Page 1

magazin PRONAÐITE NAS NA: 4look

NOVO web shop

www.4lookstore.com

SAVJETI

za njegu kose

REVOLUCIONARNI TRETMANI vlasišta i kose

IZBJELJIVANJE bez granica

SEMINARI

i usavršavanja

MODNI

trendovi

KATALOG PROIZVODA


Prirodni materijali Ručni rad Vrhunska kvaliteta Ako stvari imaju dušu, vrijeme povećava njihovu vrijednost potvrdilo više od 140 godina tradicije proizvodnje četki u Italiji.


Riječ urednika

Sadržaj

4

look koncept započeo je prije više od deset godina kao ve­leprodaja profesionalne frizerske kozmetike i opreme, da bi se ne­koliko godina kasnije etablirao i kao ek­ skluzivni distributer brenda Kemon za područje Hrvatske, pokrenuvši ujedno partnerski program koji omogućuje fri­zerima podršku i praćenje u njihovom poslovanju te zajedničko razvijanje istoga. S obzirom da je naša misija i vizija oduvijek bila unaprjeđenje frizerske struke, osnivanje edukacijskog cen­tra za frizere bio je jedini logičan ko­rak ka ostvarenju tog cilja zbog čega smo 2010. započeli s prvim stručnim edukacijama i usavršavanjima frizera koja kontinuirano provodimo po cije­ loj Hrvatskoj, gradeći tako uspješnije i zadovoljnije frizere koji s ponosom i ljubavi rade svoj posao. Osim za Kemon, 4look koncept je da­ nas zastupnik i za brojne druge reno­ mirane brendove među kojima se ističu Acca Kappa, Y.S. Park, Panasonic i Elchim, čija kvaliteta i pro­fesionalnost je ono što nas je osvojilo i zbog čega smo ih pomno odabrali kako bi vam pomogli u vašem sva­kodnevnom radu.

shvatili kako je vrijeme da započnemo i jedno novo poglavlje. Ponukani vašim upitima, kao i sveukupnom tendencijom razvoja tržišta, odlučili smo približiti vam naše partnerstvo i u virtualnom svijetu. Zato vam kroz ovo izdanje 4look magazina s ponosom i zadovoljstvom predstavljamo našu novu internet trgovinu www.4lookstore. com putem koje iz udobnosti vaših salona i domova na brz, jednostavan i moderan način, možete kupovati četke, češljeve, električni pribor i druge alate koji su vam potrebni. Vjerujemo da ćete prepoznati ovaj veliki projekt i podržati ga, kao što ste to činili sa svim našim projektima do sada. Naravno, osim u virtualnom, bit ćemo i dalje uz vas i u stvarnome svijetu, pružajući vam, svu potrebnu pomoć i podršku u razvoju salona, spremni za nove zajedničke pobjede i uspjehe. Damir Matešković

Velikim nastupom Richarda Thompsona, frizera svjetske slave i renomea, obilježili smo deset godina rada i ujedno

www.4lookstore.com

4

KEMON

43

ACCA KAPPA

82

PANASONIC

85

Y. S. PARK

100 ELCHIM

104 POTROŠNI

MATERIJAL

Impressum: Izdavač: DM oprema d.o.o., Rijeka Za izdavača: Damir Matešković Urednici: Damir Matešković, Ines Matić Dizajn: Robert Vrkić Fotografija naslovnice: Ivor Mažar Model s naslovnice: Nikolina Nisić Naklada: 1500 komada Rijeka, 2018


KEMON Kemon je priča o predanosti inovacijama, ali i obitelji i tradiciji, te ga upravo to čini vjernim sebi, a istovremeno vizionarski usmjerenim na modu i stvaranje proizvoda koji ujedinjuju znanost i prirodu, dok njeguju ideal ljepote kao sinonim jedinstvenosti.

Kemon je obiteljska tvrtka s pet desetljeća dugom tradicijom proizvodnje kozmetičkih proizvoda i stvaranja talijanskog koncepta ljepote. Od samog osnutka, 1959. godine, pa sve do danas cjelokupna Kemonova proizvodnja odvija se u San Giustinu, u Italiji, njegujući ljudski faktor i slušajući potrebe klijenata i tržišta. Osnovna Kemonova snaga nalazi se upravo u opisanoj tradiciji te činjenici da tvrtku vode tri generacije obitelji Nocentini koje sve što rade temelje na svojoj strasti, etičnosti, povjerenju i obiteljskim vrijednostima.

Umjetnost je ljepota, baš kao što je i ljepota umjetnost. Kemon je toga svjestan i upravo zato inspiraciju za stvaranje proizvoda koji će odražavati idealan balans između znanosti i prirode te kvalitete i dizajna pronalazi u harmoniji umjetnosti i kulture. Upravo zato njihov kreativni tim proučava i istražuje trendove te kreira nove kolekcije i rituale ljepote koje objedinjuje u The Italian Touch kolekciju. Međutim, osim za ljepotu, Kemon brine i za zdravlje ljudi te održivost planeta, zbog čega u svojim naprednim laboratorijima konstantno pronalazi nova rješenja koja će proizvode učiniti kvalitetnijima i učinkovitijima, a proizvodnju što manje štetnom za okoliš. Rezultat toga su i brojni certifikati koji potvrđuju Kemonovu orijentaciju ka prirodnom i zdravom.

Avangarda i tradicija, antičko znanje i novi trendovi; jer ljepota je sinergija naoko nespojivih elemenata koji se ujedinjuju u skladnu i besprijekornu formulu. Kemon vjeruje da je ljepota način da percipiramo sebe i svoje tijelo kao harmoničnu cjelinu kojoj je potrebno zdravlje i blagostanje. Ljepota je sinonim za različitost i jedinstvenost, daleko od ograničenja i modnih trendova koji brzo nestaju, upravo zato Kemon slavi eleganciju različitosti i svačije slobode da izrazi svoj stil. 4

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


#1 Novi Kemonov magazin Nakon više od 10 godine i 22 broja The Italian Touch magazina pojavila se potreba da ojačamo veze između projekta Kemonovog editorijala i same tvrtke pa smo ta dva svemira odlučili spojiti u novom magazinu K-NOW koji predstavlja jedan prozor u međunarodni svijet dizajna, mode, trendova i ljepote, kroz Kemonovo povećalo. K-NOW kao Kemon, now (sada): ono što je danas za Kemon lijepo, što stvara kulturu i zaslužuje biti opisano, snimljeno i objavljeno u magazinu ovog brenda. K-NOW kao know (znati): poznavati, prenositi poruku, izraziti vlastite vrijednosti kroz linije dizajna povezane s modnim kolekcijama frizura koje nadilaze sezonalnost i uklapaju se u urbano ili prirodno okruženje. Riječ je o magazinu koji ima za cilj predložiti koncept istinske i vizionarske ljepote, u skladu s True Visionary Beauty, kako kaže Kemonov moto. Na ovaj način će K-NOW nastaviti i razvijati desetljeće dug projekt The Italian Touch, otvarajući se prema svijetu i izvozeći talijanski stil frizura. Snimanje, u potpunosti napravljeno u Miamiju, pokazuje koliko je modna industrija kose i frizura posvećena multidisciplinarnosti: tako frizure, usluge i proizvodi, povezani s dubokim istraživanjem umjetnosti i načina života, nastoje prenijeti širu i obogaćenu poruku. To je ono što vjerujemo da zaslužuje sektor kose. K-NOW #1 predstavlja kolekciju Eternity now (Vječnost sada) želeći još više naglasiti paradoks mode koja se u svojoj ekstremnoj nepostojanosti i trajanju tijekom samo jedne sezone, pretvara u stvarnosti u dio jedne beskrajne priče sačinjene od referenci i reinterpretacija, prerastajući tako u kontinuiranu evoluciju koja se hrani prošlosti gledajući u budućnost.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

5


Boje na bazi jogurta

Harmonija prirode na usluzi vašoj kosi!

Yo Color System je wellness tretman za kosu na bazi jogurta i certificiranih organskih sastojaka koji omogućuje pouzdano i nježno bojanje kose za dugotrajno postojane intenzivne tonove i njegovanu kosu. Riječ je o sistemu kozmetičkih tretmana razvijenih kako bi se zadovoljile različite potrebe obojane kose u korijenu, po dužini i na vrhovima. Zahvaljujući sinergiji djelovanja tri proizvoda ovog sistema, omogućuje se izvanredno intenzivna, sjajna i dugotrajna boja, dok nježna formula bez amonijaka i PPD-a štiti zdravlje kose, poštujući njezinu strukturu.

PREDNOSTI YO COLOR SISTEMA: • • • • • •

6

bojanje pretvara u pravi tretman sinergijsko djelovanje tri proizvoda očuvanje zdravlja vlasišta i kose jednostavnost korištenja i ugodnost aplikacije izvanredni rezultati, nježnost i hidratacija kose prekrivanje sijedih i dugotrajni sjaj boje

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


LAN

NEVEN

NaYo Nježna trajna boja kremaste strukture koja savršeno prekriva sijedu kosu i omogućuje intenzivnu i sjajnu boju. Zahvaljujući sastojcima organskog podrijetla: ekstraktu jogurta, nevenu i lanu, čini bojanje izrazito nježnim i ugodnim te čuva zdravlje kose.

• • • •

bez amonijaka i PPD-a 100% prekrivanje sijedih posvjetljivanje 4/5 tonova ujednačenost i dugotrajna postojanost boje

• brzo i jednostavno nanošenje 1

2

MED

Yo Green

SLJEZ

Boja ton na ton koja kosu čini mekanom i sjajnom, a boju dugotrajno postojanom. Zahvaljujući sastojcima iz biološke proizvodnje: ekstraktu jogurta, medu i sljezu, ujedinjuje sjaj boje sa svilenkastom mekoćom kose, čineći bojanje pravim tretmanom ljepote.

• neutralni pH • hrani i njeguje kosu • bez mirisa, parabena, SLS-a, SLES-a, silikona

1 NaYo - Oksidacijska boja na bazi jogurta bez amonijaka (1:1,5) 50 ml. 2 NaYo Cream Activator Plus 10/20/30/40 Vol. - Kremasti aktivator za NaYo boje 1.000 ml. 3 Yo Green - Boja ton na ton na bazi sastojaka iz organskog uzgoja (1:1,5) 60 ml. 4 Yo Green Activator - 6,5 Vol. - Kremasti aktivator za Yo Green boje 1.000 ml 5 Yo Cond Clear - Regenerator za hranjenje i sjaj kose 750 ml.

3

4

6 Yo Cond - Regenerator u boji za pigmentaciju kose 150 ml.

5 BAMBUS

PŠENICA

Yo Cond Direktni preljev za kosu u obliku regeneratora koji boja i njeguje u jednom koraku te je idealan za zatvaranje kutikule. Zahvaljujući ekstraktu jogurta, bambusa, proteina pšenice te pantenolu, vitaminu E i zaštitnim filtrima, omogućuje izvanredan sjaj, intenzivnost refleksa te zaštitu boje od štetnog djelovanja UV zraka.

• • • • •

kiseli pH djeluje u 3 minute jednostavno korištenje za sve tipove kose dostupan kao clear (750 ml) ili u 11 nijansi pigmenata (150 ml)

6

Nijanse: Crna Ljubičasta Čokolada Kesten Crvena Bakrena Bež Med Srebrna Karamela Lješnjak

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

7


Yo Cond – rješenje za

uvijek sjajnu i intenzivnu boju! Rezultati korištenja Yo Cond-a između bojanja: Fotografije Stella Mešić

Dobra frizura može popraviti i najgori dan! Zato je važno da svaki dan uživamo u najljepšem izdanju sebe i svoje boje za kosu. Ispiranje boje i gubitak sjaja često znaju biti frustrirajući pa čekanje termina za sljedeće bojanje izgleda kao prava vječnost. To je posebice slučaj s bakrenim, crvenim, violet, kao i s izrazito popularnim sivim nijansama boja za kosu, koje mogu biti veoma teške za održavanje. Međutim, osluškujući potrebe klijenata Kemon je pronašao brzo, jednostavno i multifunkcionalno rješenje za taj problem u obliku regeneratora s pigmentom. Yo Cond će savršeno zatvoriti kutikulu i omogućiti bolju postojanost boje ako se

koristi kao preljev nakon bojanja u frizerskom salonu, ali isto tako je idealan za održavanje nijanse kako bi boja ostala sjajna, intenzivna, puna i postojana između dva bojanja. S obzirom da je nanošenje ovog proizvoda izrazito jednostavno, moguće ga je, osim u salonu, koristiti i kod kuće te u svega 3 minute vratiti život ispranoj i beživotnoj boji te izgledati besprijekorno svaki dan do sljedećeg bojanja. Yo Cond dostupan je u 11 nijansi što ga čini prikladnim za apsolutno svaku boju i tip kose, a osim što će obnoviti intenzitet boje, zahvaljujući bogatim aktivnim sastojcima iz biološkog podrijetla, temeljito će njegovati i nahraniti kosu.

NIJANSA

BAKAR

NIJANSA

LJUBIČASTA

Yo Cond možete koristiti u salonu, ali i kod kuće za osvježavanje boje

NIJANSA

SREBRO 8

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


NOVO web shop

www.4lookstore.com


CRAMER COLOR 1965

Cramer Color - Trajna oksidacijska boja 100 ml (1:1)

Cramer Bleach dekolorant u prahu 1000 gr.

1

2

Cramer Color – tradicija bojanja od 1965. za sigurne i točne rezultate Trajna boja na bazi prirodnih ulja koja se nanosi brzo i jednostavno, a omogućuje 100% prekrivanje sijede kose uz ujednačenost boje od korijena do vrhova te dugotrajnu postojanost i izvanredan sjaj. Cramer Bleach, postojan dekolorant koji omogućuje posvjetljivanje kose do visine 7 tonova, a njegova kompaktna formula reducira inhalaciju hlapljivih čestica tijekom miješanja i tako pruža odličan rezultat.


UNI.COLOR SISTEM za ritual bojanja kose Uni.Color je komplementarna linija koja može transformirati bojanje kose iz obične usluge u zbilja poseban ritual bojanja sa sigurnim učinkom, poboljšavajući svaku radnju prije, tijekom i nakon tehničkih usluga. Omogućuje održavanje tona i sjaja boje.

1

Uni.Color Barrier je krema koja štiti površinu kože od bojanja. 100 ml.

2

Uni.Color Eraser su maramice koje nježno uklanjaju mrlje od boje s kože. U pakiranju je 25 maramica.

3

Uni.Color šampon nježno uklanja ostatke nanesene boje i vraća prirodni pH kose, čineći je lijepom i sjajnom. 1000 ml.

4

Uni.Color Sealer je regenerator s niskim pH koji blokira pigmente unutar kutikula i povećava postojanost boje. 500 ml.

5

Uni.Color Oxi je univerzalni aktivator u kremi za bojanje i izbjeljivanje. 1000 ml.


get camo. your natural effect.

Coloring - Polutrajna boja 100 ml. (1:1,5)

1

Coloring - Aktivator 1000 ml.

2

Novi sistem koloracije za one koji žele prirodan i nevidljiv efekt. Ne sadrži amonijak, a u svom sastavu ima ulje abisinije koje jamči ugodnost usluge i uvijek sjajnu kosu. Polutrajna boja, namijenjena za tonalizaciju pramenova ili dužine kose, prekriva sijedu kosu i ima mogućnost posvjetljivanja do dva tona.


STICKY MECHES  PAPIRNATA FOLIJA  ZA IZRADU SVIH VRSTA  PRAMENOVA.

Ljepljiva papirnata folija, propušta zrak koji optimalno razvija djelovanje boje ili izbjeljivača. Folija dozvoljava kreativne aplikacije svih proizvoda i tehnika te postoji mogućnost višekratnog korištenja. Paket sadrži dvije role što ukupno iznosi 150 metara, s čim se može izraditi preko 300 folija.

1

2


POSVJETLJIVANJE BEZ GRANICA Lunex sistem je potpuni profesionalni sistem za izbjeljivanje svih tipova kose na iznimno nježan način uz momentalno vidljive rezultate. Omogućuje izbjeljivanje i bojanje koje pomiče granice kreativnosti, a istovremeno kosu ostavlja zdravom i sjajnom te pramenove čini intenzivnima, a rezultate bojanja ekstremno uspješnima.

dinu, 4look je predstavio modnu kampanju s tri mlade i perspektivne blogerice i tako prikazao tri najtraženije nijanse – tzv. blorange, rose hair te silver hair s tamno ljubičastim korijenom i ombre efektom pepeljasto plave kose. Za postizanje ovih efekata neophodan je bio Kemonov Lunex Sistem za dekoloriranje i bojanje kose, koji je svojim sveobuhvatnim spektrom proizvoda ponudio odgovore na sva pitanja i omogućio očuvanje zdravlja kose modela kao jednu od ključnih premisa svake kvalitetne frizerske usluge s obzirom da je samo zdrava kosa lijepa kosa.

