Page 1

Diverse bedrijven, van het kleine MKB t/m grote multinationals, zijn al jarenlang klant van Tukker & van de Voort. Meestal kwamen zij dankzij onze goede reputatie via mond-op-mond reclame bij ons terecht voor een objectief advies over (al dan niet internationale) collectieve pensioenen en verzekeringen. En doordat wij snel hebben aangetoond dat onze expertise, lage kosten, persoonlijke benadering en korte, directe lijnen werkelijkheid zijn, zijn die bedrijven ook klant geworden en bedenken en verzorgen wij alle financiele constructies, waar zij mee te maken hebben of kunnen krijgen. Neemt u voor een vrijblijvend telefonisch consult omtrent collectief pensioen advies contact met ons op via http://www.4ieder.nl/aanbod/_abid_1024.html. Of belt u ons op telefoonnr 0317-417474.


Enkele speerpunten van ons bedrijf: - uitgebreid en deskundig advies omtrent collectieve pensioenen. - het volledig verzorgen van collectieve pensioenen. - advies en verzorging andere collectieve verzekeringen. - MKB van klein tot groot, zowel nationaal als internationaal, wereldwijd. - 24/7 backoffice. - maatwerkoplossingen, goedkoper dan de 'geeigende kanalen'. - saving constructies. - etecetera. Kwa financiele complexiteit is ons niets te gek: we zijn van alle financiele markten thuis. En door onze persoonlijke benadering en korte, directe lijnen naar zowel de particulier als werkgever als werknemer is het motto "eenmaal klant, altijd klant" tot nu toe altijd waarheid gebleken! Wij denken actief met u mee om zo aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. En wij hanteren tarieven waar niemand aan kan tippen! Voor meer informatie, ga naar http://www.4ieder.nl/aanbod/_abid_1024.html. Of belt u ons op telefoonnr 0317-417474.


Wilt u zelf ervaren op welke wijze wij uw organisatie van dienst kunnen zijn? Vraagt u dan via http://www.4ieder.nl/aanbod/_abid_1024.html een (vanzelfsprekend vrijblijvend) telefonisch consult aan met ĂŠĂŠn van onze medewerkers, die aan de telefoon ook meteen vakinhoudelijk terzake zal komen. Of belt u ons op telefoonnr 0317-417474.

Collectief pensioen advies  

Diverse bedrijven, van het kleine MKB t/m grote multinationals, zijn al jarenlang klant van Tukker & van de Voort. Meestal kwamen zij dankz...