Page 25

- Tòtems 48h Open House BCN: 10 unitats, distribuïts per la ciutat com a punts d’informació i venda. - Elements de senyalística in situ al COAC (vinils + tòtem) de l’activitat Meet the Expert. - Tótems 48h Open House BCN: 10 unidades, distribuidos por la ciudad como puntos de información y venta. - Elementos de señalística in situ en el COAC (vinilos + tótem) de la actividad Meet the Expert.

Identificadores i de marxandatge: - Polseres: 2.300 unitats (1.500 unitats per a la identificació de voluntaris). - Armilles: 1.200 unitats per identificar els voluntaris. - Bosses: 300 unitats. - Samarretes: 50 unitats. - Welcome pack per als micromecenes del festival: 150 unitats (carta de benvinguda + guia + llibreta OHB + bossa + entrada al CCCB + entrada al MNAC + entrada al Construmat). - Welcome pack per als voluntaris proximitats del festival: 40 unitats (carta de benvinguda + guia + entrada a la Fundació Miró + entrada al CCCB + entrada al MNAC + 2 entrades al Construmat).

Estratègia amb mitjans de comunicació i accions de RP: - Elaboració de calendari d’activitats amb mitjans coordinat amb la resta d’accions de comunicació de l’Associació. - Elaboració de dossier de premsa i de nota de premsa per distribuir als mitjans principals. - Elaboració de document amb els highlights que calia destacar a mitjans (edificis, activitats, etc.). - Foment d’entrevistes 1 a 1 durant les dues setmanes prèvies al festival (premsa paper, ràdio i televisió local). - Escala d’entrevistes per a la cobertura durant tota la setmana prèvia al festival i durant el festival. - Orientació del discurs als mitjans i dels espais que calia potenciar/cobrir/destacar.

Memòria 2016  

Memòria 2016 Festival d'arquitectura de Barcelona www.48hopenhousebarcelona.org @48hOpenHouseBarcelona #OpenHouseBcn

Memòria 2016  

Memòria 2016 Festival d'arquitectura de Barcelona www.48hopenhousebarcelona.org @48hOpenHouseBarcelona #OpenHouseBcn

Advertisement