Page 3

24 ÙÑÅÓ ×áúäÜñé 3

www.247press.com.gr Μηνιαία τοπική έκδοση / Μάρτιος 2015

τα

Επιμέλεια σελίδας: Μπάμπης Σταύρου

Ποιός

Μανώλης Παπαδόπουλος Ε

Γιατί;

Για την ανάληψη των καθηκόντων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Ποιός

Χρήστος Κιούρκος, γέννημα-θρέμμα Χαϊδαριώτης, μετά από μια πολύ μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου μας, μεταπήδησε στο σύνηθες επόμενο στάδιο που ακολουθούν πολλοί ποδοσφαιριστές, αυτό του προπονητή. Αφού ξεκίνησε ως προπονητής τερματοφυλάκων σε πολλές ομάδες, τον τελευταίο χρόνο ανέλαβε τα ηνία της α' ομάδας του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που προσπαθεί εδώ και τέσσερα χρόνια να κερδίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία της Αθήνας.

Ο

Υπό την καθοδήγησή του, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Α.

ετών, ως παίκτης έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, ΑΕΚ, ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί σε Κέρκυρα, ΑΕ Γιάννενα, Πάμισσο, Λαμία, Προοδευτική, Αιγάλεω, καθώς και στην ΑΕΚ ως βοηθός των κ.κ. Λίνεν, Βλάχου. Η διοίκηση του συλλόγου ελπίζει ότι με το νέο προπονητή η ομάδα θα ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών και καλεί όλους τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να στηρίξουν το νέο αυτό ξεκίνημα με τον Μ. Παπαδόπουλο στον πάγκο της ομάδας, με μαζική παρουσία στο «Τ. Χαραλαμπίδης».

Ο κ. Κιούρκος, με πολύ δουλειά από την αρχή της σεζόν, έριξε τον μ.ό. ηλικίας της ομάδας, ανανέωσε το ρόστερ και τη φιλοσοφία της κι έφτιαξε μια ομάδα που σιγά σιγά κέρδιζε θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Θριάμβου πλέον είναι σε φοβερή φόρμα, κερδίζει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, η δικαίωση του κ. Κιούρκου είναι το ότι η ομάδα είναι μόνη 1η στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β' Ε.Π.Σ.Α. και το όνειρο των ανθρώπων του Θριάμβου για άνοδο στην Α' Ε.Π.Σ.Α. είναι πιο κοντά από ποτέ.

Τζανέτος Φιλιππάκος

Γιατί; Ο Χαϊδαριώτης απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας είναι ο νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

like us on

ποχή Μ. Παπαδόπουλου στο Χαϊδάρι, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Μετά τα συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα της ομάδας και την απώλεια του τίτλου, η διοίκηση ήρθε σε επαφή άμεσα με τον παλαίμαχο άσσο της ΑΕΚ Μανώλη Παπαδόπουλο (ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Α.Ο.Χ.), ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση και ανέλαβε άμεσα τα καθήκοντά του. Ο Μανώλης Παπαδόπουλος είναι 46

Χρήστος Κιούρκος

Γιατί;

Ποιός

3 πρόσωπα της επικαιρότητας

www.facebook.com/247press.com.gr

Ε

ίναι πλέον, ένας από τους τέσσερις γενικούς γραμματείς των Υπουργείων από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο πάλαι ποτέ διοικητής της Τροχαίας Αιγάλεω, θα βρίσκεται στην Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Στον στίβο της πολιτικής κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΛ- όπως δήλωνε χαρακτηριστικά- από αγανάκτηση, νιώθοντας την ανάγκη να αγωνιστεί με εκείνους που του ζητούν επίμονα να απαλλαχθεί η χώρα

από όλους όσους την έφεραν στην σημερινή κατάσταση. Είναι 58 ετών και προέρχεται από πολυμελή αγροτική οικογένεια .Τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στο Μαυροβούνιο Γυθείου Λακωνίας. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εντάχθηκε στην Αστυνομία. Έγινε Ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας από την οποία αποστρατεύτηκε το 2009. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση, Πολιτικές Επιστήμες, και Εγκληματολογία. Έχει τιμηθεί για την προσφορά του στην Πατρίδα και την Κοινωνία.

24 ΩΡΕΣ Χαϊδάρι  

Τεύχος Μαρτίου

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you