Page 7

Tempoa tenaviin -koulutus TEMPOA TENAVIIN – VAI KENTIES MYÖS OHJAAJIIN??

Helmikuun lopussa suuri joukko lasten kanssa työskenteleviä aikuisia oli kokoontunut Nuorisoseura Motoran harjoitustila Mottiin. Paikalla oli niin erilaisten lasten ryhmien ohjaajia, lastentarhanopettajia kuin perhepäivähoitajiakin. Kaikki olivat saapuneet samaan jotain uutta omaan työhönsä Kalevan Nuorten Liiton Tempoa Tenaviin – koulutuksesta, jonka vetäjänä toimi liitolla työskentelevä Elina Weckström. Piirijärjestöillä ja seuroilla on mahdollisuus jävnnnnnnvrjestää koulutus ja tilata liitosta valmis paketti – myös Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri tarttui tähän tilaisuuteen. Koulutus saikin huikean suosion ja osoitti selvästi sen, että tällaiselle koulutukselle myös meidän alueellamme on tilausta, ja tulijoita olisi varmasti ollut kauempaakin. Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri miettiikin nyt rooliaan erilaisten koulutusten järjestäjänä myös jatkossa laajemmallekin kohdeyleisölle. Yhden päivän pituisen virikekurssin anti oli melkoinen. Tunnelma oli hyvä, leikki vei mukanaan myös aikuiset ja hymy oli moneen kertaan kaikkien huulilla. Moni leikki oli varmasti tuttu, mutta löysimme yhdessä myös erilaisia tapoja toteuttaa jo tuttuja leikkejä, sillä paitsi Elinalla, myös monella muulla oli hyviä vinkkejä jaettavanaan. Omaan reppuuni tarttui myös monia täysin uusia juttuja tai leikkejä, joita en enää edes muistanut osaavani. Keskityimme kurssissa vuodenajan mukaisesti talven ja kevään teemaleikkeihin.

7

Profile for Nuorisoseurat Pohjois-Karjala

Seuralainen 2010  

Seuralainen on Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n ja Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:n tiedotelehti.

Seuralainen 2010  

Seuralainen on Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen Liitto ry:n ja Kalevan Nuorten Pohjois-Karjalan Piiri ry:n tiedotelehti.

Profile for 5808
Advertisement