Page 3

De zomer komt eraan! Het weer is er nog niet helemaal uit, met al die wisselende temperaturen en het gevecht tussen regen en zonneschijn. Maar de zomer komt er nu toch echt aan.

Colofon Een uitgave van: TweeVier in samenwerking met StadshagenNieuws.nl Tel. 0598 - 769068 | Stadshagen@24webvertising.nl

Redactie: Redactie StadshagenNieuws.nl Hans Keesmaat

Je merkt het aan de vogels die ’s ochtends het hoogste lied fluiten, als ze tenminste boven de kinderen uitkomen die duidelijk aan vakantie toe zijn. Daar kunnen de meesters van Stadshagen vast ook mooie verhalen over vertellen in het portret wat we van ze maakten in deze editie.

Vormgeving en opmaak: Jort van der Heide

Bladmanagement: Alex Posthuma

Je merkt het aan de bijen die - helaas samen met hun agressieve neefjes de wespen - in grote getale rond zoemen. De imker van Stadshagen legt uit hoe hij te werk gaat en wat ervoor nodig is om heerlijk honing te ‘oogsten’. Zelfs de wijkagenten zijn druk bezig om te nestelen in deze periode. Ze zijn de afgelopen jaren creatief geworden in het vinden van locaties voor een ‘pop-up politiebureau’. StadshagenNieuws.nl sprak met Alrik van den Berg, één van de wijkagenten van Stadshagen.

Oplage: 13.000 exemplaren huis aan huis (Stadshagen, Westenholte & Kamperpoort/Veerallee)

Druk: Grafistar

Verspreiding: All-Inn Verspreidingen

Copyright 2017 Uiteraard wilt u veilig op vakantie, zonder problemen onderweg. Het is dan altijd raadzaam om auto, motor, camper of caravan voor vertrek goed te laten nakijken. Gery van Essen van Premio Banden & Autoservice Van Essen Zwolle deelt haar advies om een zomercheck te laten doen: “geen volledige apk, maar wel een basiskeuring waarbij we alle belangrijke onderdelen nalopen, verversen of repareren.” Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei mooie artikelen, columns, bedrijfsreportages en weer een enthousiaste winnaar van de boodschappenactie.

Niets uit de uitgave mag worden verveeldvoudigd en/of openbaar gemaakt doormiddel van fotokopie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever. TweeVier kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies of onvolkomenheden in de gegevens. Een deel van de informatie wordt door derden aangeleverd en TweeVier is daarom niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van deze informatie. Lezers van deze magazine kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door TweeVier aangeboden informatie

Fijne zomer gewenst! De redactie

StadshagenNieuws Magazine

3

Profile for Twenty Four Webvertising

Stadshagen - 2017 - 2  

Stadshagen - 2017 - 2  

Advertisement