.470,(for alle 3 dele)

Tilbud 3.295,Frisk og frodig regndans Raindance Select 240 Showerpipe er ren nydelse. Stort 24 cm bruserhoved og håndbruseren veksler mellem 3 forskellige bruserstråler. Vejl. kr. 7.943,-

eksklusiv brusenydelse Rainshower System med DreamSpray ® teknologi. Kombinationen af Sena-håndbruser, Rainshower hovedbruser og justerbar brusearm giver et perfekt brus. Vejl. kr. 12.636,-

Tilbud 3.995,-

Tilbud 6.595,-

Luftig løsning Det universelle Concordia sæde er opkaldt efter det elegante Concorde-fly. Det strømlinede design efterlader ikke noget til tilfældighederne. Med soft close og lift-off. Vejl. kr. 1.421,-

Tilbud 945,14


Fix OG

FØR

færdig PRIS

ING INKL. MONTER

Køb rentefrit

1

Løber toilettet, er armaturerne kalket til eller trænger du bare til noget nyt?

2

Vi kommer med FIX OG FÆRDIG produkterne og det nødvendige specialværktøj.

3

Vi afmonterer de nedslidte dele og tager affaldet med, når vi kører.

4

Vi sikrer, at tilslutningerne er udført korrekt, og vi går ikke, før alt er i orden.

Køb rentefrit

166,-

216,-

pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

Design og avanceret teknologi Focus 70 håndvaskarmatur i krom og til en overkommelig pris. Med indbygget vandsparer perlator og løft-op-bundventil. Pris inkl. montering kr. 1.995,*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 1.995,-.

Brusende glæde Brusehoved på 10 centimeter med variabel stråle og fire indstillinger i slankt og elegant design. Bruserstang på 65 cm med sæbeskål. Sættet leveres med Ecostat Comfort brusetermostat, som sparer på vandet. Pris inkl. montering kr. 2.595,*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 2.595,-.

Køb rentefrit

625,-

Køb rentefrit

366,-

pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

5

pr. md. i 12 mdr. rentefrit!*

Vandbesparende toilet Nautic toilet, hvidt, med dobbeltskyl 3/6 liter, rengøringsvenlig ceramicplus overflade og skjult S-lås. Inkl. Nautic sæde med soft close. Pris inkl. montering kr. kr. 4.395,-

6

Vi har ekspertisen og sørger for en korrekt, sikker og flot montering.

Vi giver dig garanti på både produkt og installation. Fix og Færdig!

Efter

*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 4.395,-.

småt men godt

*Samlede omkostninger er kr. 0,-. ÅOP er 0%. Det samlede kreditbeløb/ beløbet, der skal betales tilbage, er det samme som kontantprisen kr. 7.495,-.

4.495,Inkl. montering

VANDBESPARENDE TOILET Nautic toilet, hvidt, med dobbeltskyl 3/6 liter, rengøringsvenlig ceramicplus overflade og skjult S-lås. soft Inkl. Nautic sæde med close. Vejl. ekskl. montering kr. 4.768,-

BAD BRYGGERS ENERGI •

Fix OG

færdig PRIS INKL. MONTERING

2.295,-

inkl.

Inkl. montering

tering

mon

lt færdig!

rdig - he

Fix og Fæ 100% i 0% bøv orden l! nkøkke greb e Minta LINJER Det smart buede NISKE design. og det EKTO nt ARKIT ur i elega t effektivt, fylde selv at Vejl. armat rer vande nemt i krom. gør det Leveres regule r. ,udløb sving e gryde kr. 2.345 ring de størst . monte ekskl

TEKNOLOGI DESIGN OG AVANCERET i krom og til Focus E2 håndvaskarmatur indbygget en overkommelig pris. Med vandsparer perlator og løft-op-bundkr. 1.040,ventil. Vejl. ekskl. montering Fix & Færdig inkl. smart push-open-ventil kr. 1.995,-

1.745,Inkl. montering

2011/1

Mido møbelpakke. Inkl. 2 skuffer med fuldt udtræk og softclose, porcelænsvask og spejl med integreret lys. Mål: skab 62 x 66,4 x 41 cm, spejl 60 x 70,4 cm. Pris inkl. montering kr. kr. 7.495,-

Se flere gode tilbud i FIX OG FÆRDIG brochuren – find den på www.bedrebad.dk.

15


til få op adrag ,- i fr ! 30.000 es arbejdek .d d på vorre på www.beoddreneba

o m b e d r e bad

e k læs m ller scan e

Kompetente eksperter

Bedre Bad er eksperter i badindretning, uddannede energivejledere og autoriserede VVS-installatører. Vi leverer kvalitetsprodukter til bad og energi – og rykker ud til servicetjek eller råd og vejledning, når du har brug for det. Bedre Bad er totalleverandører i ordets bredeste betydning!

Gode idéer til badet

Vejledning om grøn fornuft

Drømmer du om et nyt badeværelse? Bedre Bad leverer helstøbte totalløsninger - fra skitse til montering, fra idé til virkelighed. Du behøver ikke røre en finger.

Grøn energi øger boligens værdi. Bedre Bad laver energibesparende løsninger og leverer uvildig vejledning til gavn for både pengepungen og miljøet.

Kvalitetsprodukter – inkl. montering

VVS-service af professionelle fagfolk

Vi leverer altid bad- og energiløsninger af høj kvalitet. Og du får både fagmand, produkt og perfekt montering med i købet. Vi kalder det Fix og Færdig!

Vi er autoriserede VVS-installatører og udfører gerne et årligt serviceeftersyn hos dig. Men vi rykker også ud hvis fyret strejker, toilettet løber, og når du ellers har brug for en dygtig VVSfagmand.

find os ov e r alt

Bedre Bad Nyt 02 I 2012 Priserne er inkl. moms og gældende til 30.09.2012. Fix & Færdig tilbud er inkl. det viste produkt, samt levering og montering til eksisterende, lovlig installation og indtil 25 km fra nærmeste Bedre Bad firma. Ikke alle produkter forefindes hos din lokale forhandler, men tilbudsvarer kan typisk leveres den efterfølgende dag. Forbehold for trykfejl, farveafvigelser og udsolgte varer. Bedre Bad tilbyder 12 måneders rentefri kredit på Fix & Færdig produkter. Køber du Fix & Færdig produkter for kr. 7.000,- betaler du kr. 584,- i 12 måneder. De samlede omkostninger er kr. 0,-. Det samlede kreditbeløb, der skal betales tilbage, er kr. 7.000,-. Debitorrenten er 0,00%. ÅOP er 0,0 %. Bedre Bad formidler finansiering i samarbejde med Nordea Finans.”

pages  

399,- Tema: frisk op og forny Solceller er grøn fornuft! Læs mere side 12 Kvalitetsprodukter inkl. montering - se flere på side 15 2012/2 Ny...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you