U posljednje vrijeme na tron najtraženijih nijansi boja za kosu zasjele su pastelne nijanse, ali i tzv. silver hair koji ove sezone dobiva jednu potpuno novu dimenziju zahvaljujući ombre efektu, kao i kombinaciji s raznim pastelnim i intenzivnim tonovima koji omogućuju frizerima da budu kreativni, a klijentima da njihova boja bude jedinstvena i personalizirana. S ciljem predstavljanja najnovijih trendova u bojanju kose za 2017. go-

Nježna formula proizvoda iz Lunex Sistema obogaćena je kamilicom i keratinom što omogućuje maksimalno poštivanje strukture kose, kao i njegu vlasišta, a zahvaljujući najnovijem izumu Bond Creator Complex koji sadrži Lunex Restore, kosa je čak 50 puta otpornija na oštećivanje nego li je to slučaj s klasičnim dekoloriranjem. Rezultat je maksimalno izbjeljivanje te njegovana i zdrava kosa.

Ovaj inovativan sistem na bazi prirodnih ulja sačinjava šest proizvoda: Lunex Light, Lunex Light Fast, Lunex Decap Super, Lunex Ultra Cream te Lunex Restore i Lunex Colorful, dva nova i revolucionarna proizvoda koji dekoloriranje i bojanje podižu na sasvim novu razinu. Zahvaljujući ovom spektru proizvoda mogućnosti primjene Lunex Sistema vrlo su široke pa ga je moguće koristiti za:

SVE TEHNIKE IZRADE PRAMENOVA SKIDANJE BOJE I GLOBALNO POSVJETLJIVANJE POSVJETLJIVANJE IZRASTA PASTELNE I INTENZIVNE, TZV. CRAZY COLOR, TONOVE 14

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Posvjetljivanje bez granica uz Lunex Sistem

STEP BY STEP Fotografije Ivor Mažar | Frizure 4look tim

BLORANGE NIJANSA Model Anita Dundović blog Noir Ani Korišteni proizvodi

PRIJE

TIJEKOM

POSLIJE

Korak 1: Lunex Light uz Sticky Meches površinske pramenove Korak 2: Tonalizacija polutrajnom bojom Coloring

ROSE NIJANSA Model Tena Ćorić blog Beauty Wonderlust Korišteni proizvodi

PRIJE

TIJEKOM

POSLIJE

Korak 1: Sticky Meches folije i Table Hair Painting tehnika uz Lunex Decap i Lunex Restore za 50 puta veću otpornost kose na oštećivanje

Korak 2: Lunex Colorful

SILVER NIJANSA UZ LJUBIČASTI KORIJEN I PEPELJASTI OMBRE

Model Stella Mešić blog Parts of the Sun Korišteni proizvodi

PRIJE

TIJEKOM

POSLIJE

Korak 1: Lunex Cream i Lunex Restore za 50 puta veću otpornost kose na oštećivanje Korak 2: Tonalizacija polutrajnom bojom Coloring KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

15


Lunex Light Ulje za lagano posvjetljivanje do visine 2 tona, multifunkcionalan je automatski bloka­tor s kokosovim škrobom. Djeluje postupno i izbjeljuje bez neželjenih tonova te omogućuje nježno skidanje boje s dužine kose. Za jači intenzitet posvjetljivanja, do 4 tona, miješa se s Lunex Decap Super. Kit Lunex Light - Nježno uljno posvjetljivanje - 270 ml.

1

Lunex Decap Super Posvjetljivač u prahu na bazi kozmetičkih ulja idealan na bojanoj kosi uz mogućnost posvjetljivanja 5 do 6 tonova. Lunex Decap Super - Dekolorant u prahu za posvjetljivanje 800 gr.

2

16

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Lunex Ultra Cream Krema za posvjetljivanje s ekstraktom kamilice i keratina namijenjena je za izbjeljivanje od 5 do 7 tonova, kao i za izradu pramenova. Ovo je jedini dekolorant koji je dermatološki dozvoljeno aplicirati na vlasište te se zbog toga preporučuje klijentima s osjetljivim i nadraživim vlasištem. Lunex Ultra Cream - Krema za nježno posvjetljivanje do 7 tonova (1:1) za vlasište, (1:2) za pramenove i dužinu kose - 300 gr. 3

Lunex Colorful Direktni pigment kisele pH vrijednosti koji njeguje kosu i pruža joj sjaj. Ovaj proizvod je spreman za uporabu te ga nije potrebno miješati s aktivatorom. Savršen je za tonalizacije, kao i za globalno bojanje dekolorirane kose. 12 nijansi koje je moguće međusobno miješati i tako kreirati personaliziran i jedinstven rezultat: 8 intenzivnih i 3 pastelne nijanse te 1 neutralna baza koja omogućuje ublažavanje intenziteta nijansi. Lunex Colorful - Boja intenzivnog pigmenta 125 ml. Nijanse:

4

Vatreno crvena Narančasta Fuksija Zelena Žuta Plava

Tirkizna Ljubičasta Ružičasta Modra Siva Baza

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

17


Lunex Light Fast za NAJBRŽE pramenove na svijetu Lunex Light Fast je kozmetički tretman za posvjetljivanje kose bez ispiranja. Omogućuje izradu pramenova po završetku feniranja, brzo i jednostavno posvjetljujući prirodnu i bojanu kosu do 2 tona uz korištenje glačala za kosu. Proizvod je spreman za uporabu i nema potrebe za miješanjem, a usluga se vrši na radnom mjestu u nekoliko jednostavnih koraka. Omogućuje personaliziranje frizure u završnoj fazi na način da se svjetliji pramenovi funkcionalno pozicioniraju kako bi naglasili stil šišanja te morfologiju lica, a stupanj posvjetljivanja ovisi o broju prijelaza glačalom za kosu po pojedinom pramenu kose. Zahvaljujući ekstraktu kamilice i hidrolizatu keratina njeguje i štiti kosu te osigurava ujednačenost posvjetljivanja po dužini i vrhovima bez neželjenih refleksa.

Light Fast • brzo i jednostavno • proizvod spreman za uporabu • za prirodnu i obojanu kosu • personalizirano i progresivno posvjetljivanje • naglašavanje specifičnosti šišanja, kreiranje balayage efekta i prirodnih sunčanih pramenova

1 Lunex Light Fast 200 ml x 2

• bez neželjenih tonova 18

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


limitless

LUNEXSYSTEM

RESTORE UMANJUJE OŠTEĆIVANJE KOSE PRI DEKOLORACIJI ZA ČAK

50 PUTA

Lunex Restore 500 ml.

1

Dodatak za izbjeljivanje u obliku micelarne otopine s funkcijom obnavljanja i zaštite kose. Dodavanje Lunex Restore proizvoda u mješavinu dekoloranta pomaže u zaštiti kose i očuvanju kompaktnosti kapilarnih vlakana vlasi tijekom dekoloracije, zahvaljujući ekskluzivnom sastojku Bond Creator Complex (BCC) koji kosu čini jačom i otpornijom na lomljenje i oštećivanje te joj pruža veći sjaj i njegu.


REVOLUCIJA BOJANJA KOSE

Table HAIR Painting Tehnika bojanja kose koja na brz i jednostavan način omogućuje postizanje posebnog i jedinstvenog efekta pramenova u kosi.

Posebno  Učinkovito  Kreativno  Brzo 

7 GLAVNIH PREDNOSTI PREDNOSTI ZA FRIZERA

PREDNOSTI ZA KLIJENTA

Praćenje svjetskih trendova Kreativnost bez granica Brza i jednostavna usluga Mogućnost crtanja po kosi Kontrola posvjetljivanja kose Mogućnost nijansiranja ton na ton Posebne usluge samo u frizerskom salonu

Dimenzije 100 x 93 cm

Multidimenzionalnost i prelijevanje tonova Izbor visine tona posvjetljivanja Moderan i trendi izgled Jedinstveni efekt u kosi Jednostavan za održavanje Zdravo za kosu - „kosa diše” Zabavno za klijenta

ŠTO VAM JE POTREBNO

Poseban utor za vrat

1

Stol ploča Stol ploča za izradu pramenova i crtanje po kosi, napravljen od visoko kvalitetnog materijala, lakiranog i otpornog na Lunex sistem. Jednostavan za montažu, praktičan za spremanje, lagan za održavanje.

Kolica FRIEND 2

Kolica FRIEND pripremljena za montažu stola za pramenove.

Zbog velike površine (100 x 93 cm) pogodan je za sve dužine kose. Univerzalne je visine od 85 cm, prilagođene za frizerske stolice. Poseban utor za vrat uz spužvu za udobnost prilikom izrade pramenova te zaobljeni rubovi kako bi se olakšao rad i spremanje.


Doctor Wave & Miss Straight Unamy System je profesionalan i siguran sustav koji mijenja prirodan oblik kose od ravnog do kovrÄ?avog i obratno, s trajnim ili polutrajnim uÄ?inkom.


UNAMY CONTROL

Poseban tretman za polutrajno discipliniranje kose, koji uklanja slamnati izgled kose, te za očuvanje, svladavanje, definiranje ili zaglađivanje svih vrsta kose. Odličan odabir za sjajnu, svilenkastu i podatnu kosu, omogućava brže oblikovanje frizure koja će trajati dulje. Unamy Control na raspolaganju je u dvije jačine: Intensive i Light koje se koriste s obzirom na osjetljivost kose.

1 Unamy Kit Control Intensive • Unamy Control Pre-Treat, sredstvo za pranje kose prije tretmana, 250 ml. • Unamy Control Intensive, tretman za intenzivno discipliniranje kose, 400 ml. • Unamy Control Mask, maska za svilenkastu kosu i kontrolu kose, 500 ml. 2 Unamy Kit Control Light • Unamy Control Pre-Treat, sredstvo za pranje kose prije tretmana, 250 ml

2

1

UNAMY WAVE

• Unamy Control Light, tretman za nježno discipliniranje kose, 400 ml • Unamy Control Mask, maska za svilenkastu kosu i kontrolu kose, 500 ml

Tretman za kovrčanje kose s dugotrajnim učinkom koji vam omogućava stvaranje mekanih, definiranih i elastičnih kovrča. Jedinstvena formula za prirodnu, obojenu ili osjetljivu kosu.

3 Unamy Wave Kit • Unamy Start Shampoo šampon za pretpranje u vrećici, 20 ml x 2. • Unamy Equalizer - tekućina za izjednačavanje poroznosti kose, 50 ml • Unamy Lotion - losion za kovrčanje, 125 ml. • Unamy Neutralizer neutralizator, 250 ml.

3

22

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


UNAMY TEXTURE

Tretman za polutrajnu ondulaciju bez neutralizatora koji u jednoj fazi stvara prirodne kovrče koje traju 4 – 6 tjedana. Jedinstvena formula za prirodnu, obojenu ili osjetljivu kosu.

4 Unamy Texture Kit • Unamy Start Shampoo - šampon za pretpranje u vrećici, 20 ml x 2. • Unamy Texture - tekućina za polutrajnu ondulaciju kose, 125 ml.

KIT HOME CARE 5 Set za njegu kose kod kuće i održavanje rezultata Unamy usluga napravljenih u salonu. • Home Care Shampoo, šampon za očuvanje teksture i oblika kose, 250 ml. • Home Care Mask, maska za očuvanje teksture i oblika kose, 200 ml.

4

UNAMY LISS

5

Tretman za trajno ravnanje kose za sasvim ravnu kosu s dugotrajnim učinkom. Posebna formula za prirodnu i otpornu kosu.

6 Unamy Liss Kit • Unamy Start Shampoo šampon za pretpranje u vrećici, 20 ml x 2. • Unamy Liss Cream krema za izravnavanje, 250 ml. • Unamy Liss Neutralizer neutralizator, 250 ml.

6 KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

23


5

2

1 Shaving Pleasure Krema za brijanje 125 ml. 2 Zero Gravity - Pasta za modeliranje jakog učvršćivanja 100 ml. 3 Fix Gum - Pomada za modeliranje jakog učvršćivanja 100 ml. 4 Matte Full - Mat pasta za fleksibilno učvršćivanje 100 ml. 5 Shower Gel - Šampon za kosu, bradu i tijelo. 250 ml. 6 Helmet Gel - Gel za jako i dugotrajno učvršćivanje 150 ml. 7 After Shave - sprej nakon brijanja 100 ml. 8 Beard Oil - Ulje za njegu brade; pre-shave ulje 100 ml. 9 Rain Gel - Gel za efekt mokre kose i jako učvršćivanje 150 ml. 10 Build Foam - Pjena za jako učvršćivanje i volumen bez otežavanja kose 250 ml. 11 Actyve Work XXS - Ekološki lak za definiranje frizure i visoki sjaj 300 ml.

24

6 3

9 7

4

1

WASHING SHOWER GEL

SHAVING SHAVING PLEASURE

AFTER SHAVE

BEARD OIL

RAIN GEL

HELMET GEL

FIX GUM

ZERO GRAVITY

MATTE FULL

ACTYVE WORK

FINISHING

BUILD FOAM

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

8

10

11


Dizajniraj svoj stil Linija profesionalnih proizvoda za stiliziranje kose koja omogućuje neograničenu slobodu stvaralačkog izričaja i kreativnosti za postizanje personaliziranog izgleda. Osvaja živim bojama, modernim mirisima i nadasve učinkovitim formulama.

12 Dreamfix XXS - Lak za dugotrajno učvršćivanje 500 ml. 300 ml.

12

13

14

15

16

13 Marvel Mousse - Pjena za volumen 250 ml.

17

18

19

20

21

14 Diamond Spray - Tekućina u spreju za finalni visoki sjaj frizure 250 ml.

22 23

FOCUS HI DENSITY CONTROL

HI DENSITY CURL

HI DENSITY RECHARGE

MACRO

MARVEL MOUSSE

DIRECTIONAL VOLUMIZER

Kao što je focus važan za pripremu fotografiranja, tako ovi proizvodi služe za pripremu kose prije stiliziranja

DIAMOND SPRAY

DREAMFIX

FREESHAPE

Kao što je snimanje fotografije ključni trenutak u kojem sve mora biti savršeno kako bi se ovjekovječilo, tako je i s fiksiranjem frizure, za što su ovi proizvodi namijenjeni.

FILTER DRY SHAMPOO

SEA SALT

16 Dry Shampoo - Sprej za suho pranje i volumen kose 200 ml. 17 Sea Salt - Sprej obogaćen morskom soli za punoću i mat efekt 200 ml. 18 Hi Density Curl - Krema za lagano učvršćivanje kovrča 200 ml.

SNAP ADRENALINE

15 Directional Volumizer - Pjena s posebnim aplikatorom za usmjereni volumen 250 ml.

Kao što filteri pomažu naglasiti određeni stil fotografije prije ili nakon što je ona snimljena, tako i ovi proizvodi služe postizanju teksture kose prije ili nakon izrade frizure.

19 Hi Density Control - Krema za punoću kose i definiranje kovrča. 200 ml. 20 Macro - Sprej za volumen 200 ml. 21 Adrenaline - Sprej bez plina za jako učvršćivanje i fiksiranje 200 ml. 22 Hi Density Recharge - Sprej za reaktiviranje vitalnosti kovrča 200 ml. 23 Freeshape - Pasta za srednje jako učvršćivanje s blagim mat efektom 100 ml.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

25


Otkrij ljepotu u njezinim bezbrojnim oblicima. ZAŠTITNA I HIDRATACIJSKA SVOJSTVA TEKSTURE OSMIŠLJENE KAKO NE BI OTEŽALE KOSU VIŠESTRUKE MOGUĆNOSTI OBLIKOVANJA KOSE NJEŽAN MIRIS BEZ PARABENA And je prva linija za stiliziranje s LOVE NATURE i ICEA VEGAN certifikatima koja zadovoljava želje sve većeg broja potrošača koji vjeruju u brigu za okoliš i brinu se o kvaliteti kozmetičkih proizvoda. Osim toga, linija And obogaćena je aktivnim sastojcima kao što su procijanidi iz sjemenki grožđa i ferulinska kiselina, koji štite kosu od negativnih vanjskih utjecaja, a svakodnevna uporaba štiti kosu i čuva strukturu i zdravlje vlasi.

