Page 1

Компютър Автор: Ясен ( с малко помощ :) Художник: Надя


Животът на остров Вулкан е много хубав. Бях срещнал една мечка, с която станах приятел и тя ми стана домашен любимец. Тя беше кафява, като другите мечки , но с зелени крака и можеше да лети и можеше да става невидима. Кръстих я Компютър, защото е много умна и знае абсолютно всичко.


Случи се веднъж, докато отивахме за дърва за огъня, срещнахме един вълк, който беше като другите вълци, но много лош. Понеже аз си носих един меч в джоба, го извадих и изплаших вълка, преди да е изял моята мечка Компютър. Компютър каза, че съм много смел. После взехме дърва и отидохме вкъщи. Там запалихме голямата камина и зготвихме всякакви храни – салата, пържоли, сандвичи, макарони и въобще всичко, за което си помислите. След като се навечеряхме отидохме влеглата си, а Компютър остана да пази, но през ноща дойдоха много вълци, които искаха да ме изядат, но компютър, понеже също е много смел, излезе и ги наби. И никой повече не ни безпокои и ние заживяхме щастливо заедно!

Край!


Имало едно време, едно момченце, което се казвало Ясен. То си намерило приятел – мечката Компютър.

Полуката е да е много хубаво да си имаш добър приятел, независимо дали той е човек или животно, той пак ти е голям приятел.

Живот и здрраве пожелаваме и нови срещи обещаваме!

Компютър  

От Ясен и Надя.

Компютър  

От Ясен и Надя.

Advertisement