2Base-lehti tammikuu 2018

Page 1

Tammikuu 2018

Kiinteistövälitys

Kiinteistö sanastoa Turkissa

Näin löydät Alanyan suurimmat kaupat! Laillistetut kiinteistövälittäjät eivät aina ole päteviä


Hurmaava kattohuoneisto, josta huikeat näkymät Bektas Hill Penthouse, Alanya pohjoinen

89.000

Tutustu kohteeseen

Komea merinäköala Välimerelle. Fantastinen näkymä Taurusvuoristoon. Sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Kauniilla paikalla kukkulan laella. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Amerikkalaistyyppinen

keittiö, jossa uuni, liesi, jääkaappi ja astianpesukone. Lämpimistä kesäöistä pääset nauttimaan mukavasti parvekkeilla.. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Viehättävä allasalue. #ParhaatNäköalat


Tervutuloa!

Tammikuu numerolla 2 Hyvä lukija, Tervetuloa viihtymään kanssamme tämän, numerolla 2,ilmestyneen Online-lehtemme parissa.

täällä Alanyan suunnalla.

Olimme iloisia kun saimme paljon positiivista palautetta ensimmäisestä painoksesta. Toivomme, että pidät myös tästä vuoden 2018 ensimmäisestä lehdestämme.

Toivoisimme, että listamme avulla mahdollisimman moni saisi uusia, ihania kokemuksia täältä Alanyasta.

Olemme jälleen keränneet parhasta infoa Sinulle sekä blogeistamme että sosiaalisesta mediasta. Lisäksi olemme laittaneet sinulle tietoja asunnoista tämän kauniin kaupungin eri alueilta. Näin pysyt helposti kärryillä myös Turkin asuntomarkkinatarjonnasta. Olemme lisäksi tehneet uuden osioin lehteen " 2Basen suosittelema" . Tänne olemme keränneet listan paikoista joiden uskomme olevan käymisen arvoisia Alanyan lähistöllä.

Sari Syrjälä 2Base Kiinteistönvälitys

æ

Emme ole tutkineet onko suosittelemamme paikka esim turisti esitteen ensimmäisellä sivulla, tai kansainvälisesti tunnettu. Onko se pieni tai iso, halpa vai kallis. Uskomme kuitenkin, että niissä kannattaa vierailla käydessäsi

Ainoa kriteerimme on olllut, että vähintään yksi 2Basen henkilökunnasta on käynyt paikalla ja pitänyt siitä.

Tiedätkö paikkoja jotka mielestäsi pitäisi olla listalla? Infoa meitä niistä, ja käymme tutustumassa niihin ja sen jälkeen voimme lisätä listalle. Kristallipallokkaan ei kerro, mitä tuleva vuosi tuo, voimme vielä vain arvailla ja toivoa kaikille parasta. Mutta varmasti tiedämme , että 2Base juhlii tänä vuonna 15. toimintavuottaan Alanyalaisena kiinteistövälityksenä. Toimistollamme on aina pannu kuumana kahvia ja teetä, piipahda moikkaamaan kun olet lähistöllä. Ennen kuin sukellat lukemaan lehteä, haluamme vielä toivottaa Sinulle erinomaisen hyvää uutta vuotta ja nähdään pian Alanyassa. Terveiset meiltä kaikilta 2Basen toimistolta

3


Loma-asunto luonnonkauniissa ympäristössä Cikcilli Hill apartment, Alanya Cikcilli

Nauti komeasta näkymästä Alanyan linnoitukselle. Komea merinäköala Välimerelle. Rauhallinen ja hiljainen sijainti. Lähellä pieni supermarket. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Sähköllä toimiva lämminvesijärjestelmä pilvisten päivien varalle.

Iso ja avara keittiö, skandinaavista laatua.. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Rakennuksessa on hissi. Viehättävä allasalue. Taloyhtiöllä oma talonmies. Hoidettu puutarha jossa voi rentoutua.. #ParhaatNäköalat


79.000 € Tutustu kohteeseen


Loma-asunto vehreällä alueella ydinkeskustassa Alcon 15 apartment, Alanya Cikcilli

65.000 €

Tutustu kohteeseen

Nauti puistoalueen vihreästä näkymästä. Näet ihmisvirran kadulla kulkevan ohi. Kävelymatkan päässä keskustasta. Lähin kauppa muutaman metrin etäisyydellä. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Kaksi suihkua. Lämpimistä kesäöistä pääset nauttimaan mukavasti parvekkeilla.. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Viehättävä allasalue. Todella kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Taloyhtiöllä oma talonmies. Ihastuttavat ja kauniit yhteiset tilat.


 .com/2base.fi

2BASE FACEBOOK

Eilen iltana pelattiin Alanyansporin kotikentällä vastaan Istanbulilainen Fenerbahce. Ikävä kyllä Fenerbahce nappasi kaikki 3 pistettä, vaikka Alanyasporin suurin fanittaja oli yleisössä kannustamassa paikallisia sankareita!

Tienparannusta Alanyassa Alanyan kaupunki on peruskorjannut Alayie kadun keskustassa. Tiellä on nyt sivulla kävelytiet sekä pyöräkatu sekä siellä on maanalainen roskienkeruu järjestelmä. Kaupunginjohtaja sanoi : " Tämä tie on nyt esimerkkinä muille. Parannamme tähän lisäksi myös muitakin katuja, suunnittelu on jo alkanut".

Tarvitsetko apuja tai neuvoa? Ovemme on aina auki...

7


Tilava asunto aivan meren rannassa Cebeci Kestel, Alanya Kestel

69.000

Tutustu kohteeseen

Komea merinäköala Välimerelle. Nauti puistoalueen vihreästä näkymästä. Aivan ydinkeskustassa, lähellä kauppoja ja ravintoloita. Kävelymatkan päässä rannasta. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi. Parvekkeella pöytä ja tuolit. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Rakennuksessa on hissi. Viehättävä allasalue, jossa myös lasten allas. Todella kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Taloyhtiöllä oma talonmies. #AsuntoRannalta? #ParhaatNäköalat


 .com/2base.fi

ENNEN

Sunnuntaina Elite 4 asukkaat kokoontuivat tekemään yhdessä perinteistä " Asura keittoa".

JÄLKEEN

2Base tekee paljon muutakin kuin myy kiinteistöjä. Teemme taloihin isännöintipalveluja, huoneistoihin tarkastuspalveluita ja kirjanpitoja sekä vaikkpa huolehdimme lentokenttäkuljetuksista ja siivouksista. Kauttamme voit myös tilata remonttiapua ja vaikakpa modernisointia huoneistoosi. Saimme juuri valmiiksi erään kylpuhuoneremontin. Uusi omistaja haluasi vähän päivittää kylpyhuoneen ilmettä.

