Page 1

NA

CE

ПРОМОЦИЈА 19.03-15.04.2011

AK

P

KRA-640X

ET

СТАКЛО КЕРАМИЧКА ПЛОЧА • 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ • СЕНЗОРСКО УПРАВУВАЊЕ • ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А

28999.

FHS 516 IX/HA ФУРНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ • 5 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА • МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР • ВОЛУМЕН 58 Л • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А

14499.

20999.

15999.

19999.

21999.

LSF 723X

20999.

МАШИНА ЗА САДОВИ • 10 КОМПЛЕТИ • 7 ПРОГРАМИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ААА • ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА 10Л • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д- 85/45/60

STM 1722 VR/HA ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРА • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 241Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 72Л • СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д- 175/60/60

14999.

SO KUPUVAW E NA 2 ILI POVE ]E PROIZV

ODI OD PROGRAMAT A NA BELA TEHNIKA DO BIVATE DO

22999.

ШПОРЕТ СО СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА • 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ • 5 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА • ЕЛЕКТРИЧЕН ГРИЛ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д- 85/60/60

BAN 13 NF

21999.

WIN 82 МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА • КАПАЦИТЕТ 5КГ. • ЦЕНТРИФУГА 800 ВРТЕЖИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д- 85/60/55

23999.

K6C51 W

ЛАДИЛНИК СО КОМОРА • NO FROST • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 213Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 92Л • ЕНЕРГРТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д- 187/60/60

20999.

od 22.03-27.03 8 % saemski popust na proizvodite na

vo site prodavnici na

*proizvodite na Gorewe ne vleguvaat vo akcijata “kolku poveke kupuva{, tolku poveke dobiva{” 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА СО

DINERS КАРТИЧКИ на 6 рати без камата

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ ДО 72 МЕСЕЦИ БЕЗ ЖИРАНТИ

ОД ТУТУНСКА БАНКА

12 РАТИ БЕЗ КАМАТА СО

ОД СТОПАНСКА БАНКА

СО НОВИ ПРОМОТИВНИ И АТРАКТИВНИ УСЛОВИ ЗА ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ


)

9cm

3 (1

’ 5’

cm

5

55” (139 СМ) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА (1920X1080) • Motionflow 120HZ • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 150.000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 4 X HDMI, USB, SCART, COMPONENT, PC

109999.

(

2cm

40999.

)

cm

81

32

)

un

LE-32C650

42999.

32"(81CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080); 100HZ • ДИНАМИЧЕН ULTRA КОНТРАСТ • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • DLNA wireless ready + Internet@TV • 4 X HDMI, USB, SCART, PC

’ 2’

3

g ES-28

39999.

)

)

1cm

(8

)

SO

45999.

1cm

8 ’(

32

sams

32"(81CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080) • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 100,000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • DLNA + VIERACAST InternetTV • 4 X HDMI, 2 X USB, SCART, SD CARD, PC

cm

42” (107 СМ) ПЛАЗМА ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366 X 768); 600HZ • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 3.000.000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 2 X HDMI, USB, SCART, COMPONENT, PC

81

( ’’

28999.

42PJ550

40” (102 СМ) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080) • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 40 000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 4 X HDMI, USB, SCART X 2, COMPONENT, PC

42” (106 СМ) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080); 100HZ • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 100.000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 3 X HDMI, SCART, COMPONENT, SDCARD, PC

TX-L32G20E

29999.

40BV700G

cm

07

1 ’(

42

10

’(

’ 40

TX-L42S20E

’ 2’

46" (117 CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА (1920X1080); 100HZ • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 50.000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • DLNA wireless ready • 4 X HDMI, USB, SCART, COMPONENT, SDCARD, PC

)

44999.

32

53999.

46XV733G

)

)

( ’’

82999.

79999.

cm

’’

(

’’

46'' (117 СМ.) LED ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080); 100HZ • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 500 000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • DLNA wireless ready + NetTV • 4 X HDMI, USB, SCART, PC

89999.

7 11

46

46PFL7605H

6 10

42

cm

(

’’

46

KDL-55EX500

)

)

7 11

NY

KDL-32BX400AEP

32999.

