Page 1

Metasundhed og Intuitiv Terapi – Foredrag i Storring Forsamlingshus ved Ingeborg Hjortsballe Onsdag den 6. november kl. 19.30 MetaSundhed MetaSundhed bygger på en filosofi om, at kroppens celler er intelligente, og at kroppen er i stand til at helbrede sig selv. Sygdomme får en logisk forklaring. Du vil høre om, hvad der sker i cellerne, når kroppen er i krise, og når den er i gang med at helbrede sig selv. Alt efter hvilket symptom man har, kan årsagen findes i en konflikt, som cellerne gør alt for at kompensere for. Når konflikten kendes, og der arbejdes med konfliktløsning, vil den naturlige helbredelse starte.

Intuitiv Terapi Cellerne i kroppen husker oplevelser fra cellerne fra forfædre, fostertilstanden, fødslen, barndommen og hele livet. Er der oplevelser, der ikke er bearbejdede, kan de give angst, traumer, sygdomme og uhensigtsmæssige overbevisninger. I artiklen her, kan du læse om, hvordan forfædres oplevelser nedarves i vores gener – de såkaldte epigenetiske håndtryk: http://discovermagazine.com/2013/may/13grandmas-experiences-leave-epigenetic-mark-onyour-genes#.Ukul4z8cXc8


Igennem 10 års arbejde og et utal af kurser med holistisk behandling, har Ingeborg Hjortsballe sammensat det, hun oplever mest effektivt til forløsning af ubevidste og destruktive følelser i underbevidstheden. Ved at møde følelserne igen kan de hurtigt transformeres og erstattes af afbalancerede følelser med f.eks. Tankefeltterapi. Efter sessionerne mærkes lethed og glæde, sygdomme forsvinder nogle gange helt. Samtidig bliver det nemmere at tiltrække det, folk gerne vil have ind i deres liv. Ingeborg Hjortsballe vil fortælle om, hvordan hun bruger clairvoyance, Metasundhed, Tankefelt terapi, Regression og Bevidsthedsoptimering i behandlingen. Der vil kunne købes kaffe og kage. Entre 75 kr.

Metasundhed og intuitiv terapi  

Foredrag i Storring Forsamlingshus Onsdag den 6. november kl. 19.30 Foredragsholder Ingeborg Hjortsballe

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you