Page 1

TILLID OG TROVÆRDIGHED SIDEN 1976

WWW.GRBILER.DK


Søren Ramsdahl Direktør


3

WWW.GRBILER.DK Fra brugte biler i garagen til et af Skives førende bilhuse

Fra brugte biler i garagen til et af

Skives førende bilhuse Da Gert Ramsdahl i 1976 begyndte at sælge brugte biler fra garagen, kunne han ikke forudse, at han med sine initialer GR skulle komme til at lægge navn til et af Skives førende bilhuse. De første mere end 10 år gik med salg af brugte biler, der med Gert Ramsdahls høje krav til kvalitet altid var topklargjorte i alle henseender. Allerede i 1978 var der behov for ekstra plads, så der blev bygget både nyt værksted og hus på Væselvej i Skive. Efter en brand i 1986 blev der bygget et nyt og større værksted med tilhørende udstilling. I 1987 blev GR Biler autoriseret forhandler af Daihatsu og Subaru. I 1990 var mærkerne skiftet ud med Mazda, som prægede facaden indtil 1997, hvor Suzuki rykkede ind. Virksomheden var beliggende på Væselvej indtil 1991, hvor udviklingen igen gjorde en udvidelse og

dermed flytning nødvendig. I november 1991 flyttede bilforretningen i helt nye lokaler på Katkjærvej i Skive. I 2002 blev GR Biler desuden autoriseret forhandler af Ford, og i 2012 blev Suzuki skiftet ud med koreanske Hyundai, således at GR Biler i dag er autoriseret forhandler af Ford og Hyundai og autoriseret serviceværksted for Suzuki. Forretningen er senest blevet udvidet i 2013, hvor der bl.a. blev lavet ny facade og tilbygning til salgsafdelingen. Gert Ramsdahl døde i 2010, hvorefter der blev indledt et generationsskifte, således at virksomheden i dag drives af hustruen Gunhild Ramsdahl, sønnen Søren Ramsdahl og Simon Jensen.

Tillid og troværdighed siden 1976


Bakker op om lokalsamfundet Som et af Skives førende bilhuse er det naturligt, at vi også er synlige og bakker op om lokalsamfundet. Vi er således sponsorer hos Skive FH i Boxerherreligaen, HRH-74 i Roslev der spiller i herrernes 2. division, cykelholdet Team ColoQuick, og vi støtter desuden en række andre foreninger og arrangementer. Vi ønsker at give noget tilbage til byen og møder gerne selv op til lokale begivenheder.

Autoriseret værksted GR Biler er autoriseret værksted for både Ford, Suzuki og Hyundai og opfylder dermed de kvalitetsnormer, der kræves for at udføre service- og garantireparationer på mærkerne. Det mekaniske værksted beskæftiger 6 mekanikere. Værkstedet er indrettet med 8 lifte og råder over det nyeste udstyr.


5

WWW.GRBILER.DK Fra brugte biler i garagen til et af Skives førende bilhuse

Simon Jensen Salgschef

Moderne og innovative Hos GR Biler er vi et ungt team, der ønsker at fremstå som en moderne og innovativ virksomhed. Vi er ikke bange for at gå nye veje, og vi benytter gerne nye elektroniske platforme til at markedsføre vores bilhus eller til at tilbyde vores kunder en nem og hurtig adgang til vores produkter. Vi er således et af de første bilhuse, der har etableret egen webshop, hvor kunder i hele landet kan købe autotilbehør,

som eksempelvis dæk, reservedele og GPS - primært rettet mod vores egne mærker. Webshoppen bliver hele tiden opdateret med nye produkter. Vi er flittige på Facebook og øvrige sociale medier, hvor vi fortæller nyheder fra vores bilhus, præsenterer nye modeller og lancerer nye, attraktive tilbud.

