Page 21

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 21

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Aπρίλιος 2015

Αθλητικά

Συνεχείς οι δραστηριότητες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου

Σημαντικές οι διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Επιτυχίες για τους Χαϊδαριώτες τεννίστες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στο Ενωσιακό Νέων Οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου Παπαγεωργίου Γιώργος και Παπαϊωάννου Γιάννης έφτασαν στους 8 στα ΔΙΠΛΑ Αντρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στον Ο.Α. Αθηνών (2-9/04/2015). Από τα προκριματικά πέρασαν στο κυρίως ταμπλό όπου έκαναν και μία νίκη. Στα προημιτελικά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν δύσκολα από τους Παπαχριστόπουλο και Ντίρζου με 7-5, 6-7, 10-8. Από το σκορ φαίνεται πως το παιχνίδι κρίθηκε στα σημεία. Στον τελευταίο αγώνα τους ήταν εκεί να τους στηρίξουν παιδιά από το αγωνιστικό τμήμα, μέλη του ομίλου και φυσικά οι προπονητές τους. Όμως και στους προηγούμενους αγώνες είχαν παρευθεθεί η πρόεδρος του ομίλου Χαντζή Δήμητρα και ο αντιπρόεδρος Παπαγεωργίου Κώστας για να απολαύσουν το θεαματικό τέννις των παιδιών.

Ενωσιακό Νέων Αθλητών

Συμμετείχαν αθλητές από το Χαϊδάρι, την Πετρούπολη, το Κερατσίνι, τον Πειραιά, το Ίλιον, τον Κορυδαλλό, την Δροσιά, το Φάληρο. Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν όλοι οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου και είχαμε πολλές διακρίσεις. Συγκεκριμένα: Την 1η θέση κατέκτησε ο Σακκάς Γιάννης στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ U11 και η Κατσιμίχα Χριστιάννα στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ U12. Την 2η θέση κατέκτησαν ο Σκαλτσογιάννης Φώτης στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ U11, η Βασίλα Τριανταφυλλιά στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ U12 και η Μπούτου Φαίη στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ U14.Επίσης οι αθλητές Θεοδώρου Έλενα(Κ12), Καφενίδης Νίκος(Α14), Μαϊχός Αλέξανδρος(Α14), Διαμαντάτσικος Αλέξανδρος(Α14), Βραχνός Σταμάτης(Α12), Χατζηλίας Σταύρος(Α12), Μακρής Δημήτρης(Α11) βγήκαν πρώτοι στον όμιλό τους και πέρασαν στο ταμπλό.

Στις 4 και 5 Απριλίου, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου διοργάνωσε ένα Ενωσιακό Νέων Αθλητών. Απευθυνόταν σε παιδιά μη αγωνιστικού επιπέδου και σκοπός του ήταν τα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες, να διασκεδάσουν και να αγαπήσουν περισσότερο το άθλημα του τένις! Το Δ.Σ. του ομίλου μοίρασε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα και έκανε δώρο κατόπιν κλήρωσης ένα ποδήλατο! Ο τυχερός αθλητής ήταν ο Σέκερης Αλέξανδρος από τον Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου.

Φιλικοί αγώνες για τους νεαρούς τεννίστες Τον περασμένο μήνα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τους αθλητές του Α.Σ. Δροσιάς “Νίκη”. Μαζί με τους αθλητές του ομίλου (παιδιά ψυχαγωγικού τένις κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου) οι τεννίστες από τη Δροσιά έπαιξαν φιλικούς αγώνες για τρεις ώρες. Στο τέλος των αγώνων το Δ.Σ. του συλλόγου μοί-

like us on

ρασε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπρελόκ. Αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωριστούν με άλλους αθλητές, να διασκεδάσουν και παράλληλα αρχίσουν να μπαίνουν σε συνθήκες αγωνιστικού τέννις. Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αξιόλογη πρωτοβουλία που αξίζει να βρει μιμητές και να συνεχιστεί.

www.facebook.com/247press.com.gr

Σημαντικές επιτυχίες στο τουρνουά της Πετρούπολης Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το 2ο Ε3 που διοργανώθηκε από τον Ο.Α. Πετρού: πολης (27:30/03). Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αθλητών του ομίλου ήταν: • Την 1η θέση στα Α12 κατέκτησε ο Κασσής Γιάννης και τη 2η στα Κ12 η Μανούρη Ρα: φαέλα. • Στον ημιτελικό κατάφεραν να φτάσουν Τσι: τσάνης Μάνος (Α12), Κατσιμίχας Νίκος (Α12), Σπηλιωτόπουλος Κων/νος (Α14), Κα: λαντωνέα Τιμοκλεία (Κ12) και Καζελίδη Μαρία (Κ14). • Στους 8 της διοργάνωσης σταμάτησαν οι Σκαλτσογιάννης Θωμάς (Α12), Φουντής Κωνσταντινός (Α14). Καραμάνης Ορέστης (Α14), Αδαμοπούλου Αναστασία (Κ14) και Μαστραγγελή Νάσια (Κ12). • Στους 16 έφτασαν οι Καμπέρης Γιώργος (Α12), Ζήμερας Γιώργος (Α12), Μάιχος Αλέξανδρος (Α14), Σακογιάννης Βαπτιστής (Α14), Γερογιάννης Αλέξανδρος (Α16), Μα: γογιάννη Ραφαέλα (Κ12) και Μπαλούμη Βα: σιλίνα (Κ14). • Τέλος, μία νίκη πραγματοποίησαν οι Βιολά: τος <ιομήδης (Α12) και Κάσσης Παναγιώ: της (Α12).

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Απριλίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you