32"(81CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080) • ДИНАМИЧЕН STANDARD КОНТРАСТ • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 4 X HDMI, USB, SCART, PC

)

1cm

(8

cm

81

’(

’ 32

3

DVX-550

UE-32C4000

28999.

32"(81CM) LED ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366 X 768) • ДИНАМИЧЕН ULTRA КОНТРАСТ • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 4 X HDMI, USB, SCART, PC

32LD450

25999.

32"(81CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • FULL HD (РЕЗОЛУЦИЈА 1920X1080) • ДИНАМИЧЕН КОНТРАСТ: 60 000:1 • ДИГИТАЛЕН ТЈУНЕР (DVB-T/C,MPEG4) • 2 X HDMI, USB, SCART

HOB

O

6199.

17999.

32"(81CM) LCD ТЕЛЕВИЗОР • HD READY (РЕЗОЛУЦИЈА 1366 X 768) • 2 X HDMI, COMPONENT, SCART, PC

13499.

5999.

1499.

NN BBRR AACCKKEETT220011

TF-3212

9999.

2299.

DVD PLAYER • DVD+R/+RW/-R/-RW, JPEG, MP3, VCD, DVX • COMPONENT, SCART, AV

E GOLD

29999.

S2000

DVD-S80

1299.

DVD PLAYER • DVD, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, HDCD, MP3, PICTURE CD, DIVX 3.11/4.0/5.0/6.0, XVID, MPEG4 • USB, COMPONENT, SCART, AV

21999.

18999.

DSC-W510B/p/s

DIGIMAX PL-100 BLACK

HMX-H200B

SMX-F40B

ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ • 12.1 МЕГАПИКСЕЛА • 4Х ОПТИЧКИ ЗУМ (широкоаголен 26мм) • ПАНОРАМА РЕЖИМ • ОПТИЧКИ СТАБИЛИЗАТОР • 2.7" (6.7СМ) LCD ДИСПЛЕЈ • LI-ION БАТЕРИЈА

ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ • 12.1 МЕГАПИКСЕЛА • 3Х ОПТИЧКИ ЗУМ • ПАНОРАМА РЕЖИМ • ОПТИЧКИ СТАБИЛИЗАТОР • 2.7" LCD ДИСПЛЕЈ + 1.5" ПРЕДЕН LCD ДИСПЛЕЈ • LI-ION БАТЕРИЈА

Видео Камера • 65Х ИНТЕЛИГЕНТЕН ЗУМ (52Х ОПТИЧКИ) • РЕЗОЛУЦИЈА 720 Х 480 Н.264 ЗАПИС • 2.0 МЕГАПИКСЕЛА ФОТОГРАФИЈА • 2.7" LCD ДИСПЛЕЈ (230 000 ПИКСЕЛА) • ВЛЕЗ ЗА SD/SDHC МЕМОРИСКА КАРТИЧКА • ФУНКЦИЈА ЗА РАСПОЗНАВАЊЕ ЛИЦА • LI-ION БАТЕРИЈА + ПОЛНАЧ

Full HD Видео Камера • 20Х ОПТИЧКИ ЗУМ • РЕЗОЛУЦИЈА (1920 Х 1080) • 4.7 МЕГАПИКСЕЛА ФОТОГРАФИЈА • 2.7" LCD ДИСПЛЕЈ (230 000 ПИКСЕЛА) • ВЛЕЗ ЗА SD/SDHC МЕМОРИСКА КАРТИЧКА • ФУНКЦИЈА ЗА РАСПОЗНАВАЊЕ ЛИЦА • LI-ION БАТЕРИЈА + ПОЛНАЧ

6299. CDX-GT35U CDX-GT39 АВТОРАДИО СО CD • МОЌНОСТ 4 X 45 W MOSFET • CD-R/RW, MP3, WMA • ФРОНТАЛЕН AUX; USB • EQ3 - ВГРАДЕН ЕКВИЛАЈЗЕР


BCG 260 BLACK ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРА • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 187Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 48Л • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д)- 145/55/60

24999.

23999.

22999.

12499.