Tillid og troværdighed siden 1976


En aktiv del af erhvervslivet Hos GR Biler kan vi i kraft af et stærkt modelprogram hos både Ford og Hyundai tilbyde praktisk talt alle typer af erhvervskøretøjer til vores mange erhvervskunder. Vi prioriterer erhvervskunderne højt, fordi vi ved, at bilen er et vigtigt arbejdsredskab, og derfor er vi så vidt muligt altid ekstra behjælpelige med servicering af akutte

problemer. Vi har et tæt forhold og stort kendskab til det lokale erhvervsliv. Vi er førende inden for salg og service af erhvervsbiler. Det er en position, som vi ønsker at fastholde gennem gode og tillidsfulde relationer. Vi er således medlem i flere lokale erhvervsnetværk og deltager dermed aktivt i erhvervslivet i Skive.

Kundespecifik indretning I samarbejde med Roslev Karosserifabrik tilbyder vi kundespecifik indretning af handicapbiler og erhvervskøretøjer. Roslev Karosserifabrik har mange års

erfaring i at indrette biler præcis efter kundernes behov og ønsker, og vi deltager gerne i rådgivning og sparring om det enkelte projekt.

FORDI OMBYGNING AF BILER ER EN TILLIDSSAG! Alt i service og opbygning af Handicapbiler og busser I Taxa til kørestolstransport I Institutionsbusser I Mandskabsbiler I Varevognsbeklædning og indretning I Sandwichkasser I Træ og alu.lad I Lifte, kraner og læssebagsmækker

Rybjergvej 22, 7870 Roslev Tlf: 97 57 14 11 roslev@roslev-karosseri.dk www.roslev-karosseri.dk


7

” Vi er førende

inden for salg og service af erhvervsbiler Gunhild Ramsdahl Økonomichef

Tilfredse kunder kommer ikke af sig selv…

Skal du have noget lakeret, sandblæst eller metalliseret? Vi udfører arbejde på: Biler Fælge Motorcykler Campingvogne

Busser Lastbiler Både Industrimaskiner

Landsdækkende garanti, de bedste materialer og højt serviceniveau

Kort sagt vi kan lakere alt!

Kontakt Skive Au2lak I Ulvevej 4 I 7800 - Skive Tlf.: 97 52 60 00 I mail@skiveau2lak.dk

Tillid og troværdighed siden 1976


Et godt sted at være Som autoriseret forhandler er vi specialister i vores mærker. Vi er jævnligt på kurser, hvor vores i forvejen omfattende viden opdateres og suppleres med det nyeste nye, lige som vi altid er online med fabrikkerne, hvor vi kan hente yderligere information. De fleste af vores medarbejdere har været hos os i rigtig mange år – mange er sågar udlært her.

En del af medarbejderne kommer fra nærområdet, men nogle kører langt for at komme på arbejde hver dag. Det er vi stolte over, for vi lægger vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle skal føle sig godt tilpas. GR Biler er et godt sted at være – både for medarbejderne og for kunderne.


9

WWW.GRBILER.DK Fra brugte biler i garagen til et af Skives førende bilhuse

Vores biler er topklargjorte Hos GR Biler har vi fokus på at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet. Det gælder også, når de skal hente den bil, de har købt hos os. Uanset om den er ny eller brugt. Derfor har vi ansat Derfor har vi ansat 2 dygtige og omhyggelige klargøringsfolk, der sørger for, at bilen er rengjort og skinner.

Fordelsskadescenter Vi har et af Skives største skadescentre, hvor vi naturligvis reparerer vores egne mærker, men vi har udstyr og kompetence til at reparere biler af alle mærker. Vores skadescenter bliver anbefalet af en række af landets forsikringsselskaber som fordelsskadescenter, og vi er stolte over den tillid, som forsikringsselskaberne dermed viser os. På skadescentret råder vi over 8 lånebiler, som kunderne kan låne gratis, mens deres egen bil er på værksted.

Tillid og troværdighed siden 1976

” Vi har et af

Skives største skadescentre


Byens største udvalg af brugte biler Brugte biler har altid været en del af vores DNA. Derfor kan vi også tilbyde Skives største udvalg af gode og topklargjorte brugte biler. Vi har altid mindst 40 nyere brugte biler til omgående levering – både af vores egne mærker og af andre anerkendte mærker. I 2003 opførte vi Skives største hal til brugte biler, hvor kunderne altid kan studere vores udvalg uanset vejret.