Vaikka keli olikin heikko,niin tilaisuus oli menestys. Tästä innostuneina suomalaiset asukkaat päättivät tehdä suomalaista lohisoppaa seuraavanakin sunnuntaina. Emme malta odottaa!

Vierailijamme nauttivat päivästä.:) Vaikka emme voikkaan taata,että Alanyassa paistaisi aurinko joka päivä, niin lupaamme että saat tuoretta kahvia kun piipahdat vierailulle. Mukavaa päivää Sinulle!

Meistä tämä meni tosi hyvin.Mitä mieltä sinä olet?

9


Vietä lomasi luonnonrauhassa, kauniissa ympäristössä Demirtas Beach Ocean View Residence C9, Alanya Demirtas

49.000 €

Tutustu kohteeseen

Komea merinäköala Välimerelle. Nauti puistoalueen vihreästä näkymästä. Rauhallinen ja hiljainen sijainti. Sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Sähköllä toimiva lämminvesijärjestelmä. Sekä suihku että poreallas. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Viehättävä allasalue, jossa myös lasten allas. #AlennetutHinnat


 .com/2base.fi

2BASE FACEBOOK

Alanyan kaupungin sosiaalipalvelut - Kotisiivouspalvelut

Seuraamme lain mukaisesti perintää taloissa, joita isännöimme. Tässä käymme läpi listaa asunnon omistajista, joilla on vastike velkaa. Pyydämme teitä jo ostovaiheessa tarkistamaan, että taloyhtiöllä on toimiva isännöinti, joka hoitaa käytännön asiat. Tämä on erittäin tärkeää, kun asunnon omistajina on monia eri kansallisuuksia, että on keinot kommunikoida.

Alanyan kaupunki on perustanut " Kotisiivous palvelut" joka auttaa sekä vanhuksia että ihmisiä jotka eivät itse pysty pitämään huolta kotinsa siivouksesta. Tähän siiivoustiimiin kuuluu 4 siivoojarouvaa ja 1 parturi. Tämä tiimi tarjoaa siivouspalveluita noin 80 talouteen kuukaudessa ja mm Ramadan aikaan he tarjoilevat illallisruokaa.

Voit lukea lisää isännöinnistä.

Cikcillissä ohitustien rakentaminen jatkuu täydellä teholla...

11


Mukava koti aivan kaupungin keskustassa Pamfilia B36, Alanya Mahmutlar

65.000 €

Tutustu kohteeseen

Komeat näkymät Taurusvuoristoon. Upea allasnäkymä. Aivan ydinkeskustassa, lähellä kauppoja ja ravintoloita. Kävelymatkan päässä keskustasta, rannalta ja basaarista. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi,

jääkaappi ja astianpesukone. Parvekkeella pöytä ja tuolit. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Rakennuksessa on hissi. Viehättävä allasalue, jossa myös lasten allas. Mukava yhteinen tenniskenttä. Kohteessa 24 tunnin vartiointi. #KokoPerheelle


 .com/2base.fi

Kierrätys Alanyassa Uskokaa tai älkää, Alanya on yksi parhaimpien kaupunkien joukossa Turkissa, kun on kyse kierrätyksestä... Kierrätys roskiksia on lisätty viime vuosien aikana ja nyt niitä on kaikkiaan 10041. Yhteensä 15000 tonnia pakkausjätettä kerättiin vuonna 2015, ja vuonna 2016 luku oli jo 26000 tonnia. Alanyan kaupunginjohta herra Yücel haluaa edelleen parantaa kierrätystä ja panostaa kaupungin siisteyteen. Kannetaan mekin oma kortemme kekoon, kierrätetään ja heitetään roskat roskikseen.

Alanya isoin puisto suunnitteilla. Büyükhasbahçen alueelle, lähelle Seyir Terası näköala aluetta Alanyan pohjoispuolella. Alueeseen tulisi kaksi osaa, piknik alue ja kahvila, leikkipuisto, kävelutasanne, kauppoja, sekä amfiteatteri 400 henkilölle. Puistoalue on kooltaan 50.000m2. Puistosta tulee olemaan upeat näkymät Alanyaan. Toivotaan, että projekti etenee toivotusti, näin ollen se tulee olemaan suurin virkistyalue Alanyan alueella.

Gülüzar hoitaa pääosin kuukausitarkistukset asunnoissa, tässä hän valmistelee lähtöä asunnoille. Sateet ovat alkaneet, joten kuukausi käynnit ovat erittäin tärkeitä, jotta mahdolliset vahingot huomataan mahdollisimman pian.

13


Upea asunto, joka sopii myös talvikäyttöön Ocean View E8, Alanya Cikcilli

59.000 €

Tutustu kohteeseen View property

Komea merinäköala Välimerelle. Nauti näköalasta puutarhan puolelle.

Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi. Parvekkeella pöytä ja tuolit.

Kävelymatkan päässä keskustasta ja basaarista. Lähellä pieni supermarket. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Viehättävä allasalue. Hoidettu puutarha jossa voi rentoutua. #AlennetutHinnat


 .com/2base.fi

2BASE FACEBOOK

Hauskaa perjantaita - Tiesitko että.... Pyhä Nicholas, joka tunnetaan nimellä Joulupukki, syntyi Patarassa, tunnetussa Lykian alueen kaupungissa Välimeren rannalla Turkissa. Häntä kutsuttiin Joulupukiksi, koska hän oli tunnettu hyväntekeväisyydestään. Ammatiltaan hän oli pappi. Toivomme että tämä arpominen lopulta loppuisi; Pukki on kotoisin Turkista, eikä mistään Suomesta eikä mistään muualtakaan..

Olemme juuri saaneet päätökseen yhden erikoisen maarekisteriotteen siirron myyjältä ostajalle Alanyan Tapu toimistossa. Myyjiä oli 10 kappaletta, ja useilla heillä oli myös nimi muuttunut edellisen Tapun jälkeen. Lisäksi yksi ostajista oli ullkomaalainen, joten paperityö oli todella monimutkaisempaa, mitä se normaalisti ei ole. Normaali Tapun siirto vie korkeintaan 3-4 päivää - tälle hetkellä paljon nopeampaakin- mutta tämä vei viikkoja.

Alanyan auringonlasku voi olla enemmän kuin kaunis.....

