Page 5

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 5

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Μάρτιος 2015

Επικαιρότητα

Το «Χαϊδάρι Ξανά» έκοψε την πίτα του

Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ένα χρόνο μετά την πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στον κινηματογράφο Άνοιξη και αρκετούς μήνες μετά τις εκλογές του 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας του συνδυασμού «Χαϊδάρι Ξανά». Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 8 του Μάρτη (Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας) στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Χαϊδαρίου με τον επικεφαλής της παράταξης Βαγγέλη Ντηνιακό να στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και δυναμικής συνέχειας. Κατά την ομιλία του, τόνισε για ακόμη μια φορά, πως μοναδικό «κόμμα» της δημοτικής παράταξης «είναι το Χαϊδάρι» και βασικός της στόχος παραμένει η επιδίωξη να ξαναγίνουμε περήφανοι για την πόλη μας. Ο Βαγγέλης Ντηνιακός έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ουσιαστικές παρεμβάσεις του συνδυασμού

«Χαϊδάρι Ξανά» στα δημοτικά Συμβούλια της πόλης ενώ ασκώντας, κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και τις ουσιαστικές ανάγκες της πόλης και να μην παρασύρεται από τη στενή κομματική της ταυτότητα». Το λόγο είχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Δημήτρης Τσατσαμπάς και Βασίλης Καρατζαφέρης ενώ το γυναικείο φύλο (λόγω της ημέρας) εκπροσώπησε η, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και Χαϊδαριώτισσα κ. Ελένη Χρονά.

Θετικός απολογισμός με όραμα δημιουργίας για τις Κτιριακές Υποδομές Μέσα από μια πιο ζεστή «συνέντευξη τύπου» ο πρόεδρος της ΚΤΥΠ απάντησε σε όσες ερωτήσεις του τέθηκαν και μετά ακολούθησε γεύμα εργασίας και εποικοδομητική συζήτηση με τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πώς η ΚΤΥΠ Α.Ε τον χρόνο που μας πέρασε υλοποίησε περισσότερα από 100 έργα για σχολεία, νοσοκομεία, πρεσβείες και πυροσβεστικούς σταθμούς συνολικής αξίας άνω των 500εκ.€, αξιοποιόντας όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, εξοικονομώντας πόρους της τάξης του 1εκ.€ καθώς και διεθνείς διακρίσεις. Να υπενθυμίσουμε πώς η ΚΤΥΠ Α.Ε προήλθε από τη συγχώνευση της «Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσοκομείων» [ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ], του «Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων» [ΟΣΚ ΑΕ], της «Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου» [ΚΕΔ] και του «Ινστιτούτου Οικονομίας Κατασκευών» [ΙΟΚ]*. Είναι πλέον ο αρμόδιος φορέας για την κατασκευή σχολείων, νοσοκομείων, πυροσβεστικών σταθμών και πρεσβειών αλλά και όλων των οικοδομικών έργων του δημοσίου.

like us on

www.facebook.com/247press.com.gr

Τον θετικό απολογισμό της ΚΤΥΠ Α.Ε για το 2014 παρουσίασε σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Μεταξουργείου ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Ηρακλής Δρούλιας .

Μαρία Σιδηροπούλου Ψυχολόγος

Msc in Health Psychology Συνεργάτης Κοινωνικής Υπηρεσίας και Παιδ. Σταθμών ∆. Χαϊδαρίου

● Συμβουλευτική γονέων: βρεφική ανάπτυξη και πρώιμη παρέμβαση ● Μαθησιακές δυσκολίες: διάγνωση αποκατάσταση ● Επαγγελματικός προσανατολισμός & διαχείριση καριέρας ● ∆εξιότητες επικοινωνίας & διαπροσωπικές σχέσεις ● Πρόληψη και αντιμετώπιση κατάθλιψης, αγχωδών διαταραχών και διαταραχών σίτισης Σωκράτους 99, ∆. Χαϊδαρίου Τ. 210 5323809 - Κ. 6976 385536 E-mail maria-sidiropoulou@hotmail.com

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Μαρτίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you