Page 1

SEURATIEDOTE3/2011 POHJOIS-KARJALANNUORISOSEURAT


SEURATIEDOTE3

12.5.2011

Hyvää kevättä kaikille,

Kevätkausi alkaa olla päätöksessäänja toimistokin hiljenee kesän ajaksi. Toivottavasti seuroissaon ollut antoisa toimintakausi ja sielläkin päästään ansaitulle kesälomalle.

Työntekijävaihdokset keskusseurassa Toiminnanjohtajamme Pia Perämäki on lopettanut tehtävässään määräaikaisen työsuhteen päätyttyä 30.4.2011.Johtokunta on kokouksessaan21.4. päättänyt, että uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.8.2011alkaen valitaan yhdistyksien nykyinen puheenjohtaja Henna Liiri, joka on ollut työsuhteessaKalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:llä tämän kevään ajan.

Toimiston kesäloma ja yhteystiedot Keskusseuran toimisto on nyt heinäkuun loppuun asti kesälomalla. Henna kuitenkin päivystää sekä Pian entisen työnumeron (050-5569448) sekä oman työnumeronsa (044-2073072) osalta, joten jos seuroissaon jotain kysyttävää, niin puhelimen päässävastataan. Hennan tavoittaa myös sähköpostilla henna.liiri@nuorisoseurat.fi ja kirjepostikin käydään tarkistamassasäännöllisesti.

Kerhotoiminnan kehittämishanke etenee Kerhotoiminnan kehittämishankkeen ensimmäinen vaihe on nyt päättynyt. Henna ehti työsuhteensa aikana vierailla yhteensä yhdeksässäseurassaja nyt on aika lähteä jatkotyöstämään kevään aikana syntyneitä ideoita. Tarkoitus olisi, että syksyllä saataisiin jo seuroissa käyntiin uutta kerhotoimintaa. Nyt valmistellaan jatkorahoitusta ja Henna on vielä yhteyksissätoukokuun aikana kaikkiin hankkeessa mukana olleisiin seuroihin.

Kesällä hyvää aikaa viedä seuran jäsentiedot rekisteriin Kesäon hyvää aikaa viedä seuran jäsentiedot rekisteriin. Muutamissa seuroissa asia on hoidettukin jo mallikkaasti ja onpa ainakin yksi seura työllistänyt myös nuoren ja osana kesätyötään hoitaa jäsentietojen 2


viemisen rekisteriin. (Rekisterin käyttöohje ja rekisteriseloste löytyy osoitteesta www.nuorisoseurat.fi/rekisteri. )

Koulutukset keväällä 2011 KNoppi -ohjaajakoulutus KNoppi -ohjaajakoulutukseen osallistui yhdeksän nuorta ohjaajan alkua kolmesta eri nuorisoseurasta. Kouluttajia mukana oli yhteensä viisi ja osallistujilta saatiin positiivista palautetta. Pelit ja leikit – koulutus Pelit ja leikit –koulutus ei toteutunut tänä keväänä. Ohjaajan olohuone ja lasten osallisuus -työpaja 15.4.2011 Ohjaajien olohuone jäi toteuttamatta, mutta lasten osallisuus -työpajassakouluttamassaoli tuore Mun Vuoro! -hankkeen työntekijä Hanna Falck. Kurssille osallistui yhteensä 13 kurssilaista, osa KNoppi -koulutettavia ja muita osallisuudesta kiinnostuneita järjestötyöntekijöitä.

Organisaatiouudistuksen eteneminen Liito on pyytänyt kaikilta piirijärjestöiltä lausunnot organisaatiouudistuksen osalta. Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n ja Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:n johtokunta on omassa lausunnossaan ilmaissut olevansa mukana organisaatiouudistuksessaja olevansa valmis piirijärjestön lakkauttamiseen vuoden 2012 loppuun mennessä.Keskusseuran johtokunta aikoo kuitenkin lähettää kirjallisen kyselyn seuroille infokirjeineen elokuussa2011 ja järjestää myös yhteisen keskustelutilaisuuden syyskuussa2011 asian tiimoilta, jolloin jäsenistöllä on vielä mahdollisuus vaikuttaa alueen tulevaisuuteen.

Liiton valtuustot kokoontuvat 21.5.2011 Helsingissä Liittojen sääntömääräiset kevätkokoukset kokoavat valtuustoväen Helsinkiin lauantaina 21.5.2011.Mikäli teillä on terveisiä valtuustoon, niin vielä ehditte olla alueen edustajiin yhteydessä. Suomen Nuorisoseurojen Liitto ry:n valtuuston jäsenet: Tiina Mensonen (044-5375827) ja JaanaTarkkonen (040-5249275) Kalevan Nuorten Liitto ry:n valtuuston jäsenet: Jarmo Lehikoinen (050-3310380) ja Henna Liiri (044-2073072)

3


Seuralainen siirtyy syksyyn Seuralainen -lehden toimittaminen siirtyy ensi syksyyn.

Aurinkoista ja rentouttavaa kes채채 kaikille! Henna

Yhteystiedot

Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry Suvantokatu 1, 80100Joensuu

Henna Liiri puheenjohtaja gsm. 044 207 3072 e.mail. henna.liiri(at)nuorisoseurat.fi

4

Seuratiedote 3/2011  

Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n ja Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:n seuratiedote

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you