Lopulta, 67 allekirjoituksen jälkeen, maarekisteriote oli valmis. Onneksemme näitä kymmentä myyjää edusti vain yksi henkilö valtakirjojen kanssa. Jos jokaInene olisi olllut myyjistä itse paikalla, olisi allekirjoitusten määrä ollut noin 166 kappaletta.

15


Kaunis asunto erittäin lähellä kaupungin keskustaa Uygun II apt, Alanya läntinen

99.000 €

Tutustu kohteeseen

Komea merinäköala Välimerelle. Kaunis Alanyan linnoitus -näkymä. Keskeinen sijainti, lähellä ostosmahdollisuuksia. Kävelymatkan päässä keskustasta, rannalta ja basaarista. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi. Lämpimistä kesäöistä pääset nauttimaan mukavasti parvekkeilla. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Viehättävä allasalue. Taloyhtiöllä oma talonmies. #ParhaatNäköalat


 .com/2base.fi

- Kauanko tästä kohteesta kestää kävellä rannalle?

Hauskaa perjantaita -Tiesitkö että.. Vieraanvaraisuus on todella tärkeä hyvä Turkkilaisessa kulttuurissa. Vieraat ovat aina tervetulleita ja heitä kohdellaa todella hienosti.

Tämä kysymys on yksi yleisemistä mihin vastaamme 2Basella. Uusi hakupalvelu on liitetty nettisivuillemme ja sieltä sinun on mahdollista nähdä suoraan kauanko matka asunnolta rannalle kestää. Jos sinä kerrot meille kauanko haluaisit kävellä rannalle, niin me kerromme sinulle mitkä asunnot täyttävät toiveesi.

Suuntaa siis kotisivuillemme ja kokeile itse...

Jopa täysin tuntemattomat ihmiset ovat " jumalan vieraita", joten mitään eroa tutun tai tuntemattoman välille ei tehdä. Niinpä mekin 2Basella olemme aina valmiita vastaanottamaan Sinut ja pyrimme auttamaan kipeerissäkin tilanteissa. Olet tervetullut olipa sinulle oikein tärkee asiaa tai vain moikkamaan meitä, aina on mukava tavata. Jos et tiedä miten meidät löytää

Me emme vain myy asuntoja, vaan huolehdimme asiakkaistamme, myös ostamisen jälkeen. Voit jatkaa asiakkaanamme ostamisen jälkeen. Huolehdimme laskujen maksamisen, vakuutuksen, veron ym vuosittaiset kulut. Tämän viikon aloitimme ASAT:n toimistolla, eli vesilaitoksella. Asunnon vaihdon yhteydessä registeröitiin vesi uudelle omistajlle.

Voit lukea lisää palveluistamme täältä. 17


Hurmaava kattohuoneisto, josta huikeat näkymät Dim River Villa, Alanya Kestel

Komea merinäköala Välimerelle. Kiva näkymä vehreään puistoon. Rauhallinen ja hiljainen sijainti. Rauhaa ja hiljaisuutta meren äärellä. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi, jääkaappi ja astianpesukone. Lämpimistä

kesäöistä pääset nauttimaan mukavasti parvekkeilla.. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Mukava allasalue, jossa myös vesiliukumäki. Todella kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. #ParhaatNäköalat


185.000 € Tutustu kohteeseen


ASUNNON ARVIOINTI


Oletko miettinyt loma-asuntosi myyntiä? 2Base on hyvä valinta välittäjäksi. Olemme toimineet vuodesta 2003 asti ja myyneet lukemattoman määrän asuntoja ja huviloita Turkissa.Teemme ilmaisen arvioinnin, tilaa omasi! Ei kauppaa - ei kuluja 2Base ei peri välityspalkkioita, ellei asuntoa saada myydyksi Markkinointi paikallisen yhteistyöverkoston kautta Tämä tarkoittaa useita satoja paikallisia väittäjiä Turvalliset ja varmat ehdot Sekä myyjälle että ostajalle

Näin myymme asuntosi Voimme antaa arvion asunnostasi asunnon koon, tyypin ja sijainnin sekä yleisen markkinatilanteen perusteella. Kun yksityiskohdista on sovittu, alamme markkinoida asuntoasi sekä omille asiakkaillemme että laajan yhteistyöverkostomme kautta. Internetin kautta asuntoa esitellään ostajille Suomessa, Skandinaviassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Venäjällä ja Turkissa. Tämän jälkeen asuntoa esitellään mahdollisille ostajaehdokkaille ja lopulta se myydään uusille onnellisille omistajille. Tutustu nettisivuihimme ja täytä yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Klikkaa sivuillemme2Base Design Iconer

www.2base.com æ

Vaihda suurempaan Onko loma-asuntosi käynyt liian pieneksi? - Omistatko jo loma-asunnon Turkissa? - Etsitkö suurempaa, parempaa tai muuten vain erilaista? - Haluatko myydä vanhan asunnon ennenkuin ostat uuden? Jos vastaus ylläoleviin kysymyksiin on "Kyllä", 2Base Kiinteistönvälitys voi auttaa sinua... 2Base voi ottaa vanhan asuntosi osamaksuna, kun haluat vaihtaa asuntoa Tutustu nettisivuihimme ja täytä yhteydenottolomake. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Kuka tietää - voimme kenties yhdistää palapelin osat kohdalleen Kokenut välittäjä 2Base Kiinteistönvälityksellä on 10 vuoden kokemus sopivan asunnon löytämisestä asiakkaillemme. Liputamme turvallisten maksuehtojen ja laadukkaiden palvelujen puolesta.

Klikkaa sivuillemme

23


Kaunis, uusi loma-asunto kävelymatkan päässä rannasta Granada Habeebi Residence, Alanya Oba

Komeat näkymät Taurusvuoristoon. Kaunis Alanyan linnoitus -näkymä. Kävelymatkan päässä keskustasta, rannalta ja basaarista. Lähellä Itäistä rantaa. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi, jääkaappi ja astianpesukone. Houkutteleva

loma-asunto jossa kiva valoisa kylpyhuone. Erittäin viehättävä loma-asunto vaativaankin makuun. Hyvien kulkuyhteyksien varrella ja h yvät parkkitilat autoille. Ihastuttavat ja kauniit yhteiset tilat. #KokoPerheelle #AsuntoRannalta?


85.000 € - 275.000 € Tutustu kohteeseen View property


Vietä lomasi luonnonrauhassa, kauniissa ympäristössä Harmony nr 6, Alanya Cikcilli

59.000 €

Tutustu kohteeseen

Komeat näkymät Taurusvuoristoon. Nauti puistoalueen vihreästä näkymästä. Sijaitsee rauhallisella alueella. Rauhallinen ja hiljainen sijainti. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi. Parvekkeella pöytä ja tuolit. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Rakennuksessa on hissi. Viehättävä allasalue. Taloyhtiöllä oma talonmies. Hoidettu puutarha jossa voi rentoutua.


