Page 5

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 5

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Ιούνιος 2015

Ρεπορτάζ

Λόγια σταράτα Του

Παναγιώτη Νιζάμη

Μία κρύο, μία ζέστη, για την πόλη το καλοκαίρι Πολύ θερμός ο μήνας που πέρασε για την πόλη μας, παρά τα βοριαδάκια και τις βροχούλες που κατά περιόδους μας γυρνούσαν πίσω σε μέρες φθινοπώρου. Μία κρύο, μία ζέστη θα το πάει από ότι φαίνεται και όλους τους μήνες του καλοκαιριού. Το τερέν έχει αρχίσει να ζεσταίνεται -όπως και να έχει- με τους παίκτες να θέλουν να πάρουν πόντους από την προθέρμανση, ανεξαρτήτα από τις πολιτικές συνθήκες που θα ακολουθήσουν. Μέχρι τον Σεπτέμβρη, η διοίκηση του δήμου μάλλον θα “γλεντάει “ το έδαφος που έχει κερδίσει μέσω εκδηλώσεων πολιτισμού και οι υπόλοιπες παρατάξεις θα κοιτάξουν να ιδρώσουν απο τώρα τη φανέλλα τους, για να καρπωθούν με τον ερχομό των δημοτών- από τα μπάνια του λαού- τα λάθη του γλεντιού με το ξεκίνημα των πρώτων υποχρεώσεων. Το στοίχημα με τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ο δήμαρχος της πόλης μάλλον το κέρδισε εν μέρη. Συνεπής στις προεκλογικές και μετεκλογικές δηλώσεις του, προχώρησε ακόμα και σε καταγγελία συμβάσεων για να πιάσει τα χρονοδιαγράμματα του, χωρίς βέβαια να υπολογίσει πώς πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις έκαναν πολύ καλή δουλειά σε σχέση με τις δύσκολες συνθήκες της εποχής. Τώρα, πρέπει να φανεί αντάξιος των υποχρεώσεων του και μάλιστα νωρίς, αφού το καλοκαίρι όπως και να έχει... θέλει και την πισίνα του. Βήματα μπροστά δείχνει να κάνει ο Βαγγέλης Ντηνιακός, που καταπιάστηκε με κάτι που θέλει αγώνα από όλους και θα φέρει απτά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Το θέμα του Στρατοπέδου “τραβάει απο την

like us on

μύτη “ τη διοίκηση να κάνει βήματα μπροστά, όπως και τις παρατάξεις που ακολούθησαν, με σκοπό το κοινό όφελος των δημοτών, αλλά και της ευρύτερης Δυτικής Αττικής. Ο Ηρακλής Δρούλιας πριν χαρακτηριστεί ως το “αντίπαλο δέος “ της παραπάνω επιδιώξης, θα πρέπει να παρουσιάσει γρήγορα τους σχεδιασμούς του για την συγκεκριμένη περιοχή και ίσως τότε προκύψει κάτι ζεστό για το μέλλον της παράταξής του. Αν όχι, επειδή προβλέπεται και άλλος δυνατός παίκτης στην... πίττα (και όχι απο μηχανής), μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουν οι συνεργασίες. Ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Ηρακλής Δρούλιας αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας θα έχουν να παλέψουν και με τις πολιτικές συγκοιρίες που δεν δείχνουν και τόσο σταθερές. Το ίδιο “κουπί “ φαίνεται πώς θα “τραβήξει “ και η παράταξη του Θ.Σπηλιόπουλου, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και τώρα δείχνει να χάνει πολύ από τη βάση, αν όχι ακόμα από τις δημοσκοπήσεις. Όσο για την πάλαι ποτέ δεξιά παράταξη, αν αποφασίσει να κάνει “reunion “πρέπει να αρχίσει να ψάχνει και στέγη, αλλιώς το κάθε στέλεχος ξεχωριστά θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα “βέλη “του παρελθόντος και να ακολουθήσει κάποιο νέο ή παλιό ρεύμα.

www.facebook.com/247press.com.gr

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καμπόλη Η Ελένη Καμπόλη αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο, χάνοντας την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο, που τόσο ξαφνικά τη χτύπησε πριν από λίγους μήνες. Δυστυχώς, η “παλιοαρρώστια” ήταν πολύ δυνατή, ακόμα και για την τόσο δυναμική Ελένη και δεν της άφησε, παρά τις προσπάθειές της, ελάχιστα περιθώρια. Η εκλιπούσα, διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος, αντιδήμαρχος, ενώ ήταν η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα, γεμάτη ενέργεια, με αγάπη για το Χαϊδάρι, επιτυχημένη επαγγελματίας, αυτοδιοικητικός, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά… Η πόλη μας έχασε έναν σημαντικό άνθρωπο, που σημάδεψε με την παρουσία του τα κοινά και τα δρώμενά της. Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε την Τρίτη 26 Μαΐου, στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στον Ασπρόπυργο, τόπο καταγωγής της, όπου πλήθος κόσμου της συνόδεψε στην τελευταία της κατοικία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκέπασε.

24 ΩΡΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙ  

Τεύχος Ιουνίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you