Page 10

REVISTA 6Dnassos

3DNASSOS

ENTREVISTA A LA COMUNITAT R1KERS és un club català d’eSports fundat aquest mateix febrer que ha irromput amb força en l’escena competitiva d’alguns dels videojocs més importants. Tot i el poc temps de vida, ja es prepara per entrar a les lligues nacionals més importants i són campions de Catalunya de Clash Royale. Hem parlat amb el CEO i fundador del club “Peig” i el CM per conèixer una mica més una de les empreneduries més prometedores dins de la comunitat catalana dels eSports. QUÈ ÉS R1KERS? COM NEIX EL CLUB I AMB QUINS OBJECTIUS? R1KERS és un club d’eSports nascut amb l’objectiu que els jugadors es formin i competeixin en diferents videojocs i modalitats per alçar-se amb la victòria, però sobretot obrir futur a l’equip. Es va crear el 12 de febrer de la mà de l’actual CEO, Marcel “Peig” Saludes, qui ja havia tingut diverses experiències com a directiu en altres clubs com Zero, BullsGaming i a Trexing Gaming. Ara ha decidit donar un pas endevant iniciant un nou projecte i aplicant a R1KERS tot el que ha après en aquests clubs. Amb l’ajuda dels directius i dels equips que s’han anat incorporant, el club ha anat avançant fins arribar a on ens trobem en un temps rècord. Els objectius amb els que comencem son simplement que tots els equips ho donin tot per el club, entrenin, aprenguin noves coses i sobretot que competeixin molt! EN QUINS VIDEOJOCS I COMPETICIONS PARTICIPAREU?

Actualment hem fet una actualització de les plantilles. Tenim seccions de Clash Royale (Agresif, que és l’actual campió de Catalunya), League of Legends i CS:GO. Com a més importants tint a la Vunkersit League bé estem esperant a que gues com la Gameield o

a Clash Royale estem compei diverses lligues de renom. Tamcomençin les classificatòries de llila Super Lliga Orange de la LVP.

A League of Legends estem participant a un torneig que estan organitzant els amics de “Drake Dragons” i a la Bakoon League. Finalment, a CS:GO encara estem escalfant motors però ja ens preparem per entrar a les lligues de més nivell del panorama nacional.

9

Revista 6Dnassos - Abril 2018  

Número d'abril de 2018 de 6Dnassos, la revista de 3Dnassos amb la col·laboració de la comunitat catalana del videojoc.

Revista 6Dnassos - Abril 2018  

Número d'abril de 2018 de 6Dnassos, la revista de 3Dnassos amb la col·laboració de la comunitat catalana del videojoc.

Advertisement