UČVRŠĆIVANJE

PRIMER

SJAJ

NEMA

0

EKSTRA MAT

BLAGO I LAGANO

1

MAT

PRIRODNA KONTROLA

2

SATENSKI

SREDNJE I FLEKSIBILNO

3

PRIRODNO

DEFINIRANO I PRECIZNO

4

SJAJNO

VRLO JAKO

5

JAKO SJAJNO

EKSTREMNO

6

ULTRA SJAJNO

1 Seal Serum 05 Serum za zaglađivanje, 100 ml. 2 Heat Spray 13 Sprej sa snažnom zaštitom od topline 200 ml.

1

26

2


STYLING 3 Smooth Cream 15 Krema za gladak i svilenkast efekt 200 ml. 4 Tonic Cream 24 Krema za jačanje kose i volumen 150 ml. 5 Salty Mist 41 Sprej za teksturu kose i mat efekt 200 ml. 6 Style Foam 53 Pjena za volumen 200 ml.

3

4

5

6

FINISHING 7 Gloss Pomade 25 Pomada za sjaj i oblikovanje kose 50 ml. 8 Flex Gel 34 Modelirajući fleksibilni gel za mokar izgled 200 ml. 9 Dry Powder 40 Puder za volumen iz korijena 5 gr. 10 Vamp Spray 44 Lak za lagano učvršćivanje i volumen 100 ml. 500 ml. 11 Fix Gel 54 Gel za snažno učvršćivanje 200 ml. 12 Hold Spray 55 Lak u spreju bez plina za snažno učvršćivanje 300 ml. 13 Shine Spray 06 Lagani ultra sjajni sprej 200 ml.

7

8

9

10

11

12

13

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

27


NE SADRŽI SLS/SLES LAGANA UČINKOVITA JEDNOSTAVNA PRISTUPAČNA

Istraživački laboratorij Kemon stvorio je liniju Liding Care, koja sadrži najkvalitetnije sastojke prirodnih aktivnih tvari koji čine ovu liniju nježnom, hranjivom i laganom za kosu. Ekstrakti ljekovitog bilja iz talijanske pokrajine Umbrije pažljivo su odabrani posebno za svaku seriju proizvoda Liding Care linije, a sve kako bi omogućili ostvarenje željenih rezultata: zdravog vlasišta te zdrave, lijepe i sjajne kose.

LIDING BEAUTY

LIDING BAHIA

U sklopu proizvoda za očuvanje ljepote, ulja predstavljaju neizostavni eliksir zbog njihove iznimne hidratantne i regenerativne snage.

Liding predstavlja liniju Bahia za brzu i jednostavnu njegu kose u ljetnim danima: dva jednostavna koraka za regeneriranje kože i kose nakon izlaganja suncu, na bazi esktrakta suncokretovih sjemenki.

Unutar ovog segmenta, Liding predlaže Beauty Oil: ulje za isticanje ljepote na bazi četiriju dragocjenih ulja. Formula se vezuje za kosu, stvarajući zaštitni film za ukroćenu, svilenkastu, sjajnu i zaglađenu kosu.

Mješavina dragocjenih ulja s iznimno hidratantnim, hranjivim i zaštitnim djelovanjem: Ulje kamelije

1 Beauty Oil Ulje za kosu 100 ml.

Vrlo bogato vitaminom E, savršeno je za suhu ili krhku kosu.

Arganovo ulje Anti-aging, nutritivna i revitalizirajuća svojstva za meku i sjajnu kosu.

Ulje slatkih badema i lana Sprječavaju štetu uzrokovanu pretjeranom dehidracijom, štite kosu.

2 Bahia Summer Box • Bahia Shampoo Hair&Body 250 ml. • Bahia Spray Hair&Body 200 ml. • Beauty Oil Ulje za kosu 100 ml.

1 28

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

2


LIDING COLOR

LIDING ENERGY

Protek vremena, oksidativni učinak sunčeve svjetlosti, smog: puno je čimbenika koji izbljeđuju kozmetičku boju koja poprima ispran izgled.

Kako biste zaštitili sjaj boje i učinili ju dugotrajnijom, odaberite Liding Color liniju na bazi ekstrakta cvjetova kamilice i ljiljana.

Kako biste ovoj kosi podarili novu snagu i vitalnost, odaberite Liding Energy liniju na bazi ekstrakta ginsenga i kofeina.

3 Color Shampoo 250 ml. 1.000 ml.

6 Energy Shampoo 250 ml. 1.000 ml.

4 Color Mask 200 ml. 1.000 ml.

7 Energy Treatment 200 ml. 1.000 ml.

5 Color Cold Shampoo 250 ml.

8 Energy Lotion 100 ml. 6 ml. x 12

4

3

LIDING VOLUME

Promjene životnih navika, stres i hormonske neravnoteže doveli su do porasta broja ljudi koji se žale na krhku kosu s tendencijom ispadanja u sve ranijoj dobi.

5

6

LIDING NOURISH

Tanka kosa osjetljiva je na utjecaj statičkog elektriciteta, teško ju je otpetljati i osjetljivija je na vanjske čimbenike. Teško zadržava postojanost frizure i lako postaje teška.

7

8

Oštećena, suha, valovita i neposlušna kosa najteža je za održavanje. Krhka je i bez sjaja, teško ju je raščešljati te nema kompaktnost i ujednačenost.

Dubinski nahranite i obnovite kosu, darujući joj mekoću i sjaj uz Liding Nourish liniju na bazi karite maslaca.

Podarite punoću i volumen tankoj kosi uz Liding Volume liniju na bazi proteina pšenice i soje.

11 Nourish Shampoo 250 ml. 1.000 ml 9 Volume Shampoo 250 ml. 1.000 ml.

12 Nourish Mask 200 ml. 1.000 ml

10 Volume Spray 200 ml.

13 Nourish Serum 8 ml. x 12 14 Nourish 2Phase 200 ml.

9

10

11

12

14

13 KEMON

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

29


Tanka linija između znanosti i prirode Tanka linija između znanosti i prirode odražava ono što je oduvijek bilo nit vodilja Actyva istraživanja - stvaranje sinergije tradicije i inovacije kako bi se postigao savršen spoj funkcionalnosti znanosti i nježnosti prirode.

Vrijednosti brenda Actyva: sinergija znanosti i prirode ljepota i zdravlje neposredna učinkovitost talijanski proizvod

30

Actyva je ekskluzivna linija njege kose za frizerske salone, a koja uključuje tretmane i usluge proizvedene uz najviše standarde kvalitete te s tradicijom proizvodnje u Umbriji još od 1978. godine. Još od samih početaka Kemon je u proizvodnji Actyve bio svjestan potrebe za poštivanjem prirode i njenih resursa, a u 2016. godini je dodatno osnažio tu ekološku usmjerenost s tri certifikata koje nose Actyva proizvodi, a koji ukazuju kako je Kemon s Actyvom uspio zadovoljiti visoko postavljene zahtjeve i standarde očuvanja okoliša, brige o ljudskom zdravlju i naravno, vrhunske kvalitete kozmetičkih proizvoda. Svi proizvodi linije Actyva sada nose certifikat Green PE, odnosno I’m green plastic, što znači da su paki­ ranja izrađena 98% od šećerne trske, to jest od prirodnih polimera poli­ saharida i proteina, čime se doprinosi smanjenju emisije štetnih plinova, recikliranju i obnavljanju energije te čuvanju okoliša i zdravlja ljudi. Nova pakiranja su 80% razgradiva.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Nadalje, osim što se nalaze u „zelenom“ pakiranju, proizvodi Actyva su veganski proizvodi, zbog čega nose certifikat ICEA Vegan. Ovaj cer­tifikat potvrđuje da u Actyva proizvodima, kao ni u stadijima proizvod­nje ovih proizvoda, nisu korištene supstance životinjskog podrijetla niti GMO, što ih čini prikladnima za vegetarijance i vegane, ambijentaliste i ljubitelje životinja. Proizvodi Actyva nisu testirani na životinjama. Konačno, treba reći da proizvodi iz linije Actyva jamče visoko profesio­ nalne učinke bez korištenja sastojaka koji su štetni za okoliš i zdravlje, zbog čega su certificirani Love Nature certifikatom. Ovaj certifikat na Actyva pakiranjima znači da sami proizvodi, kao i pakiranje, ne sadrže amonijak, amonij lauril eter sulfate, formaldehide, ekstrakt sjemenki grej­pa, HFC 152A u aerosolima, sastojke koji potječu od žrtvovanih živo­tinja, nanomaterijale, parabene, petrolate, MIT, CMIT, etilenglikol, PPD i derivate PPD-a, parafinsko ulje i vosak, (PE/PP/PET/PMMA/ najlon) mikročestice, retinol, SLES, SLS.


Proizvodi Actyva s certifikatom Love Nature NE SADRŽE sljedeće sastojke: Amonijev lauril sulfat SLES SLS

Anionski tenzidi, koje karakterizira visoka snaga čišćenja, su potencijalno agresivni za kožu koja je sve osjetljivija. Zamijenjeni su nježnijim tenzidima.

MIT i CMIT

Riječ je o dva konzervansa čiju uporabu regulira normativa Europske unije, a koji su dozvoljeni u vrlo niskim % te ih je moguće koristiti samo u proizvodima koji se ispiru.

Petrolat, parafinsko ulje i vosak

Parafini su ulja i voskovi petrokemijskog podrijetla ili se proizvode od nafte koja nije obnovljivi izvor energije.

Parabeni

Sintetički konzervansi koje smo mi zamijenili alternativnim konzervansima jer neki smatraju da su parabeni slični ženskim hormonima i da potencijalno mogu biti kancerogeni.

Retinol

Retinol je vitamin A. Iako ima važnu ulogu za kožu jer potiče obnavljanje stanica i regeneraciju, predmetom je brojnih rasprava zato jer je fototoksičan. S obzirom da vrlo lako prodire u kožu, to povećava rizik od toksina u slučaju izlaganja suncu.

Sastojci koji potječu od žrtvovanih životinja

Sastojci životinjskog podrijetla koji su povezani sa žrtvovanjem životinja (posteljica, koštana srž isl.)

(PE/PP/PET/ PMMA/najlon) mikročestice

Riječ je o mikročesticama pilinga koje su proizvedene od plastike. U Actyva proizvodima su zamijenjene prirodnim mikročesticama. (npr. Purezza Gel sadrži mikročestice rižinih mekinja)

Nanomaterijali

Nano molekule zbog svoje veličine vrlo lako prodiru u kožu. Ne postoje znanstveni dokazi o njihovoj štetnosti, ali nije još dovoljno dokazana njihova neškodljivost. Zato je iz opreza odlučeno da ih za sada nećemo koristiti u našim proizvodima.

Formaldehid Etilenglikol

Štetni sastojci čiju uporabu strogo regulira zakonska normativa.

Ekstrakt sjemenki grejpa

Sastojak prirodnog podrijetla koji se često predlaže kao „prirodni konzervans“, a zapravo mu se najčešće dodaju kemijski sastojci kako bi se postigao efekt konzervansa koji je sve samo ne prirodan.

HFC 152A u aerosolima

Riječ je o jednom hidrofluorougljiku koji je već zabranjen u Austriji te pod istragom u Njemačkoj. Radi se o plinu koji se inače koristi upravo u aerosolnim proizvodima.

Kemon je pri odabiru sastojaka Actyva proizvoda odlučio isključiti iz uporabe sve one sastojke koje zabranjuje zakonodavstvo Europske unije, ali i sve one sastojke koji nisu zabranjeni, ali je njihova potencijalna štetnost predmetom rasprava u medijima ili strukovnim udruženjima. KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

31


disciplina

Tretman namijenjen za discipliniranje neukrotive i kovrčave kose uz hidrataciju strukture vlasi.

1 Disciplina Mask Maska za kovrčavu i suhu kosu 200 ml. 1000 ml.

3 Disciplina Relax Fluid Fluid za raščešljavanje i ravnanje kovrčave kose 150 ml.

2 Disciplina Shampoo 4 Disciplina Curly Cream Šampon za kovrčavu i suhu kosu Regenerator bez ispiranja za kovrča250 ml. 1.000 ml. vu kosu i naglašavanje kovrča 150 ml.

2 1

nutrizione

4

Tretman koji, zahvaljujući lipidima iz maslinovog ulja, suhoj i oštećenoj kosi vraća njenu prirodnu ravnotežu.

5 Nutrizione Instantea Cream NP Hranjiva krema prije stiliziranja i sušenja 150 ml. 6 Nutrizione Ricca Shampoo Šampon za suho vlasište, srednje/ gustu i suhu kosu 250 ml. 1.000 ml. 7 Nutrizione Shampoo - Šampon za normalno vlasište, srednje/tanku i suhu kosu 250 ml. 1.000 ml.

32

3

8 Nutrizione Ricca Mask Maska za vrlo suhu, osjetljivu i hrapavu kosu 200 ml. 1000 ml. 9 Nutrizione Cond Regenerator za blago suhu i osjetljivu kosu. 150 ml. 1000 ml.

5

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

6

7

8

9


colore brillante 1 Colore Brillante Mask Maska za zaštitu obojane kose 200 ml. 1000 ml. 2 Colore Brillante Shampoo Šampon za obojanu kosu 250 ml. 1.000 ml.

Tretman osmišljen da zaštiti boju i naglasi njezin intezitet i sjaj te osigura dugotrajnu postojanost boje u kosi. 3 Colore Brillante Cream Krema za zaštitu obojane kose 150 ml.

1

volume e corposità 4 Volume e Corposità Spray Fluid za zaštitu tanke kose prije sušenja 150 ml.

2

3

Tretman koji daje punoću i volumen tankoj i osjetljivoj kosi.

6 Volume e Corposità Cond Regenerator za tanku i slabu kosu 150 ml. 1000 ml.

5 Volume e Corposità Shampoo Šampon za zaštitu tanke i slabe kose 250 ml. 1.000 ml.

4

5

6

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

33


bellessere

Actyva Bellessere za zdravlje i ljepotu kose i kože 1

Ubrzan stil života, kronični nedostatak vremena te često izbivanje iz kuće znaju dovesti do toga da žrtvujemo vrijeme za sebe i zapostavljamo beauty rutinu te pravilnu brigu o svojoj kosi i koži. Actyva je zato kreirala novu Bellessere liniju koja će vas osvojiti svojom jednostavnošću, mirisom i njegom te će u vašem vokabularu postati sinonim za zdravlje i ljepotu kose i kože. Riječ je o liniji multifunkcionalnih kozmetičkih proizvoda koji su idealni za cijelu obitelj, a zahvaljujući arganovom i lanenom ulju koje sadrže zbilja omogućuju da svakodnevnu rutinu osobne higijene pretvorite u ritual njege i blagostanja koji će se uklopiti i u najpretrpanije rasporede. Naime, ulja su još od davnina dio povijesti kozmetike. Od Dalekog istoka do srca Sredozemlja koristila su se kao dragocjeni sastojci u ritualima ljepote zbog njihovih antioksidacijskih, zaštitnih i njegujućih karakteristika za kožu i kosu. Lan je prirodni biljni izvor visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina, a argan ima izuzetno djelovanje na regeneraciju hidrolipidnog sloja kože te neutralizaciju štetnih slobodnih radikala i zaštitu vezivnog tkiva. Dan danas su Marokanke poznate po svojoj egzotičnoj ljepoti, upravo zahvaljujući tome što redovito nanose arganovo ulje na lice, nokte, kosu i tijelo. Ovo ulje je, kao skup, rijedak i egzotičan proizvod, iz Maroka došlo u Europu gdje si ga je nekada mogla priuštiti samo bogata viša klasa. Upravo to korištenje ulja u tradicionalnim sredozemnim ritualima ljepote inspiriralo je Actyva Bellessere liniju koja ovaj ekskluzivni i rijetki sastojak čini pristupačnim svima i omogućuje da bude dio naše svakodnevne njege kroz pet višenamjenskih proizvoda.

34

Bellessere ULJE Ovaj zlatni nektar ljepote jedinstvena je mješavina ulja arganovih i lanenih sjemenki koje njeguju, obnavljaju i štite sve tipove kose, a nakon tretmana ovim uljem kosa je sjajna i nježna na dodir. 125 ml. 50 ml. Može se upotrebljavati na više načina: • kao intenzivni tretman prije pranja • kao njega nakon pranja • svakodnevno: za oblikovanje frizure i hranjenje suhih i oštećenih dijelova kose

4

BALZAM Bellessere Bregenerator koji će njegovati vašu kosu i olakšati njeno raščešljavanje, ali i krema za tijelo koju možete koristiti u tušu, kao i nakon tuširanja kako bi vaša koža uvijek bila elastična i meka. 150 ml.