BLOGISTA POIMITTUA

Tapun, eli omistuskirjan saa entistä nopeammin + uudet maksuehdot sähkölle Tapun eli omistuskirjan saaminen loma-asunnolle Turkissa on melko selkeä prosessi.

tää ei enää tarvita mihinkään taloihin, koskien ulkomaalaisia ostajia.

Emme kuitenkaan suosittele tekemään sitä ominpäin. Me, jotka teemme tätä päivittäin sääntöjen, muutosten yms seuraaminen on arkipäivää ja melko helppoa.

Muutos, koskien sähkölaskun maksua. Pieni, mutta tärkeä muutos, jonka CLK Akdeniz sähkölaitos on tehnyt. Muutos koskee sähkösopimusnumeroita ja laskujen maksua.

Nyt Turkin laki on tehnyt vaiheet vielä helpommiksi.

Tähän mennessä sinulla on ollut sähkösopimus numero.

Kuten huomaatte, tämä oli etusivun uutinen turkkilaisessa sanomalehdessä.

Tämä numero oli uniikki vain asuinalueellasi, joten oli mahdollista, että jollain toisella oli sama sopimusnumero.

Ennen jokainen rakennus, josta myytiin asuntoja ulkomaalaisille tarvitsi hyväksynnän turkin armeijalta. Ulkomaalainen ei voi ostaa maata tai asuntoa alueelta, jossa on sotilaallista mielenkiintoa, tai muuten rajoitettu ulkomaalaisten omistusta. Alanyassa tämä on aina ollut muodollisuus, koska täällä ei ole yllä mainittuja "kiellettyjä" alueita. Useimmissa taloissa tämä hyväksyntä jo on, mutta välillä myymme asunnon talosta, josta hyväksyntä puuttuu ja sitä joudutaan anomaan. Tämä pitkittää tapun saantia useilla viikoilla. Hyvät uutiset ovat siis, että tämä prosessi on nyt poistettu Alanyan alueelta. Armeijan hyväksyn-

Tämän takia CLK Akdeniz on lisännyt numeroihin niin sanotun tilinumeron, jolla sähkösopimus numerot saadaan eriteltyä. Tätä tilinumeroa käytetään, kun haluat maksaa sähkölaskusi. Uusi numerosarja on sähkölaskussasi, jonka saat joka kuukausi. Te, joilla sähkölasku on pankissa suoraveloituksessa, on hyvä tarkistaa omasta pankistanne, että laskut menevät edelleen, tämän päivityksen jälkeen. Te, joiden laskut hoidetaan 2Basen kautta, hoituvat jatkossakin maksuun


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Laillistetut kiinteistövälittäjät eivät aina ole päteviä Ollaanpa rehellisiä! Vaatimuksia ei ole paljon, jos haluat perustaa kiinteistövälitystoimiston Alanyaan. Siihen ei vaadita korkeaa koulutusta tai erikoistaitoja. Ainoa vaatimus on välittäjän tutkinto, jonka voi suorittaa iltakurssina muutamassa viikossa. Muutaman viikon kurssi ei tietenkään voi olla kovin kattava. Koulutuksessa tulisi käydä läpi myös taloudellista turvallisuutta, rahansiirtojen turvaamista, sekä kauppakirjan laatimista. Oppitunti tarvittaisiin myös kertomaan välittäjän vastuusta ja etiikasta. Tapasimme itse henkilön jokin aika sitten, joka on vastuussa siitä, että välittäjänä toimiminen ja lupien saaminen on helpottunut huomattavasti.

28

Hän oli ylpeä tekemästään työstä ja helpotuksista ja että uusia välittäjiä nousee edelleen kuin sieniä sateella. Meidän näkökannasta katsoen asia on kuitenkin hieman ristiriitainen. Olisi hyvä, jos tämä henkilö olisi käyttänyt energiansa ennenminkin parantaakseen alan turvallisuutta ja laatua. Tämä osoittaa taasen sen, että ajatellaan enemmän välittäjiä, eikä asiakasta. Tämä on aiheuttanut välittäjien tulvan Alanyassa. Puutetta on kuitenkin välittäjistä, jotka ovat oikeasti päteviä ja luotettavia. Me 2Basella uskomme erillaisuuteen. Haluamme tehdä työtä asiakaslähtöisesti ja huomioimme aina asiakkaan tarpeet ennen omiamme. Uskomme, että tämä takaa meille enemmän myyntejä ja enemmän asiakkaita.


turkinasunnot.2base.com

Miten sitten valita oikea välittäjä, kun edes laillistettu välittäjä ei välttämättä ole pätevä? Suosittelemme, että otat huomioon seuraavat faktat: Yritys vai yksityinen henkilö? Onko välittäjä yrityksen palvelussa, jolla on toimisto, sekä muita työntekijöitä, vai onko kyse henkilöstä, joka "lainaa" toimistoa tarvittaessa. Suosittelemme, että käytät aina toimistoa ja henkilöä, joka on yrityksen palveluksessa.Näin sinulla on tukiverkko, joka voi auttaa sinua koko ostoprosessin ajan ja sen jälkeen. Suositukset Onko välittäjällä suositteleijoita? Ja tunnetko ketään, joka kenties käytti samaa välittäjää. Kommunikointi Kaikista parasta on kommunikoida omalla äidinkielellä. Jos englanti ei ole äidinkielesi tai, et ole täysin varma kielitaidostasi, valitse välittäjä, joka puhuu äidinkieltäsi. Tieto Saatko tietoa automaattisesti vai pitääkö sinun pyytää sitä? Pidä huoli, että välittäjä kertoo sinulle kaiken, pyytämättä.

sinusta tuntuu? Mitä tuntemuksia välittäjä saa aikaiseksi sinussa? Luottaisitko välittäjääsi, jos olisit kotimaassasi? Törmäämme usein ostajiin, joille asuntoja ovat tarjonneet tarjoilijat, kultakauppiaat, tai muut henkilöt, joka kokevat itsensä "päteviksi" välittäjiksi. Yleensä heillä ei ole ammattitaitoa ja ostaja tuntee sen. Monet ottavat näiden kokemusten jälkeen yhteyttä ammattitaitoiseen välittäjään alalla. Ikävä kyllä usein käy myös niin, että kaupat on ehditty tehdä ja apua tarvitaan ongelmien selvittämiseen ja paperiasioiden hoitoon, tai tulkkaukseen. On erittäin tärkeää, kun valitset välittäjää Alanyasta, että teet hieman taustatyötä ja selvität kenen kanssa asioit. Tärkeää on myös luottamus ja tunne, että asiat hoituvat, eikä vain puheen tasolla, vaan myös käytännössä. On ikävää, että kaikki laillistetut välittäjätkään eivät ole päteviä. Kun oikea välittäjä ja henkilö on löytynyt, tie unelmiesi asuntoon on paljon helpompi.

Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä saada kirjallisena ja pyytämättä: - Myyntiesite kohteesta. - Talouskatsaus kohteesta, joka sisältää myös kaikki ostamiseen liittyvät kulut. - Katsaus kuinka markkinat kehittyvät ja millä aikajanalla. - Ostajan opas, joka kertoo sinulle kaikki näkökannat ostamiseen liittyen. Maalaisjärki Hengitä syvään ja käytä maalaisjärkeä: Tunnustele fiiliksiä ja maalaisjärkeäsi, miltä

29


Loma-asunto vehreällä alueella ydinkeskustassa Eti Kent no 26, Mahmutlar

25.000 €

Tutustu kohteeseen

Näköala viehättävään puistoon. Nauti näköalasta puutarhan puolelle. Kävelymatkan päässä keskustasta, rannalta ja basaarista. Sijaitsee rauhallisella alueella. Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi.

Parvekkeella pöytä ja tuolit. Asunto on kalustettu kauniiseen eurooppalaiseen tyyliin.. Viehättävä allasalue. Taloyhtiöllä oma talonmies. #ParhaatTarjoukset #AlennetutHinnat #1MakuuhuoneenAsunnot


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Kiinteistö sanastoa Turkissa Vaikka ostoprosessi on suurinpiirtein sama, poikkeaa tilanne kuitenkin kotimaasta, jo ihan kielenkin takia.

Belediye // Kaupunki

Itse asiassa kieli saattaa olla juurikin se haastavin osa prosessia, moneltakaan ei Turkin kielen taitoa löydy.

Tapu ofisi // Maarekisteri toimisto

Useammat sanat selviävät ilman käännöstäkin, kun aihe on selvillä, mutta jotta haluaa tietää tarkan merkityksen, voi seuraavasta listasta olla apua.

Aidat // Yhtiövastike

Nämä alla olevat sanat jäävät usein kääntämättä ja nämä on hyvä opetella asunnon omistajana, niin pysyy taas jutuissa mukana.

Tapu // Omistuskirja

Ipotek // Laina

Uydu // Satelliitti vastaanotin Vergi dairesi // Verotoimisto Kara defteri // Taloyhtiön käyttämä kirja päätöksistä

Kapıcı // Talonmies

Oy // Ääni

Görevli // Myös talonmies, mutta kohteliaampi

Vekalet // Valtakirja

Yönetici // Isännöitsijä Ferdi iskan // Asumislupa

Iki tane soğuk Efes, lütfen // Kaksi kylmää Efestä kiitos. Paras tapa juhlistaa onnistunutta asuntokauppaa...

Ön iskan // Rakennuslupa, ja että kaikki viranomaiset ovat hyväksyneet sen.

Puuttuuko listasta sanoja? Lähetä meille viestiä, niin lisäämme ne listaan.

Sigorta // Vakuutus

31


Hurmaava kattohuoneisto, josta huikeat näkymät Panorama Penthouse, Alanya pohjoinen

Nauti komeasta näkymästä Alanyan linnoitukselle. Komea merinäköala Välimerelle.

pääset nauttimaan mukavasti parvekkeilla. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna! Viehättävä allasalue, jossa myös lasten allas.

Sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Kauniilla paikalla kukkulan laella. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn.

Todella kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Taloyhtiöllä oma talonmies. Hoidettu puutarha jossa voi rentoutua.

Kylpyamme ja suihku. Lämpimistä kesäöistä

#ParhaatNäköalat


129.000 € Tutustu kohteeseen


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Näin löydät Alanyan suurimmat kaupat! Shoppailu on ja tulee aina olemaankin erittäin suosittu tapa kuluttaa aikaa. Jos ei ehkä sinulle, niin takuulla tiedät jokun joka rakastaa shoppailla ;). Niinpä teimme avuksi ohjeet miten löytää Alanyan suurimmat kaupat ja ostoskeskukset. Niitä onkin enemmän kuin uskotkaan. Liitimme mukaan myös Google Mapsin, joten voit navikoida itsesi perille yhdellä klikkauksella. Älä unohda että Google Maps sallii sinun ladata alue ja antaa sinun navikoidakin ilman internet yhteyttä. Lataa siis Google Maps puhelimeesi. Mutta aloitetaanpa lista:

34

Alanyum Ostoskeskus Cikcillissä, jossa on kahdessa kerroksessa kauppoja ja myös supermarketti. Sieltä löytyy myös yksi kerros pikaruokaloita ja mm. elokuvateatteri. Kipa Kaupungin suurin supermarketti, sijaitsee Cikcillissä. 82 Sali Pazar Kaikkea mitä tarvitset asuntoosi ja keittiöösi. Löytyy myös vaatteita ja työkalujakin. Edullinen ostospaikka. Sijaitsee Kipan vieressä Cikcillissä. Koctas Turkkilainen versio Ikeasta. Sijaitsee 35 m kadun varressa Obassa.


turkinasunnot.2base.com

Tekzen Kuin Koctas, mutta pienempi ja edullisempi. Kipan vierestä löytyy. Metro Paikallinen tukku, mutta sinne pääsee myös tavallinen shoppailija. Sijaitsee Obassa. Loistava paikka ostaa tuoretta kalaa, lihaa ja ulkomaalaisia tuotteitakin. Myy myös elektroniikkaa. Vatan Computer Kun etsit elektroniikkaa, tämä on paikkasi. 35m street Tällä kadulla Kipan ja Tosrmurin välillä on kauppoja vaikka kuinka paljon.

Alanyan keskusta

Keskustassa, paikallisen postin PTTn ja Ataturkin patsaan välillä löydät useita merkkiliikkeitä. Tämä on hyvä alue shoppailla ja nauttia vaikkapa kuppi kahvia yhdessä monista alueen kahviloista. Megamall Konakli Ostoskeskus jossa on useita erilaisia liikkeitä ja kahviloita. Nova Mall Manavgat Tunnin ajomatkan päästä löytyy Nova Mall Manavgatista. Mitäpä tässä muuta sanomaan kuin että " Osta henkesi edestä". Ja muista , että jos pysyt itse kantamaan kaikki ostoksesi, et ole ostanut tarpeeksi !

