Page 1

3bouw inspiratieboek


Vraag GRATIS het volledige inspiratiboek aan via: www.3bouw.be


Bouwen met 3bouw Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energievriendelijke woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget. Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot woonklaar totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer, zijn onze specialiteit. Resoluut trekt het “3bouw”-team de kaart van echte betaalbare kwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject. Vanaf de eerste contacten kan u rechtstreeks beroep doen op de echt meer dan 30 jarenlange ervaring in de houtskeletbouw van de “3bouw” zaakvoerders, Paul en Chris. Wij hopen dat u, als toekomstig bouwer, de nodige inspiratie en ideeën vindt in dit inspiratieboek Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproject niet zomaar toe aan de eerste de beste, maar neem contact op met het “3bouw”-team en maak vrijblijvend kennis met de betaalbare kwaliteit en het unieke bouwconcept van “3bouw”.


3bouw Houtskeletbouw Wenst u een energiezuinige woning met een echt duurzaam karakter? Een woning met topisolatie die snel kan opgeleverd worden? Kies dan voor houtskeletbouw van 3bouw. Deze wijze van bouwen voldoet aan alle hedendaagse verwachtingen en reikt bovendien een hele reeks extra voordelen aan. Houtskeletbouw biedt het voordeel dat het bouwproces veel minder lang duurt dan bij de “traditionele� bouwwijze. Dankzij een goede voorbereiding zorgt 3bouw voor een supersnelle afwerking. We zijn minder afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor de bouwtijd uiteraard enorm wordt ingekort. Omwille van de droge bouwmethode is het mogelijk de woning meteen te schilderen. Daarenboven kan de woning onmiddellijk betrokken worden. 3bouw levert kwaliteitswoningen af aan uitzonderlijk sterke prijzen dankzij het unieke bouwconcept. Zo biedt 3bouw volledig afgewerkte, winddichte en ruwbouw kwaliteitswoningen in houtskeletbouw aan tegen een uitzonderlijke prijs. Bovendien is in de prijs meer voorzien dan je denkt! Naar energieverbruik toe is 3bouw houtskeletbouw een echte topper die voldoet aan de strengste isolatienormen. Een houtsketeletbouwwoning is makkelijk te isoleren. Dankzij de doorgedreven isolatie bespaart u sowieso permanent op uw energiefactuur. Het hout dat gebruikt wordt voor de houtskeletstructuur is afkomstig uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen. Hout is een volledig hernieuwbaar basismateriaal, niet vervuilend tijdens exploitatie en verwerking. Op het einde van de cyclus is hout volledig recycleerbaar. Ook houtskeletbouw kan perfect op uw behoeften worden afgestemd, zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking.


Gepersonaliseerde woningen Een woning bouwen is voor de meeste bouwlustigen een levensdroom die in vervulling gaat. Er moet, vooraleer men kan starten, op vele vlakken gewikt en gewogen worden. Wij stellen dan ook onze jarenlange ervaring ter beschikking van onze klanten en dit reeds vanaf het eerste contact. Vanaf de prille beginfase denken wij mee met onze klant en leven ons in, in de noden en wensen van de bouwheer. Een kijkje gaan nemen op de toekomstige bouwplaats, meedenken met het ontwerp, sleutelen aan een budgetvriendelijke uitvoering, niets is ons te veel.

3bouw bouwt enkel woningen op maat Zowel naar ontwerp, uitvoering en afwerking. Van een ruwbouw in houtskelet voor de handige doehet-zelver tot een volledig afgewerkt project, alle soorten uitvoeringen en afwerkingen zijn mogelijk. Binnen enkele weken staat uw woning wind- en waterdicht zodat de doe-het-zelver op een aangename manier en op eigen tempo zijn woning verder kan afwerken. Wat kan er gemakkelijker zijn voor de bouwheer dan zijn bouwmenu naar eigen wens, behoefte en budget Ă la carte samen te stellen ?

