Page 1

JOUW NIEUWE TOEKOMST ALS FRANCHISENEMER BIJ 2DRESSUP

“ Verbind vandaag

met morgen


kloof “Een overbrug

je door in één keer te springen!


RRealiteit Wij beseffen dat het geven van informatie aan kandidaat-franchisenemers op realiteit gestoeld moet zijn. In deze brochure beschrijven wij in het kort het franchisesysteem van 2DressUp. Alle informatie en publiciteit voor de werving van franchisenemers berust op de realiteit van het ondernemerschap. Daar staat 2DressUp voor!

2DressUp is als franchisegever initiatiefnemer van het 2DressUp franchisenetwerk, dat bestaat uit individuele ondernemers. Ondernemers die de mogelijkheden van de formule gebruiken om met hun onderneming een optimaal resultaat te halen.

2


jij “Maak onderscheid? ”


JJij en wij? Als franchisegever zullen wij uitsluitend kandidaten selecteren die, na uitgebreide testen, blijken te beschikken over geschikte persoonlijke kwaliteiten om op succesvolle wijze een 2DressUp onderneming te kunnen exploiteren.

Wij bieden de juiste kandidaten een snelle start van je eigen bedrijf. De franchiseovereenkomst die 2DressUp haar kandidaten aanbiedt, is in overeenstemming met de nationale wetgeving van de Europese Gemeenschap en de Erecode. De Erecode is van toepassing op de relatie tussen de franchisegever en de betrokken individuele franchisenemers.

4


je eigen “Kies weg, je kent je doel!

�


SSamen Wij geloven in de kracht van samen. Ons concept en jouw ondernemerschap. Samen succesvol zijn. Bij 2DressUp bieden wij je beschut ondernemerschap! Wat dat betekent? Binnen onze formule is alles voorbereid en geregeld om jou succesvol te laten ondernemen. Denk aan het unieke concept, de huisstijl, de administratie, de marketing, het promotiebeleid, de startfinanciering, de inkoop van diensten, producten en trainingen.

Met uw ondernemerschap bewerkt jou actief de lokale markt en geeft je de juiste invulling aan onze service & gemak filosofie. Samen op weg naar een sterke landelijke formule, met in alle grote plaatsen een 2DressUp franchisenemer. Een eigen onderneming bij 2DressUp betekent dat je volledig eigen baas bent en dat je gebruik maakt van de diensten, het merk en de uitstraling van 2DressUp.

6


en “Service gemak!

Relaxed zaken doen


EEigentijds 2DressUp is een moderne dienstenformule, die staat voor service en gemak. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik 2DressUp. Een unieke mobiele stomerijservice, ideaal voor de tweeverdieners en het drukke gezinsleven. Geen tijd voor de stomerij? 2DressUp komt naar je toe! Thuis of op het werk. Met de opbouw van je omzet, bouw je ook het aantal uren op die je werkt. Als franchisenemer bij 2DressUp, bied je een complete stomerijservice aan huis:

1. Stomen van kleding 2. Wassen en strijken 3. Kleding- en schoenreparatie 4. Tapijtreiniging 5. Reiniging van gordijnen 6. Reiniging van dekbedden en dekens 7. Matrasreiniging

8


JJouw passie Jouw passie voor ondernemerschap en jouw drive naar succes, wordt vastgelegd in een franchisecontract. Je neemt alle beslissingen zelf, terwijl je weet dat je voor alle vragen en ondersteuning op 2DressUp kunt rekenen. Wat je in je reiskoffer moet hebben is; gevoel voor commercie en netwerken, doorzettingsvermogen, dienstverlener optima forma en natuurlijk ben je representatief. 2DressUp biedt geschikte kandidaten een vlotte startfinanciering, maar waarschijnlijk heb je die niet eens nodig. Bij 2DressUp kun je met een opstartbedrag van €12.000 al een eigen bedrijf starten!

“De wil om te winnen maakt jou succesvol ” 10


jezelf “Ontpop als succesvol ondernemer


BBoegbeeld Locaal ben jij het boegbeeld! Als ondernemer wil je niets liever dan locaal opvallen en bekend zijn. Locale PR en reclame zijn net zo belangrijk als je zakelijke netwerk. Bij 2DressUp hebben we alle tools ontwikkeld om je succesvol te laten zijn. Onze marketing en communicatiespecialisten geven je elke dag weer een goede ondersteuning in je drive om succesvol te zijn. Onze ondernemers wachten niet af maar gaan ervoor. Proactief leggen ze contact met zakelijke opdrachtgevers en overtuigen hen van het unieke 2DressUp serviceconcept. Jouw klanten ervaren vakmanschap dat uitmunt in vriendelijkheid en dienstbaarheid.

Jij maakt het verschil

12


ondernemen “Veilig met professionele ondersteuning

�


OOndersteuning De kracht van 2DressUp als franchisegever. Een professioneel team staat klaar om een vakkundige ondersteuning aan de franchisenemer te geven op het gebied van:

• merkbeleving

• depotbeleid

• huisstijl

• centrale inkoop van producten en diensten

• landelijke marketing

• prijsbeleid

• lokale promotie

• financiering en verzekeringen

• werving landelijke opdrachtgevers

• bedrijfskundige ondersteuning

• administratie

• automatisering

• klantregistratie

• en nog meer dan dit.

14


en “Melk suiker erbij?* ”

* Thee mag ook


UUitnodiging Als franchisenemer investeer je in de toekomst. Bij beschut ondernemen sluit je heel wat risico’s uit. Je werkt immers met een professionele franchisegever samen. Ben jij serieus en heb je de ambitie om een succesvol ondernemer te worden? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Eerst nog even bellen om wat meer duidelijkheid te krijgen kan natuurlijk ook!

Bel voor een afspraak met of zonder koffie naar:

Solvid Werving en Selectie Kijk op http://2dressup.solvidwervingenselectie.nl of bel naar tel. +31 (0)13 711 51 54 en vraag even naar Peter Spijkers

Solvid is de exclusieve partner van 2DressUp in het selecteren van geschikte franchisenemers.

16

2DressUp  
2DressUp  

Jouw nieuwe toekomst als franchisenemer bij 2DressUp

Advertisement