Page 28

REVISTA 6Dnassos

EL TERROR DE XE QUIN PASME

COMUNITAT

2018, L’ANY DEL SURVIVAL HORROR?

@XeQuinPasme

Pareix que aquest any 2018 serà l’any del survival horror! I esque hi han una barbaritat de novetats només en aquests primers mesos, i se n’esperen moltíssimes altres per a la resta de l’any. Ací van uns quants títols que pensem que són de gran interès dins del nostre gènere d’aventures predilecte. OUTBREAK: THE NEW NIGHTMARE

GTFO creadors de l’exitosa saga Pay Day, els creadors volen oferir un shooter coopeque promet acció a dojo, tensió i obscuLa idea del títol es que patim, no només l’ambientació, sinó amb l’estil de joc.

Recordeu Resident Evil Outbreak? Sí, aquells dos títols de PlayStation 2 que barrejaven l’estil dels RE i joc cooperatiu online per a quatre jugadors. Doncs un estudi independent ha rescatat tot aquell concepte de joc, i el tenim ja a Steam.

Dels seus ratiu ritat. amb

El millor de tot? Que ha eixit per a Windows, macOS i GNU/Linux - SteamOS i té crossplatform, amb la qual cosa no hauran problemes per a que els jugadors de diferents plataformes puguen jugar junts.

Heu vist la segona pel·lícula de la saga Alien? Doncs la idea es oferir l’experiència d’angoixa que els marines pateixen a l’inici del film, quan arriben a la colònia, i es veuen rodejats per milers d’enemics.

CRYING IS NOT ENOUGH Aquest és un dels altres desconeguts que te’l trobes de mentre estàs buscant informació d’altre títol. Crying Is Not Enough és un projecte amb uns aires deliciosament propers a Silent Hill. Es tracta d’un projecte que fou abandonat el 2015, i que es va re-empendre l’any passat. El títol eixirà per a Xbox One, PlayStation 4, i PC - Windows, i està previst que es pose a la venda dintre de molt poc, segons els seus creadors. A més a més, possiblement s’anunciï versió per a macOS i Nintendo Switch.

27

Revista 6Dnassos - Abril 2018  

Número d'abril de 2018 de 6Dnassos, la revista de 3Dnassos amb la col·laboració de la comunitat catalana del videojoc.

Revista 6Dnassos - Abril 2018  

Número d'abril de 2018 de 6Dnassos, la revista de 3Dnassos amb la col·laboració de la comunitat catalana del videojoc.

Advertisement