Page 1

SEURATIEDOTE1/2011 POHJOIS-KARJALANNUORISOSEURAT

SEURATIEDOTE1/2011

31.1.2011


Hyvää alkanutta vuotta nuorisoseuraväki,

Toivottavasti vuosi vaihtui kaikkialla mukavissa merkeissäja nyt toiminta jatkuu joululomalla kerätyin voimin. Tässätiedotteessalyhyesti ajankohtaisia asioita ja terveisiä!

Kerhotoiminnan kehittämishankkeessamenossaseuratapaamiset

”Kulttuurikerhoja kylille” -hankkeen puitteissa on toteutettu ensimmäiset seurakäynnit tammikuun aikana. Keskusseuran väki on vieraillut nyt Kiteellä, Hammaslahdella ja Värtsilässäja jo sovittuja tapaamisia on tulossa. Kaikkiin halukkaisiin seuroihin tullaan asian tiimoilta käymään, joten yritetäänpä sopia seurakäynnille sopiva päivä myös niiden seurojen kanssa, joissa päivää ei vielä ole lyöty lukkoon. On hienoa, että seuroissa on innostusta olla kehittämässäoman seuran ja alueen kerhotoimintaa!

Hankkeeseen ehtii siis vielä hyvin mukaan, joten jos teidänkin seurassatoiminnasta innostutaan, niin ottakaa yhteyttä Hennaan, 044-3072072tai henna.liiri@nuorisoseurat.fi

Knoppi -koulutusta Pohjois-Karjalassa keväällä 2011

Knoppi -koulutus järjestetään pitkästä aikaa seurojen toiveesta myös Pohjois-Karjalan alueella keväällä 2011. Koulutus koostuu kahdesta viikonloppujaksosta sekä arki-iltaopetuksesta Joensuussa.Arkiiltaopetukset voidaan myös räätälöidä niin, että osallistuminen koulutukseen kauempaakin onnistuu! Koulutusillat (ke): 6.4. ja 27.4. Viikonloppujaksot: 16.–17.4. ja 7.-8.5. Ilmoittautuminen koulutukseen Pialle, pia.peramaki@nuorisoseurat.fi

Jäsenrekisteri on otettu käyttöön monissa seuroissa

Jäsenrekisteri ja sen kaikki ominaisuudet on otettu käyttöön jo monissa Pohjois-Karjalan nuorisoseuroissa. Alkuvuoden tavoitteena oli syöttää rekisteriin seuran perustiedot sekä luottamushenkilöt ja ohjaajat. Joissain seuroissaon syötetty myös jäseniä ja kerhoja, mikä on myös muilla tänä vuonna edessä.


Muistakaa myös, että toimintatietolomake palautetaan jäsenrekisterin kautta 15.3.2011mennessä! Rekisterin käyttöohje ja rekisteriseloste löytyy osoitteesta www.nuorisoseurat.fi/rekisteri.

Kulttuurisavotta yhdistyy Nuori Kulttuuri -tapahtumaan tänä vuonna

Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry järjestää yhteistyössäPohjois-Savon Ely-keskuksen ja Joensuun kaupungin kanssaNuori Kulttuuri aluetapahtuman Joensuussa19.3.2011.Tänä vuonna on tanssin vuosi, joten Joensuuhun odotetaan Pohjois-Karjalasta, Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta satoja tanssin harrastajia. Katselmukset järjestetään viidessäeri lajissa ja kahdessaikä-sarjassa.Tarkempaa tietoa tapahtumasta on kotisivuilta osoitteessahttp://www.nuorisoseurat.fi/seurasivu921.html.

Nuorisoseuroille tarjotaan nyt mahdollisuutta olla mukana toteuttamassatapahtumaa. Eri katselmuspaikoille tarvitaan infopisteitä ja niihin talkoolaisia. Infopisteiden yhteydessävoisi toimia myös kahvio. Josseuran talkoolaiset hoitavat infopisteellä ryhmien vastaanoton, neuvonnan ja materiaalien jaon, voi se myös pitää saamansakahviotuotot itsellään. Josteidän seuranne innostui, olkaa yhteydessä Hennaan!

Kulttuurisavotan elementtejä, kuten työpajoja ja päätöskonsertti, tuodaan osaksi tapahtumaa. Toivomme, että ryhmät viihtyisivät pidempäänkin Joensuussakuin vain oman esiintymisensä ajan. Parasta itää – tanssikonsertti on maksuton, tervetuloa katsomaan eri katselmusten ryhmien esityksiä!

Seuralainen – lehti ilmestyy taas keväällä

Seuralainen ilmestyy loppukeväästä. Mistä juuri teidän seurassanne olisi jutun aihetta lehteen? Juttuvinkkejä ja valmiita juttuja otetaan vastaan osoitteeseen pia.peramaki@nuorisoseurat.fi. Lehti tullaan toimittamaan seurojen puheenjohtajille ja sihteereille. Sähköisessämuodossalehteä pyritään levittämään myös laajemmalle joukolle.

Nuorisoseurapäivänä kokoustetaan ja pidetään hauskaa

Nuorisoseurapäivänä sunnuntaina 27.3. maakunnan nuorisoseurat kokoontuvat pitämään paitsi hauskaa myös kokoustamaan sääntömääräisen kevätkokouksen merkeissä. Kokouksen ympärille rakentuvasta ohjelmasta vastaavat toimistolla kevään työssäoppimisjaksojaan suorittavat harjoittelijat Sini ja Anniina, joten katsotaan, mitä meidän nuorisoseuralaisten päänmenoksi harjoittelijat keksivät!


Keskusseurojen johtokunnat kokoontuivat Joensuussa 21.–22.1.

Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Ylä-Savon ja Keski-Suomen keskusseurojen johtokunnat kokoontuivat jo perinteeksi muodostuneeseen yhteisseminaariin tällä kertaa Joensuuhun. Seminaarissa käsiteltiin sosiaalisen median mahdollisuuksia nuorisoseuratoiminnassa, kurssi- ja opintokerhoasioita alueilla sekä organisaatiouudistusta. Illalla johtokuntien virkistysosiossapäästiin myös kokeilemaan lumiveistosten tekemistä. Parhaat palat voi katsoa osoitteesta http://laiffi.socialgo.com/videos/view/nuorisoseurat-itelumessa_95.html#fbcon

Toimisto on muuttanut Suvantokadulle Vyöhyke -taloon

Keskusseuran toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Vyöhyke -taloon (Suvantokatu 1, 80100JOENSUU). Toimisto on avoinna ma–to klo.9.00–15.00.

Johtokunta kokoontuu keväällä

Keskusseuran ja piirin johtokunta kokoontuu keväällä 17.2., 3.3., 14.4. ja alustavasti 19.5.

Liitto tiedottaa

Viimeisimmät liiton tiedotteet löydät nuorisoseurojen etusivuilla oikealla olevia tiedotelinkkejä.

Oikein toimintarikasta vuotta 2011 kaikille, seurakäynneillä nähdään!

terveisin Pia ja Henna

Seuratiedote 1/2011  

Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n ja Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:n seuratiedote

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you