NOVO Bellessere NIGHT TREATMENT

5

Noćni tretman bez ispiranja za baršunastu mekoću i hidrataciju kose s uljem argana i lana. 125 ml.

Bellessere KREMA ZA RUKE Zahvaljujući arganovom i bademovom uljem hidratizira i njeguje kožu, a da je pritom ne masti. 50 ml.

2

Bellessere BUTTER

3

ŠAMPON Bellessere Baršunasti gel za svakodnevno nježno čišćenje kože i kose i održavanje prirodne ravnoteže hidratacije. 250 ml.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

6

Višenamjenski maslac za dubinsku njegu kože usana, lica i tijela, mekane i nježne teksture koja se brzo upija i ne masti, a zbog svoje multifunkcionalnosti i praktičnog pakiranja zasigurno će postati must have svake kozmetičke torbice. 30 ml.


linfa solare

Actyva Linfa Solare za kosu i kožu koju ljubi sunce

Ljeti provodimo više vremena na otvorenom i time se znatno povećava naša izloženost suncu ili toplini, a također smo češće i u kontaktu s vodom. Poznato je da duže i nezaštićeno izlaganje kože suncu prouzrokuje znatan stres: dehidraciju i isušenost, ubrzavanje procesa starenja, povećan rizik od crvenila i druge bolesti, čak i veoma teške. Posljednjih godina jako puno medijske pozornosti je posvećeno zaštiti kože od sunca te se i svijest ljudi prilagodila tome pa se pomno brinemo o zaštiti svoje kože od štetnih utjecaja. Međutim, iako se o tome puno manje govori, isto se događa i s kosom. Samo zato što kosa ne boli, često smo nesvjesni ili skloni zaboraviti koliko je loše tretiramo. Kosa izložena tipičnim ljetnim čimbenicima (UV zrake, toplina, vjetar, slanoća, klor) postaje osjetljivija te trpi znatnu štetu koja se odražava na zdravlju kose uopće, a posebice na strukturi i boji. Sve to možemo izbjeći uporabom specifičnih proizvoda koji kosi pružaju adekvatnu zaštitu. Kako bi mogli uživati u brojnim umirujućim utjecajima sunca bez oštećivanja ili draženja kože, potrebno je koristiti proizvode koji sadrže pravu mjeru sunčanih filtera, tvari koje omogućuju zaštitu kože i kose od UV zraka. Odgovor na sva pitanja zaštite kose i kože ljeti nudi Linfa Solare linija koja se temelji na sinergijskom djelovanju antioksidacijskih i zaštitnih sastojaka, kao i sastojaka za jačanje strukture kose i kože te je namijenjena zadovoljavanju specifičnih potreba njege kose i kože za vrijeme ljetne sezone, ali i tijekom cijele godine kada je riječ o izlaganju visokim temperaturama, soli i kloru, kao što je to često slučaj u saunama, na bazenima i slično. Proizvodi iz linije Linfa Solare koji sadrže SPF obogaćeni su i vitaminom E koji djeluje antioksidativno i fotoprotektivno te ekstraktom arnike koji ima revitalizirajuće učinke, hrani stanice kože i ponovno uspostavlja ravnotežu vlažnosti i fleksibilnosti tkiva.

1

2

3

4

5

Tretman za zaštitu kose i kože od utjecaja sunca, soli i klora, uz odgovarajuću njegu. 6

1 Linfa Solare Dry Spray Sprej za zaštitu kose i tijela s nevidljivim suhim efektom 125 ml.

4 Linfa Solare Mask Maska za reparaciju kose poslije izlaganja suncu 200 ml.

2 Linfa Solare Shampoo Šampon za kosu i tijelo koji hidratizira i neutralizira učinke sunca, soli i klora 250 ml.

5 Limfa Solare Hair&Body Protection Oil Ulje za zaštitu kose i tijela od sunca s UV zaštitom (6) 125 ml.

3 Linfa Solare After Sun Balzam za tijelo koji hidratizira i umiruje kožu nakon sunčanja. 150 ml.

6 Limfa Solare Hair&Body Protection Milk Mlijeko za zaštitu kose i tijela od sunca s UV zaštitom (10) 125 ml.

Ovog ljeta pobrinite se za zdravlje svoje kose i kože uz Linfa Solare!

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

35


specifici

1 Equilibrio G Shampoo Šampon za masnu kosu i vlasište - 250 ml. 1.000 ml. 2 Equilibrio S Shampoo Šampon za suhu kosu i masno vlasište 250 ml. 1.000 ml. 3 Equilibrio Argilla Tretman za regulaciju lučenja sebuma s bijelom glinom, prirodnim ekstraktima i eteričnim uljima. Apsorbira prekomjerni sebum i neprijatan miris vlasišta. 200 ml.

Tretmani za problematično vlasište koji čiste vlasište od toksina i viška sebuma, umirujući ga i vraćajući mu prirodnu ravnotežu. Zdravo vlasište za prelijepu kosu!

4 Purezza G Shampoo Šampon za čišćenje masnog vlasišta s peruti 250 ml. 1.000 ml. 5 Purezza S Shampoo Šampon za čišćenje suhog vlasišta s peruti 250 ml. 1.000 ml. 6 Purezza Gel Tretman koji djeluje kao piling, uklanja nečistoću vlasišta i pruža momentalan osjećaj svježine i čistoće. 200 ml.

1

2

3

7 Benessere Shampoo Šampon za svakodnevno pranje i osjetljivo vlasište. Umiruje vlasište i djeluje protuupalno, a pritom kosu održava vitalnom, mekanom i laganom 250 ml. 1.000 ml.

ACTYVA TRIKO-KAMERA Nova tehnologija za dijagnosticiranje problematike kose i vlasišta

4

5

6

7 8

9

8 Benessere Cream Umirujući tretman s prirodnim ekstraktima i eteričnim uljima koji djeluje protuupalno. 200 ml. 9 O2 Purezza (6 ml x 12) Ekstrakt ružmarina i ulje škriljca sulfanata imaju antibaketerijski učinak i čiste vlasište 72 ml.

Acytva triko-kamera najnovije je tehnološko dostignuće brenda Kemon i omogućuje precizno dijagnosticiranje problematika i nepravilnosti kose i vlasišta. Ova kamera pojednostavljuje opažanje i dijagnozu problema, kao i savjetovanje. Također, daje mogućnost praćenje stanja i rezultata, zbog čega predstavlja jedinstven alat i sredstvo profesionalnog poslovanja u frizerskom salonu. Ujedno, ova kamera omogućuje da i sam klijent vidi uvećanu snimku kose i vlasišta na ekranu tableta s kojim je kamera povezana te na taj način klijent bolje razumije problem, a tako i potrebu njegovog rješavanja. Konačno, Actyva triko-kamera je povezana s posebno osmišljenim Actyva softerom koji pohranjuje sve podatke o klijentu, zajedno sa snimljenim fotografijama kose i vlasišta, te po utvrđenoj dijagnozi ujedno predlaže Actyva tretmane i proizvode za rješavanje problema. Na taj način i klijent i frizer mogu pratiti napredak i uspoređivati stanje kose i vlasišta kroz vremenski period, što jamči veće povjerenje klijenta i profesionalniji pristup pružanju usluge.

10 36

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


p factor

Actyva p Factor

za prevenciju opadanja kose

Kosa se oduvijek smatrala simbolom moći i snage pa je gubitak kose obično povezan s problemima samopouzdanja, depresijom i manjom šansom za uspjeh u životu. Promjena životnih navika, stres, napor, agresivni utjecaji okoliša te hormonski i metabolički problemi posljednjih su godina prouzrokovali povećanje broja ljudi koji pate od ćelavosti i povećanog ispadanja kose, a svatko tko se suočio s tim zna koliko je to mukotrpno. Ćelavost (alopecia androgenetica) je vrlo česta pojava od koje pati približno 80% muškaraca i 50% žena. Za nju je specifično progresivno smanjivanje folikule do kojeg dolazi zbog djelovanja androgenih hormona kod osjetljivijih pojedinaca pa folikule počinju proizvoditi svjetliju i tanju kosu, sve dok ona ne postane potpuno tanka i paperjasta. Povećano ispadanje kose (telogen effluvium) znači obilan gubitak kose u obliku sezonskog ispadanja kose, kao i neuobičajeno intenzivnog ispadanja koje traje nekoliko mjeseci. Ova pojava je specifična prije svega za žene, a uzroci mogu biti različiti: stres, bolesti, kirurški zahvati i farmakološko liječenje, hormonska neravnoteža i trudnoća, razne dijete, prehrambena neravnoteža i anomalije vlasišta, kao što su primjerice seboreja ili perut. Prvi korak koji je potrebno napraviti da bi ste poboljšali situaciju svakako je postavljanje dijagnoze i identificiranje razloga ispadanja kose, pri čemu jako puno informacija možete dobiti uz korištenje Actyva triko-kamere. Drugi korak je pronalazak odgovarajućih proizvoda te njihova dosljedna i ispravna primjena kao jedan od ključnih preduvjeta za smanjenje ispadanja kose te rast zdravije, jače i deblje kose.

1

3

2

4

5

1 P Factor Lotion Donna (6 ml x 12) Ampule za poticanje rasta kose - za žene 72 ml.

3 P Factor Lotion Uomo (6 ml x 12) Ampule za poticanje rasta kose - za muškarce 72 ml.

2 P Factor Lotion Roll On Uomo - Losion za poticanje rasta kose - za muškarce 50 ml.

4 P Factor Scalp Maska za osvježavanje i revitalizaciju vlasišta. 150 ml. 1000 ml.

P FACTOR linija je odgovor koji ACTYVA pruža za kozmetičku njegu navedenih anomalija, a sastoji se od tri proizvoda koji omogućuju temeljito čišćenje vlasišta, regeneraciju vlasišta te preventivnu pomoć protiv ispadanja kose. S obzirom da su uzroci ispadanja kose kod žena i muškaraca različiti, P FACTOR su-

Prevencija opadanja kose i sprječavanje štetnog utjecaja slobodnih radikala za očuvanje i poticanje rasta kose. 5 P Factor Shampoo Šampon protiv opadanja kose i za revitalizaciju vlasišta 250 ml. 1.000 ml.

stav prilagodio je svoje proizvode upravo tome da zadovolji drugačije potrebe žena i muškaraca i ponudi efikasno rješenje i za jedne i za druge. Učinkovitost i dermatološka prihvatljivost ovih proizvoda testirana je na Odjelu za farmakološku znanost Sveučilišta u Paviji.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

37


O2

Actyva O2

Transdermički kisik i infuzija kisika

Tehnologija kisika za revoluciju njege kose i kože Starenje, stres, zagađenje, bolesti – sve su to faktori koji pokreću proces smanjenja kolagena i elastina. Naša koža diše, ali s godinama i zbog raznih zagađenja ne uspijeva dobiti sve što joj treba. Upravo zato koristimo transdermički kisik. Tretirati kožu (vlasišta i tijela općenito) kisikom znači prokrviti je, reaktivirati i boriti se protiv starenja. Infuzijom kisika prenosi se koncentrirani kisik (90-96%) u kontroliranim i preciziranim količinama, u međustanične prostore te na taj način:

Tretmani kisikom vrše se pomoću posebnog Actyva O2 koncentratora kisika, koji je medicinski certificiran, te četiri različita seruma: O2 Ialu, O2 Multivit, O2 Purezza, O2 P Factor. Ovisno o potrebi vlasišta, kose ili tijela u tretmane se uključuju i drugi Actyva proizvodi za intenzivniji učinak.

™™ Udvostručuje apsorpciju aktivnih sastojaka ™™ Stimulira proizvodnju kolagena i elastina ™™ Pojačava djelovanja tretmana protiv najčešćih anomalija vlasišta ™™ Snažno stimulira rast kose, povećanje debljine i gustoće vlasi ™™ Pojačava djelovanje obnavljajućih tretmana za senzibiliziranu, isušenu, oštećenu kosu

1

™™ Poboljšava učinak i rezultat tehničkih usluga koje se pružaju u salonu ™™ Reaktivira mikrocirkulaciju i bori se protiv starenja kože i kose

38

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


SERUMI ACTYVA O2 Kozmetičko istraživanje trećeg tisućljeća je sve više usmjereno očuvanju zdravlja ljudi te time ističe njihovu prirodnu ljepotu. Ta usmjerenost je potakla razvoj novih vrsta kozmetičkih proizvoda koji odgovaraju povećanoj potrebi za prirodnijim, specijaliziranijim i brže djelujućim proizvodima, a primjer te evolucije zasigurno predstavljaju serumi. Serumi su nastali kao napredni kozmetički tretmani za koje je specifična visoka koncentracija učinkovitih sastojaka koji nadopunjuju i bogate učinkovitost svakidašnjih rutinskih tretmana. Uz inspiraciju “booster” učinka seruma, kao dodatka svakodnevnoj rutini za ljepotu, ACTYVA je proizvela O2, mini liniju pojačivača ljepote koji ističu, nadopunjuju i povećavaju dostignuća glavnih tretmana za vlasište i kosu. Uvijek se koriste u kombinaciji s cjelokupnim tretmanima Actyva te se mogu aplicirati normalno ili uz koncentrator aktivnog kisika za postizanje još vidljivijih i boljih učinaka.

1

2

4

3

1 O2 Ialu (6 ml x 12) Hijaluronska kiselina i ulje slatkog badema za hidrataciju i lifting efekt 72 ml. 2 O2 Multivit (6 ml x 12) Mješavina vitamina A, E i F te čistog arganovog ulja djeluje kao antioksidans i regenerira 72 ml. 3 O2 Purezza (6 ml x 12) Ekstrakt ružmarina i ulje škriljca sulfanata

5

imaju antibaketerijski učinak i čiste vlasište 72 ml. 4 P Factor Lotion Donna (6 ml x 12) Ampule za poticanje rasta kose - za žene 72 ml. 5 P Factor Lotion Uomo (6 ml x 12) Ampule za poticanje rasta kose - za muškarce 72 ml.

FORMACTYVA PROGRAM EDUKACIJA ZA NJEGU KOSE I VLASIŠTA

Tanka linija između znanosti i prirode Njega kose je iznimno važna za frizerske salone jer je želja svakog klijenta koji posjećuje frizerski salon imati lijepu i njegovanu kosu te postojanu boju uz visoki sjaj. Upravo iz navedenih razloga je njega kose ključni motiv odlaska u frizerski salon i osnovni element odabira istoga. Njegovana kosa i stručnost frizera predstavljaju dodatnu vrijednost za razvoj frizerskog salona, a kako bi to postigli neophodno je usavršeno znanje o

analizi kose i vlasišta, profesionalan pristup i ponuda usluge, stručna znanja o upotrebi proizvoda te konačno pravilno savjetovanje i edukacija klijenta o održavanju njegovane kose kod kuće. Svi navedeni elementi neophodni su za jedan Actyva salon pa smo upravo zbog toga i pripremili ovaj sistem edukacije koji će vam omogućiti da se istaknete svojom kvalitetom i ponudom te uživate sve prednosti rada s Actyvom.

Program edukacije se sastoji od 3 seminara:

1OSNOVE NJEGE I ŠTETNI SASTOJCI 2ANOMALIJE I ANALIZA KOSE I VLASIŠTA 3RJEŠENJA PROBLEMATIKE I SAVJETOVANJE

informacije Cijena kompletnog programa od 3 seminara: 1500,00 kn (+PDV). Cijena pojedinačnog modula: 750,00 kn (+PDV) Cijena uključuje: predavanje, skripte, piće osvježenja, proizvode za njegu, diplomu.

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

39


Nuova Fibra

Revolucionarno rješenje za dubinsku rekonstrukciju kose Fotografije Stella Mešić

Svakodnevno tretiranje kose brojnim proizvodima, toplinom sušila i pegle za kosu, kao i stanično starenje te negativan okolišni utjecaj, neminovno isisavaju život iz naše kose čineći je senzibiliziranom, slabom, beživotnom, bez forme i bez sjaja.

40

Upravo zato ne smijemo zaboraviti da je samo zdrava kosa lijepa kosa i trebamo joj posvetiti malo pažnje i njege te joj vratiti sjaj, zdravlje i ljepotu kako bi ponosno bila kruna našeg lica. Nuova Fibra je revolucionarni tretman na bazi proteina amaranta i ekstrakta crvene alge. Savršen je odabir za baš svaku kosu jer je riječ o profesionalnom tretmanu koji

sadrži inovativni patentirani sastojak Bond Creator Complex, zahvaljujući kojem se obnavljaju disulfidne veze unutar vlasi pa je rezultat rekonstrukcije dubinsko obnavljanje kose iznutra, a ne samo kozmetičko zaglađivanje kose izvana. Ovaj tretman obnavlja ostarjelu, beživotnu, oštećenu kosu čineći je punijom, snažnijom, zaglađenom i sjajnom, a rezultati su vidljivi momentalno te su postojani čak i do mjesec i pol dana, uz održavanje odgovarajućim proizvodima za pranje i njegu kose kod kuće. Ovaj tretman donosi još jednu veliku novost, a to je napuštanje frotirnih ručnika i uvođenje posebnih ručnika od mikrovlakana koji upijaju dva puta više vode od klasičnih ručnika te su puno zdraviji za kosu jer smanjuju oštećivanje i zapetljavanje vlasi.

Model

Model

Anja

Marija

KEMON ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Nova Fibra je tretman osmišljen za senzibiliziranu, oštećenu, grubu kosu kojoj treba vratiti ujednačenost, snagu, ljepotu i mekoću. 1 Nuova Fibra Shampoo Šampon za rekonstrukciju oštećene kose. 250 ml. 1.000 ml. 2 Nuova Fibra Mask Maska za rekonstrukciju oštećene kose. 200 ml. 1000 ml.

3 Nuova Fibra Cream Krema koja se ne ispire, za dodatno hranjenje kose i zaštitu od dehidracije prije termičke obrade kose. 150 ml. 4 Nuova Fibra Serum Profesionalni serum za dubinsku rekonstrukciju kose. 30 ml. x 12

2

1

3

4

NOVO

Reci zbogom neukrotivoj kosi!

Stigla je Disciplina – inovativni tretman discipliniranja kose! Neukrotiva, kuštrava kosa koja se dodatno napuhuje pod utjecajem vlage, gruba na dodir i mat izgleda, noćna je mora svake žene koja sanja o zaglađenoj, sjajnoj i lijepoj kosi, neovisno o tome preferira li kovrčavu ili ravnu frizuru. Neovisno o tome je li kosa takva prirodno ili je dovedena do tog stanja pogrešnim navikama, problem je u kutikulama koje su podignute, a što uzrokuje ranije opisani neželjeni izgled kose. Nova tehnologija Disciplina linije znanstveno je provjerena i djeluje u srcu kutikule, čineći je ujednačenom i zaglađenom, njegujući vlas uljem badema i breskve, dajući kosi punoću, sjaj, svilenkastu mekoću i dugotrajnu disciplinu koja traje i do mjesec dana, ovisno o održavanju kod kuće.

5 Disciplina Intensa Prep Shampoo Šampon za pretpranje kose, priprema za tretman discipliniranja kose. 1.000 ml.

disciplina

6 Disciplina Intensa Treatment Profesionalni serum za discipliniranje kose. 30 ml. x 12 7 Disciplina Mask Maska za discipliniranje kose. 200 ml. 1000 ml.

5

6

7 KEMON

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

41


SOLFINE NATURAL COLOR (1:1,5) 100 ml.

Kada se od boje očekuje jednostavnost, nježnost formule, sigurnost rezultata i maksimalna pokrivenost sijedih vlasi, odgovor je Solfine Natural COLOR!

Tradicionalna boja za kosu obogaćena Natural Complex prirodnim tvarima: aloe vera, protein pšenice, ulje jojobe, ekstrakt bambusa, pantenol

SAVRŠENO

NE SADRŽI

Solfine Natural Color Oksidacijska boja za kosu (1:1,5) 100 ml.

PREKRIVA SIJEDE VLASI

PPD

1 100% MADE IN ITALY

1.000 ml. 1.000 gr.

3 Solfine Oxy Oksidant za boje i dekolorant 1.000 ml. 200 ml.

• kompaktna formula • blondi prah • izbjeljuje do 7 tonova • ne praši i ne nabubri

Solfine Bleech Prah za posvjetljivanje 1.000 gr. 25 gr.

2

HAPPY HAIR Salon Care Visokokvalitetni univerzalni salonski šamponi i balzami namijenjeni za sve tipove kose kao odlična njega prije početka bilo kojeg frizerskog postupka.

Na bazi arganovog ulja

Šampon Rinfrescante (za prvo pranje)

Balzam Nutritiente Regenerator za hranjenje kose 5.000 ml.

Šampon Nutriente (za drugo pranje)

Na bazi karite maslaca

Šampon za hranjenje kose 5.000 ml.

Šampon za čišćenje masne kose 5.000 ml.

5

4

42

Na bazi karite maslaca

SOLFINE ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

6


ACCA KAPPA Više od 140 godina profesionalnog stvaralaštva za ljepotu kose

Ako stvari imaju dušu, vrijeme povećava njihovu vrijednost! Acca Kappa, renomirani talijanski brend sa svjetskom slavom stečenom zahvaljujući gotovo stoljeće i pol dugoj tradiciji proizvodnje četki za kosu koja seže čak od davne 1869. godine te od tada oduševljava svijet besprijekornom kvalitetom. Iako je osvojila svijet, Acca Kappa je i dalje obiteljska tvrtka, s tvornicom u srcu Trevisa u kojoj se i dan danas proizvodnja temelji na tradicio­nalnim, obiteljskim vrijednostima, vodeći računa o zdravlju klijenata, kao i očuvanju okoliša. Upravo zato Acca Kappa četke predstavljaju savršen spoj tradicije i suvremenih dostignuća, ekskluzivno su

WOOD

NYLON

100% BRISTLES

PORCUPINE H EC

DRVO

NAJLON

100% VEPROVA DLAKA

PORCUPINE ZUPCI

C

È

BE

B TI KO

BUKOVO DRVO

KOTIBE DRVO

I ST

proizvedene u Italiji, osmišljene i dizajnirane kako bi zadovoljile sve po­trebe frizera, ali i neprofesionalnog korisnika, te pružile dašak bezvremenske elegancije i luksuza onome tko ih koristi. Zahvaljujući pomno biranim materijalima, pažnji koja se posvećuje svakom detalju, kao i konstantnim istraživanji­ma koja se provode u suradnji s najboljim frizerima svi­jeta, Acca Kappa osigurava da njihovi proizvodi slijede njihovu ideologiju: proizvoditi četke koje odgovaraju za­htjevima sadašnjosti, a koje će trajati u budućnosti.

NATURAL RUBBER

NYLON

PRIRODNA GUMA

NAJLON

RESIN

POM

MAJOLIKA

CERAMIC TOURMALINE

A

PL

PLASTIKA

VRHOVI OD SMOLE

PLASTIČNI ZUPCI

MAJOLIKA PREMAZ

KERAMIČKI TURMALIN PREMAZ

CARBONIUM

ANTISTATIC

SILVER IONS

KARBON

ANTISTATIČKI

SREBRNI IONI

43


TH E RM O- N A T U R A AN T IS T A T IČ K E Č ETK E

ZA KOVRČAVU, NEUKROTIVU, OBOJANU ILI TRETIRANU KOSU. Štiti zdravlje i hidrataciju kose, podarujući joj volumen i sjaj.

Majolika: ravnomjerno raspoređuje toplinu

Protuklizni hvat Ergonomska drška od bukovine

44

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

3786

L

24,2 cm

43 mm

25 mm

100% BRISTLES

MAJOLIKA

CH

E

BE

2

3787

L

24,2 cm

50 mm

32 mm

100% BRISTLES

MAJOLIKA

H EC

BE

3

3788

L

24,2 cm

61 mm

43 mm

100% BRISTLES

MAJOLIKA

CH

E

BE

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

45


NO- DA M A G E ANT IS T A T IČ K I - A N TI B A K T ERI JSKI

ZA OSJETLJIVU KOSU. Četka s antistatičkim i antibakterijskim svojstvima za nježnu i osjetljivu kosu. Omogućuje zadržavanje prirodne hidratacije kose te tako pomaže očuvanju zdravlja kose i prirodnog sjaja.

Keramika + turmalin: ujednačeno raspoređivanje topline te ionizirajući efekt

Tretman ionima srebra 100% veprova dlaka najbolje kvalitete

Dizajn koji omogućuje bolje prianjanje u ruci Ergonomski oblikovana, lagana i uravnotežena drška

46

Odvojivi vrh s iglom za razdjeljivanje kose

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

2816

L

26 cm

27 mm

16 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

2

2825

L

26 cm

41 mm

25 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

3

2830

L

26 cm

49 mm

30 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

4

2835

L

26 cm

56 mm

35 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

5

2843

L

26,5 cm

64 mm

43 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

6

2853

L

26,5 cm

75 mm

53 mm

100% BRISTLES SILVER IONS

CERAMIC TOURMALINE

ANTISTATIC

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

47


TOURM A L IN E C O M FO R T G R IP

ZA SVE TIPOVE KOSE. Kontrola topline zahvaljujući ionskom učinku. Čini kosu svilenkasto mekanom i sjajnom.

Keramika + turmalin: ravnomjerno raspoređivanje topline, ionski učinak

Najlon zaobljenih vrhova

Protuklizni hvat

Drška s karbonskim vlaknima

48

Odvojivi vrh s iglom za razdjeljivanje kose

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

2616

L

NYLON

26 cm

27 mm

16 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

2

NYLON

2625

L

26 cm

38 mm

25 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

3

NYLON

2630

L

26 cm

46 mm

30 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

4

NYLON

2635

L

26 cm

53 mm

35 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

5

2643

L

NYLON

26,5 cm

61 mm

43 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

6

2653

L

NYLON

26,5 cm

72 mm

53 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

7

2665

L

NYLON

27,5 cm

84 mm

65 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

49


NO VO

GRI P & G L OS S

ZA SVE TIPOVE KOSE IDEALNA ZA GUSTU KOSU I DEBELE VLASI. Savršeno prianjanje. Ravna kosu čuvajući njezino zdravlje, sjaj i hidrataciju.

Keramika + turmalin: ravnomjerno raspoređivanje topline, ionski učinak

Drška s karbonskim vlaknima

50

Dvostruki najlonski zupci u kombinaciji s veprovom dlakom

Najlon otporan na visoke temperature

Protuklizni hvat

Odvojivi vrh s iglom za razdjeljivanje kose

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

2516

L

NYLON

26 cm

27 mm

16 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

2

2525

L

26 cm

41 mm

25 mm

CARBONIUM

3

NYLON

2530

L

26 cm

49 mm

30 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

4

NYLON

2535

L

26 cm

56 mm

35 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

5

2543

L

NYLON

26,5 cm

64 mm

43 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

6

2553

L

NYLON

26,5 cm

74 mm

53 mm

CERAMIC TOURMALINE

CARBONIUM

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

51


CONT R OL P L U S

ZA DEHIDRIRANU KOSU. Održava kosu zdravom i hidratiziranom, podarujući joj volumen i sjaj.

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete

Ergonomska drška od kotibe drva

Udobna protuklizna spužvasta guma

52

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

B807

L

22,8 cm

100% BRISTLES

32 mm

TI KO

2

B813

L

22,8 cm

100% BRISTLES

44 mm

È IB

T KO

3

B844

L

22,8 cm

100% BRISTLES

55 mm

È

B TI KO

4

B854

L

100% BRISTLES

22,8 cm

59 mm

TI KO

5

B855

L

100% BRISTLES

23,6 cm

69 mm

È IB

T KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

53


PORCU P IN E

ZA NJEŽNU I TANKU KOSU. S lakoćom prodire kroz kosu bez grebanja vlasišta. Omogućuje volumen i sjaj.

Jednostruki najlon zaobljenih vrhova

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete Ergonomska drška od kotibe drva

54

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

921

L

PORCUPINE

21,5 cm

8 redova

50 mm / 42 mm

È

B TI KO

2

922

L

PORCUPINE

21,5 cm

12 redova

54 mm / 46 mm

È

B TI KO

3

923

L

PORCUPINE

21,5 cm

16 redova

60 mm / 52 mm

TI KO

4

928

L

PORCUPINE

21,5 cm

69 mm / 61 mm

šuplja drška

16 redova

È

B TI KO

5

929

L

PORCUPINE

23 cm

83 mm / 75 mm

šuplja drška

20 redova

È

B TI KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

55


C URLI N G

ZA KOVRČAVU I VALOVITU KOSU. Za kovrčanje kratke i srednje duge kose ili za završetak feniranja vrhova duge kose.

Najlonski zupci sa zaobljenim vrhovima zaštićenim kuglicama od smole.

Ergonomska drška od kotibe drva.

TWI S T E D W IR E

ZA KRATKU KOSU. Daje volumen i sjaj. Nježna prema kosi.

56

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete u dvije visine.

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

703/1

L

NYLON

20,7 cm

23,5 mm

RESIN

È

B TI KO

2

733/1

L

NYLON

20,5 cm

34 mm

RESIN

È IB

T KO

3

867

L

20,5 cm

Polučetka od kotibe drva i veprove dlake za francusko feniranje.

100% BRISTLES

È

B TI KO

4

907

L

23 cm

100% BRISTLES

18 mm

TI KO

5

908

L

23 cm

100% BRISTLES

22 mm

TI KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

57


1

NO VO

AI RY

ANT IS T A T IČ K A Č ETK A

ZA SVE TIPOVE KOSE, ČAK I NAJNJEŽNIJU KOSU. Dizajn, lakoća i fleksibilnost ovih četki čine ih savršenima za oblikovanje frizure muškaraca i žena.

Fleksibilan trodijelni dizajn

Mekani antistatički najlon u dvije visine sa zaobljenim vrhovima od smole 100% veprova dlaka vrhunske kvalitete

Ergonomska drška s karbonskim vlaknima

58

100% antistatički najlon

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

640

L

24 cm

Savršena za ravnomjerno raspoređivanje proizvoda za njegu kose, čak i ispod tuša. Ne zapetljava kosu. Lako se pere.

100% BRISTLES

CARBONIUM

ANTISTATIC

2

641

L

24 cm

Inovativni mekani zupci u dvije visine. Nježno raščešljava i stimulira mikrocirkulaciju vlasišta.

NYLON CARBONIUM

RESIN

ANTISTATIC

3

642

L

24 cm

Zahvaljujući zupcima raščešljava kosu dok istovremeno veprova dlaka daje sjaj i volumen.

NYLON CARBONIUM

RESIN

100% BRISTLES

ANTISTATIC

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

59


PROTECTION ESSENTIAL LINE

PROTECTION ČETKA ZA OSJETLJIVO VLASIŠTE I MASAŽU VLASIŠTA Jedinstven i specifičan dizajn ove četke ogleda se u posebno zaobljenim najlonskim zupcima što omogućuje nježno raščešljavanje kose i stimuliranje cirkulacije vlasišta. Zbog navedene karakteristike ova četka je idealan dodatak tretmanima za sprječavanje opadanja i poticanje rasta kose s obzirom da je pravilno poticanje cirkulacije vlasišta ključan preduvjet djelovanja ovih tretmana.

ESSENTIAL LINIJA ZA SVE TIPOVE KOSE U potpunosti izrađene od prirodnih materijala ove četke su antistatičke i prikladne za raščešljavanje svih tipova i dužina kose. 60

Jastučić od prirodne gume

Ergonomska drška od bukovog drva

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Posebno zaobljeni najlonski zupci za nježno raščešljavanje kose i stimuliranje cirkulacije vlasišta


1

946

NYLON

L

22 cm

NATURAL RUBBER

H

C EE

B

2

NYLON

9370

L

NATURAL RUBBER

CH

E

BE

22 cm

3

WOOD

9390

L

NATURAL RUBBER

H EC

18,5 cm

BE

4

413

L

20 cm

H

EC

BE

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

61


P NE UM A T IC - BRI S TLES

ZA KOSU SREDNJE DUŽINE. Učinkovito zaglađuje kosu dajući joj volumen i sjaj.

Visoka gustoća punjenja Mekani jastučić od prirodne gume

Ergonomska drška od kotibe drva

62

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

100% veprova dlaka ili veprova dlaka u kombinaciji s jednostrukim punjenjem najlonom zaobljenih vrhova


1

961

L

PORCUPINE

24 cm

NATURAL RUBBER

TI KO

2

966

L

PORCUPINE

18,5 cm

NATURAL RUBBER

TI KO

3

PORCUPINE

941

L

22 cm

NATURAL RUBBER

TI KO

4

964

L

24 cm

100% BRISTLES

NATURAL RUBBER

TI KO

5

969

L

100% BRISTLES

18,5 cm

NATURAL RUBBER

È

B TI KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

63


E XTEN S ION

ZA EKSTENZIJE. Raščešljava, daje volumen i sjaj bez oštećivanja spojeva ekstenzija.

