Page 11

Sportkampen Afspraken • Alle kampen worden begeleid door professionele sportmonitoren. • Het kamp start en eindigt op de afgesproken uren. Wees op tijd! • Algemene benodigdheden - Sportieve kledij - Hele dag kamp: lunchpakket, gezonde tussendoortjes en voldoende drank - Halve dag kamp: een gezond tussendoortje en voldoende drank • Warm en droog in combinatie met sporten: Tijdens de zomermaanden is het belangrijk om voldoende te drinken. Geef daarom zeker een fles water of gevulde drinkbus mee. Op de meeste plaatsen kunnen lege drinkbussen met leidingwater worden gevuld. • Verhoogde UV-index, verminderde luchtkwaliteit in combinatie met sporten: Onze begeleiders houden hier rekening mee en passen het tempo aan waar nodig. Ze zorgen ook voor voldoende afwisseling zon/schaduw. Toch blijft een goede bescherming belangrijk. Zorg altijd minstens voor bescherming van het hoofd (hoed/pet) en voorzie zonnecrème met hoge beschermingsfactor.

Uitgebreide voor- en naopvang bij sportkampen (enkel waar dit specifiek vermeld staat) • Hele dag sportkampen - Kampen die lopen van 9 tot 16 uur: opvang van 8 tot 17 uur • Halve dag sportkampen - Kampen die lopen van 9 tot 12 uur: opvang van 8 tot 12.30 uur - Kampen die lopen van 13 tot 16 uur: opvang van 12.30 tot 17 uur - Na 17 uur is er geen opvang en kinderen kunnen niet naar het speelplein worden gebracht. U haalt uw kinderen dus op voor 17 uur.

!

aar

Halve dag sportkampen neerb combi leinen combineren met speel­pleinen speelp (enkel waar dit specifiek vermeld staat) • Verplaatsingen tussen het sportkamp en de speelpleinen (met de wagen of te voet) zijn in de prijs begrepen. Uiteraard geldt dit enkel als uw zoon of dochter is ingeschreven voor een halve dag sportkamp én voor een halve dag speelpleinen • Een halve dag sportkamp kan dus perfect met het speelplein worden gecombineerd. Waar zet u de kinderen af en waar haalt u ze weer op? Twee voorbeelden: Sportkamp voormiddag Een kind dat tijdens de voormiddag aan het ‘Gevechtssportkamp’ deelneemt, kan in de namiddag naar het speelplein van Schilde of ’s-Gravenwezel worden gebracht. U zet uw kind af aan het sportkamp maar haalt hem of haar op aan het opgegeven speelplein. Sportkamp namiddag Een kind dat in de voormiddag wordt opgevangen op het speelplein kan in de namiddag worden gebracht naar ‘Trampoline en Tumblingkamp 2’. U zet uw kind af aan het speelplein, maar haalt het weer op bij het sportkamp.

!

!

6

2970 actief - vakantie  

Vrijetijdsaanbod van het gemeentebestuur van Schilde.

2970 actief - vakantie  

Vrijetijdsaanbod van het gemeentebestuur van Schilde.

Advertisement