Page 23

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 23

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Ιούνιος 2015

Αθλητικά

Ανανεώσεις, μεταγραφές και νέα πρόσωπα στη Δάφνη Δαφνίου Σε στέρεες βάσεις είναι χτισμένο το οικοδόμημα της Δάφνης Δαφνίου, κάτι που φαίνεται από τον προγραμματισμό και τις κινήσεις που γίνονται στο σύλλογο εν όψη της νέας σεζόν.

Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Δ.Σ. στη Δάφνη Δαφνίου, με τον Θ. Σπανόπουλο να επανεκλέγεται πρόεδρος του συλλόγου.

να αγωνίζονται οι Στέλιος Γκίνης, Χάρης Σκούταρης, Χρήστος Τασούλας, Βαγγέλης Ρόης, Νίκος Μαούνης, Παναγιώτης Βοϊδήλος και Δημήτρης Νικολετάκης. Ταυτόχρονα, γίνονται ήδη κινήσεις για την απόκτηση εγνωσμένης αξίας παιχτών, που θα ενισχύσουν την ομάδα την επόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα, ήδη έγιναν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Συγκεκριμένα, παίχτες της Δάφνης θα είναι τη νέα χρονιά ο Γιώργος Κορρές που πέρυσι αγωνίστηκε στο Διαγόρα Αιγάλεω και ο Τάσος Κωνσταντώνης που πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Σ. Πόλις Καλλιθέας. Τέλος, μετά από μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον Αετό, ο Μάκης Σοφρωνιάδης, μετακόμισε στο πλάι του Μάριου Δεσποτάκη ως τιμ μάνατζερ της ομάδας, η οποία πλέον στελεχώνεται και εξωαγωνιστικά στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών, ολοκληρώθηκε το διήμερο κλασσικού αθλητισμού για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης. Οι εξέδρες γεμάτες από κόσμο, καθώς γονείς, συγγενείς και φίλοι των μικρών αθλητών θέλουν να τους καμαρώσουν, ενώ οι μικροί αθλητές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ταρτάν. Αυτό φυσικά που έχει σημασία είναι η προσπάθεια και η συμμετοχή, όμως οι καλύτερες επιδόσεις, βραβεύονται με τα μετάλλια που παίρνουν οι νικητές. Φυσικά, οι αγώνες αυτοί είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αναδειχθούν ταλέντα στα αγωνίσματα του στίβου, τα οποία ελπίζουμε όλοι ότι στο μέλλον θα στελεχώσουν τους δυο συλλόγους της πόλης (Υπερίων Χαϊδαρίου, Γ.Σ. Χαϊδαρίου) που καλλιεργούν τον κλασσικό αθλητισμό από τις μικρές ηλικίες. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο δήμαρχος της πόλης κ. Σελέκος, που μαζί με άλλα μέλη της δημοτικής αρχής, πραγματοποίησε της απονομές στους μικρούς αθλητές.

ƊƋżƄƍƉƋſƃƉ

Μετά λοιπόν τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 28 Μαΐου, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω: Πρόεδρος: Σπανόπουλος Θ. Γενικός Γραμματέας: Δήμου Σπ. Αντιπρόεδρος: Νέγρης Β. Ταμίας: Τσουμπανίδης Π. Γενικός Αρχηγός: Ρήγγας Ι. Έφορος Αντρικού: Γαλανός Ε. Έφορος Γυναικείου: Παπαβασίλης Α. Έφορος Υλικού: Σίδερης Η. Μέλος: Καρόκης Ν. Αναπληρωματικά μέλη: Δρούλιας Η., Πουσαίος Ι., Ρώης Ι., Κλάδης Ι., Μαλιαρίτση Ο.

Η ιστορική Δάφνη, δεν πρέπει να παραμείνει άλλο στα τοπικά πρωταθλήματα και στόχος δεν είναι άλλος από το να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μεγάλα σχέδια για την επόμενη σεζόν και ο σχεδιασμός της ομάδας προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Η πρώτη προτεραιότητα δεν ήταν άλλη από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανόδου κ. Δεσποτάκη, με τον οποίο η διοίκηση των “πρασίνων” συμφώνησε σε όλα κι έτσι ο πολυνίκης προπονητής, θα κάθεται στον πάγκο της Δάφνης και την επόμενη σεζόν στην Α΄ ΕΣΚΑ. Μετά από αυτό, οι διοικούντες το σύλλογο, φρόντισαν να υλοποιήσουν στο έπακρο τις επιθυμίες του προπονητή, όσον αφορά την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού. Έτσι, με την πράσινη φανέλλα θα συνεχίσουν

Με πολύ κόσμο ολοκληρώθηκε το διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού για μαθητές δημοτικών σχολείων

ƐżƋżƅżƆƊƃȲƁƌƃŸżƇƇƁƌ Ɛ żƋżƅżƆƊƃȲƁƌƃŸżƇƇƁƌ ƌƍƋƄżƋżƒƌƄżƄƁāƐżƒȲżƋƃāƍƁƅ ƌ ƍƋƄżƋżƒƌƄżƄƁāƐżƒȲżƋƃāƍƁƅ

ƄƔƠƝ—ƕ ƄƔƠƝ—ƕƧƙžƙƣƣơƢƕȵƃ››ƦƜƧƦ—ƗƝȵ — ƧƙžƙƣƣơƢƕȵƃ››ƦƜƧƦ Ƨ —Ɨ — Ɲȵ 2Q/LQHƝƤƟ—ƕƧƯ Ƨ ƩƟƙ›ƦƪƝƣƝƩ—ƔƪƯƤ 2Q/LQHƝƤƟ—ƕƧƯƩƟƙ›ƦƪƝƣƝƩ—ƔƪƯƤ

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

ǿǿȆȆȅǻȇȅȂȅȈ ȆȆȅǻȇȅȂȅȈ

24 ΩΡΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙ  

Τεύχος Ιουνίου

24 ΩΡΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙ  

Τεύχος Ιουνίου

Advertisement