Page 1

Frukostmöte

Äta – Träffas - Lära

7 Konsulterande säkerställer försäljningskvalitet


Gör dina säljare tillräckligt med kundbesök? Då behöver du inte läsa vidare. Det finns ett vetenskapligt bevisat samband med utfall på säljarbetet och det är antalet kundmöten. Självklart ska dessa möten ske på bästa sätt och högsta kvalité. Men om de inte sker, så spelar inte kvalitén och vem säljaren träffar någon större roll. Om du vill veta hur dina säljare kan göra fler möten och dessutom må ännu bättre, så bör du äta frukost med oss. Vi kommer presentera resultatet av forskning från Dallas, USA som pågått sedan 1979. Nyligen lanserades ett genombrott, version 4, i Europa. Det heter SPQ Gold och beskriver varför säljare hindrar sig själva till att prospektera och vad du som chef kan gör åt det. Vi bjuder på kaffe/te och frukostfralla samt mycket information

Välkommen! Mats och Anders

Anders Wennergren har under 20 års tid arbetat i Sverige och internationellt med SPQ och organisationsutveckling. Anders äger QualitySales AB.

Mats Ljungberg har trettio års erfarenhet av försäljning och ledarskap. De senaste fyra åren som konsult och hjälp företag i olika branscher att förbättra deras försäljning. Skrivit boken 7 sanningar om försäljning.


27 april 2018 Klockan 08:00 – 09:30 Plats: Möbelgatan 4 i Mölndal Jag vill komma: Namn: Telefon: Mail:

Frågor ställs till: Mats Ljungberg: 0702 – 668 639 eller mats.ljungberg@7kons ulterande.se


Himmel nr 7:

PT Sälj Bollplank Sambesök Mässträning Säljbarometern Samtalsmetodik Presentationsteknik SPQ Gold – Test försäljhinder

Frukostmöte 27 april - SPQ Gold  
Frukostmöte 27 april - SPQ Gold  
Advertisement