Page 1

4Dental Concept Border-Lock afdruklepels Na elke afdruk gratis een nieuwe lepel retour Voor veel tandartsen is het kwijtraken en het beschadigen van metalen afdruklepels een terugkerende bron van ergernis. 4Dental biedt haar klanten hiervoor de oplossing met het concept van de disposable Border-Lock afdruklepels van Schreinemakers. Doordat lepels niet meer hoeven worden schoongemaakt, is een optimale hygiëne gegarandeerd.

Het concept: Stap 1: - U koopt een Border-Lock praktijkset betand en/of onbetand Stap 2: - U gebruikt de lepels voor het maken van de afdruk Stap 3: - De afdruk wordt door 4Dental opgehaald Stap 4: - Bij de eerstvolgende zending krijgt u een nieuwe afdruklepel in dezelfde maat retour In dit systeem blijft uw set compleet, eventueel aangevuld met extra voorraad van maten die vaak worden gebruikt. Het aanleveren van nieuwe Border-Lock lepels wordt niet in rekening gebracht. 4Dental maakt de gebruikte Border-Lock lepels niet schoon, wat een besparing in tijd en geld oplevert. Uw patiënt krijg zo altijd een schone nieuwe lepel!

Implantaatafdrukken Als alternatief voor de individuele lepel met boorgaten bij implantaatafdrukken zijn de transparante Border-Lock afdruklepels geïntroduceerd. In de transparante lepel zijn de abutments direct zichtbaar, zodat de tandarts eenvoudig zelf de boorgaten kan maken en de definitieve afdruk kan nemen. Dit bespaart een zitting en de kosten van de individuele lepel. 4Dental biedt haar klanten de mogelijkheid om evenals de normale Border-Lock lepels, ook de transparante Border-Lock implantaatlepels te leveren via hetzelfde inruilconcept.

/Werkwijze%20Border-Lock  

http://www.4dental.nl/files/website/File/Border-Lock/Werkwijze%20Border-Lock.pdf