Page 17

δο, παραδίδοντας τόσο αυτοκίνητα όσο και υπηρεσίες εξέχουσας ποιότητας. «Είμαστε δεσμευμένοι προς την εδραίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τη Mazda και την επίτευξη της επιτυχίας που το brand αξίζει στην αγορά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος είπε ότι η Mazda είναι το «κόσμημα στην εταιρεία», ξεκαθάρισε δε ότι επειδή έχει συμφωνήσει σε κάτι που δεν είναι συνηθισμένο, η φιλοσοφία είναι «μικρά βήματα πριν αρχίσουμε να τρέχουμε».

Mazda 2 G90 AT

Υψηλοί προσκεκλημένοι Ο Ντέιβιντ ΜακΓκόνιγκλ, περιφερειακός διευθυντής της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε ότι στόχος του brand είναι να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας μοναδική αξία για τους πελάτες. «Το brand μας», σημείωσε, «έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και η φιλοδοξία μας είναι να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο. Προσφέροντας στους πελάτες μας εντυπωσιακά μοντέλα που παρέχουν μια μοναδική ευχαρίστηση οδήγησης, μαζί με after-sales εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και μια συνολικά μοναδική αγοραστική εμπειρία, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό». Παρόντες και ο Τζο Στένουιτ, διευθυντής στο Κέντρο Σχεδίασης, Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς και ο Χαζίμε Σεϊκάκου, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Έρευνας και Τεχνολογίας.

Μοντέλα Η ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία προσφέρει στην Ελλάδα την τελευταία ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της, που συμπεριλαμβάνει το Mazda 2, το ολοκαίνουργιο Mazda 3, το Mazda 6, το εμβληματικό Mazda MX-5 καθώς και τα SUV μοντέλα της, το Mazda CX-5 και το Mazda CX-3. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από τη σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKY ACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIV SENSE safety. Ας δούμε όμως και τις τιμές των άλλων μοντέλων της Mazda. H σειρά 6 Sedan αρχίζει από τα 34.491 ευρώ, ίδια τιμή και για το 6 Sport Combi. To roadster MX-5 από 24.997 ευρώ και η έκδοση ΜΧ-5 RF από 32.251 ευρώ. Για να περάσουμε στα SUV, το CX-5 από 27.050 ευρώ και το CX-3 από 19.060 ευρώ.

Περισσότερες φωτογραφίες στο site www.motori.gr

motori

Φέρει μοντέρνο, λαμπερό χρωματισμό

στις διαστάσεις 185/65-15. Το Mazda 2 το οδηγείς πολύ ευχάριστα, με το κιβώτιο να σε προο πιο προσιτό μοντέλο της Mazda διαθέτει για οικονομική οδήγηση (παρά το γεείναι η σειρά 2. Αυτό οδηγήσαμε γονός ότι διαθέτει και sport επιλογή), καθώς στη χώρα μας, την έκδοση με το εάν βρεις τη χρυσή τομή θα περιορίσεις και τον ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης 1.5 ήχο του. 280 λίτρα προσφέρει το πορτμπαγκάζ λίτρων απόδοσης 90 ίππων με αυ- με κιτ επισκευής ελαστικού, 177 χλμ./ώρα είναι η τελική ταχύτητα, τόματο κιβώτιο 6 12 δευτ. ο χρόνος σχέσεων. Πριν της επιτάχυνσης όμως περάσουμε 0-100, η μέση καταστον σχολιασμό νάλωση κυμάνθηκε του, να υπενθυμίστα 8,2 λίτρα/100 σουμε ότι η Mazda χλμ. αλλά με πάντα διέθετε καλά «άστρωτο» μοτέρ και προσεγμένα που δεν έχει καλύαυτοκίνητα. Πόσω ψει ούτε 300 χλμ., μάλλον σήμερα, ενώ για τα C02 οι που θέλει να περάτιμές βρίσκονται στα σει μια premium Προσεγμένο εσωτερικό, με οθόνη που 118 γρ./χλμ. εικόνα. ρυθμίζεται από περιστροφικό διακόπτη στη βάση της κονσόλας Ξεχωριστό Θετική αύρα Στη μικρομεσαία καΤο αυτοκίνητο, λοιτηγορία των πόν, διακρίνεται για την ποιότητα κατασκευής. Μπορεί το ταμπλό hatchback το Mazda 2 προτάσσει στοιχεία, που να φέρει σκληρά πλαστικά, αλλά είναι ορατή η κάλλιστα μπορεί να πρωταγωνιστήσει χωρίς να όλη προσεγμένη συναρμογή. Η θέση οδήγησης, είναι «αγκάθι» οι κινητήρες που ξεκινούν από παρά την ιαπωνική καταγωγή, καλύπτει και ψη- τα 1.5 λίτρα, καθώς η Mazda δεν έχει ακολουλά αναστήματα, με σωστό σε μέγεθος τιμόνι. Η θήσει το μονοπάτι των 3κύλινδρων κινητήρων αίσθηση του τιμονιού σαφέστατη, με «σφικτές» του ενός και 1.2 λίτρων. αναρτήσεις που προσφέρουν ασφαλή οδική Η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο κοστίζει από συμπεριφορά με σωστή επιλογή των ελαστικών 17.228 ευρώ. Κείμενο: ΓΙΆΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΌΠΟΥΛΟΣ

Τ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 | 17

Profile for motori

Motori.gr ΤΕΥΧΟΣ 65 • IOYNIOΣ 2019  

Motori.gr ΤΕΥΧΟΣ 65 • IOYNIOΣ 2019  

Profile for 59216
Advertisement