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete Mekani jastučić od prirodne gume Dvostruko punjenje najlonom zaobljenih vrhova

Ergonomska drška od kotibe drva / drške od visoko kvalitetne plastike

64

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

943

L

PORCUPINE

22 cm

NATURAL RUBBER

È IB

T KO

2

6963

L

PORCUPINE

24,5 cm

C

NATURAL RUBBER

I ST

A

PL

3

6953

L

PORCUPINE

22,5 cm

IC

NATURAL RUBBER

T AS

PL

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

65


PNE UMA T IC - P I N S

ZA SVE TIPOVE KOSE. ZA MOKRU I SUHU KOSU. Savršena za pripremu kose prije oblikovanja, raščešljava kosu od korijena do vrhova. Pogodna za stimulaciju vlasišta masažom.

Mekani jastučić od prirodne gume

Ergonomska drška od kotibe drva

66

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Zupci sa zaobljenim vrhovima od smole


1

POM

NATURAL RUBBER

960

L

TI KO

24 cm

2

POM

965

L

NATURAL RUBBER

TI KO

18,5 cm

3

POM

355

L

NATURAL RUBBER

22 cm

TI KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

67


1

NATURAL RUBBER

POM IC

T AS

PL

6960

L

24,5 cm

2

POM

6965

L

C

NATURAL RUBBER

I ST

A

PL

18 cm

3

POM C

6350 N

L

NATURAL RUBBER

I ST

A

PL

22,5 cm

4

633

68

L

PORCUPINE

22 cm

ÄŒetka za tapiranje

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

NY

N LO


SAVJETI ZA ODRŽAVANJE ČETKI I NJIHOVU DUGOVJEČNOST

ČIŠĆENJE ČETKE. • Potrebno

je redovito čistiti četku uklanjajući kosu koja je ostala među zupcima.

• Za

najbolje rezultate upotrijebiti Acca Kappa četkicu za čišćenje četki.

• Provući

četkicu za čišćenje između zubaca četke s jednog kraja na drugi i zatim dijagonalno, uz blagi pritisak kako bi uklonili kosu koja je ostala na četki.

• Zupce

četke oprati vrlo nježno samo ako je potrebno, koristeći hladnu vodu i sapun koji nije agresivan. Umočiti zupce četkice za čišćenje u pjenu i iščetkati četku tako da je okrenuta zupcima prema podu, kako bi se spriječilo da voda ulazi u jastučić.

• Protresti

četku kako bi se uklonio višak vode i ostaviti je da se osuši na zraku sa zupcima okrenutim prema podu, bez direktnog izlaganja sunčevoj svjetlosti ili izvoru topline.

MJERE PREDOSTROŽNOSTI. • Zbog

dugotrajnog izlaganja visokoj temperaturi prirodna dlaka može se istrošiti i postati krhka.

• Tijekom

sušenja izbjegavati koncentriranje topline sušila za kosu na jednom području.

• Ne

umakati četku u vodu i ne pohranjivati ju dok je vlažna jer je to može oštetiti.

• Ne

ostavljati jastučiće od prirodne gume pod jakim svjetlom ili izvorom topline jer to uzrokuje promjene boje i pukotine.

• Ne

koristiti agresivne kemijske proizvode (amonijak, alkohol i sl.), ulja i otapala direktno na četki.

• Oprez:

slučajni padovi mogu oštetiti četku.

ČETKICA ZA ČIŠĆENJE ČETKI IDEALNA ZA ČIŠĆENJE SVIH TIPOVA ČETKI

1

210

L

NYLON

7,5 cm

TI KO

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

69


CARBO N IU M ANT IS T A T IČ K E I ANT IB A KT E R I J S K E Č ET K E

ZA SVE TIPOVE KOSE, POSEBNO ZA KOSU OSJETLJIVU NA ELEKTRICITET. Uklanja statički elektricitet. Masira vlasište i potiče mikrocirkulaciju.

Tretman srebrnim ionima Mekani jastučić od prirodne gume Karbonski zupci sa zaokruženim vrhovima Ergonomska drška s karbonskim vlaknima

70

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


1

6350 CA

L

22,5 cm

CARBONIUM

SILVER IONS

NATURAL RUBBER

2

6360 CA

L

22 cm

CARBONIUM

SILVER IONS

NATURAL RUBBER

3

6760 CA

L

24,5 cm

CARBONIUM

SILVER IONS

NATURAL RUBBER

4

6765 CA

L

18 cm

CARBONIUM

SILVER IONS

NATURAL RUBBER

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

71


ČE TKE Z A B R A D U

ZA ZDRAVU, SJAJNU I SNAŽNU BRADU. Idealne za ravnomjerno raspoređivanje seruma za restrukturiranje. Efekt pilinga, uz raščešljavanje i zaglađivanje brade.

72

Ergonomska drška od kotibe/bukovog drva

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

100% veprova dlaka vrhunske kvalitete i duže dlake Crna: za punije i duže brade Bijela: za kraće brade koje su u početnoj fazi rasta i osjetljivu kožu


1

Četka idealna za kratke brade koje su u početnoj fazi rasta i osjetljivu kožu.

12 B

L

100% BRISTLES

10 cm

TI KO

2

Četka idealna za punije i duže brade.

12 FG

L

100% BRISTLES

10 cm

H EC

BE

3 Četkica za brkove – Izrađena od rafiniranog wenge drva sa prirodnom dlakom.

11 WE

4 Četka za čišćenje kose sa 100% prirodnom bijelom dlakom.

L

14 cm

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

73


1

7230

L

22,5 cm

Češalj za raščešljavanje

2

7208

L

19,5 cm

Češalj za šišanje

3

7255

L

20 cm

Češalj za stiliziranje

4

7260

L

22 cm

Češalj s repom

5

7261

L

21,5 cm

Češalj s metalnim repom

6

7254

L

21,5 cm

Češalj za šišanje

7

7257

L

18 cm

Češalj za šišanje

8

7626 74

L

11 cm

Zaobljeni afro češalj

ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


9

7230 B

L

22,5 cm

Češalj za raščešljavanje

10

7208 B

L

19,5 cm

Češalj za šišanje

11

7255 B

L

20 cm

Češalj za stiliziranje

12

7260 B

L

22 cm

Češalj s repom

13

7261 B

L

21,5 cm

Češalj s metalnim repom

14

7254 B

L

21,5 cm

Češalj za šišanje

15

7257 B

L

18 cm

Češalj za šišanje

Svi češljevi izrađeni su od visoko kvalitetnog polikarbonata. ACCA KAPPA ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

75


BRIJANJE Iako se brada često smatra simbolom muškosti, brijanje je nešto što neki muškarci ne mogu izbjeći. Međutim, vrlo često je brijanje povezano s porezotinama, crvenilom i iritacijom kože lica koja nikako nije ugodna. Kako bi se izbjegle navedene neugodnosti, potrebno je dobro opustiti dlake i omekšati kožu lica prije brijanja odgovarajućim proizvodima koji će omogućiti da oštrica žileta ili britve lako i glatko klizi, kao što je i po završetku brijanja potrebno opustiti i hidratizirati nadraženu kožu lica i tako brijanje pretvoriti iz noćne more u ugodan ritual.

6

7

1

76

2

3

4 5

BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


11

8

10

9

12

13

14

1 Pjena za brijanje - Sadrži ulje rižinih mekinja koje omekšava i zaglađuje kožu, ulje slatkog badema i aloe veru. Pogodno za jako osjetljivu kožu. 200 ml. 2 Sapun za brijanje - Umirujući sapun od badema s ekstraktom hamamelisa i aloe vere. Štiti, hrani i hidratizira kožu nadraženu brijanjem. 200 ml. 3 Krema za brijanje - Sadrži isključivo biljne sastojke. Omogućuje nježno brijanje i najtvrđih brada. 125 ml.

15

4 After Shave emulzija - Sadrži divlji kesten koji osvježava i umiruje kožu nakon brijanja. Obogaćeno vitaminom A i E za pomlađivanje kože. 5 Sapun za brijanje - bogat prirodnim sastojcima koji umiruju i njeguju kožu. Visoka koncentracija glicerina i biljnih ulja omogućuju da oštirca britve glatko klizi. 250 ml. 6 Aftershave Balm - Za kožu i vlasište sa mat efektom. Balzam koji ublažuje iritacije nakon brijanja i uklanja masni sjaj kože. Sadrži ulje argana, pšeničnih klica i peperminta. 125 ml.

16

7 Transparent Shaving Gel - Za bradu i kosu, formuliran za oblikovanje i uređivanje brade i brkova te brijanje glave. Sprječava iritacije i crvenilo, omogućuje ugodno i precizno brijanje. Sadrži neven i pepermint. 125 ml.

11 Posuda za brijanje - Inox

8 Četka za brijanje - Kotiba drvo sa prirodnom dlakom

14 Profesionalna britva - sa plastičnom ručkom

9 Četka za brijanje - od kozje dlake s aluminijskom drškom

15 Žileti za brijanje - 10/1

10 Četka za brijanje - Natura sa jazavčevom dlakom

12 Spužvica - Od čiste celuloze za čišćenje lica prilikom brijanja. 13 Profesionalna britva - s drvenom ručkom

16 Tipse - za sprječavanje krvarenja prilikom brijanja

BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

77


UREĐIVANJE BRADE I BRKOVA Danas više od polovice muškaraca diljem svijeta nosi neku vrstu brade. U nekim društvima ona je simbol muškosti i moći, u drugima pak ima religijske i kulturološke značajke. U svakom slučaju brade su kroz povijest oduvijek bile prisutne u različitim oblicima i stilovima. Neovisno o tome koji stil i oblik je u trendu, osnovni preduvjet za lijepu bradu i brkove je redovito i pravilno oblikovanje i svakodnevna njega koja će podariti elastičnost i hidrataciju te spriječiti urastanje dlaka i perutanje kože lica ispod brade.

1 Šampon za bradu - Sadrži moringa ekstrakt za jaku, zdravu i sjajnu bradu. Prirodni svježi miris mentola čini ovaj proizvod idealnim za zdravlje brade. 200 ml. 2 Balzam za bradu - Specijalno formuliran za brzo hranjenje i omekšavanje brade. Ekstrakt moringe hidratizira i osnažuje bradu. 200 ml. 3 Beard Fluid - Fluid za jačanje brade. Restrukturira i sprječava starenje brade. Hidratizira i daje elastičnost ostavljajući bradu svilenkastom i sjajnom. 50 ml.

1

78

2

3

4

BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

4 Vosak za brkove - Vrlo umirujući vosak, elastičan i podatan za oblikovanje. 15 ml.


OBLIKOVANJE KOSE Jednostavna uporaba i prirodni sastojci za zdravlje i snagu kose

GEL WAX

KAKO KORISTITI:

Ekstrakt đumbira i bazge art. 3532 / 100 ml. Gel vosak namijenjen da daje punoću i strukturu kao gel, ali s mekoćom voska. Jednostavno se nanosi i omogućuje učinkovito oblikovanje kose i snažno učvršćivanje pa je savršen za izrazito strukturirane frizure. Odličan i za kovrčavu kosu. Sadrži ekstrakt đumbira i bazge.

Zagrijati malu količinu voska između prstiju i nanijeti na suhu ili mokru kosu. Oblikovati kosu i ponoviti po potrebi kako bi se postigao željeni rezultat.

1

MATT FINISH WAX

Ekstrakt ginsenga i echinacea art. 3531 / 100 ml.

KAKO KORISTITI: Zagrijati malu količinu voska između prstiju i nanijeti na suhu kosu. Oblikovati kosu i ponoviti po potrebi kako bi se postigao željeni rezultat.

Vosak mat efekta koji oblikuje kosu omogućujući brzo zaglađivanje i stiliziranje. Jamči dugotrajno i snažno učvršćivanje. Ne ostavlja masan efekt niti tragove te se lako ispire iz kose. Sadrži ginseng i echinacea ekstrakte za zdravu i snažnu kosu te carnauba vosak za restrukturiranje kose. 2

WATER WAX

Ekstrakt ginkgo bilobe i guarane art. 3530 / 100 ml.

KAKO KORISTITI: Zagrijati malu količinu voska između prstiju i nanijeti na suhu ili mokru te oblikovati dok se ne postigne željeni rezultat. Za najbolji učinak i učvršćivanje, pomiješati s GEL WAX proizvodom.

Vosak za oblikovanje kose koji joj daje sjaj bez da je oteža. Definira i daje strukturu i najkreativnijim frizurama, stvoren za vintage izgled. Ne ostavlja masan efekt niti tragove te se lako ispire iz kose. Na bazi je vode s ginkgo biloba i guarana ekstraktom za zdravu i snažnu kosu. 3

BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

79


ORALNA NJEGA UZ ORIGINALNU TALIJANSKU VINTAGE KOLEKCIJU

Vintage Collection display 48 četkica

80

1

BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Kolekcija Acca Kappa četkica za zube donosi vintage stil u kojem se isprepliću inovacija i tradicija. Jednostavan, rafinirani dizajn, pomalo retro izgleda uz ergonomski oblik koji jamči udobno prianjanje. Četkice su dostupne u tri boje: crnoj, bijeloj i venecijanski crvenoj, s čistom veprovom dlakom ili najlonskim zupcima vrhunske kvalitete.

2

3

580 Četkica s veprovom dlakom (srednje tvrdoće)

4

580/3

580/4

Četkica s najlonskim zupcima (mekana)

Četkica s najlonskim zupcima (srednje tvrdoće)

5

580/5 Četkica s najlonskim zupcima (tvrda)

Pasta za zube Total Protection

Pasta za zube s eukaliptusom

Sadrži ekstrakte timijana, smreke, mente, ružmarina i kadulje iz organskog uzgoja te esencijalna ulja koja pomažu u sprječavanju stvaranja plaka i kamenca. Ne sadrži fluor.

Sadrži stimulirajuće ekstrakte eukaliptusa i prirodnih ulja, osigurava ravnotežu, svježinu i zaštitu usne šupljine. Ne sadrži fluor.

PASTE ZA ZUBE NE SADRŽE FLOUR

6

7 BARBERING ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

81


Panasonic je japanska multinacionalna tvrtka osnovana 1918. godine posvećena kreiranju boljeg života i boljeg svijeta konstantnim doprinosom evoluciji društva i sreći svojih potrošača. Panasonic mašinice za šišanje karakteristične su po naprednoj japanskoj tehnologiji proizvodnje oštrica izrađenih od najfinijeg metala i obrađenih tako da budu iznimno čvrste, tvrde i oštre, što jamči vrhunsku kvalitetu u koju možete imati povjerenja.

Mašinica za šišanje

ER-GP80 Precizno i besprijekorno šišanje bez napora za PROIZVODI profesionalce • X Taper oštrice • Li-ion baterija • LCD pokazivač • 0.8 do 2.00 mm bez nastavaka

PANASONIC Novi linearni motor s konstantnom kontrolom

X-taper oštrice koje smanjuju zaostale dlačice Posebno dizajnirane oštrice pod kutom od 45º hvataju i najtanje dlake i omogućuju nježno i čisto šišanje zadovoljavajući standarde profesionalaca

1


3 Rezervni nož za Panasonic mašinice ER-GP80, ER-1611, ER 1512K

Mašinica za šišanje

ER 1512K • Vrijeme punjenja: 1 sat • Vrijeme rada: 70 minuta, kabel/ bežično • Visina oštrice podesiva prstenom s 5 pozicija (0.8 do 2 mm) • 6 nastavaka: 3, 4, 6, 9, 12 i 15 mm • Pokretna oštrica X- oblika koja odlično hvata kosu

Lakoća i preciznost Sa svojim novim dizajnom, elegantnom metalnom crnom bojom i novim susatvom podešavanja oštrica, ER1512 zadržava sve tehnološke prednosti svoje serije. Iznenađujuće lagana, teži svega 230 grama, veoma je ugodna za uporabu. Zahvaljujući X-obliku oštrice, rotacijskom motoru i Ni-MH bateriji, objedinjuje preciznost i snagu šišanja kose.

2

Mašinica za šišanje

ER 1421S • bežična, ekstremno lagana, teži manje od 150 grama • jednostavno skidanje glave radi čišćenja • stalak za punjenje uključuje 6 nastavaka s 3 dvostruka češljića: 3-6 mm, 9-12 mm, 15 -18mm

4

ER1421 objedinjuje lakoću i jednostavnost uporabe s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Stalak za punjenje, oštrice prekrivene titanijem te ekološka Ni-MH baterija čine ovu mašinicu drugačijom.

