Page 5

rd e t e b Ver ept rec

Vakantiewerking Schilde in een nieuw jasje De dienst gezin en welzijn tovert tijdens de schoolvakanties weer heel wat spel en avontuur uit de hoge hoed. Hoewel het aanbod voor kinderen en jongeren van 4 tot 12 jaar grotendeels hetzelfde blijft, zit alles vanaf dit jaar in een nieuw jasje. De activiteiten, speelpleinen en opvang zijn nu nog beter op elkaar afgestemd. Voortaan spreken we niet meer over ‘Kadee’ of ‘speelpasactiviteiten’. En toch blijven de vakanties TOP! Hoe werkt dat dan?

Wat-te-doen Boeiende spelactiviteiten, creatieve workshops, spannende uitstappen, toffe voorstellingen,…er staat weer heel wat lekkers op het menu. Naast de geprogrammeerde activiteiten is er ook meer dan voldoende ruimte en materiaal op de speelpleinen om gewoon zelf je eigen ding te doen. Wil je bouwen, knutselen, bewegen, gamen, lezen of spelen… het kan allemaal in ons mini-speeldorp!

Alles op één plek en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Alle vakantie-activiteiten vinden plaats op dezelfde locatie, namelijk het speelplein. Op deze manier moeten deelnemers zich niet langer verplaatsen tussen verschillende activiteiten en locaties. Ook de kinderopvang is vanaf nu op het speelplein te vinden. Tijdens de paasvakantie is iedereen tussen 4 en 12 jaar welkom op Speelplein Schilde in de Jos aan ‘t Parkske.

Speelplein Schilde Eugeen Dierckxlaan 24 2970 Schilde

3

2970 actief - vakantie  

Vrijetijdsaanbod van het gemeentebestuur van Schilde.

2970 actief - vakantie  

Vrijetijdsaanbod van het gemeentebestuur van Schilde.

Advertisement