ERB 34233X КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 223Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 92Л • НЕР`ЃОСУВАЧКА ЧЕЛИЧНА ВРАТА • СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д)- 175/60/63

RT 2ADBTS

S-60360 KG КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 245Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 92Л • СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • ДИМЕНЗИИ: (В/Ш/Д)-185/60/63

ЛАДИЛНИК СО ГОРНА КОМОРА • NO FROST • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИК 143 Л • КАПАЦИТЕТ НА КОМОРА 56 Л • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д-145/55/63

HOB

O

17999.

17999.

16999.

17499.

16999.

EAT-3000

EWP 106100 W

WF 8622 NHW -МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА • ЦЕНТРИФУГА 1200 ВРТЕЖИ • КАПАЦИТЕТ 6,2 КГ. • ЕЛЕКТРОНСКИ ДИСПЛЕЈ • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д-85/60/60 СМ

ТОСТЕР ЗА ЛЕПЧИЊА • МОЌНОСТ 850W • 6 СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕЊЕ • САД ЗА ТРОШКИ

10 GODINI GARANCIJA NA MOTOR

12999.

11999.

2399.

15599.

21499.

14999.

F-1256 QD

WM- AE1000

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • КАПАЦИТЕТ 6КГ. • ЦЕНТРИФУГА 1000 ВРТЕЖИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+ • ОДЛОЖЕН СТАРТ • ДИМЕНЗИИ(В/Ш/Д)- 85/60/55

22499.

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА • ЦЕНТРИФУГА 1000 ВРТЕЖИ • КАПАЦИТЕТ 5 КГ. • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д-85/60/55 СМ

WM DWD-M1231

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ • КАПАЦИТЕТ 7КГ. • ЦЕНТРИФУГА 1200 ВРТЕЖИ • DIRECT DRIVE МОТОР • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д)- 85/60/60

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА • КАПАЦИТЕТ 6КГ. • ЦЕНТРИФУГА 1200 ВРТЕЖИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д)- 85/60/55

8%

saemski popust

15599.

10999.

E 63102 BW

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • 4 РИНГЛИ - 1 ЕКСПРЕС ПЛОЧА • ГРИЛ • 4 ФУНКЦИИ НА ФУРНА • ВОЛУМЕН НА РЕРНА 44Л • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д) 85/50/60

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • 4 РИНГЛИ • 7 ФУНКЦИИ НА ФУРНА • ГРИЛ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • ДИМЕНЗИИ(В/Ш/Д) 85/60/60

ZDS 105 S

ESL 65070R

-КОМБИНИРАН ШПОРЕТ • 2 ПЛИНСКИ ПЛОЧИ • 2 ЕЛЕКТРИЧНИ ПЛОЧИ • ЕЛЕКТРИЧЕН ГРИЛ • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д- 85/50/60

МАШИНА ЗА САДОВИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А • 9 КОМПЛЕТИ • 5 ПРОГРАМИ • 3 ТЕМПЕРАТУРИ • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д- 85/45/60

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ • 12 КОМПЛЕТИ • 5 ПРОГРАМИ, 4 ТЕМПЕРАТУРИ • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА ААА • AQUA STOP • ДИМЕНЗИИ:(В/Ш/Д) 82/60/60

st

ZOB 471X

ФУРНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ • ЕЛЕКТРОНСКИ ТАЈМЕР • САМОСТОЈНО УПРАВУВАЊЕ • 8 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА • ВОЛУМЕН 58 Л • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А

SC 4590

VTCP-963 STR

ПРАВОСМУКАЛКА • ПЛАСТИЧЕН САД ЗА ОТПАД • МОЌНОСТ 2000W • МИКРОФИЛТЕР • ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА • РЕГУЛАТОР НА МОЌНОСТ

ПРАВОСМУКАЛКА • МОЌНОСТ 1600W • РЕГУЛАЦИЈА НА МОЌНОСТ • ТЕЛСКОПСКА ЦЕВКА

3499.

5199.

4799.

3199.

st

ФУРНА ЗА ВГРАДУВАЊЕ • 6 ФУНКЦИИ НА ФУРНАТА • ДИСПЛЕЈ • ВОЛУМЕН 65 Л • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А

3999.

3699.

30999.

BF 641 FGB

12999.

pu

СТАКЛО КЕРАМИЧКА ПЛОЧА • СЕНЗОРСКО УПРАВУВАЊЕ • 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ • ТАЈМЕР

16999.

25399.

6%

po

C 61 R2AAST

СТАКЛО КЕРАМИЧКА ПЛОЧА • СЕНЗОРСКО УПРАВУВАЊЕ • 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ • ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА • АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ • ФУНКЦИЈА ЗА ДЕТСКА БЕЗБЕДНОСТ

13999.

n itel i

pu

l

n

6%

23499.

E422 EG

n itel

po

15599.

i

ZVT 64X

l

9499.

15999.

n

dopo

EKE 500100

14999.

9999.

dopo

12999.

NEO OV 26 IX

15999.

МИНИ ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ • 2 ЕЛЕКТРИЧНИ ПЛОЧИ • ЕЛЕКТРИЧЕН ГРИЛ • ФУРНА 26 Л • ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д-

FC-316 BR

MW 73 C

NN-K105 WBEPG

ПРАВОСМУКАЛКА • ПЛАСТИЧЕН САД ЗА ОТПАД • МОЌНОСТ 1600 W • ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА • РЕГУЛАЦИЈА НА МОЌНОСТ

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА • -КАПАЦИТЕТ 20 Л • -МОЌНОСТ 800 W

МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА • КАПАЦИТЕТ 17 Л • МОЌНОСТ 800W • ГРИЛ 950W

2299.

2099.

4299.

3899.

4999.


^ESTITAJTE GO PRAZNIKOT MLADENCI SO PROIZVODITE OD TEHNOMARKET

1699.

1799.

1799.

1499.

2599.

1499. 1499. 1399. 1299.

2199.

MFQ-3020S

MMR-0801

TKA-1411V

MPZ-9

MR-320 HC

МИКСЕР • МОЌНОСТ 300W • 4 БРЗИНИ • ТУРБО КОПЧЕ

СЕЦКО • МОЌНОСТ 350W • МЕТАЛЕН НОЖ

КАФЕМАТ • КАПАЦИТЕТ 1,25 L • ЗА 10 ГОЛЕМИ / 15 МАЛИ КАФИЊА • СИСТЕМ ПРОТИВ КАПЕЊЕ

ЦЕДАЛКА • MОЌНОСТ 20 W • РЕГУЛАТОР НА ГУСТИНА НА СОК • ДВОНАСОЧНО ДВИЖЕЊЕ

ПАСАТОР СО СЕЦКО • МОЌНОСТ 450W • 1 БРЗИНА • ТУРБО КОПЧЕ

1999.

1299.

1699.

1699. 999.

3999.

1499.

3399.

3499.

5499.

2899. 4699.

ROWENTA CV-4803

HP-4962

SM-1502

GC-3001 GRIL

HD-6103

OW-2000

ФЕН • МОЌНОСТ 2000W • 3 СТЕПЕНИ НА ТЕМПЕРАТУРАТА • 2 БРЗИНИ • ДИФУЗЕР

ФЕН • МОЌНОСТ 1600 W • 2 СТЕПЕНА НА РАБОТА • КОПЧЕ ЗА ЛАДЕН ВОЗДУХ

ТОСТЕР • МОЌНОСТ 700 W • СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР

ТОСТЕР • 1700 W • ЦЕЛОСНО РАСКЛОПЛИВ • МОЖНОСТ ЗА МИЕЊЕ ВО МАШИНА ЗА САДОВИ

-ФРИТЕЗА • -МОЌНОСТ 2000 W • -ТЕФЛОНСКИ САД • -КАПАЦИТЕТ 2 Л

АПАРАТ ЗА МЕСЕЊЕ И ПЕЧЕЊЕ ЛЕБ • МОЌНОСТ 610 W • TРИ ГОЛЕМИНИ НА ЛЕБ (0,500ГР. 0,750ГР. 1000ГР) • 12 ПРОГРАМИ

4399.

5599.

HOB

1699.

1599.

5999.

3799. 4799.

899.

