Page 1

Клиент: Методи  Блажев Повод:  Корпоративна  изненада


ИДЕЯТА

Предвид повода и човека, за който е изненадата, екипът ни се спря на 3 идеи за подарък. ! Два от тях са свързани с пътувания и бъдещи моменти и постижения, които неизменно предстоят на човека, когото искате да изненадата. ! Третият подарък е по-скоро емоционално обвързан с вас, хората, които искате да го изненадате и е оригинален и интересен спомен, с който да му изразите своите добри намерения.


Изненада 1 СКРЕЧ КАРТА НА СВЕТА ! Оригинален подарък за човек, който много пътува! Златната карта на Света е идеалното средство да не забравя къде е бил. Просто трябва да издраска златния слой, от страните които е посетил и отдолу ще се разкрие красива цветна карта. Огромният и размер (81.9 x 58.2 cm) и прецизната изработка я превръщат в задължителен подарък за всеки пътешественик по работа или за удоволствие.


Изненада 2   КОНСТРУКТОР КАМЕРА ! Чудесна изненада, за човек, на който му предстоят много хубави моменти за запечатване и който със сигурност изпитва лека носталгия по аналоговото време, когато всяка снимка имаше значение. Това е напълно функционална 35мм SLR камера, която вие сами си сглобявате. Перфектен подарък за всички, които искат да разберат и изпитат магията на аналоговата фотография, чрез невероятно забавния процес на сглобяване на тази красива машина, с която се заснемат прекрасни остри и живи аналогови снимки. Камерата е оборудвана с "N" и "B" режим за редовни и дълги експозиции, има резба за статив, снабдена е със “shutter release” и “advance”, така че можете лесно да правите снимки с няколко експозиции. И не на последно място, камерата върви заедно със забавни стикери, с които да персонализирате вашия фотоапарат.


Изненада 3 ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЪЗЕЛ СЪС СНИМКА ! Супер качествен печат и 252 парчета, които ще забавляват и развлекат от служебните му задължения човека, когото искате да изненадате. Снимката може да бъде на хората от екипа ви, които искате да го изненадате, придружена от кратък надпис с пожелание. *За да се получи качествен печат, снимката за пъзела Ви трябва да бъде от цифров фото-апарат, поне 2 MB.

Пъзелът е на гланциран картон с размер 26х38см. Има кутия със снимка на пъзела на капака.


Цени Изненада 1 - 70 лева !

Изненада 2 - 95 лева !

Изненада 3 - 75 лева ! * *

в цените са включени подаръците + красива опаковка + такса Изненадария за идеите в цените не е включена цената на доставката, която е за ваша сметка и се определя от населеното място, до което се изпраща подаръкът

Iznenadaria idei blazhev  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you