35


Mukavat asunnot viehättävässä lomakylässä Olive City 2+1, Alanya Cikcilli

69.000

View property Tutustu kohteeseen

Komeat näkymät Taurusvuoristoon. Kiva näkymä vehreään puistoon. Sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Taurusvuoristoa. Lähistöllä supermarket. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/ lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Sähköllä toimiva lämminvesijärjestelmä.

Amerikkalaistyyppinen keittiö, jossa uuni, liesi ja jääkaappi. Rauhallinen paikka, täysin kalustettuna!. Mukava allasalue, jossa myös vesiliukumäki. Urheilu ja kuntoilumahdollisuudet. Todella kaunis puutarha kukkineen ja hedelmäpuineen. Kohteessa 24 tunnin vartiointi.. #ParhaatTarjoukset


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Neljä aktiviteettiä lapsille sadepäivänä Vaikka mainokset kertovat, että Alanyassa paistaa aina aurinko, näin ei todellisuudessa kuitenkaan ole. Tiedämme, Että tämä saattaa tulla sinulle yllätyksenä. Aika ajoin meillä on kuitenkin sadetta, myrskyjä, kovaa tuulta ja varsin harmaata keliä. Kysymys kuuluukin, mitä tehdä harmaana sadepäivänä Alanyassa? Varsinkin lapset saattavat olla kärsimättömiä ja vaikeasti viihdytettävissä, kun ulkoilu ei onnistu. Teimme neljän aktiviteetin listan, jota voi kokeilla sadepäivänä Alanyassa. Numero 1 - Pelaa flipperiä ym pelejä Kaikki lapset rakastavat pelejä ja yksi paikka on lähellä, ostoskeskus "ALANYUM" cikcillissä, ohitustien varrella. Ostoskeskuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsee pikaruokapaikat, sekä pelialue, sieltä löydät flipperit, ilmakiekot, autopelit yms. Sopii kaikenikäisille lapsille.

Numero 2 - Syö popcornia Alanyassa on useampi elokuvateatteri, jossa voit katsoa, sekä ulkomaalaisia, että turkkilaisia elokuvia. Osa elokuvista on "dubattu", joten tarkista, onko elokuva alkuperäiskielellä Voita katsoa ohjelman tämän linkin kautta: www.orneksinemalari.com Numero 3 - Sukella kulttuuriin Tämä vaihtoehto ei ehkä ole lasten mieleen, mutta lupaamalla pizzan ja colan vierailun jälkeen, lapsetkin lähtevät mukaan. Kolmas idea on siis vierailu argeologisessa museossa Damlataksella. Museossa on pieni, mutta mielenkiintoinen kokoelma, pala historiaa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Numero 4 - Go-cart Dim-joen vieressä Kestelissä sijaitsee iso halli, joka kätkee sisälleen go-cart radan. Tämä huvitus sopii myös perheen vanhimmille. Muista ajaa varovasti ja pitäkää huolta toisistanne. Paras ajaja voittakoon Sadepäivän Alanyassa ei siis tarvitse olla tylsä. Hauskaa voi pitää, vaikka aurinko ei paistakaan. 37


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Alanyan parhaat kahvittelupaikat Turkki on tunnetusti teenjuojien maa, mutta myös kahvia juodaan yhä enemmän. Varsinkin nuorten keskuudessa kahvin juonti on yleistynyt ja kahvilla käynti ystävien kanssa on suosittua. Isot kahvilaketjut ovat saaneet jalansijaa myös Alanyassa. Samaten turkkilaiset ketjut ovat alkaneet tarjoilemaan eurooppalaistyylisiä kahveja. Kerromme teille tässä blogissa Alanyan parhaat kahvipaikat. Starbucks Atatürkin patsaan lähellä Aloitamme Starbucks kahvilasta, jolla on useampi kahvila Alanyassa. Ensimmäinen avattiin lähelle Atatürkin patsasta päätielle, ympärillä on myös useita muita kahviloita. Kahvivalikoiman lisäksi, tarjolla on myös pikkusuolaista ja kakkupaloja, juuri niinkuin

38

muuallakin maailmassa Starbucks kahviloissa. Meidän suosikki on musta ja aina tuore filtterikahvi. Robert's Coffee Damlataksella/ Kleopatran ranta Tyylikäs sisustus, hyvä sijainti, yksi parhaimmista kahviloista Alanyassa. Rentouttava paikka istahtaa ja katsella ohikulkevaa elämää. Kahvien lisäksi, myös kattava ruokalista, unohtamatta jälkiruokakakkuja. Vierailun Robert's Coffee:ssa voi yhdistää rantapäivään, näköalahissi vierailuun, tai puistokävelyyn. Shakespeare Bistro Atatürkin patsaan lähellä päätien itäpuolella Sijaitsee suosittu kahvila Shakespeare Coffee & Bistro, viikonloppuisin musiikkia. Trendikäs sisustus, mukava seurata kaupunkielämää ulkoterassilla. Suosittelemme maistamaan Shakespearen pizzaa, se on todella maukasta. Ravintola on myös varteenotettava illallispaikka.


turkinasunnot.2base.com

Juice and Friends Sijaitsee aika tarkalleen Starbucks kahvilan takana Atatürkin patsaalta. Juice and Friends on sivukadulla, pois päätien hulinasta. Erikoistunut tuoremehuihin. Kokeilemisen arvoinen. Turkissa kahvi ei tule koskaan olemaan yhtä suosittu kuin tee. Mutta yksi asia on varmaa, tulet aina löytämään tuoreista pavuista puristettua kahvia Alanyasta.

Vinkki Useimmat ravintolat eivät tarjoile tuoretta kahvia, vaan pikakahvia tai kahvijauhetta. Muista näin ollen kysäistä miten kahvi valmistetaan. Pikakahvi maukkaan illallisen jälkeen voi olla pettymys. Jälkiruoka kahvin voi sen sijaan nautiskella kahvilassa, jossa se on varmasti tuoreista pavuista jauhettu.

