__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

gas erop


Uw klant is een wonderlijk wezen. Als hij in groepjes opereert, kun je hem goed herkennen. Maar als individu is het net een mens. Nog steeds een motorrijder, maar nu met wensen, impulsieve behoeften, grillig als iedere andere consument. Zonder uw klanten extra lastig te vallen en zonder hun winkelplezier te verstoren, kunt u verkoop be誰nvloeden en extra omzet maken. Daar hebben wij een boekje over gemaakt. Wetten en weetjes, leuk en leerzaam. Ledrie Sales wenst u een goede verkoop.

1


2


sterk staaltje Met een ruige zadeltas of mooie accessoires rijdt je net iets comfortabeler door de Ardennen of de Veluwe. De weg wordt net een beetje mooier. Met de goede spullen voel je je goed. Het is het effect van de juiste accessoires. Chroom en leer als onderscheidingen voor de ‘King of the Road’.

Wie zouden we zijn zonder Ledrie Sales? 3


funsh

ware liefde verdient een sieraad

4


hoppen sterk staaltje Veel motorrijders beschouwen hun motor als een vriend. Verleid uw klanten met sieraden voor die vriend. Speel in op de relatie motor en motorrijder.

5


6


sterk staaltje Het staat vast dat mensen -ook motorrijders- gemakkelijker tot een koop overgaan als ze het desbetreffende product fysiek kunnen vasthouden.

7


sterk staaltje Motorrijders houden van echt en eerlijk. Net als het stiksel en het beslag van hun zadeltas.

8

T o draad


Tot op de draad 9


10


Wilt u uw hele collectie laten zien‌

11


12


…of meer?

sterk staaltje Mensen zijn visueel ingesteld. Doordachte presentatie kan het verschil maken tussen een beperkt of een ruim assortiment.

13


sterk staaltje Als u ĂŠĂŠn lampje in de schappen zet, kan de klant niet kiezen. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen liever niet het goedkoopste, maar ook niet het duurste kopen. Drie lampjes met oplopend prijsverschil? De middelste wordt een bestseller.

14


bestseller

9,95

16,95

21,50

Uw klant kiest graag zelf. Geef hem die keuze.

15


16


sterk staaltje Verkort uw spreektijd tot 20% en laat de klant 80% van de tijd praten. Zo maakt u 80% kans op een geslaagde deal.

Tijd om te verkopen

17


sterk staaltje De gunfactor speelt een belangrijke rol bij het verkopen als de concurentie min of meer gelijk is. De kunst is juist om te zorgen dat er dus wel verschillen zijn, zodat je minder afhankelijk bent van de gunfactor.

18


19


Prijs je niet sterk staaltje De goede prijs is maar zelden de laagste prijs. Behalve voor de mensen die genoegen nemen met minder, op alle fronten. Houd vast aan je principes ten aanzien van kwaliteit en service. Klanten gaan voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

20


de markt uit!

met gratis motortas

21


c sel

22


cross lling sterk staaltje Cross selling begint als de eigenlijke deal gesloten is. Pas als een klant klant is, kunt u een stapje verder gaan. Komt u te vroeg of te laat met bijproducten of accessoires dan kan dat verkoop kosten. Timing is alles!

23


Digitale boodschappen sterk staaltje Facebook, Twitter en Hyves zijn hot. Social media is een prachtige plek om je passie, je kennis, je ervaring en je autoriteit over te brengen. Voor branding en loyaliteit zijn dit dan ook uitermate geschikte media om onze doelgroep te bereiken.

24


25


sterk staaltje Maar vergeet ook niet uw andere doelgroepen te bereiken.

26


27


Winkel

EVENEMENT

webshop

Multi channel 28


BEURS

CATALOGUS

sterk staaltje Het inzettten van nieuwe verkoopkanalen kan succesvol zijn als u er maar voor zorgt dat uw klant overal hetzelfde proeft.

29


Klantenbinding kost geld, maar loyaliteit is onbetaalbaar

30


sterk staaltje Een trouwe klant komt regelmatig terug en besteedt gemiddeld meer.

31


Succesverhaal! In de meeste gevallen is verkopen een kwestie van gezond verstand. PotentiĂŤle kopers moeten zich op hun gemak voelen. Laat ze zoveel mogelijk met rust. Ze moeten het idee hebben dat er serieus geluisterd wordt naar hun wensen. Dat u ze begrijpt. Spreek de taal, buig mee, stuur en laat het product het werk doen. De motor is immers de motor van uw handel.

Ready to take of with Ledrie Sales.

32


Ledrie Sales BV • Tolweg 2 • 5171 PV Kaatsheuvel • The Netherlands T +31 (0)416 281 997 • F +31 (0)416 282 189 • info@ledriesales.nl • www.ledriesales.com Ledrie USA Inc. • 101 West 22nd St Suite 207 • Lombard • IL 60148 USA T +1 630 882 2046 • info@ledrieusa.com • www.ledrieusa.com


www.ledriesales.com

Profile for 2d studio in vorm

Gas erop  

Boekje met verkooptips

Gas erop  

Boekje met verkooptips

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded