Page 20

20 24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Φεβρουάριος 2016

Τοπικά

Κατάμεστο το δημαρχείο για το “Καπνισμένο Τσουκάλι” Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/1 το θεατρικό έργο “Το Καπνισμένο Τσουκάλι”, του Γ. Ρίτσου από τη θεατρική ομάδα Αγίας Βαρβάρας “Γιώργος Κουμαριανός”. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του συμπολίτη μας Γιώργου Κουμαριανού, που τόσο νέος έφυγε από τη ζωή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου γέμισε από κόσμο όλων των ηλικιών, που ήρθαν να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

253 αδέσποτα ζωάκια περισυνέλλεξε το 2015 ο δήμος Χαϊδαρίου Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημέρωσε ότι, σύμφωνα με τα αρχεία του ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) που τηρούνται για το Δήμο μας, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2015 έως 31/12/2015 ο Δήμος μας, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο, εθελοντές του Σωματείου καθώς και φιλόζωους Δημότες, έχουν φροντίσει για την περισυλλογή 253 αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Από αυτά, τα 64 αφορούσαν επαναεισαγωγές ζώων. Οι περισυλλογές αυτές αφορούσαν περίθαλψη αρρώστων ή τραυματισμένων ζώων συντροφιάς, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ενώ πραγματοποιήθηκαν και 54 στειρώσεις.

Ακόμη χωρίς άδεια το “Τ. Χαραλαμπίδης” Παρά το ότι έχει περάσει τόσοι μήνες από τον Σεπτέμβριο που άρχισαν τα επίσημα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Α. το ιστορικό “Τ. Χαραλαμπίδης” εξακολουθεί να μην έχει άδεια λειτουργίας! Ήδη είχαμε και το πρώτο "θύμα" της μη αδειοδότησης, καθώς ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αναγκάστηκε να αγωνιστεί κόντρα στο Αιγάλεω ως γηπεδούχος στη Νέα Ιωνία! Οι ευθύνες φυσικά των δημοτικών αρχών για την έλλειψη αδειοδότησης του γηπέδου είναι διαχρονικές και ξεκινάνε από τη διοίκηση του Κυριάκου Ντηνιακού, συνεχίζονται στη διοίκηση του Δημήτρη Μαραβέλια και καταλήγουν φυσικά, εδώ και 1,5 χρόνο στη διοίκηση του Μιχάλη Σελέκου. Είναι η 2η φορά που “εξορίζεται” ομάδα της πόλης (πέρυσι ήταν η σειρά του Α.Ο. Χαϊδαρίου να αγωνιστεί στη Ν. Ιωνία κόντρα στο Ηράκλειο) και κανενός το αυτί δεν φαίνεται να “ιδρώνει”. Το ρεπορτάζ λέει ότι το για να εξασφαλίσει το γήπεδο άδεια λειτουργίας χρειάζεται ιατρείο, γραφείο φύλακα και 2η έξεδρα για τους φιλοξενούμενους. Και τα τρία είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Χώρος για ιατρείο και γραφείο φύλακα υπάρχει στα αποδυτήρια του γηπέδου και χρειάζεται μία μικρή διαμόρφωση, ενώ μία 2η μικρή εξέδρα για τους φιλοξενούμενους θα μπορούσε να φτιαχτεί μέσα σε λίγες ημέρες στην ανατολική πλευρά του γηπέδου,

εκεί που υπήρχε εξέδρα στο παρελθόν, όταν η ομάδα αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική την περίοδο 20042005. Να μην αναφερθούμε δε στα πλαστικά καθίσματα που “περιμένουν” ακόμα να τοποθετηθούν από το Σεπτέμβριο και βανδαλίζονται κάθε εβδομάδα. Αξίζει να τονιστεί ότι η Γ.Γ.Α είχε δώσει τον Σεπτέμβριο προθεσμία στους φορείς που έχουν στην εποπτεία τους τα γήπεδα σε όλη τη χώρα (δήμους, περιφέρειες) να προχωρήσουν στην έκδοση αδειών λειτουργίας μέχρι και 8/2/2016, δίνοντάς τους μέχρι τότε τη δυνατότητα να λειτουργούν τα γήπεδα. Η προθεσμία εξέπνευσε και το “Τ. Χαραλαμπίδης” δεν έχει ακόμα άδεια λειτουργίας. Φυσικά, πολλοί δήμοι της χώρας αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων. Έτσι, η Κ.Ε.Δ.Ε. δια του προέδρου της κ. Πατούλη, ζήτησε νέα παράταση (ενός χρόνου αυτή τη φορά) για τη λειτουργία τους χωρίς άδεια λειτουργίας! Εμείς στο Χαϊδάρι πάντως, περιμένουμε ακόμα τις ενέργειες της δημοτικής αρχής του κ. Σελέκου και φυσικά του αρμόδιου αντιδήμαρχου κ. Καραγιάννη.

Αναλαμβάνονται διεκπεραιώσεις ασφαλιστικών εταιριών

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ● ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ● ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Λ. Καραγιάννη 4, Χαϊδάρι (1η παράλληλος από Λ. Αθηνών 202), Τηλ. 210.5817120

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Φεβρουαρίου 2016

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Φεβρουαρίου 2016

Advertisement