Ind- og udvendig

” Vi har altid mindst 40 nyere brugte biler til omgående leveriung

Vask, polering, lakforsegling, vinylmakeup, lakering af fælge, lakreparationer, sæderens og rengøring af hele kabinen er standard, inden en brugt bil overdrages til den ny ejer. Biler, der har fået skader udbedret, kommer ligeledes igennem klargøringsafdelingen, inden de leveres tilbage til ejeren. En topklargjort bil fra GR Biler sender det signal om høj standard, som vi ønsker at være kendt for.

VELVÆRE TIL DIG & DIN BIL

Tlf.: 4045 9658

lundsolfilm.dk

SOLFILM

BESKYTTELSESFOLIE

I N D PA K N I N G E R


11

Som den eneste bilforhandler i Skive kan vi hos GR Biler tilbyde kunderne hele paletten af salg, værkstedsydelser samt vask og syn. Vi har nemlig egen vaskehal, som vi benytter til vores biler, men hvor alle naturligvis er velkommen til at få vasket deres bil. I foråret 2016 får vi igen installeret en helt ny og moderne vaskemaskine, lige som vores biorensningsanlæg lever op til de højeste miljøkrav. Desuden har Skive Quick Syn lejet sig ind hos os. Her kan kunderne få synet deres bil med og uden tidsbestilling, lige som de f. eks. kan bestille prøveplader, få alle slags nummerplader samt få foretaget omregistrering og afmelding.

SKIVE ANTIRUST & BILPLEJECENTER

Lakkonservering

VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE Rust bliver kun et problem hvis du ikke gør noget ved det. Marius Jensens Vej 1E I DK-7800 Skive Tlf: 97 51 04 06 I www.skiveantirust.dk

Book tid nu Gratis Rusttjek

ERFARING TÆLLER - 50 ÅR MED VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE Tillid og troværdighed siden 1976

Bridgestone – for din sikkerhed!

WWW.GRBILER.DK Fra brugte biler i garagen til et af Skives førende bilhuse

Vask og syn


Vi er til lange forhold Vi ønsker at være kendt for ordentlighed, og når vores medarbejdere er glade for at møde på arbejde, smitter glæden af på vores kunder. I mange tilfælde opstår der et tillidsforhold mellem medarbejder og kunde. Mange af vore trofaste kunder bliver serviceret af den samme mekaniker hver gang, og kunderne er velkommen til

GR Biler, Skive A/S Katkjærvej 3 7800 Skive

at gå ud i værkstedet og drøfte arbejdet med mekanikeren. Det er også tit mekanikeren selv, der ringer til kunden, hvis der er et spørgsmål, som skal vendes. Med 40 år som autoforhandler i Skive har vi handlet med rigtig mange skibonitter, og nu er både anden og tredje generation kunder hos os.

97 51 40 00 info@grbiler.dk www.grbiler.dk

Det danske vejr er Gajolvejr siger man og henviser til risikoen for hæshed og dårlig hals. Men det er ikke kun menneskers helbred, der påvirkes af vores våde og kolde klima. Din bil lider også under det. Den skal også være klædt på til fugt og faldende temperaturer. Og til det bombardement af vejsalt, den pludselig udsættes for. Det bliver den med en original PAVA Rustbeskyttelse.

VI SES HOS PAVA!

SKIVE PAVA CENTER Væselvej 6

I

7800 Skive

I

Tlf. 97 52 96 96

I

post@pavaskive.dk

I

www.pavaskive.dk

– den originale

WWW.3GRADER.DK

RUSTBESKYT DIN BIL HOS PAVA SÅ DEN ER KLAR TIL VINTEREN

VI SYNER OGSÅ DIN BIL I SKIVE OG NYKØBING

3GRADER APS SØREN FRICHSVEJ 51-53, 1. TV

VI KLÆ’R BILEN PÅ TIL DANSK HUSK! MØGVEJR

Profile for ad Partners ApS

G.R. Biler, Skive A/S  

Din Ford- & Hyundaiforhandler i Skive

G.R. Biler, Skive A/S  

Din Ford- & Hyundaiforhandler i Skive

Profile for 3grader
Advertisement