• kompaktan, ekološki punjač je 3 do 5 puta lakši • uključeno ulje i četkica za čišćenje

Trimer za bradu i crtanje po glavi

ER GP22

• Minimalna dužina šišanja manja od 40% omogućuje preciznije šišanje • Dodatni nož za linearna šišanja • Lagana i praktična za uporabu uz prikladan punjač • Dodatna dva češlja • Minimalna vibracija za ugodnost korištenja

5

7 8

6 PRECISION trimer za nos, uši i vrat • 2 glave od inoxa

Dezinfekcijska tekućina za frizerske alate i pribor • 1000 ml

Sprej za hlađenje noža mašinica i čišćenje • 400 ml.

Dezinfekcijski sprej pod pritiskom za čišćenje mašinica, škara i britvi • 500 ml

9

PANASONIC ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

83


Prisma - škola geometrijskog šišanja ZAŠTO PRIZMA? • Šišanje je brže i detaljnije • Vidljivi su trenutačni rezultati • Nema pogreške • Geometrijski rez postaje osnovnom i nezamjenjivom metodom za sve kreatore frizura Seminar se sastoji od 7 razina, koje su vremenski razdvojene radi prakse u salonu: ŠKOLA GEOMETRIJSKOG ŠIŠANJA PRIZMA polazi od koncepta šišanja kose prilagođenog na osnovi potrebe svakog klijenta, a temelji se na obliku glave klijenta. Baza ove tehnike su stroge geometrijske polazne točke koje predstavljaju novi način šišanja kose. Ova škola pruža najmoderniju i najtočniju tehniku za estetske rezultate frizure te omogućava brže šišanje bez grešaka jer se sve radi s vrlo detaljnim skicama. Omogućuje frizeru da dobije željenu dužinu i oblik kose te joj istovremeno podari volumen, što omogućuje klijentu da i sam jednostavno oblikuje i održava željeni efekt frizure. Svaki polaznik prolazi 32 tehnike korak za korakom, izrađuje se skica tehnike šišanja na ploči, nakon toga slijedi praktična izvedba te na kraju izlaganje i prikaz o tehnikama šišanja. Završetkom škole geometrijskog šišanja polaznik s prizmom crta i šiša svojim individualnim stilom, oblikuje po mjeri i prenosi to u praksu, stječe sigurnost te se osjeća pravim frizerom stilistom, što klijenti znaju prepoznati!!! Ukupno trajanje školovanja je 56 sati, a realizirat će se u periodu od 7 mjeseci (svaki mjesec jedan modul – nivo). Predavanja su organizirana jednom mjesečno, uvijek ponedjeljkomkako bi polaznici bili koncentrirani i odmorni) od 09:00h do 17:00h.

• Prizma 1 – Početni geometrijski seminar • Prizma 2 – Intermedijarni geometrijski seminar • Prizma 3 – Napredni geometrijski seminar • Prizma 4 – Tehničko-geometrijski seminar • Prizma 5 – Kreativno-geometrijski seminar • Prizma 6 – Usavršeni geometrijski seminar • Prizma 7 – Geometrijska muška šišanja

informacije Cijena programa školovanja iznosi 6.600,00 kn (+ PDV = 8.250,00 kn) + potrebno je 7 lutki za rad (4look Store cijena 380,00 kn s PDV-om). Cijena uključuje: predavanja, radionice, skice tehnika te diplomu „majstor geometrijskog šišanja - prizma“ po završenom usavršavanju Mogućnosti plaćanja: gotovinom, debitnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard) te obročno plačanje od 2 do 6 rata kreditnim karticama (American Express, Diners, Visa).

Po završetku seminara polaznici stječu diplomu.

84 ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Y.S. PARK Prepoznali su ga najbolji frizeri svijeta, prepoznajte ga i vi!

Za maksimalne rezultate uz minimalan trud - jednostavno, brzo i precizno uz kvalitetu japanske proizvodnje od 1982. godine. Frizerski alati njeĹžni za kosu, ljude i okoliĹĄ, kreirani od frizera za frizere.


Češljevi za šišanje

190mm Boje:

189mm Boje:

KARBON

Ovaj češalj zaobljenih zubaca dizajniran je sa širim razmakom za kratku i srednje dugu kosu. Zahvaljujući dizajnu zubaca stvara više pritiska pa je idealan za kosu tanke i fine teksture.

215mm Boje:

CRVENA

185mm Boje:

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Duži zupci i duži dizajn drške nego kod YS-339 čine ovaj češalj idealnim za srednje dugu kose. Valoviti dizajn drške omogućuje bolje prianjanje i lakše češljanje.

Ovaj češalj je usporediv s YS-339, ali ima duže zupce i dizajn drške što ga čini idealnim za dugu i srednje dugu kosu.

Ovaj češalj ima dvije vrste zubaca - zaobljene, ali i standardne kvadratne zupce. Idealan je za prijelaze između tehnika šišanja. Duži, deblji i širi dizajn omogućuje bolje prianjanje i lakše češljanje.

230mm Boje:

KARBON

YS-337 YS-336 YS-332

Ovo je najduži češalj u kolekciji Y. S. Park. Duži, deblji i širi dizajn omogućuje bolje prianjanje i lakše češljanje. Dizajn s dužim zupcima čini ovaj češalj idealnim za dugu kosu.

Y.S. PARK

86

YS-335

5

4

3

2

1

Zaobljeni zupci dizajnirani su da bi pružili osjećaj raščešljavanja kose vršcima prstiju te omogućuju raščešljavanje kose bez grebanja vlasišta. Za razliku od kvadratnih zubaca, zaobljeni zupci omogućuju manje pritiska kako bi se dalo više teksture i mekši izgled.

YS-331

ZELENA

KARBON

ZAOBLJENI ZUPCI Napomena: Češljevi u crnoj boji proizvedeni su od nano karbona te su zbog toga posebno izdržljivi i otporni.

CRVENA

KARBON

ROZA

CRVENA

KARBON

ROZA

CRVENA

LJUBIČASTA

ROZA

CRVENA


Češljevi za šišanje

BIJELA

LJUBIČASTA

CRVENA

Ovo je originalni i prvi Y. S. Park češalj koji je brendiran kao standardni must have češalj među stilistima. Izvrstan je za kratku do srednje dugu kosu.

KAMEL

180mm

Zaobljeni zupci, valovita drška, duži, deblji i širi dizajn ovog češlja omogućuju bolje prianjanje i lakše češljanje. Zupci su razmaknuti kako bi olakšali češljanje srednje duge do kratke kose.

ROZA

185mm Boje:

7

6

YS-339 YS-338

Ovo je prikaz svih dostupnih boja češlja YS-339, ali ujedno i primjer izgleda boje drugih češljeva, dok je mogućnost odabira boje naznačena uz svaki češalj.

Svi češljevi na ovim stranicama u realnoj su veličini tj. 1:1

KARBON

GRAFIT

ZELENA

KARBON

CRVENA

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

87

Y.S. PARK


Češljevi s repom

218mm Boje:

250mm Boje:

KARBON

192mm Boje:

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Češalj s repom čiji zupci su iste širine kao i kod viklera za trajnu ondulaciju sa standardnim zupcima za srednje dugu kosu. Šira i deblja drška te šira baza zubaca olakšavaju kontroliranje deblje kose. Odličan za početnike.

220mm Boje:

Češalj s repom i standardnim zupcima. Zaobljene drške i repa za bolje praćenje oblika glave. Izvrstan za tapiranje i podignute frizure.

Češalj s repom i standardnim zupcima za srednju dužinu i teksturu kose, izvrstan za tapiranje te ubrzava izradu pramenova na foliju i permanentnih ondulacija. Riječ je o češlju standardne dužine, kao što je YS-101, ali s metalnim repom.

YS-105

Češalj s repom i standardnim zupcima za srednju dužinu i teksturu kose, izvrstan za tapiranje te ubrzava izradu pramenova na foliju i permanentnih ondulacija.

216mm Boje:

Y.S. PARK

88

Češalj s repom te standardnim i dužim zupcima. Sekcija s dužim zupcima dozvoljava brže razdvajanje kose. Idealan za keratinske tretmane kose.

Mjera prostora između zubaca češlja, polazeći od točke najbliže repu češlja, smanjuje se postepeno kako bi se omogućilo jednakomerno raspoređivanje pritiska.

5

CRVENA

4

CRVENA

3

CRVENA

2

ROZA

1

ROZA

CRVENA

CRVENA

ZELENA

ZELENA

KARBON

KARBON

YS-107 YS-102 YS-101

YS-106

GRADACIJA


Češljevi s repom

Ovaj češalj je izrađen od kombinacije karbona i mekane plastike koja mu daje fleksibilnost. Zupci su posebno dizajnirani za tapiranje i izradu jednakih sekcija. Omogućuje brže tapiranje i izradu bolje baze. Jedinstveni dizajn manja tri unutarnja zupca olakšava tapiranje. Unutarnji zupci su izrađeni od karbona te imaju antistatička svojstva. Fleksibilnost drške i repa omogućuje jači pritisak bez umaranja ruku frizera.

9

ROZA

8

218mm Boje:

Češalj s repom i manjim razmakom među zupcima kako bi se stvorio veći pritisak potreban za češljanje tanje kose. Za razliku od YS-111 ima metalni rep.

250mm Boje:

225mm Boje:

Češalj s repom i manjim razmakom među zupcima kako bi se stvorio veći pritisak potreban za češljanje tanje kose. Razlika između ovog češlja i YS-111 je u metalnom repu.

Češalj s repom i manjim razmakom među zupcima kako bi se stvorio veći pritisak potreban za češljanje tanje kose.

220mm Boje:

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

BIJELA

KARBON

ZELENA

CRVENA

CRVENA

CRVENA

7

YS-150 YS-112 YS-111

CRVENA

6

ROZA

KARBON

KARBON

Napomena: Češljevi u crnoj boji proizvedeni su od nano karbona te su zbog toga posebno izdržljivi i otporni. YS-132

Y.S. PARK češljevi s repom dizajnirani su posebno za svaki tip, dužinu i teksturu kose.

89

Y.S. PARK


Brijački češljevi YS-231 165mm Boje: CAMEL

1 Manji i uži zupci ovog češlja trokutastog dizajna stvaraju jači pritisak te čine ovaj češalj odličnim za detalje i finaliziranje frizure. Ručka je oblikovana ergonomski za bolje prianjanje.

YS-232 167mm Boje: CAMEL

2 Razmak između zubaca ovog češlja postepeno se smanjuje. Fleksibilan dizajn i oblik omogućuje dobro prianjanje u ruci. Idealan je za kraću kosu.

YS-233 175mm Boje:

CAMEL

3 Duži zupci i ergonomski oblikovana ručka čine ovaj češalj snažnim i čvrstim te pogodnim za ravnomjerno i konzistentno češljanje i šišanje.

YS-235 166mm Boje: CAMEL

4 Jedinstveni kut zubaca ovog češlja omogućuje bržu i jednostavniju izradu prijelaza. Manji razmak među zupcima omogućuje jači pritisak. Idealan za detalje i finaliziranje frizure. Ergonomski oblikovan da prianja u ruku.

YS-236 168mm Boje: CAMEL

5 Češalj širih zubaca, izvstan za kosu srednje dužine. Ergonomski oblikovana ručka.

YS-238 168mm Boje: CAMEL

6 Jedinstveni dizajn zubaca pod kutem omogućuje bržu i jednostavniju izradu prijelaza. Izvrstan za kosu srednje dužine. Ergonomski oblikovana ručka. 90

Y.S. PARK ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Brijački češljevi YS-239

YS-234 Razmak među zupcima se postepeno smanjuje što ga čini prikladnim za precizne linije i uređivanje brade.

Najduži i najveći Y. S. Park brijački češalj. Čvrst i snažan za jednakomjerno i konzistentno češljanje i šišanje. Ručka je prilagođena obliku glave kako bi se stvorile precizne linije pri šišanju.

205mm Boje: CAMEL

NOVO - YS-280 / YS-282 Ova dva češlja novost su u asortimanu Y. S. Parka. Bijeli češljevi su otporni na temperaturu do 220 *C, dok su crni izrađeni od mekog karbona i otporni na temperaturu do 110*C. Dizajnirani su posebno za šišanje preko češlja. Fleksibilni su, ali istovrremeno čvrsti i snažni kako bi podignuli sekcije kose. Oblikovani su kako bi se prilagodili obliku glave i stvorili precizni kut od 90*C. Idealni za početnike.

187mm Boje: CAMEL

9

8 ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

YS-282 240mm Boje:

YS-280 195mm Boje:

7

CRNA

CRNA

BIJELA

BIJELA

10

Y.S. PARK

91


G Serija

20 cm dugačak češalj s mjerama, izrađen da točno mjeri 90* od bilo koje točke na glavi s bilo koje strane češlja. Zupci su oblikovani za jedinstveno ergonomsko prianjanje, a omogućuju i šišanje preko češlja te meko i lako razdvajanje kose.

Osnovni češalj s repom i finim uskim zupcima savršen za bojanje i podignute frizure.

200mm Boje:

220mm Boje:

216mm Boje:

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

YS-G20 Idealan za podignute frizure, tapiranje i bojanje.

Y.S. PARK

92

BIJELA

3

BIJELA

2

BIJELA

1

YS-G11 YS-G01


G Serija

OBILJEŽJA G SERIJE

kraći prvi zubac za brže i lakše razdvajanje kose

Svačiji favorit, ovaj svjetski prepoznati češalj za šišanje obožavaju i početnici i iskusni frizeri. Mali razmak među zupcima i odlična ravnoteža omogućuju izvrsno prianjanje i precizno šišanje. Preporučuju ga vodeći stručnjaci u svijetu frizerske industrije.

220mm Boje:

180mm Boje:

215mm Boje:

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Duži češalj s dužim zupcima i većim razmakom s jedne strane te finim užim zupcima s druge strane. Zaobljeni kraj omogućuje savršeno prianjanje uz vlasište kako bi se osigurala preciznost.

YS-G39

Izbor za one koji žele ekstra preciznost i pritisak na duge kose. Unatoč dugim zupcima, ovaj češalj je izvrsno uravnotežen te je idealan za demonstriranje jer povećana veličina naglašava svaki pokret.

ugraviran metar za precizno mjerenje

6

BIJELA

BIJELA

5

BIJELA

4

YS-G35

izrađeni od polieterimida zbog čega su otporni na kemikalije i temperaturu do 220*C

YS-G45 •

93

Y.S. PARK


Češljevi za šamponiranje i bojanje YS-601

YS-402 190mm

Drška ovog češlja ima ujedno i funkciju stalka.

Duži, deblji i širi dizajn služi boljem prianjanju i lakšem češljanju. Zupci su razdvojeni i manjeg promjera kako bi umanjili napetost. Odličan za gušću kosu. Stvara više pritiska od YS-452 kada se kosa češlja pod kutom. Zbog veličine je popularan za rad na pozornici.

225mm Boje: CRNA

CRVENA

YS-605 Zupci različitih dužina olakšavaju raščešljavanje kose. Drška služi ujedno i kao stalak.

215mm Boje: CRNA

Boje: KARBON

1 94

CRVENA

2

Y.S. PARK ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

3

CRVENA


Curl Shine Styler Super G serija Curl Shine Super G serija četki proizvedena je od prirodne tikovine. Ove četke idealne su za zaglađivanje kovrčave kose. Veprova dlaka zaglađuje kutikulu kose, dok zupci od poliamida omogućuju zahvaćanje i razdjeljivanje kose s lakoćom.

YS-66Gw0

4

Dužina: 230 mm Dužina poliamidskih zubaca: 70 mm Dužina veprove dlake: 58 mm Promjer: 145 mm

YS-55G2

7

Dužina: 220 mm Dužina poliamidskih zubaca: 56 mm Dužina veprove dlake: 45 mm Promjer: 113 mm

YS-50G3

8

Dužina: 220 mm Dužina poliamidskih zubaca: 52 mm Dužina veprove dlake: 40 mm Promjer: 100 mm

YS-65G0

5

Dužina: 230 mm Dužina poliamidskih zubaca: 65 mm Dužina veprove dlake: 56 mm Promjer: 140 mm

YS-40G4

9

Dužina: 215 mm Dužina poliamidskih zubaca: 42 mm Dužina veprove dlake: 35 mm Promjer: 88 mm

YS-60G1

6

Dužina: 220 mm Dužina poliamidskih zubaca: 60 mm Dužina veprove dlake: 50 mm Promjer: 125 mm

YS-35G5

10 Dužina: 215 mm Dužina poliamidskih zubaca: 34 mm Dužina veprove dlake: 26 mm Promjer: 65 mm

Ergonomska drška omogućuje potpunu kontrolu. Drška s ventilacijskim otvorima omogućuje bolje prianjanje i sušenje ruku.

