Page 1


Beste relatie,

Ze zijn in vorm, ze geven vorm. Dát kan ik beamen. Daarom wilde 2d zich anders gaan benamen. Sinds kort heten ze ‘2d studio in vorm’, maar hanteren nog steeds dezelfde norm!

Ze tonen steeds opmerkelijke creativiteit, zonder dat het ten koste gaat aan duidelijkheid. Op papier, in de ruimte én digitaal; elke vorm vertelt zo zijn eigen verhaal.

Bedenk wel dat ieder creativiteit in zich heeft, als je hem of haar er maar de tijd voor geeft. Saai vergaderen of langdurig aan de telefoon babbelen: je ontdekt mooie vormen tijdens gedachteloos krabbelen.

Test het zelf, bijvoorbeeld bij de poedel, of maak van ‘n simpel lijntje je eigen droedel. Ook kleuren hebben sterk effect op je beleving. Je krijgt ermee steeds een andere ingeving.


Is wit wel wit, of is het toch geel? Is weinig minder, of is het juist heel veel? Vergeet niet de typografie voor de nodige inspiratie, en vind met woorden een treffende combinatie.

Of heb jij meer gevoel bij getallen? Ook dan zijn er pagina’s die je zullen bevallen. Is een twee simpelweg een twee, of bedoelen we er iets heel anders mee?

Dus: bevind je je eens in een doelloze situatie, dan red dit droedelboek je van de frustratie. Krabbelen, tekenen, strepen, schrijven: van ons mag je het gerust overdrijven!

CreĂŤer je kunst met een hoofdletter K, stop het dan niet weg in een kast of een la. Stuur het op naar de mensen van 2d, die doen er dan weer iets aardigs mee!

Sint


www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www.2dstudioinvorm.nl www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www. www.


H2O 2 2d 2 2 2 2


Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:

Tijd voor:


studio


ruik


in


@ @ @ @ @ @ @ info@2dstudio.nl @ @ @ @ @ @


verzin > teken > kleur > knip > plak > bewonder


vorm


wit


0

1

3


Woef


1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3 4 6


geel


Droebelboekje  

Droebelboekje

Droebelboekje  

Droebelboekje

Advertisement