FV-5270

GC-4850

ETA 26

PP-1055

ES-80 BLACK

RO-1795

ПЕГЛА НА ПАРЕА • МОЌНОСТ 2400W • АНТИКАПКОВ СИСТЕМ • ВЕРТИКАЛНО ПЕГЛАЊЕ

ПЕГЛА НА ПАРЕА • МОЌНОСТ 2600W • НЕЛЕПЛВА ПЛОЧА • ВЕРТИКАЛНА ПАРЕА

ПЕГЛА НА ПАРЕА • МОЌНОСТ 1800W • НЕЛЕПЛИВА ПЛОЧА

ВАГА • ЕЛЕКТРОНСКИ ДИСПЛЕЈ • КАПАЦИТТЕТ 160КГ

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО • МОЌНОСТ 800W • ДОДАТОК ЗА КАПУЧИНО

ПРАВОСМУКАЛКА • МОЌНОСТ 1900 W • РЕГУЛАЦИЈА НА ЈАЧИНА • МЕТАЛНА ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА • “ХЕПА” ФИЛТЕР

O

1499. 1199.

5599.

ZA KU

JNSKI POPUST PROMOTIVEN

MALITE

APARATI NA

2699.

T

P

15 % PO PUS

КУЈНСКИ РОБОТ • МОЌНОСТ 800W • ДОДАТОЦИ • БЛЕНДЕР

N

4499.

СОКОВНИК • МОЌНОСТ 400 W • САД ЗА ОДПАДОЦИ СО КАПАЦИТЕТ 2 Л • САД ЗА СОК • 2 БРЗИНИ

EFP-4400

M OT I RO

VE

EESF-103-1

6999. 2299.

1599.

1299.

1799.

1399.

RODEO GRILL- 30456

RISOTTO 30472

MELINA MEET SLICER - 30429

СКАРА СО РАМНА ПЛОЧА • МОЌНОСТ 2000W • ГОЛЕМИНА 52 X 27cm

АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА • СТАКЛЕН КАПАК • КАПАЦИТЕТ 1,8 L

МЕСОРЕЗАЛКА • МОЌНОСТ 120W • НЕРЃОСУВАЧКИ НОЖ

ПРОДАЖНИ САЛОНИ НА ТЕХНОМАРКЕТ: Скопје, Бутел ул. Хрирстијан Тодоровски Карпош бр. 92а; тел. 02/ 26 00 243, пон. до сабота 09-21 часот. Скопје, Ѓорче Петров - СП Планет; тел. 02/ 205 00 51, пон. до сабота 09-21 часот. Скопје, Градски Стадион: тел. 02/ 32 98 366, пон. до сабота 09-21; недела 09 -16 часот. Скопје, Градски Плоштад - City Gallery; тел. 02/ 32 14 855, пон. до сабота 09-21часот.

сИТЕ ИГРИ НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА ВО ТЕХНОМАРКЕТ

Скопје, Аерoдром, булевар Србија бб (комплекс Макоил), тел: 2403 123, 2403 124 пон. до сабота 09-21, недела 09-16 часот.

Велес, “Маршал Тито” 65; тел. 043/ 212 408, пон. до сабота 09-21 часот. Струмица, “Климент Охридски” 53; тел. 034/ 320 211, пон. до сабота 09-21 часот. Битола, Нова Битола, “Васко Каранѓелевски” бб, сутерен; тел. 047/ 220 131 пон. до сабота 09-21 часот. Струга “Плитишта” бб; тел. 046/ 784 140 пон. до сабота 09-21 часот. Прилеп, “Кузман Јосифовски 1/1”; тел. 048/ 402 300 пон. до саб. 09-21 часот. Куманово, “Моша Пијаде бб” - Т.Ц. Сума; тел. 031/ 438 031 пон. до саб. 09-21 часот. Тетово, “Маршал Тито” бр. 21; тел. 044/340 507 пон. до саб. 09-21 часот. Штип, “Маршал Тито бб” 032/ 397793 пон. до саб. 09-21 часот. Промоцијата трае во назначениот период или до крај на залихата. Сите цени се со пресметан ДДВ. Техномаркет го задржува правото на повлекување на производи промена на цените. За можни печатни грешки, Техномаркет не превзема одговорност и однапред се извинува.

info@kikservice.com.mk www.technomarket.com.mk

ПОДАРЕТЕ ТЕХНОМАРКЕТ ВАУЧЕР ВО ВРЕДНОСТ ПО ВАША жЕЛБА!

TM Flaer  

Promocija Mart