Page 1

ZELF AAN DE KNOPPEN BIJ JE EIGEN WONINGBOUWPROJECT patiowoning vanaf €255.000,- V.O.N. (300m³) eensgezinswoning Dahliastraat vanaf €250.000,- V.O.N. (450m³)

Bouw je nieuwe huis naar eigen wens en budget. Het kan weer in de Bloemenbuurt Zuid in Eindhoven. Realiseer in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) samen je eigen wijk.

eensgezinswoning Dahliastraat vanaf €240.000,- V.O.N. (400m³)

patiowoning vanaf €245.000,- V.O.N. (300m³) incl. overdekt parkeren

eensgezinswoning Irislaan vanaf €210.000,- V.O.N. (400m³) incl. overdekt parkeren

blo

kE

Eindhoven centrum

E

eensgezinswoning Irislaan vanaf €230.000,- V.O.N. (500m³) incl. overdekt parkeren

Bloemenbuurt

blo

kA

eg Rondw

K

eensgezinswoning Leostraat vanaf €200 .000,- V.O.N. (450m³)

eensgezinswoning Leostraat vanaf €175.000,- V.O.N. (350m³)

blok A Irislaan

Dahliastraat

blok E

appartement vanaf €150.000,- V.O.N. (290m³)

Roostenlaan

Leostraat


v

i s n e

d n

q

je

r k i i d

c

Wat is collectief Particulier Opdrachtgeverschap Bij Collectief Particulier opdrachtgeverschap, ook wel ‘bouwen in eigen beheer’ genoemd, bouw je zelf een huis op een stuk grond samen met andere mensen. Je bent samen met de andere kopers verenigd in een collectief, een ontwikkelvereniging. Samen bepaal je de verkaveling en hoe de woningen er uit komen te zien. Je bent dus eigenlijk ontwikkelaar, opdrachtgever en afnemer tegelijk. Door architectenbureau Van den Pauwert en BIEB zijn de mogelijkheden van het plan bekeken. Het plan biedt ruimte voor ongeveer 80 woningen in diverse woningtypen en prijsklassen. Omdat het steeds moeilijker wordt met een lager inkomen een hypotheek te krijgen, is in het vooronderzoek juist ook gekeken naar de mogelijkheden in de lagere prijsklassen. Voor € 175.000,- V.O.N. kan een grondgebonden woning met tuin inclusief parkeermogelijkheid op eigen terrein gerealiseerd worden. Ook voor ruimere budgetten zijn er volop mogelijkheden. Andere woningtypen, zoals appartementen, lofts, patiowoningen, senioren-woningen en stadsvilla’s, zijn ook mogelijk. Voor wie is CPO CPO is voor iedereen. Of je nu een starter bent met een beperkt budget een doorstromer met meer financiele armslag of een senior met heel specifieke woonwensen. Dat maakt niet uit. Wel moet je je van tevoren goed realiseren wat het precies inhoudt. CPO kost wel tijd en inspanning. Zo vinden er maandelijks vergaderingen plaats waarin je als collectief heel wat beslissingen moet nemen. Maar……het levert ook wat op: je krijgt immers een naar eigen wens ontworpen huis voor een lage, aantrekkelijke prijs. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten! Op zondag 13 januari wordt er een excursie in de Bloemenbuurt georganiseerd. Dan kan je van dichtbij zien wat er allemaal mogelijk is. Wil je meegaan, meld je dan aan op info@bouwenineigenbeheer.nl. Verdere informatie is te verkrijgen via de eigen website van het project : www.zelfaandeknoppen.nl ; info@bouwenineigenbeheer.nl of telefonisch 040-2117800

www . zelfaandeknoppen . nl

Zelf aan de knoppen bij je eigen woningbouwproject  

Altijd al zelf je eigen huis willen bouwen naar eigen wens en budget? Het kan weer in de Bloemenbuurt Zuid in Eindhoven!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you