39


Ylellisestä huvilasta täydellinen näkymä

turkinasunnot.2base.com

Oasis View villa, Alanya Cikcilli

199.000 €

Tutustu kohteeseen

Nauti komeasta näkymästä Alanyan linnoitukselle. Häikäisevä näköala Välimerelle. Rauhallinen ja hiljainen sijainti. Sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Taurusvuoristoa. Makuuhuoneissa ja olohuoneessa ilmastointi/lämmitin asunnon lämpötilan säätelyyn. Sekä suihku että poreallas. Parvekkeella pöytä ja tuolit. Kiva loma-asunto

40

jossa tilava kylpyhuone. Yhteinen uima-allasalue, jossa myös BBQ-grilli. Taloyhtiöllä oma talonmies. Erittäin kiva lomaasunto, myös tiestö hyvässä kunnossa ympäristössä.. Hoidettu puutarha jossa voi rentoutua. #AlennetutHinnat #ParhaatTarjoukset #ParhaatNäköalat


BLOGISTA POIMITTUA

turkinasunnot.2base.com

Kuka viettää joulua Alanyassa?

Tietenkin me kaikki, jotka asumme täällä...

Ihan perinteisen kaavan mukaan se ei onnistu.

Monille ihmisille joulun vietto on enemmänkin mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa yms, kuin uskontoon liittyvä tapahtuma. Joulua vieteään jo lähes kaikkialla, jopa muslimimaissa, niinkuin Turkissa.

Suurimman osan jouluruuista voi kokata Alanyassakin. Ihan kaikkia aineksia ei ole saatavilla, joten siinäkin on hieman sovellettava. Meidänkin joulupöydässä on kuitenkin mm rosollia, lohta eri muodoissa ja porkkana-ja perunalaatikkoa. Melkein samalla tavalla laitettuna, kuin kotona Suomessa.

Koska jouluun liittyy myös kaupallinen puoli, on sen täälläkin kauppiaat huomanneet ja myynnissä on mm joulukoristeita, tonttuhattuja ja joulukuusia. Täällä jopa väitetään, että joulupukki on kotoisin Turkista, eikä Suomesta tai pohjoisnavalta tai mistään muualtakaan. Joulun viettäminen Alanyssa tai yleensä ulkomailla ei ole ihan sama asia kuin kotimaassa. Vaikka kuinka yrittää ei fiilistely nouse samalle tasolle, kuin kotona, tämä on se aika vuodesta, jolloin eniten kaipaa kotimaahan ja sen jouluiseen tunnelmaan. Ihmiset, jotka matkustavat taasen Alanyaan jouluksi, haluavat päästä eroon kaikesta joulu hössötyksestä yms, koska täällä eivät joululaulut soi, eikä pyhäpäiviä vietetä, eikä joulupukkiinkaan pääse törmäämään. Ja kaikki me jotka asumme täällä ja vietämme joulun Alanyassa, teemme samalla oman perinteisen joulumme. Sekoittamalla perinteitä ja toteuttamalla niitä, mihin Alanya antaa mahdollisuuden.

Joulukuusen osalta on tyydyttävä muoviseen versioon, jollet halua lähteä vuorille puunkaatoon. Joulukukat sen sijaan löytyvät täältäkin, joulutähti, sekä hyasinttejä, niillä saa sitten joulun tuoksua tupaan. Kylmää, tuulista ja sadekuuroja, mutta lunta emme Alanyassa näe. Ilma on tänä vuonna melkoisen viileä, luvattu noin +14 astetta jouluaatoksi, monena vuonna aattona ollaan päästy vielä +20 asteen lukemiin.Monet ravintolat järjestävät myös jouluillallisia, ohjelmineen, me kuitenkin vetäydymme koteihimme ja rauhoitamme aaton, ihan niinkuin kotona Suomessakin. Jokainenhan päättää itse miten joulun viettää ja tietää mikä itselle parhaiten sopii. Myös ulkomailla joulun vietto kuitenkin onnistuu ja niinkuin edellä kerrottiin, aina voi vähän tuunata tunnelmaa. Seuraamme myös joulupukin lahjojen jako reittiä ympäri maailmaa.

41


2Base Design Iconer

www.2base.com æ

2BASE ESITTELY TIETOA MEISTÄ Mitä voimme tehdä hyväksesi asunnonomistajana? Ehkä kokeneimpana ulkomaisille ostajille asuntoja tarjoavana kiinteistönvälitystoimistona meillä on laajin palveluvalikoima. - Kattava tarjonta sekä yksityisiltä myyjiltä että rakennuttajilta - Rehellistä ja luotettavaa tietoa heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien - Parhaat kaupan jälkeiset palvelut kuten vuokraus, huolintapalvelut sekä verkkokauppa Huomioimme kaikki näkökohdat 2Base Kiinteistönvälitys ottaa huomioon kaikki näkökohdat liittyen asuntokauppaan ulkomailla. Emme keskity vain myyntiin, vaan myös olennaisiin kaupanteon jälkeisiin palveluihin. Tarjoamme turvalliset maksuehdot, autamme välttämään paikalliset sudenkuopat, esittelemme laajan valikoiman erilaisia asuntoja, tarjoamme palveluja kaupanteon jälkeen sekä mahdollisuuden päästä hyötymään kaikista eduista, joita laaja, kansainvälinen ja vahva organisaatiomme voi tarjota.

42

HISTORIAMME Yritys on perustettu v.2003. Siihen aikaan kiinteistöjen myynti ulkomaisille asiakkaille oli varsin uusi asia. Paljon on sen jälkeen taphtunut. Satoja - ellei tuhansia kiinteistövälittäjiä on tullut ja mennyt. Me olemme edelleen täällä, osa henkilökunnastakin on pysynyt samana ja he ovat auttaneet meitä kasvamaan vahvaksi, arvostetuksi ja ammattimaiseksi yritykseksi, joka tänä päivänä olemme.


2Base Design Iconer

www.2base.com æ

Muutamia kuvauksia meistä

Luotettava, objektiivinen, innovatiivinen, parhaat tarjoukset,

paras palveluvalikoima,

kokenut, ystävälli-

nen, palvelukeskeinen,

informatiivinen.

43


TULE KÄYMÄÄN "Löydät nykyaikaisen helppokulkuisen toimistomme aivan Alanyan keskustasta. Toivotamme aina vieraamme tervetulleeksi kupilliselle kahvia tai turkkilaista teetä..." - Candemir Özdemir

44


Ohjeet Idästä päin tullessa (Oba, Tosmur jne.): Kulje pääkatua (Atatürk) länteen päin. Kun olet postitoimiston kohdalla, jatka muutama sata metriä eteenpäin kunnes vasemmalla puolellasi on McDonalds ja kadun yli oikealla puolella vihreä BP huoltoasema. Käänny vasemmalle 25 metriä McDonaldsin jälkeen ja toimistomme sijaitsee pian vasemmalla toisessa talorivissä pääkadulta käännyttäessä. Ohjeet länsipuolelta tultaessa (Antalya, Avsallar jne.): Aja pääkatua kohti keskustaa. DAMLATAS ja vesipuisto Aqua Park jäävät oikealle, jatka suoraan. Pian tämän jälkeen myös Denizbank jää oikealle. Noin 150 metrin päässä näet vihreän BP huoltoaseman tien vasemmalla puolella. Käänny oikealle BP huoltoaseman kohdalta ja toimistomme sijaitsee vasemmalla toisessa talorivissä pääkadulta käännyttäessä.