tel. 014 70 47 47 e-mail info@3bouw.be www.3bouw.be


De beste reclame is mond-tot-mond reclame! 3bouw draagt al zijn klanten hoog in het vaandel. Voor ons is er niets belangrijker dan tevreden klanten. Daar doen wij het voor! Van de eerste kennismaking tot de oplevering van de woning wordt er helder gecommuniceerd. Geen dure woorden, maar gewoon mensen-taal. Ook na de oplevering staan wij altijd klaar. Het resultaat is er! Het gebeurt bij regelmaat dat wij opnieuw mogen bouwen voor familie, vrienden of kennisen van reeds bestaande klanten, dat is voor ons pas echt een opsteker! In deze inspiratiebrochure kan u enkele referenties lezen.


“Iedereen is heel vriendelijk, zowel op kantoor als de werkmannen op de werf” Jelle & Tamara Thys - Claes • Zoerle-Parwijs Wat het eerste bij ons opkomt is dat we als we opnieuw zouden bouwen onmiddellijk met 3bouw terug zouden samenwerken. We hebben in het begin getwijfeld met een andere bouwfirma in zee te gaan. Maar jullie eerlijkheid heeft ons gelukkig doen inzien dat 3bouw de beste keuze was. Er is geen enkel moment geweest, tijdens en voor de bouw, dat we getwijfeld hebben aan onze keuze om met 3bouw samen te werken. Iedereen is heel vriendelijk, zowel op kantoor als de werkmannen op de werf. We zijn heel blij met het resultaat van ons huis en hebben nog maar 1 keer op jullie naservice moeten beroep doen, das ook positief he :-)


9 Spreekt dit ontwerp u aan? Contacteer ons 014 70 47 47 of maak vrijblijvend een afspraak via www.3bouw.be

Half-open & Gesloten bebouwing


11 Spreekt dit ontwerp u aan? Contacteer ons 014 70 47 47 of maak vrijblijvend een afspraak via www.3bouw.be

Half-open & Gesloten bebouwing


13 Spreekt dit ontwerp u aan? Contacteer ons 014 70 47 47 of maak vrijblijvend een afspraak via www.3bouw.be

Half-open & Gesloten bebouwing


15 Spreekt dit Onze ontwerp kijkwoning u aan? Contacteer bezoeken? ons Contacteer 014 70 47 ons 47014 of maak 70 47 vrijblijvend 47 of maak een afspraak via www.3bouw.be

Open Kijkwoning bebouwing


Onze kijkwoningen Bouwplannen? Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze kijkwoningen. Zo kan je kennismaken met ons uniek bouwconcept en met je eigen ogen waarnemen hoe kwaliteitsvol een “3bouw�woning wel is. Heb je nog andere vragen over je bouwproject, dan staan we met plezier ter uwer beschikking om je de nodige informatie te verschaffen.

17 Onze kijkwoning bezoeken? Contacteer ons 014 70 47 47 of maak een afspraak via www.3bouw.be

Kijkwoning


“ Nogmaals bedankt voor de fantastische service en vakmanschap. ” Tom & Annelies Dierckx - Peeters • O.L.V. Waver Vanaf het eerste contact met 3bouw was er bij ons een gevoel van vertrouwen en hadden we, in tegenstelling tot enkele andere bouwbedrijven die we gecontacteerd hadden, niet het gevoel een nummer te zijn. Er werd ruim de tijd genomen om alle facetten duidelijk uit te leggen en tijdens de ganse duur van de bouw bleef geen vraag onbeantwoord en werd er constructief meegedacht om bepaalde details opgelost te krijgen. Wij zijn niet meteen van plan om terug te bouwen, maar als we ooit terug zouden bouwen dan bestaat er geen twijfel dat we terug met 3bouw in zee zouden gaan.


Betaalbare energiezuinige kwaliteitswoningen Kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskelet liggen dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget. Een volledig afgewerkte woning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer zijn onze specialiteit.

014 70 47 47 • www.3bouw.be

3bouw inspiratieboek 2014  

Wij hopen dat u, als toekomstig bouwer, de nodige inspiratie en ideeën vindt in dit inspiratieboek Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproj...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you