Page 1

08.2011

NYHEDSBREV

“Tættere på kunden”

“God kundeservice kommer ikke af sig selv. Derfor har vi også tilført ekstra ressourcer til vores CUSTOMER SERVICE CENTER, så vi er klar til at servicere vore kunder hurtigt, sikkert og professionelt”

Kim Krintel, Fabrikschef


Kære kunde, På Smurfit Kappa CorrPrint har vi gennem det seneste år foretaget en grundig analyse af vores egen kundeservice, fleksibilitet og kvalitet. Vores mål med analysen var at finde ud af, om der var ting vi kunne gøre bedre, anderledes og mere optimalt til gavn for jer som kunde og dermed selvfølgelig også for jeres kunder. Som for alle andre virksomheder, er der naturligvis også hos os områder, der kan gøres bedre, og vi har valgt at fokusere på områderne KUNDESERVICE og KVALITET CorrPrints salgsafdeling er nu blevet et CUSTOMER SERVICE CENTER. Det har vi gjort ud fra den betragtning, at det for os ikke handler så meget om salg, men langt mere om at yde vores kunder den bedste og mest professionelle kundeservice, trykrådgivning og fleksibilitet. Det er vores klare mål, at vores kunder skal have følelsen af at være godt hjulpet, når de er i kontakt med Smurfit Kappa CorrPrint. Derudover har vi valgt at flytte prepress funktionen tilbage til Smurfit Kappa CorrPrint og ikke længere outsource denne funktion til vores klicheleverandør. Dette gør vi for at sikre en større fleksibilitet og en bedre styring af processen og dermed også en bedre service til vores kunder på dette område også. Vi glæder os meget til at fortsætte det gode samarbejde med jer – nu med helt andre muligheder og forudsætninger for at yde jer den allerbedste service. Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye tiltag. Hvis I har spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte vores 5 medarbejdere i CUSTOMER SERVICE CENTER, ligesom I naturligvis også er velkomne til at kontakte undertegnede for yderligere eller uddybende oplysninger.

Med venlig hilsen Kim Krintel Fabrikschef


Vores Team i “Customer Service Center”

Charlotte Møller Hansen er pr. 1. Juni 2011 udnævnt som Team Leader for Customer Service Center. Hun har de sidste 3 år fungeret som inhouse prepress koordinator for D&W FlexoManufaktur, Smurfit Kappa CorrPrints klichéleverandør. Charlotte har også tidligere været en del af CorrPrints kundeservice og har ligeledes mange års erfaring inden for prepress.

Charlotte Møller Hansen / Tel.: 0045 76 93 90 57

charlotte.moller.hansen@smurfitkappa.dk

Mette Bylov har været en del af kundeservice hos CorrPrint siden 1991. Hun har pga sine mange års ansættelse hos Smurfit Kappa CorrPrint, stor erfaring både inden for kundeservice og produktkendskab, som vores kunder kan trække på. Mette har kontakten til udvalgte tyske kunder, både indenfor og udenfor Smurfit Kappa gruppen.

Mette Bylov / Tel.: 0045 76 93 90 32

mette.bylov@smurfitkappa.dk

Gitte Simon har været ansat hos CorrPrint siden 2008. Hun har boet i Frankrig i mange år og har tidligere arbejdet i kundeservice hos Leipa i Paris, hvilket betyder, at hun har indgående kendskab til branchen fra flere vinkler. Gitte har kontakt til alle vores franske kunder, udvalgte tyske, danske og engelske kunder.

Gitte Simon / Tel.: 0045 76 93 90 55

gitte.simon@smurfitkappa.dk

Malene Sparvath er startet på CorrPrint 1. april 2011. Hun har netop færdiggjort sin elevtid i salgsafdelingen hos Smurfit Kappa Kolding, hvorfra hun kender kravene fra en bølgepapproducent. Malene har kontakt til vores danske kunder, samt kunder i Rusland, Baltikum, Polen og Tjekkiet.

Malene Sparvath / Tel.: 0045 76 93 90 56

malene.sparvath@smurfitkappa.dk

Ole Dam, prepress koordinator. Han har indgående kendskab til tryk og repro fra sine mange år hos Hartmann i Tønder. Ole har ansvaret for koordinering af prepress processen i samarbejde med Customer Service Center, produktion, reproleverandøren og kunden.

Ole Dam / Tel.: 0045 76 93 90 34

ole.dam@smurfitkappa.dk


Nyhedsbrev  

Smurfit Kappa CorrPrint