2Base Kiinteistönvälitys Atatürk cad. Akmanlar Sok. No:12 07400 - Alanya - Turkki

+358 923 163 999 +90 505 783 56 64 +90 242 511 78 99

www.2base.com www.my2base.com fi@2base.com

45Tammikuu 2018

2

A M E L E T T

S U N O E S SI A B

MA ELE TT

2

Kiinteistövälitys

S SEN UOS I BA


 .com/2base.fi

æ

2Base suosittelee

Ainut kriiteerimme on ollut, että ainakin yksi toimistomme väestä on käynyt paikalla.

Uuden kokeileminen on elämän suola. Siksi olemme keränneet vierailu-vinkkejä Alanyan eri alueilta. Uskomme, että niihin kannattaa tutustua.

Olemme lisänneet myös paikkojen linkit, web-sivuille, Facebookkiin sekä Tripadvisoriin. Niistä voit seurata kommentteja ennenkuin itse vierailet paikalla.

Emme ole tutkineet onko paikka suuri-pieni, tunnettu-tuntematon, halpa vai kallis tai vaikkapa turistioppaan etusivulla.

48

Toivomme, että nautit näistä uusista kokomuksista.


2Base

Zirve R

 Tep

e

estaura

nt

2Base Evreka

 Center

What th

ey offer

: #Aamu

pala #L

ounas

s #Kahvi

What they offer: #Louna

2Base Kate and Leo

 Cikcilli

2Base Atom station

 Cleopatra

www

What they offer: #Juice

What they offer: #Lounas #Illallinen #Kahvi

www


2Base 33 Davet tantuni

2Base

 Cikcilli

Sakli bahce

 Center

vi

#Kah er: #Lounas What they off

What they offer: #Lounas #Illallinen

2Base 2Base

Zencefil

 Tepe

Kozde kahve keyfi

 Center

What they offer

: #Aamupala #Lou

nas #Illallinen

What they offer: #Kahvi


2Base

2Base

www

Löküs

Juice and Friends

 Dinek

www

 Center

What they

unas #Kahvi

What they offer: #Aamupala #Lo

llinen offer: #Illa

2Base

2Base

Haydar Usta

 Cleopatra

Zeytin dalı

 Tophane

What they offer

www

: #Aamupala #Lou

nas #Kahvi

What they offer

: #Lounas #Illallin en


2Base taurant

Enberi Cafe Res

ï„… Oba

What

Kahvi

lallinen # Il # s a n u o L # r: e they off


2Base

2Base Kaptan Balık

www

 Hasbahce

Havanna Beach Club

 Dinek

What they offer: #Aamupala #Lounas #Illallinen #Kahvi #Illanvietto

What they offer: #Lounas #Illallinen

2Base

2Base Ciğerci Hüsamettin Us

ta

 Oba

What they offer: #Lou

nas

www

Perle Camping

www

 Kargıcak

en

upala #Lounas #Illallin

What they offer: #Aam


2Base Palm Beach ra

 Cleopat

Roberts

 Cleo

2Base Kahvi

patra

www

nen

ounas #Illalli

amupala #L

ffer: #A What they o #Kahvi

What th ey offer : #Aamu #Kahvi pa

la #Loun

2Base nt

estaura

Mırmır R

 Dinek

as #Illall

2Base Konyalı hacıbey

 Center

ey offer:

What th

#Lounas

#Illallinen

2Base Bamyaci D

 Cente

r

ondurma

Ice cream

nas #Illallinen

What they offer: #Lou What they

offer: #Ice

cream

inen


2Base

2Base

www

Sky Bar

 Center

En Vie Beach

 Center

www

er: #Illanvietto

What they off

2Base Karides Restoran

What they offer: #Aam upala #Lounas #Illallin en #Illanvietto

 Oba

2Base Sardunya

 Center

What they offer: #Illallinen

2Base Starbucks

 Center

: #Lounas

What they offer

: #Kahvi

What they offer


2Base Leman Kultur

ď„… Center

What they offer: #Aamup

ala #Lounas #Illallinen


2Base Green Beach

2Base www

 Center

What they offer: #Aamupala #Lounas #Illallinen #Kahvi #Illanvietto

Cafe Merlot

 Harbour

What they offer: #Lounas #Illallinen #Kahvi

2Base Bistro Hayal Kahvesi

 Konakli

What they offer: #Aamupala #Lounas #Illallinen #Kahvi #Illanvietto

2Base www

Toksoz Balik

 Kahyalar

What they offer: #Aamupala #Lounas #Illallinen


2Base 2Base

Bay doner

 Center

Kaleici Meyhanesi

 Center

www

What they offer: #Lounas #Illalline n

What they offer: #Lounas

2Base Tunnel pub

2Base

 Center

Up and down coffe

 Center

What they offer: #Illanvietto

vietto

nas #Kahvi #Illan What they offer: #Lou


2Base Gül Restaurant

 Cleopatra

What they offer: #Lounas #Illallinen


2Base 2Base

www

ffe Shakespeare co

Le Grille

 Center

 Oba

What they off er: #Lounas #Illa

llinen #Kahvi

nas #Illallinen

: #Aamupala #Lou

What they offer #Kahvi

2Base Park Orman Restaura

2Base

nt

 Tepe

www

Kaptan Filika

www

 Center

What they offer: #Aam

upala #Lounas #Illallin

en

unas #Illallinen

What they offer: #Aamupala #Lo


2Base Family Beach

2Base

 Kargicak

Sefa Beach

 Gazipasa

What they offer: #Aam

upala #Lounas

n

upala #Lounas #Illalline

What they offer: #Aam

2Base Mini Mutfak

2Base

 Center

Ravza

 Center

What they off er: #Aamupal

www

a #Lounas #I

llallinen

: #Lounas

What they offer


2Base Kiinteistönvälitys Atatürk cad. Akmanlar Sok. No:12 07400 - Alanya - Turkki

+358 923 163 999 +90 505 783 56 64 +90 242 511 78 99

www.2base.com www.my2base.com fi@2base.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.