Y.S. PARK ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

95


Polučetke

DB24

STRAIGHT AIR STYLER

T09

CHOCO MIX

ION PLAVA

CARBON

2

PINK

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Dragon Air Styler četka ima dvije vrste zubaca. Jedni su izrađeni od materijala otpornog na toplinu do 220*C, dok su poliamidni zupci antistatički. Zupci su šesterokutnog oblika što omogućava brže sušenje i konzistentni pritisak. Ventilacijski otvori oko zubaca omogućuju brže sušenje i stvaranje više volumena. Ručka je također oblikovana s ventilacijskim otvorima kako bi se ruke brže sušile i kako bi četka bolje prianjala. Baza sa zupcima je odvojiva kako bi se mogla oprati, ali i kako bi se moglo ukloniti unutrašnja mreža, što omogućuje još ugodnije prianjanje uz vlasište.

227mm Boje:

CARBON

Posebni ventilacijski otvori uz zupce na ovoj četki zaštitni su znak Y. S. Park proizvoda te omogućuju brže sušenje kose i stvaranje više volumena. Lagan antistatički materijal i ugodan ergonomski dizajn. Također, ventilacijski otvori nalaze se i na ručki kako bi omogućili bolje prianjanje i da ruke ostanu suhe. Vrat drške dizajniran je da omogući lakše i brže okretanje. Idealna za izradu postepenih bob frizura i ravno feniranje. Stvara punoću i volumen dok fenirate kosu na ravno.

222mm Boje:

Y.S. PARK

96

DRAGON AIR STYLER

1


Polučetke

Sve četke na ovim stranicama u realnoj su veličini tj. 1:1 DRAGON AIR VENT STYLER

LAP32

T09

DRAGON AIR STYLER

DB24

DRAGON AIR VENT STYLER

LAP32

Dragon Air Vent Styler četka ima dvije vrste zubaca. Jedni su izrađeni od materijala otpornog na toplinu do 220*C, dok su poliamidni zupci antistatički. Zaobljeni zupci stvaraju osjećaj kao da vršcima prstiju sušite kosu. Ima jako mekani jastučić što je čini odličnom za šamponiranje kose kako bi se napravo piling vlasišta. Idealna je za raščešljavanje i četkanje mokre kose, čak i za četkanje kose prije spavanja. Ručka je oblikovana s ventilacijskim otvorima kako bi se ruke brže sušile i kako bi četka bolje prianjala.

227mm Boje:

CARBON

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

STRAIGHT AIR STYLER

CHOCO MIX

3

PINK

97

Y.S. PARK


Alati

Pumpica Zahvaljujući posebnom dizajnu i kuglici koja skuplja kamenac, ova pumpica dugo će trajati i nikada vas neće iznevjeriti jer ćete bez obzira na položaj pumpice moći raspršiti vodu iz nje, kao i zakačiti je na rub police ili stola.

Boje: prozirna, crna, zelena, plava, crvena

1

Ovratnici – utezi za šišanje Izrađeni od 100% prirodne gume debljine 0,3 mm ovi ovratnici – utezi za šišanje su višekratno upotrebljivi, higijenski i efikasni te sprječavaju da kemikalije, voda, dlake i ostale nečistoće upadaju u odjeću klijenta. Također, omogućuju preciznije šišanje jer ističu morfologiju vrata i ramena. Boje: crno - crna, crno - crvena, bijelo - crna

2

160mm

L-veličina

Univerzalni ionski difuzor Lagan i kompaktan, ovaj univerzalni ionski difuzor idealan je za frizere koji često putuju. Izrađen je od tkanine koja se sastoji od srebrenih i titanskih čestica koje se zagrijavaju i zadržavaju toplinu omogućujući bolju raspodjelu topline otpuštanjem negativnih iona. Prilagodljiva vrpca omogućuje uporabu ovog difuzora na svim veličinama sušila za kosu. Dostupan je u dvije veličine. Veliki je prikladan za zagrijavanje većih površina dok manji koncentrira toplinu na ciljana područja.

3

160mm

S-veličina 4

120mm 98

Y.S. PARK ...jer zdrava kosa je lijepa kosa


Klipse Shark Clip Dugotrajne klipse vrhunske kvalitete sa snažnim zupcima koji su dizajnirani da kontroliraju i najtanju kosu s lakoćom i preciznošću.

106mm

1

Boje: crna, crvena, ljubičasta, roza, narančasta, svijetlo plava, zelena, žuta, plava

YS Clip L Ekstremno snažne, izrađene od nehrđajućeg čelika i anodiziranog aluminija. Dužine prsta i zaobljene u obliku glave. Čvrsto fiksiraju kosu.

95mm

2

Boje: crna, narančasta, zlatna, zelena, roza, srebrna

YS Clip M Snažne male aluminijske klipse idealne za manje sekcije kod šišanja i izrade pramenova.

70mm 3

Boje: crna, narančasta, zlatna, zelena, roza, srebrna


I LOVE YELLOW DAISY

Elchim 3900 Healthy Ionic Yellow daisy

NOVO • boja: žuta tratinčica • snaga: 2000-2400 W (30% brže sušenje

od ostalih sušila) • najbolji u kategoriji zbog lakoće, smanjene

buke motora i ravnoteže u uporabi • zaštitni sustav protiv elektromagnetskih

polja (niski EMF) • ionski i keramički sustav hidratizira kosu

i povećava njezin sjaj, uklanjajući statički elektricitet • 2 integrirana nastavka s brzim sustavom

za zaključavanje, optimiziranim za visoke temperature • filter s jednostavnim zaključavanjem i

praktičnim bočnim naborima za brže skidanje i čišćenje filtera • široke bočne zaštite • udobna ergonomski oblikovana drška

za bolje prianjanje • tipka za hladni zrak s kontrolom • dvije bočno integrirane tipke

za dvostruko djelovanje

1


Elchim 3900 Healthy - Ionic sušilo za kosu

Difuzor Cocoon 2u1 (volumen i kovrče) 2

Elchim 3900 trenutno najjači profesionalni fen na tržištu, tih, pouzdan i moćan. Dio je svjetski priznate talijanske linije sušila za kosu marke Elchim, a zbog svojih karakteristika skraćuje vrijeme sušenja kose za 30%.

Karakteristike: • • • • • •

snaga: 2400 W protok zraka: 85 m3/h iznimno tihi zbog prigušivača težina: 570 g 2 koncentratora zraka zamjenjivi filter

NOVO

VENETIAN ROSE GOLD 3

Bijeli

Crno srebrni

Crno zlatni

Elchim 3900 Light Healthy - Ionic

4

• 35% lakši • 2200 W ELCHIM

...jer zdrava kosa je lijepa kosa

101


• 11 postavki topline (od 95 *C do 235 *C) s LED zaslonom • posebno dizajnirane postavke za često korištenje • savršena kosa u jednom potezu (ravnanje ili uvijanje kose) • keramičke i titanske oksidne ploče • HIT (Hight & Instant Temperature) tehnologija osigurava neposrednu i stalnu toplinu

1

• ne zapetljava kosu • profesionalni 360* kabel za maksimalnu slobodu u kretanju

TALIJANSKI UREĐAJ ZA OBLIKOVANJE KOSE KOJI POŠTUJE NJENU PRIRODNU LJEPOTU.

• dolazi sa zaštitnom plastikom • automatsko isključivanje nakon 50 min bez korištenja • ergonomski i lagan dizajn Proizvedena u Italiji

POSEBNO DUGAČAK GRIJAČ ZA DUŽE KOSE

MARCEL uvijač za kosu Tradicija Marcel uvijača reinterpretirana je najinovativnijom tehnologijom; nova glačala, zahvaljujući sofisticiranoj elektronici opremljenoj LCD zaslonom, postižu željenu temperaturu u nekoliko sekundi i drže je konstantnom. Keramička prevlaka i titan oksid čuvaju zdravlje kose i poboljšavaju prijenos topline.

102

Promjer:

Promjer:

Promjer:

19 mm

25 mm

32 mm

ELEKTRIČNI UREĐAJI ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

2

3 4


MATSUZAKI EMPEROR glačalo za kosu

5

Karakteristike: • glatke dvostruke crne titanske pločice • 3 keramička grijača • momentalno zagrijavanje • dvostruka voltaža (110V – 220V) • 18 digitalnih podešavanja temperature (99*C – 232* C) • za kreiranje stilova bez vlage • nakon 45 min automatsko sigurnosno isključivanje • 27 cm dužine, 360* okretni kabel • dvije dimenzije pločica (2,5 cm i 3,3 cm)

Prednosti: • pomaže ostvarivanju balansa i zatvaranju hidratacije u kosi • umanjuje perut i prevenira oštećenje kose • stimulira folikule za rast kose • štiti obojanu kosu

DUAL PLATE INFRARED glačalo za kosu

6

Tehnologija dvostruke ploče za ravnanje zadržava ravnomjerno toplinu između ploča u svakom trenutku. Toplina koju stvaraju infracrvene zrake je momentalno efikasna, djeluje brzo, nije toksična i ne izaziva alergije. Digitalna kontrola temperature nudi 11 mogućnosti podešavanja temperature između 130*C i 230 *C. Zadržava hidrataciju kose i čini kosu svilenkastom i mekom, a frizuru postojanom tijekom cijelog dana.

ELEKTRIČNI UREĐAJI ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

103


ALATI I POTROŠNI MATERIJAL Folije za pramenove s termičkim efektom • brzo zagrijavanje • sprječava sušenje boje • 250 metara • širina 12 cm

2 1

4

5

Jednokratni mantil za zaštitu kod bojanja kose • širina 90 cm, dužina 75 cm • pakiranje: 30 kom

Gumice za kosu male • 100 kom

Navlake za zaštitu naočala prilikom bojanja kose

Jednokratni papirnati ručnici • dobra moć upijanja • pakiranje: 100 kom • dimenzija 100 x 70 cm

7

10

Vata • 1000 g

Višekratne crne rukavice • prirodni lateks • bez pudera • glatka tekstura • veličine S, M, L

6

Jednokratni higijenski papirnati 9 ovratnici • elastični • dobro lijepe • pakiranje 5 kom

8 Gumice za kosu velike • 300 kom

13

11

Plastične “leptir” klipse za kosu clip 222. • pakiranje 4 kom različitih boja (crna, narančasta, plava, bijela)

Klipse plastične • crne • pakiranje 12 kom

14 Ukosnice metalne u crnoj i zlatnoj boji • 500 g

104

3

12 Dozator za puder

15 Špange metalne u crnoj i zlatnoj boji • 500 g

ALATI I POTROŠNI MATERIJAL ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

Puder natural bez parfema • 500 ml

16 Metalne klipse 3,5 cm • pakiranje 144 kom (boja: aluminij)


Najprodavanije boje za obrve i trepavice

1

2

Boja za obrve • 15 ml • nijanse: crna, smeđa, natural brown, light brown, crvena, kesten

3 Oxy za obrve • 3 % • 50 ml

Posjetljivač za obrve i trepavice • 15 ml

7

6 4 5 Nosač za fen

SOFT ROUND zrcalo

• kompatibilan sa svim fenovima

• ručno zrcalo s gumiranim obrubom

8

9 Shaker za boju s mjericom sh 141. • dostupne boje: bijela, narančasta, crna, plava, zelena

Posudica za miješanje boje cl 325. • dostupne boje: bijela, crna, narančasta, plava, zelena • 300 ml.

11 Mješalica za boju

14 Papirići za trajnu

Savitljivi uvijači za kosu • Ljubičasti: 12 kom duljina 17,5 cm promjer: 2 cm • Sivi: 12 kom duljina 17,5 cm promjer: 1,8 cm

Kistić za bojanje • dostupne boje: zelena, bijela. crna, plava, narančasta

10

12

13

Timer crni

Šprica za vodu • aluminijska • 300 ml.

Četkica za čišćenje kose

15

SPR 01 pumpica za vodu

16

• 300 ml

ALATI I POTROŠNI MATERIJAL ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

105


PORE STRIPS

PEEL OFF MASK MADE IN ITALY

1

MOD radna frizerska stolica s naslonom • podesive visine, silikonskih kotačića (na koje se ne hvataju vlasi), uz mogućnost skidanja naslona

CRNA MASKA (50 ml)

Crna maska svjetski je kozmetički trend koji služi za uklanjanje mitesera, prištića i akni, kao i za ublažavanje prvih znakova starenja. Blagotvorni učinak ove maske vidljiv je već nakon prvog nanošenja, a posebno nakon cijelog ciklusa korištenja (jedan mjesec). Zahvaljujući visokom udjelu protuupalnih i umirujućih sastojaka ova maska duboko čisti kožu i čini ju sjajnom i svježom. Potiče obnovu stanica i oksigenaciju, uklanja višak sebuma i nečistoće te ostavlja kožu mekom i glatkom. Zahvaljujući kombiniranom djelovanju svih ovih elemenata, maska je pogodna za rješavanje svih nepravilnosti na koži.

FRIEND kolica

UKI STERIL sterilizator

• najprodavanija kolica • jednostavna za održavanje i praktična jer stane puno materijala • sadrže otvore za sušilo za kosu i za četke • ladice se mogu zakačiti bočno • dostupna boja: crna

• UV zrake za brzu dezinfekciju frizerskog pribora • snaga 8 W • UV

3 2 4

UK 3004C mantil za šišanje

5

UK 6008C kimono za bojanje

6

UK 5600 pregača s džepovima za bojanje

7

• vodootporan • 100% mikrofibra • kopčanje na puciće na leđima • univerzalna veličina

106

• vodootporan • 100% poliester • univerzalna veličina

ALATI I POTROŠNI MATERIJAL ...jer zdrava kosa je lijepa kosa

• 100% tanka guma • univerzalna veličina


www.4look.hr

Partner program ZAŠTO postati 4look partner? • odlični financijski uvjeti u nabavi materijala • renomirani profesionalni brendovi namijenjeni samo za frizerske salone • savjetovanje i edukacija zaposlenih • podrška i postavljanje unutarnjeg poslovanja • marketinško savjetovanje i aktivnosti zajedničkog promoviranja • brendiranje i pozicioniranje na tržištu

Sistem uspješne suradnje za frizerske salone Ovakvim partnerskim odnosom pomažemo našim partnerima da postanu frizeri profesionalci u svim segmentima poslovanja unutar frizerskog salona te im pružamo mogućnost da ponude nove usluge u salonu kao i da personaliziraju posebne usluge.

DISTRIBUTERI

Suzana Mutvar 099 2310 622, suzana.mutvar@ck.t-com.hr

Nikolina Erstić 095 906 29 21, nerstic@gmail.com Željka Pregl 092 176 0716, zeljka.mp@gmail.com

Ivan Sokolić 098 450 182, ivansokolic77@gmail.com

Vesna Šindija 091 414 99 88, vsindija@gmail.com

Nikola Žižić 095 914 21 61, nikola.zizic@gmail.com Toni Meštrović 095 53 73 573, tonimestrovic2309@gmail.com

Mihael Majstorović 095 847 4720, mpprofessional@net.hr

SLOBODNE ZONE Za slobodne zone tražimo distributere Kontakt telefon: 091 534 99 88

DM oprema d.o.o.

G. Smolikara 14, 51 000 Rijeka OIB:52090801267 Trgovački sud u Rijeci MBS: 040245534

TRAŽIMO DISTRIBUTERE

Temeljni kapital 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti Članovi uprave: Damir Matešković, direktor www.4lookstore.com, store@4look.hr, 051 734 223


Prepoznali su ga najbolji frizeri svijeta, prepoznajte ga i vi! Za maksimalne rezultate uz minimalan trud - jednostavno, brzo i precizno uz kvalitetu japanske proizvodnje od 1982. godine. Frizerski alati nježni za kosu, ljude i okoliš, kreirani od frizera za frizere.

web shop

www.4lookstore.com Distributer za Hrvatsku: DM oprema d.o.o., “4look”, Rijeka

tel: 051 734 223 store@4look.hr, www.4look.hr

4look magazine 2018  
4look magazine 2018  

Katalog frizerskih proizvoda

Advertisement