Page 1

Isograff e Graffiti remover Нашата чиста градска среда Система за премахване и защита от графити в 2 стъпки Graffiti Remover

Гелообразен продукт за премахване на графити, бои и лакове от фасади, мазилки, тухлени или каменни стени. Използва се също и върху естествени и синтетични основи и на бетонни конструкции. Не променя първоначалния вид и цвят на повърхността. Продуктът е готов за употреба. Нанася се с четка. Оставя се да действа, след което се отстранява с вода и повърхността се защитава с Isograff.

Isograff

Формула разработена за защита за външни минерални основи и дървени повърхности. След обработката им, графитите се свалят само с измиване. Не променя външния вид и паропропускливост на материалите. Подходящ за обекти с културно и историческо значение.

www.sanmarco.bg


Професионална грижа за естествени и синтетични камъни и бетони Betoncover Акрилна защитна боя против водорасли и карбонизация на бетонни повърхности.Ефективна бариера срещу карбонизация и развитие на водорасли. Съответствa на EN 15457: 2008.

Solvesil Силоксанов водоотблъскващ консервант.Дълбокопроникващ. Не променя вида на повърхността. Подходящ за бетон, естествени камъни и мрамор. Съответства на EN 1504-2.

www.sanmarco.bg

Система антиграфити  

Система за премахване и защита от графити в 2 стъпки

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you