Page 1


El nostre objectiu és donar serveis educatius, esportius i culturals de qualitat a tota la comunitat educativa. 7 d’Aventura organitza i gestiona activitats extraescolars de centres educatius de primària i secundària, casals i campus d’estiu, colònies i acampades, activitats de cap de setmana en famílies i festes d’animació en escoles (carnaval, castanyada, primavera, final de curs, etc.). Sempre estem oberts a noves propostes i ens adaptem a totes les necessitats.

El projecte educatiu de 7 d’Aventura té com a finalitat desenvolupar un conjunt d'actituds, valors, habilitats i destreses, tant físiques com psíquiques a través de mitjans educatius centrats en la participació, la relació, el companyonia, la comunicació i el desenvolupament de l'esperit crític. Tot això partint d'una metodologia lúdica.


Per proporcionar als infants i joves l’esbarjo, l’educació, la cultura i l’esport mitjançant uns espais, un temps i uns recursos que complementin l’educació formal, així com:

• Desenvolupar la capacitat de gaudir dels nens/es i joves en la realització d’activitats esportives i culturals col•lectives. • Transmetre i assimilar habilitats i recursos propis de les activitats, sempre de forma significativa i constructiva. • Fer créixer els infants i joves en valors i hàbits socials, transmetent actituds de cooperació, harmonia i respecte als companys i monitors. • Donar a conèixer el propi entorn, i fomentant els respecte d’aquest, ja sigui l’escola, el barri o la natura.

Missió: Educar nens/es i joves procurant que esdevinguin persones responsables, solidàries, respectuoses, segures i competents en les diferents habilitats socials i personals. Per això 7 d’Aventura treballa des de la voluntat educativa, per la inclusió i la transformació social, amb el compromís pel medi ambient i la sostenibilitat i oferint un servei de qualitat. Visió: Amb les activitats que realitza 7 d’Aventura i la tasca educativa que en elles es desenvolupa, pretén: · Avançar cap a un món més just, vers una societat inspirada en els valors de la pau, la democràcia i la fraternitat. · Viure en la cultura de la solidaritat i la cooperació, basada en el respecte a la dignitat de les persones i dels pobles,

a la diversitat i als drets humans. · Fomentar la participació, l'autonomia personal i l'esforç individual i col·lectiu, per fer front als reptes amb

creativitat i per desenvolupar una ciutadania activa i responsable.


ACTIVITATS EXTRAESCOLARS Des de 7 d'Aventura oferim diferents tipus d'activitats extraescolars per a instituts i centres d'educació primària, amb l’objectiu últim de desenvolupar un conjunt d'actituds, valors, habilitats i destreses, tant físiques com psíquiques a través de mitjans educatius centrats en la participació, la relació, el companyonia, la comunicació i el desenvolupament de l'esperit crític. Tot això partint d'una metodologia lúdica. A més, pensem que la pràctica esportiva afavoreix la formació en valors, el respecte als altres i a les regles, la confiança en un mateix, l’esforç de superació i el treball en equip. Sense deixar de banda el hàbits saludables que contribueixen a un millor benestar.


ANIMACIÓ Organitzem i realitzem l’animació de festes infantils i juvenils amb espectacles infantils, titelles, contacontes, danses i cançons, grans jocs, gimcanes, jocs tradicionals, clown, teatre, música, karaoke, tallers (maquillatge, globoflèxia, bombolles de sabó, manualitats, i molts més). També estem especialitzats en organitzar festes en centres escolars com La Castanyada, Festa de Nadal, Carnaval, Festa de la Primavera, Festa de Fi de Curs, Comiats de 6è,etc.


SORTIDES EN FAMILIA voleu fer una escapada en famĂ­lia, amb els amics i/els amics dels vostres fills? Us organitzem l'estada i les activitats: - Sortides d'un dia - Caps de Setmana - Casa de Colonies - Acampades - Bateig d'alta muntanya - Oberts a suggeriments

OFERTES per a AMPAS i AFAS


COLÒNIES I ACAMPADES Organitzem colònies i acampades per a grups escolars, famílies i grups d’amics arreu del territori català, poden ser de llarga estada durant les vacances escolars, entre setmana durant el curs escolar o els caps de setmana. Planifiquem el transport, els àpats, les excursions i totes les activitats en funció de la demanda dels i les participants.


Casals d’estiu Realitzem casal d’estiu adreçats als nens i nenes d’Educació Infantil i Primària, ambientats i organitzats al voltant d’un centre d’interés, on podrán trobar jocs i esports i molta creativitat. Un espai de lleure i diversió, on els nens i nenes gaudiran d’un estiu ple d’aventures.

L’objectiu principal del Casal és la diversió dels nens i nenes, però alhora, volem fomentar valors d’interculturalitat, cooperació entre els companys i respecte a la diversitat, a través de la pràctica de les diferents activitats. El joc i l’esport són eines motivadores, educatives i divertides, però també són un punt en comú entre tots els infants, que es troben en un espai per compartir.


CaMPUS ESPORTIUS Els campus esportius que realitzem estan pensats per nois i noies d’entre 12 i 16 anys, on podran gaudir de l’estiu, tot fent esport i fent nous amics i amigues. Fem diversos esports, tan aquells més coneguts com els més minoritaris, així sortides tant esportives com lúdiques a diferents indrets. El que més destaquem del nostre campus esportiu és l’acampada que realitzem una de les setmanes del campus, on els nois i noies es coneixen i gaudeixen més.

Creiem que el Campus fa créixer en valors esportius, de treball, esforç, superació, hàbits socials, culturals , fomenta la bona companyonia i és un bon dinamitzador de l’activitat física, i pretén esdevenir en una alternativa engrescadora en el lleure dels nostres alumnes i un espai per la construcció de relacions, tenint com a punt de trobada el propi Centre Escolar.


AULA d’estudi  Reforç primària

 Reforç Batxillerat

 Reforç Secundària

 Parlem Anglès


AULA d’estudi: activitats d’estiu


ON SOM?

C/ Segre, 25 08030 Barcelona Davant de la Biblioteca de Can Fabra, a Sant Andreu del Palomar


Contacte

www.setdaventura.com info@setdaventura.com facebook : 7 d’Aventura twitter : @7d_aventura Telèfon 93 360 29 24 Mòbil 677 882 953


7 d'Aventura  

7 d’Aventura organitza i gestiona activitats extraescolars de centres educatius de primària i secundària, casals i campus d’estiu, colònies...