Page 1

Objazzion

Receptie? Diner? Borrel? Bruiloft? Feest?

U wilt graag een evenement organiseren of misschien zijn er al aardig wat voorbereidingen getroffen. Het organiseren van een feest of evenement brengt heel wat met zich mee, bijvoorbeeld: Gasten, aankleding, catering, accomodatie en muziek. Het muzikale gedeelte verzorgen wij graag voor u. Objazzion speelt achtergrond -en dansbare jazzy muziek van hoge kwaliteit. Jazzy muziek is heel toegankelijk en heel populair! Toch geeft het een extra chique tintje en is het zeker niet overheersend. Daarbij is Objazzion een verzorgde jazzband, die altijd op een stijlvolle manier in het geheel past. Door de heldere afspraken en de persoonlijke benadering zult u het boeken van Objazzion als zeer prettig en eenvoudig ervaren. Zo zult u een goede impressie van de band en haar kwaliteiten krijgen. In deze brochure vind u de contactgegevens, de cd en de ingrediĂŤnten voor een geslaagde muzikale omlijsting van uw evenement.

Niels Deijkers +31 (0)6-28 78 95 29 | info@objazzion.nl

Ervaar alvast de muziek voor uw evenement. Objazzion maakt dit tot een geslaagde beleving. Graag nodigen wij u allereerst uit voor een luistersessie met de cd in deze brochure.


Jazzy; bekende muziek in een jazz jasje! Chique en swingend, de herkenbare muziek zal uw gasten zeker aanspreken! Jazzy muziek werkt vanaf de eerste noot sfeerverhogend! Het geeft uw gelegenheid een chique randje en er kan gedanst worden. Op lager volume geeft de achtergrondmuziek iedereen de kans een goed gesprek te voeren.

Muziek & Sfeer; een succes! Het succes van uw diner, bruiloft, receptie of (bedrijfs)feest is van vele factoren afhankelijk. Een van de belangrijkste factoren is muziek. Muziek brengt sfeer en geeft uw gasten de vrijheid met elkaar te kunnen spreken of juist een moment naar de band te kunnen kijken en luisteren. Door het creëren van deze ongedwongen sfeer zal iedere gast zich erg prettig voelen op uw feest.

Praten of dansen? Kies voor een juist volume! Het juiste volume zal ervoor zorgen dat uw gasten prettig met elkaar kunnen praten of juist net dat kleine beetje extra om te kunnen dansen.

Het volume spreken we graag vooraf met u af, en mocht u toch tijdens een optreden het aan willen passen is een klein seintje voldoende. Onze drummer maakt gebruik van “brushes”, dit zijn dunne kwastjes die in jazzmuziek veel gebruikt worden. Hierdoor kan er ook op drumstel op heel beperkt volume gespeeld worden. Voor iedere locatie kunnen wij u van een geschikte geluidsinstallatie voorzien. Professioneel; Bescheidenheid siert de band! Het organiseren van een geslaagde festiviteit is een echte uitdaging, in de voorbereiding en in de uitvoering. Door de professionele en initiatiefrijke houding van de band nemen wij graag uw zorgen over. De muziek is in goede handen! Door de ruime ervaring van de muzikanten, springen wij graag in op de situatie.

Uw wens; Details met de puntjes op de “i”! Geen enkel detail omtrent de muziek ontgaat ons. Graag bespreken wij uw wensen qua repetoire, volume, podium en speeltijden. Uw wensen zijn onze zorg, afspraak is afspraak!


Objazzion Wij stellen ons graag aan u voor! Objazzion bestaat uit vijf bandleden. De zangeres, Floor Jansen, Peter van der Tor en Jan Meesters op gitaar. Samen met de ritmesectie, contrabassist Maurits Malherbe en Niels Deijkers op drums. Allen zijn zeer ervaren muzikanten en hebben samen honderden optredens verzorgd. U bent verzekerd van een hoog muzikaal niveau! Bij ieder optreden is de muzikale chemie tussen de muzikanten duidelijk zichtbaar en uw gasten zullen er geboeid naar kijken. Het uiterlijk van de band is erg belangrijk; de muzikanten komen dan ook keurig gekleed op het podium.

Geluidsversterking

Tarieven

Van huiskamer- tot galaconcert. Iedere gelegenheid heeft zijn eigen versterking nodig. Objazzion is in het bezit van een installatie die volstaat voor uw evenement zoals een receptie van > 100 pers. of diner.

Objazzion is marktconform een goed te betalen band. Het bedrag van de band is afhankelijk van een aantal factoren, denkt u aan; locatie, het aantal gasten, speeltijden, reisafstand en -kosten en geluidsversterking. Graag maken wij een passende en scherpe offerte, deze is uiteraard vrijblijvend. Schroom u niet, wij doen het graag voor u!

Voor uw grotere evenementen, of afhankelijk van de locatie, maken wij gebruik van een externe leverancier van geluidsapparatuur, NGS AUDIO. Zij leveren de juiste apparatuur en verzorgen een goed gebalanceerd live geluid. Ook weten zij goed in te schatten wat het juiste volume is voor welke gelegenheid en locatie. De apparatuur is bedoeld voor goed versterkt geluid is erg belangrijk o.a. voor de muzikale balans (de apparatuur is dus zeker niet bedoeld om een hoog volume te produceren). Het advies van Objazzion betreffende de te gebruiken installatie is bindend, uiteindelijk is de beste performance voor u en ons erg belangrijk. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent de geluidsversterking.

Contract Om misverstanden te voorkomen maken wij graag een klein contract voor u op. Zo weet u precies wat u van Objazzion mag verwachten. De gemaakte afspraken; speel- en aanvangstijden, aankomst en vertrek, de betalingen, etc. staan dan keurig op papier en heeft u ten alle tijden een naslagwerk. Mocht u tussentijds iets in samenspraak met de band willen wijzigen is dit geen probleem.

Sade. Caro Emerald. Santana. Sting. Norah Jones. Alica Keys. Billy Holiday.


Objazzion luister EP

Objazzion Boekingen & informatie: contactpersoon: Niels Deijkers telefoon: +31 (0)6 28 78 95 29 e-mail: info@objazzion.nl website: www.objazzion.nl

dressed jazz music www.objazzion.nl

Objazzion  
Objazzion  

http://issuu.com/4string/docs/objazzion_flyer_v2/3

Advertisement